Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Ergo Proxy

• Please log in to reply
229 replies to this topic

#121 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 02 January 2009 - 12:46

ρε παιδιά έχω φαί Κολίμα με τι σειρά είναι από τα καλύτερα anime το έκανα download από το
AnimeClipse. Αλλά είχε υποτίτλους μέχρι το επεισόδιο 12:cry5: από εκεί και περά δεν είχε ούτε καν αγγλικούς υποτίτλους …… ξέρετε να μου Πίτε κάνα link για ελληνικούς υποτίτλους ? να το κατεβάσω και αν όχι έστω με αγγλικούς :uhh:

Και εγώ έχω κατεβάσει το torrent της AnimeClipse αλλά όλα τα επεισόδια έχουν ελληνικούς υπότιτλους και αναπαράγονται μια χαρά...
Posted Image

#122 ...xXx...

...xXx...

– - – - – - – - ░ ▒▓▓█D

• Members
  • 134 posts

Posted 02 January 2009 - 12:54

ααα μάλιστα όποτε κάτι Άλο φταίει θα ελέγξω της ρύθμισης στο vLc ευχάριστο παντός:orly:
Posted Image

#123 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 02 January 2009 - 16:50

ααα μάλιστα όποτε κάτι Άλο φταίει θα ελέγξω της ρύθμισης στο vLc ευχάριστο παντός:orly:

Πέταμα και βάλε CCCP, επειδή ο VLC δεν υποστηρίζει .ass υπότιτλους... :tensai:
Posted Image
Posted Image

#124 ...xXx...

...xXx...

– - – - – - – - ░ ▒▓▓█D

• Members
  • 134 posts

Posted 02 January 2009 - 17:10

ένταξη οι υπότιτλοι επανήλθαν βασικά εγώ για την προβολή anime δεν χρησιμοποιώ κανένα από τα 2 προγράμματα [FONT="] συνήθως [/FONT] προτιμώ να τα γραφώ σε DVD και να τα βλέπω στην T.V. είναι χρονοβόρο αλλά αξίζει τον κόπο :thatsit:
Posted Image

#125 Raziel666

Raziel666

Trolling is srs bzns

• Members
  • 326 posts

Posted 02 January 2009 - 21:22

Από το επεισόδιο 12 και μετά, υιοθετήσαμε τα softsubs, οπότε μάλλον γι'αυτό έχεις πρόβλημα.

Επίσης, ο VLC είναι γνωστός για τα προβλήματα που δημιουργεί (υποστηρίζει .ass subs αλλά όχι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο).

Πάντως, τα releases παίζουν χωρίς πρόβλημα με την εγκατάσταση του CCCP και τη χρήση του Media Player Classic.

Όσο για τη μετατροπή, είναι πιο εύκολη (και πιο γρήγορη) η σύνδεση ενός PC με την τηλεόραση παρά η μετατροπή ενός mkv σε MPEG-2...
Brighter Death Now
Posted Image
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."

#126 mikko

mikko

dementia

• Members
  • 6 posts

Posted 02 January 2009 - 22:26

βασικα ηταν το τελευταιο anime που ειδα,και μπορω να πω οτι ειναι απ τα καλυτερα που εχω δει.το animation ηταν καλο,αν και οχι φοβερο,η πλοκη μπορει να φανταζει σχετικα αργη,αλλα η αναπτυξη των χαρακτηρων ηταν ολα τα λεφτα,οπως και το γεγονος οτι δεν ηταν απλα ενα ευκολοχωνευτο θεαμα για να καψεις τον χρονο σου.περαν απο τις φιλοσοφικες του αναζητησεις και την α λα blade runner ιστορια,η εξελιξη των χαρακτηρων ηταν αυτη που πραγματικα σε δενει μ αυτο το anime.
Spoiler:
.τελως παντων,αυτη ειναι η δικη μου γνωμη,αδιαμφισβητητα απ τα καλυτερα που χει τυχει να δω
ε οχι πατερα...η αληθεια βρισκεται στους sex pistols....γκεγκε?

#127 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 04 January 2009 - 15:25

ναι όντως...ήταν σαν να βιαζόντουσαν να το τελειώσουν...αυτές οι λέξεις μου έλειπαν.

#128 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 26 January 2009 - 04:32

Εξαιρετικό από την αρχή μέχρι το τέλος.
Αν και υπήρχαν επεισόδια που έλεγες "τι θέλουν εδώ", με λίγη σκέψη δένουν πολύ καλά στην ιστορία και παίζουν τον ρόλο τους.

Οι χαρακτήρες ήταν αρεστοί. Βέβαια τα πρωτεία τα παίρνει η μικρή Θεά με το όργανο (που δεν θυμάμαι πως το λένε). Ο μοναδικός χαριτωμένος θηλυκός χαρακτήρας που δεν θέλω να σκοτώσω.

Εικαστικά τέλειο για μένα με εξαιρετικό soundtrack.

Απλά εξαιρετικό

PS: Ευχαριστώ και την AC για την καταπληκτική δουλειά στην σειρά αλλά και τις σημειώσεις.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#129 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 26 January 2009 - 09:20

Βέβαια τα πρωτεία τα παίρνει η μικρή Θεά με το όργανο (που δεν θυμάμαι πως το λένε). Ο μοναδικός χαριτωμένος θηλυκός χαρακτήρας που δεν θέλω να σκοτώσω.

Μην εννοεις την pino που ντυνεται λαγουδακι ολη την ωρα-she is so damn cute:wooi2: and adorable.
Παντως γενικα το ανιμε σαν στορυ τα σπαει πραγμα που νομζιω οτι περα απο τη δραση ειναι 1 απο τα πιο δυνατα χαρτια του.Για τη μουσικη να πω την αλη8εια δεν την 8υμαμαι καλα-παρα μονο το intro που τα εσπαγε.Παντως ηταν και ειναι 1 ανιμε που αξιζει να ασχολη8εις μαζι του

Posted Image

#130 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 26 January 2009 - 16:32

Πράγματι εξαιρετικό, κι αυτό οφείλεται κατά 80%++ στο συνδυασμό μουσικής-υποβλητικής ατμόσφαιρας πιστεύω, τουλάχιστον εμένα μου έκανε απίστευτη αίσθηση. Μάλλον έδεσε και με το σκοτεινό gothic animation, που ήταν επίσης ότι πιο άριστο είδα σε sci-fi series.

Δεν θυμάμαι να με πάτησε κάτω έτσι ατμόσφαιρα ξανά σε sci-fi anime. (ίσως μόνο στο texhnolyze)
Η πληθώρα των συναισθημάτων δεν θα ήταν η ίδια, χωρίς τα ανάλογα eerie sound effects και την υποβλητική μουσική που έπαιζε συνεχώς στο background μην αφήνοντας τον θεατή να ηρεμήσει ούτε για λίγα λεπτά, τα κομμάτια ένα κι ένα (έχω ακούσει το ost στο winamp καμιά 100φορές χωρίς υπερβολή), ένας συνδυασμός που θύμιζε blade runner απ'την μία, και σαπίλα-end of the world-wasteland "αλά texhnolyze" απ'την άλλη.
Πραγματικά masterpiece σε αυτό το τομέα, ακόμη και τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν τη συνολική εικόνα της μουσικής και της ατμόσφαιρας.
10/10 είναι πολύ λίγο για αυτούς τους τομείς μιας και το voice acting ήταν εξίσου εξαιρετικό. :nod:
Η pino καλή, αλλά not even close to my favorites : Real and her autoreiv.
Spoiler:

Δεν μπαίνω κάν στον κόπο να πω περισσότερα για τα φιλοσοφικά και τα chars, που πέρα από ελάχιστα ψεγάδια όπως λίγα ψιλοπεριττά επεισόδια, το σύνολο άγγιζε το τέλειο σχεδόν σε όλους τους τομείς.

Πάει καιρός που το είδα, αλλά είναι ίσως το μοναδικό anime που θα ξανακάνω rewatch καθαρά για λόγους συναισθημάτων λόγω ατμόσφαιρας.
Pure win. Μακάρι να ήταν όλα τα ψυχολογικά anime έτσι. :drink:

PS : Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι η δική μου προσωπική άποψη, άλλωστε τέτοιου είδους genre είναι φυσικό να μην αρέσει στους μισούς θεατές.
"Love or hate" anime μάλλον πιστεύω πως είναι.

Edited by Radagast, 03 February 2009 - 19:03.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#131 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 28 January 2009 - 19:24

Aν 8υμαμαι καλα η βασικη πρωταγωνιστρια ειναι βασισμενη πανω στην τραγουδιστρια των evansence-παντως εχουν και τρομερη ομοιοτητα

Posted Image

#132 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 28 January 2009 - 19:38

Aν 8υμαμαι καλα η βασικη πρωταγωνιστρια ειναι βασισμενη πανω στην τραγουδιστρια των evansence-παντως εχουν και τρομερη ομοιοτητα

SERIOUSLY?:erk:
Posted Image
Posted Image

#133 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 28 January 2009 - 23:57

για 5640321465408 η φορά
ΝΑΙ

#134 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 29 January 2009 - 14:15

για 5640321465409 φορα δεν το ξερα :P
Posted Image
Posted Image

#135 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 03 February 2009 - 18:57

Πολυ βαρετο ανιμε.........
Το μονο που με αρεσε ειναι η emo πρωταγωνιστρια.

Posted Image