Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Ergo Proxy

• Please log in to reply
229 replies to this topic

#151 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 05 February 2009 - 09:26

Εγω παλι δεν νομιζω οτι το ergo proxy εκρυβε και τα τοσο μεγαλα νοηματα-ναι σε μερικα σημεια επρεπε να βαλεις το κεφαλι σου να σκεφτει λιγακι αλλα και παλι δεν νομζιω οτι ειναι και το πλεον "παραβολικο" ανιμε.Γενικα μπορω να σκεφτω πολλους τιτλους που προσφερουν περισσοτερα νοηματα και πολυ πιο καφρικα ανιμε αν και στη κατηγορια των ανιμε επιστημονικησ φαντασιας ειναι πολυ καλο ως 1 σημειο.Γενικα οπως ειπαν και πιο πανω αυτο ειναι μια προσωπικη σκεψη αλλα και παλι δε νομιζω οτι χρειαζεται να λεμε οτι το συγκεκριμενο ανιμε ειναι μια μεγαλη ιδεολογικη καινοτομια:oo:

Posted Image

#152 FinalFantasyVII-XIII

FinalFantasyVII-XIII

Anime Amateur

• Members
  • 72 posts

Posted 05 February 2009 - 13:01

Η κοιλιά που εχετε φαγωθεί πολλοί είναι ένα στοιχείο του Ergo Proxy. Σε μπερδεύει και δεν σε αφήνει να δεις καθαρά, ακόμα. Όσο για το IQ\ωριμότητα\κρίση... για να το εκτιμήσεις αυτό το anime πρέπει να κόβει το μυαλό σου.

Erisadesu το anime αυτο a science fiction suspense anime και πολύ dark.χιχιχιχιχιχιχιχι!!!
Εγώ θα το χαρακτήριζα και ψυχεδελικό ακόμα, δεν χρειάζεται να καταλάβεις τα πάντα σάυτό το anime λχ αυτά τα 2 άσχετα επεισόδια που σου έδιναν hints για την πλοκή.
Και αν έχει ξεπεραστει το Ergo Proxy, θα μπορούσες να μου πεις από ποιο;
Το Ergo Proxy τα έχει όλα και χωρίς να κανει υπερβολες

[το σενάριο και το είδος anime πάνε μαζί, τίποτα δεν μπορεί να μπει ξεκάρφωτο.
και που κολλά τώρα αυτό με την 'ανικανότητα του δημιουργου' δεν καταλαβαίνω
Πώς την είδαμε; Δεν μας αρέσει κάτι και βγάζουμε τον δημιουργό ανίκανο;!]

Edited by FinalFantasyVII-XIII, 05 February 2009 - 13:19.

Posted Image
http://www.youtube.com/watch?v=aJCL3WImCxM
Αυτος ο άνθρωπος είχε όλο το σύμπαν εναντίον του!!

#153 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 05 February 2009 - 13:51

@ FinalFantasyVII-XIII
Κούλαρε, δεν είπε κανένας ότι είναι μάπα το Ergo Proxy... Απλά overrated και μέτριο σαν αποτέλεσμα.

Διάβασε ένα παλιότερό μου post και προσπάθησε να γεμίσεις τις σεναριακές τρύπες που επισήμανα...
:nosey:

ΥΓ. Μικρός είσαι, έχεις να δεις πολλά anime ακόμα... :tensai:
Posted Image
Posted Image

#154 FinalFantasyVII-XIII

FinalFantasyVII-XIII

Anime Amateur

• Members
  • 72 posts

Posted 05 February 2009 - 14:04

@ FinalFantasyVII-XIII
Κούλαρε, δεν είπε κανένας ότι είναι μάπα το Ergo Proxy... Απλά overrated και μέτριο σαν αποτέλεσμα.

Διάβασε ένα παλιότερό μου post και προσπάθησε να γεμίσεις τις σεναριακές τρύπες που επισήμανα...
:nosey:

ΥΓ. Μικρός είσαι, έχεις να δεις πολλά anime ακόμα... :tensai:

Καλά... κουλάρω:emptyonexg1:

Erebos, διάβασα το post σου και νομίζω πως δεν το έχεις καταλάβει καλά το anime.Το λέω ξανά, έχω λυσσάξει μιλάμε, το Ergo Proxy δεν σε πιάνει από το χέρι για να καταλάβεις την πλοκή. Πρέπει να την καταλάβεις μόνος σου. Αν βαριέστε... ε εντάξει, έχετε και άλλα πράγματα να κάνετε. Και δεν είναι ανάγκη να τα καταλάβετε όλα
Είμαι μικρή αλλά όχι και χαζό:terror2:. :erk:

Έχω πολλά να δω ακόμα και μου λείπει η πείρα που έχουν κάποιοι άλλοι αλλά για την ηλικία μου μιά χαρά τα πάω:orly:!!!

Κια δεν νομίζω ότι μπορεί να πεί κάποιος μέτριο το Ergo Proxy.Απ'τα καλύτερα είναι!
Posted Image

#155 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 05 February 2009 - 14:10

[
ΥΓ. Μικρός είσαι, έχεις να δεις πολλά anime ακόμα... :tensai:[/quote]
attack to the little ones ??:orly::hahaha::hahaha:
Posted Image

#156 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 05 February 2009 - 17:03

final fantasy δεν έχεις καταλάβει ότι λέμε καλό το ergo proxy αλλά θα μπορούσε να είναι ακόμη καλύτερο όσο για το αν δεν καταλάβαμε το σενάριο σου λεω μια χαρά το καταλάβαμε το σενάριο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούσε να γίνει και καλύτερο.

τώρα αν εσύ βρήκες κρυφά μυνήματα τι να σου πω...εγώ βρίσκω κρυφά μυνήματα ακόμη
και στις διαφημίσεις της σοκολάτας Παυλίδη και επειδή είσαι μικρή και έχεις πολύ μέλλον ακόμη μην παρουσιάζεις κάτι σαν τελειο. Μπορεί να είναι για σένα και για μένα τέλειο αλλά αντικειμενικά δεν είναι.

Επίσης δες και το Noein και πες μου αν κάποια πράγματα σου θυμίζουν ergo proxy ή οχι.
και ψυχεδελικό δεν είναι για κανένα λόγο...το ergo τα έχει όλα όπως λες αλλά δεν έχει ροή
και δράση εκει έξω υπάρχουν και άλλα anime που κοινούντε με αργους ρυθμούς ωστόσο δεν σε κάνουν να τα βαρεθείς να τα dropάρεις τη σειρά και να την ξεκινήσεις μετά απο 2 μήνες.

#157 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 05 February 2009 - 17:48

actually nai, το ergo proxy είναι overrated, μου άρεσε το σχέδιο του, πρέπει να παραδεχτώ αλλα είχε πολλά άκυρα κομμάτια όπως λέτε και εσείς.επίσης δεν ανέπτυξε καθόλου καλά τους χαρακτήρες, πράγμα που το κάνει να χάσει πολλά points imo. μου άρεσε που είχαν βάλει διαφορες αναφορές στον Michelangelo, στον Descartes και άλλους μεγάλους ανθρώπους τις ευρωπαϊκής κουλτούρας

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#158 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 05 February 2009 - 18:15

επίσης δεν ανέπτυξε καθόλου καλά τους χαρακτήρες,

Μάλλον άλλο anime είδαμε. :oo:

Anyway, Eri ktlp, mε το συμπάθειο κιόλας, όσο κι αν προσπαθείτε να μειώσετε κάτι που για άλλους είναι και θα είναι αριστούργημα, δεν καταφέρνετε τπτ γιατί όλα είναι θέμα γούστου και ναι το ergo proxy δεν το εκτιμούνε όλοι και ούτε θα περίμενα φυσικά να το εκτιμούν όλοι. (τα ίδια και το texhnolyze και πολλά άλλα dark scifi series που έχουν γεμίσει lovers/haters)
Και με την ίδια λογική δεν υπάρχει anime που να αρέσει σε όλους, και όσο καλό κι αν είναι κάτι πάντα θα έχει και haters γιατί όλα είναι σχετικά στο γούστο.

Σημασία έχει ξεκολλήστε και πάτε να κάνετε posts στα anime που σας αρέσουν. Γιατί με το να κάνετε συνέχεια post για κάτι που δεν εκτιμήσατε απλά χαλάει το thread και το γεμίζετε με περιττό spam. Δηλαδή ποιος είναι ο αυτοσκοπός αυτών των posts να αποτρέψετε κόσμο απ'το να το δει;; Είπατε την γνώμη σας μια φορά τέλος, μην γεμίζετε ένα thread με τα ίδια, μια φορά αρκεί.
(κάτι μου θυμίζει αυτό ποιος έφαγε ban πρόσφατα για κάτι τέτοιο;; :hahaha:)

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#159 NemuiNeko

NemuiNeko

(πρώην GrimRip)

• Members
  • 40 posts

Posted 05 February 2009 - 18:26

Σημασία έχει ξεκολλήστε και πάτε να κάνετε posts στα anime που σας αρέσουν. Γιατί με το να κάνετε συνέχεια post για κάτι που δεν εκτιμήσατε απλά χαλάει το thread και το γεμίζετε με περιττό spam. Δηλαδή ποιος είναι ο αυτοσκοπός αυτών των posts να αποτρέψετε κόσμο απ'το να το δει;; Είπατε την γνώμη σας μια φορά τέλος, μην γεμίζετε ένα thread με τα ίδια, μια φορά αρκεί.

Σημασία έχει να κανουμε ενα Radagast fan club γιατι καλα τα λέει και με μια παραγραφο περιέγραψε την κατασταση του μισού φορουμ. +1 :nod2:
Posted Image

#160 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 05 February 2009 - 19:15

Αν θεωρείς ότι κριτική = spam, τότε τί να πούμε για τα δεκάδες posts με μονοψήφιο αριθμό λέξεων του τύπου "φοβερό" "αριστούργημα" "το καλύτερο anime ever" κλπ??.... Αυτά είναι χρήσιμα??
Radagast κλπ, με το συμπάθειο κιόλας, αλλά συζήτηση πάμε να κάνουμε και καταφεύγετε πάλι σε σχόλια τύπου "αν δεν σας άρεσε, δεν φταίει το anime αλλά εσείς" και "αν δεν σας άρεσε, να πάτε αλλού"...
Αν είναι αυτός ο σκοπός του forum, να βάζουμε όλοι happy emoticons και λουλουδάκια παντού και να λέμε μόνο "OMG... τί φοβερό/σουπερ-ντούπερ/γουαου anime ήταν αυτό!!!!11 ^.^ "

Και εμένα μου άρεσε αρχικά το Ergo Proxy και συνέχισα να το βλέπω με τις καλύτερες προθέσεις, το θέμα είναι όμως ότι αφού τελειώνει και το δεις πια σαν finished work, μπάζει από παντού.

Εδώ και τόσες σελίδες έχω επισημάνει διάφορα αδύνατα σημεία της πλοκής και του (ανύπαρκτου) char development και κανένας δεν μπήκε στον κόπο να τα σχολιάσει. Radagast, εσύ μάλιστα είπες σαν δικαιολογία ότι βαριέσαι να απαντήσεις (23-9-2008). Και οι υπόλοιποι αντί να (προσπαθήσουν να) αντικρούσουν τις παρατηρήσεις μου, αντίθετα, πιαστήκανε να σχολιάζουν (επί 2 σελίδες παρακαλώ...) το ότι δεν μου άρεσαν τα OP/ED... έλεος δλδ... ποιοι έχουν παρωπίδες και ποιοι προσπαθούν να κάνουν συζήτηση τελικά??

Radagast, μιλώντας γενικά δεν πιστεύω πως υπάρχουν μόνο lovers/haters. Υπάρχουν και κάποιοι που τους άρεσε το τάδε anime, χωρίς να ξετρελαθήκανε. Υπάρχουν και κάποιοι που δεν τους άρεσε, αλλά δεν το μίσησαν κιόλας... Μην τα βλέπετε τα πράγματα λες και είναι ποδόσφαιρο... Φορουμ είναι εδώ, όχι καφενείο.
Posted Image
Posted Image

#161 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 05 February 2009 - 19:23

Αντε υπερμαχοι της κουλτουρας και της φιλοσοφιας σταματηστε να σταυρωνεται οποιονδηποτε εχει διαφορετικη αποψη με σας. Δημοκρατια εχουμε και λεμε τις αποψεις μας.
Για μενα ειναι ενα overrated anime, μετριο και με αργους ρυθμους. Τελος

Posted Image

#162 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 05 February 2009 - 19:26

Radagast, δεν είδα κάποιον να επιμένει όπως λες, εκτός από την Erisadesu, κι αυτή αυτό που λέει είναι ότι η σειρά δεν είναι το "αψεγάδιαστο αριστούργημα", όπως το παρουσιάζετε. Ούτε αποτρέπει κάποιον από το να δει τη σειρά, ούτε καν λέει πως δεν της άρεσε.

Άρα μήπως να έβαζαν νερό στο κρασί τους οι φανατικοί υποστηρικτές της σειράς, με τις απόψεις τους περί IQ και τα τοιαύτα; Λέω εγώ τώρα.

For the record, κι εγώ το έχω δει, κι εμένα μου άρεσε, κι εγώ το κατάλαβα (αφού σας αρέσει τόσο πολύ να το τονίζετε), αλλά δεν το θεωρώ το καλύτερο του είδους του.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#163 FinalFantasyVII-XIII

FinalFantasyVII-XIII

Anime Amateur

• Members
  • 72 posts

Posted 05 February 2009 - 19:29

Μάλλον άλλο anime είδαμε. :oo:

Anyway, Eri ktlp, mε το συμπάθειο κιόλας, όσο κι αν προσπαθείτε να μειώσετε κάτι που για άλλους είναι και θα είναι αριστούργημα, δεν καταφέρνετε τπτ γιατί όλα είναι θέμα γούστου και ναι το ergo proxy δεν το εκτιμούνε όλοι και ούτε θα περίμενα φυσικά να το εκτιμούν όλοι. (τα ίδια και το texhnolyze και πολλά άλλα dark scifi series που έχουν γεμίσει lovers/haters)
Και με την ίδια λογική δεν υπάρχει anime που να αρέσει σε όλους, και όσο καλό κι αν είναι κάτι πάντα θα έχει και haters γιατί όλα είναι σχετικά στο γούστο.

(κάτι μου θυμίζει αυτό ποιος έφαγε ban πρόσφατα για κάτι τέτοιο;; :hahaha:)

Όλες οι απόψεις είναι καλοδεχούμενες

Erisadesu, το Noein αν και είναι sci-fi με τίποτα δεν συγκρίνεται με το Ergo Proxy(για μένα και ελπίζω και για πολλούς άλλους). Το παραδέχομαι όμως, είναι πάρα πολύ καλό anime. Για μένα το Noein μου θυμίζει to Aru Majutsu No Index-Eureka Seven.

Εχω δει πολλά anime και έχω διαβάσει πολλά manga γιάυτό έχω ξετρελαθεί με το Ergo Proxy. Η ατμόσφαιρά του ειναι ανεπανάληπτη. :hiding_something::wooi2::awww:

Μου αρέσει τόσο πολύ που δεν τολμώ να σκεφτώ πως έχει κάτι στραβό, ίσως γιατί δείχνει μία τέλεια, ολοκληρωμένη ιστορία που και τα κακά ακόμα στοιχεία του τα στρέφει προς όφελός του. Δεν τα αποβάλει και αυτό νομίζω το κάνει πιο 'εκλεκτό'

Αν φαίνεται πως είμαι υπέρμαχος του Ergo proxy, συχγωρήστε με. Με παρασέρνει\δερνει το πάθος
Απλώς θα ήθελα να προβάλω το anime αυτό από μια άλλη σκοπιά, μία από κάποιον που πραγματικά το λατρεύει, ετσδι ώστε για να μην πηγαίνουμε στα 'τυφλά'. Δεν κάνουμε ξεκάρφωτες δηλώσεις εδώ, συζήτηση κάνουμε (νομίζω).

Edited by FinalFantasyVII-XIII, 05 February 2009 - 19:46.

Posted Image

#164 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 05 February 2009 - 19:32

Αν θεωρείς ότι κριτική = spam, τότε τί να πούμε για τα δεκάδες posts με μονοψήφιο αριθμό λέξεων του τύπου "φοβερό" "αριστούργημα" "το καλύτερο anime ever" κλπ??.... Αυτά είναι χρήσιμα??
Radagast κλπ, με το συμπάθειο κιόλας, αλλά συζήτηση πάμε να κάνουμε και καταφεύγετε πάλι σε σχόλια τύπου "αν δεν σας άρεσε, δεν φταίει το anime αλλά εσείς" και "αν δεν σας άρεσε, να πάτε αλλού"...
Αν είναι αυτός ο σκοπός του forum, να βάζουμε όλοι happy emoticons και λουλουδάκια παντού και να λέμε μόνο "OMG... τί φοβερό/σουπερ-ντούπερ/γουαου anime ήταν αυτό!!!!11 ^.^ "

Καλή η κριτική αν λες λεπτομέρειες για το τι είδες, και επισημαίνεις ταυτόχρονα αρνητικά και θετικά. Αλλά έλα που στις last 2 σελίδες κάποιοι επιμένουν να λένε είτε μόνο αρνητικά είτε μόνο θετικά, και όχι μόνο αυτό αλλά επαναλαμβάνονται κιόλας χωρίς να λένε τπτ καινούριο. Ε αυτό ναι φυσικά και είναι spam. Αν είναι να πεις τα ίδια καλύτερα να μην πεις τπτ. Καλά αυτό γίνεται σε όλο το forum ούτως ή άλλως. Όπως είπα δεν είναι κακό να λες πως κάτι ήταν χάλια ή αριστούργημα αρκεί να το θεμελιώνεις με επιχειρήματα, και να μην λες ακριβώς τα ίδια ξανά και ξανά γιατί τότε φυσικά και είναι spam.

Και εμένα μου άρεσε αρχικά το Ergo Proxy και συνέχισα να το βλέπω με τις καλύτερες προθέσεις, το θέμα είναι όμως ότι αφού τελειώνει και το δεις πια σαν finished work, μπάζει από παντού.

Το αν μπάζει ή όχι είναι και πάλι σχετικό και καθαρά θέμα γούστου. Fact δεν είναι πάντως. Οπότε με το να το λέτε συνέχεια δεν σημαίνει πως είναι και γεγονός. Μια εσωτερική αναζήτηση ήταν η σειρά για μένα με φιλοσοφικές προεκτάσεις, αυτό που ήθελα να πάρω το πήρα βλέποντας το, δεν ζητάω κάτι παραπάνω.

Εδώ και τόσες σελίδες έχω επισημάνει διάφορα αδύνατα σημεία της πλοκής και του (ανύπαρκτου) char development και κανένας δεν μπήκε στον κόπο να τα σχολιάσει. Radagast, εσύ μάλιστα είπες σαν δικαιολογία ότι βαριέσαι να απαντήσεις (23-9-2008). Και οι υπόλοιποι αντί να (προσπαθήσουν να) αντικρούσουν τις παρατηρήσεις μου, αντίθετα, πιαστήκανε να σχολιάζουν (επί 2 σελίδες παρακαλώ...) το ότι δεν μου άρεσαν τα OP/ED... έλεος δλδ... ποιοι έχουν παρωπίδες και ποιοι προσπαθούν να κάνουν συζήτηση τελικά??

Δεν μπήκα στον κόπο, γιατί πολύ απλά έχω ξαναπεί την γνώμη μου για την σειρά και τους χαρακτήρες νομίζω, δεν βλέπω τον λόγο να επαναλαμβάνομαι άλλωστε ο καθένας έχει σχηματίσει δικιά του γνώμη για κάποια πράγματα. Εμένα πχ για το ύφος της σειράς, ίσα ίσα που το char.development με "παρα-ικανοποίησε". Αλλά it's just me. Δεν θα σας το επιβάλλω κιόλας.

Radagast, μιλώντας γενικά δεν πιστεύω πως υπάρχουν μόνο lovers/haters. Υπάρχουν και κάποιοι που τους άρεσε το τάδε anime, χωρίς να ξετρελαθήκανε. Υπάρχουν και κάποιοι που δεν τους άρεσε, αλλά δεν το μίσησαν κιόλας... Μην τα βλέπετε τα πράγματα λες και είναι ποδόσφαιρο... Φορουμ είναι εδώ, όχι καφενείο.

Ίσως αλλά δεν το δείχνουν οι περισσότεροι. Κάνουν επαναλαμβανόμενα posts τονίζοντας μόνο τα + ή μόνο τα -, οπότε λογικό να δίνει εικόνα καφενείου...
Και πάλι σε τέτοιας κατηγορίας anime, πίστεψέ με η πλειοψηφία έστω είναι love or hate. Έχω ακούσει την γνώμη πολλών για το συγκεκριμένο anime, και έτσι είναι. Κι όταν λέω love or hate δεν σημαίνει απαραίτητα πως μίσησαν εντελώς τα πάντα, απλά πως σχημάτισαν αρκετά αρνητική εικόνα σαν σύνολο. Μην παίζουμε με τις λέξεις.

Για μενα ειναι ενα overrated anime, μετριο και με αργους ρυθμους. Τελος

Πες το για 100η φορά, να ανεβάζεις και post count. :hahaha:

Αψεγάδιαστο αριστούργημα δεν υπάρχει στον κόσμο Kenny.
Το θέμα είναι αν τα μειονεκτήματα είναι τόσο αμελητέα που να σε κάνουν να μην τα σκέφτεσαι, ή αν τα + είναι τόσο πολλά που σε κάνουν να ξεχνάς τα -.
Και πάλι σχετικό βέβαια, μιας και ο καθένας βλέπει άλλα πράγματα ως + και - .

Ένα απ'τα αγαπημένα μου reviews :
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=animeatt&aid=3302&attid=6579

PS : For the record, και μένα μου άρεσε πολύ αν και έχω πει πως κάποια επεισόδια μου φάνηκαν περιττά στο σύνολο και με χάλασαν λίγο, αλλά αν το θεωρώ το καλύτερο στο genre δεν ξέρω σίγουρα.
Αλλά σίγουρα για μένα είναι το καλύτερο σε υποβλητική ατμόσφαιρα/ost στο genre του, σε κείνο τον τομέα του βγάζω το καπέλο.

Edited by Radagast, 05 February 2009 - 20:46.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#165 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 05 February 2009 - 20:15

Ρε παιδιά, ηρεμήστε. Όλοι συμφωνούμε ότι αντικειμενικά είναι καλή σειρά. Άλλους τους άρεσε πολύ, άλλους όχι τόσο και άλλους καθόλου(το δεν μ' αρέσει δεν είναι το ίδιο με το δεν είναι καλή). Το αν είναι υπερτιμημένη είναι προσωπική άποψη του καθένα. Δεν νομίζω ότι κάποιος, δεν θα κάτσει να την δει γι' αυτό τον λόγο.

Όσον αφορά τα iq και τα σχετικά, φυσικά είναι βλακείες στο τετράγωνο. Ο καθένας εκτιμά κάτι σύμφωνα με τις εμπειρίες του και τα συναισθήματα που νιώθει όταν το βλέπει. Για παράδειγμα δεν χρειάζεται να έχεις ιδιαίτερες γνώσεις και αντίληψη για να εκτιμήσεις έναν ζωγραφικό πίνακα. Αν σε κάνει να νιώσεις κάτι αυτό είναι αρκετό.

Προσωπικά δεν είμαι υπερ της υπερβολικής ανάλυσης της τέχνης. Και στο Ergo proxy δεν μπορώ να πω ότι έπιασα ιδιαίτερα μηνύματα ούτε και με ενδιαφέρει να το ψάξω παραπέρα. Και ναι, είχε κάποιες τρύπες που ίσως αν το ξαναδώ να με ενοχλήσουν. Πάντως αυτή τη στιγμή εμένα μου αρέσει. Δεκτές πιστεύω είναι όλες οι απόψεις, αλλά προς τι η σύγχυση;:hot:

Posted Image

Posted Image