αλλα κ αυτα ειχαν τη θεση τους στο anime...ειδικα αυτο με την pino δε μου φανηκε ασχημο...
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ergo Proxy
Posted 07 January 2008 - 04:56

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 07 January 2008 - 05:24
Posted 24 February 2008 - 23:49
Έχει αυτήν την υποβλητικότητα που σε κρατάει ακόμα και σε σημεία που δεν γίνεται τίποτα.
Ακόμα και τώρα μετά από τόσο καιρό το βάζω μόνο και μόνο για να δω το intro...
Σίγουρα ένα από τα διαμάντια του χώρου των anime...
Posted 28 February 2008 - 08:39
Posted 28 February 2008 - 09:28
Το πρόβλημα της σειράς ήταν ότι το conclusion ήταν πολύ weak, πολλά plotlines θέλανε περισσότερη ανάπτυξη, τα events του τελευταίου επισοδείου μου φανήκανε παντελώς αδιάφορα, και οι χαρακτήρες δεν είχανε ιδιέταιρη ανάπτυξη, παρόλο που οι αργοί ρυθμοί ευνοούσανε char development...
Posted 28 February 2008 - 10:34
[...]και οι χαρακτήρες δεν είχανε ιδιέταιρη ανάπτυξη, παρόλο που οι αργοί ρυθμοί ευνοούσανε char development...

Είναι αδικία να λέγεται αυτό για ένα τα πλέον επιτυχημένα anime στον τομέα του character development. Όλοι, μα όλοι οι βασικοί χαρακτήρεες αναπτύχθηκαν στο έπακρο. Τώρα που το σκέφτομαι...

エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."
Posted 28 February 2008 - 16:05

Posted 29 February 2008 - 17:58
Η σειρά ξεκινάει υποσχόμενη διάφορα, ενδιαφέρον setting, ενδιαφέρον αισθητική, καλό animation. Μετά αποκτάει ρυθμούς αργούς που όμως μου φάνηκανε ευχάριστοι, μετά πηγαίνοντας προς την κατάληξη έχει κάποια "ξεκάρφωτα" επισόδεια, που μου αρέσανε και εξηγούν διάφορα πράμματα.
Το πρόβλημα της σειράς ήταν ότι το conclusion ήταν πολύ weak, πολλά plotlines θέλανε περισσότερη ανάπτυξη, τα events του τελευταίου επισοδείου μου φανήκανε παντελώς αδιάφορα, και οι χαρακτήρες δεν είχανε ιδιέταιρη ανάπτυξη, παρόλο που οι αργοί ρυθμοί ευνοούσανε char development...
Νομίζω ότι είσαι άδικος. Επίσης έχω την εντύπωση ότι έχασες μέρος από το bigger picture, γιατί το τέλος όχι μόνο δεν ήταν weak, ήταν χοντρή καφρίλα.
Posted 18 May 2008 - 12:23

Posted 18 May 2008 - 20:27
Μαζί με το Lain και το ΝGE, είναι το μόνο άνιμε που έχω δει που με έμμεσο τρόπο εξετάζει και αναλύει τη σχέση θεού-ανθρώπου, χρησιμοποιώντας και στοιχεία θρησκειών/μυθολογίας κλπ. εύστοχα.
Το πρώτο παράδειγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο Deadalus, ο οποίος στο τέλος
Πολύ όμορφη ιστορία, κατά τη διάρκεια της οποίας κατά κάποιον τρόπο "αναλύει" τη ψυχολογία των πρωταγωνιστών.
Επίσης, οι ερωτήσεις που θέτει είναι ίσως περισσότερες απο τις απαντήσεις που δίνει, κάτι το οποίο το κάνει ακόμα πιο ωραίο και κάνει τον θεατή να σκεφτεί το τι γίνεται, όχι μόνο για να κατανοήσει το στόρυ.
9.5/10.

Posted 18 May 2008 - 20:32
αλλα σιγουρα παιρνει και απ ομενα ενα 9-9.5/10
btw ο Razziel666 παντα κανει εξαιρετικη δουλεια
Posted 19 May 2008 - 13:35

Απλά να υπενθυμίσω ότι ό,τι βλέπετε στο ελληνικό release είναι αποτέλεσμα δουλειάς και αγάπης προς τη σειρά αρκετών ατόμων, όχι μόνο το δικό μου, δηλ. δεν θεωρώ ότι θα πρέπει να αναφέρομαι μόνο εγώ, είναι άδικο προς τους άλλους.

エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."
Posted 19 May 2008 - 14:24
Και βέβαια να πούμε και ότι το Ergo Proxy το έχουν αναλάβει και οι animeclipse και έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά(αν και λείπουν 3 episodes ακόμα νομίζω)
Posted 19 May 2008 - 14:33

Kon Okami: Raziel is from Animeclipse