Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Ergo Proxy

• Please log in to reply
229 replies to this topic

#16 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 13 November 2007 - 14:02

Μη λέμε αιδίες, η Pino ήταν πολύ συμπαθητικός χαρακτήρας..

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#17 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 14 November 2007 - 00:40

Alo Και από εδώ τ anime για τα προσωπικά γούστα αν και η πλοκή σε κάποιεσ φάσεισ είναι αργή είναι και έποπος όσο για την PINO μην ξεχνάμε ότι πέρα από το kawaii (ανοίγω ψήφησμα να φτιάξουμε ναό προσ τιμήν της) και ίσως από τα λίγα "αθώα" πλάσματα μέσα στην σειρά κάποια κομάια του σεναρίου βασίζοντε πάνω της

#18 Gaijin Bosozoku

Gaijin Bosozoku

Digitalbrother

• Members
  • 284 posts

Posted 14 November 2007 - 15:29

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι χωρίς την Pino το anime θα παραήταν σκοτεινό. Δε με ενόχλησε η παρουσία της. Κάτι αντίστοιχο νομίζω πως γίνεται και με τον Puck του Berserk.

Οντως, η Pino ηταν χαρακτηρας που εδινε φως στο σκοτεινο χαρακτηρα αυτης της σειρας... Ωστοσο, ακομη κι αν ηταν Kawaii χαρακτηρας, παρ 'ολα αυτα δεν ηταν γελοιος, πραγμα που με κανει να πιστευω οτι και στους fan των mystery anime η Pino δεν θα τους εσπαγε τα νευρα επειδη, πολυ απλα, δεν γελοιοποιουσε τη σειρα, απλα της εδινε φως... Αλλωστε, εχω την εντυπωση οτι η Pino ηταν ενας χαρακτηρας που ταιριαζε γαντι... Η παρουσια της για μενα μετρησε θετικα.... Αυτη ειναι η δικη μου αποψη τουλαχιστον....
Kawaiiiiiii!!:wooi2:

#19 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 02 January 2008 - 01:45

Οταν τελειωσα το anime αυτο,χωρις δευτερη σκεψη,ειπα πως ειναι (απο τα λιγα) αγαπημενα μου.Για να μην ξαναλεω τα ιδια πραγματα~σχεδιασμος,υφος,ατμοσφαιρα,πλοκη...ηταν ολα τελεια.Βεβαια με μπερδεψε σε πολλα σημεια αλλα για καποιο λογο οσο πιο πολυ με μπερδεβε τοσο πιο πολυ πωρωνομουν...
Οσο για την pino πρεπει να πω πως εδεσε με το anime και επρεπε να υπαρχει για να ξεκανουμε και λιγο απο το μελαγχολικο εσθημα...

#20 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 02 January 2008 - 01:58

Βtw, να πω ότι οι Shinsen βγάλανε torrent με H264 το οποίο μάλιστα στην περιγραφή λέει 'includes dvd of final episode which has extra scenes', βουρ:wooi2:

Posted Image

#21 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 03 January 2008 - 13:12

Βtw, να πω ότι οι Shinsen βγάλανε torrent με H264 το οποίο μάλιστα στην περιγραφή λέει 'includes dvd of final episode which has extra scenes', βουρ:wooi2:

Ρε συ μεχρι ποιο ep το εχουν μεταφρασει οι shinsen...?Γιατι εγω εχω μεχρι το 14 απο αυτους κ τα υπολυπα τα εχω απο pino no usagi...
oΠ sorry τσαμπα το post μολις ειδα απο το link s...
Aλλα shinsen αξιζουν περισσοτερο απο pino no usagi ετσι...?

#22 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 03 January 2008 - 20:38

Ρε συ μεχρι ποιο ep το εχουν μεταφρασει οι shinsen...?Γιατι εγω εχω μεχρι το 14 απο αυτους κ τα υπολυπα τα εχω απο pino no usagi...
oΠ sorry τσαμπα το post μολις ειδα απο το link s...
Aλλα shinsen αξιζουν περισσοτερο απο pino no usagi ετσι...?

Ναι, οι Shinsen βάζουν και τις αναλύσεις στο τέλος κάθε επισοδείου, έχουν κάνει αρκετά καλή δουλειά.

Posted Image

#23 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 05 January 2008 - 01:20

..Αλλά τα έχουνε κάνει scheise στη μετάφραση. Έλεος, έχουνε μεταφράσει άλλα αντι άλλων. Μακριά από shinsen αν θέλετε να διαβάζετε αυτά που λένε οι χαρακτήρες κι όχι άρες μάρες κουκουνάρες.

Για ergo proxy προτείνω anime-kraze, που αν και έχουνε κ αυτοί παραξενιές στη μετάφραση, είναι καλύτεροι γενικά.

Oσο για dvdrip, δεν είμαι καθόλου πεισμένος ότι έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας απο HD tv rip, και το EP προβλήθικε σε true HD απ ότι θυμάμαι και όχι upscale.

Oπότε περιμένουμε το blu-ray-rip ^_^

#24 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 05 January 2008 - 02:43

Έλεος, έχουνε μεταφράσει άλλα αντι άλλων. Μακριά από shinsen αν θέλετε να διαβάζετε αυτά που λένε οι χαρακτήρες κι όχι άρες μάρες κουκουνάρες.

Αν δεν κάνω λάθος, πριν λίγο καιρό εσύ ήσουν που μου πρότεινες τους Shinsen ! Τι συνέβη και άλλαξες γνώμη ? :P

E5VV38U.jpg

#25 Raziel666

Raziel666

Trolling is srs bzns

• Members
  • 326 posts

Posted 05 January 2008 - 03:57

Χμ. Μόλις ανακάλυψα αυτό το thread. Το Ergo Proxy είναι το αγαπημένο μου anime για λόγους που έχουν ήδη αναφερθεί και δεν έχει νόημα να επαναλάβω.
Ίσως είμαι λιγάκι biased, αλλά το release των Anime-Kraze είναι το κορυφαίο σε ποιότητα. Υστερούν ίσως στις σημειώσεις (που βασικά δεν υπάρχουν :P), αλλά κατά τα άλλα έχω βρει ελάχιστα λάθη σε σχέση με την R1 DVD μετάφραση - ίσα ίσα που σε σημεία η επιλογή λέξεων είναι καλύτερη. Συμφωνώ ότι οι SHS έχουν τις σημειώσεις αλλά είναι για αυτούς που θέλουν το κάτι παραπάνω.

Φυσικά το HD είναι καλύτερο από το DVD, δεν τίθεται θέμα συζήτησης επ'αυτού.

Οι extra σκηνές του τελευταίου επεισοδίου δεν είναι και τίποτα συγκλονιστικό.

Spoiler:

Για την Pino, είναι μάλλον ο πιο ολοκληρωμένος χαρακτήρας που συμβάλλει σε κάθε επεισόδιο - not to mention το επεισόδιο που είχε όλο για την πάρτη της (19ο). Επίσης ο τρόπος που μιλούσε (3ο ενικό) την έκανε ακόμα πιο συμπαθητική. Τουλάχιστον στα μάτια μου.

Επιγραμματικά, είναι μια σειρά που τουλάχιστον στο σενάριό της είναι προσεγμένη από την αρχή ως το τέλος, στην πιο μικρή λεπτομέρεια. Είναι χαρακτηριστικό ότι όλα ήταν στο μυαλό του Sato από την αρχή - αρκεί κανείς να δει ένα pre-production trailer - ίσως με διαφορετική (οπτική) μορφή, αλλά η ουσία είναι ίδια. Λέω τουλάχιστον στο σενάριό της, γιατί στον οπτικό τομέα π.χ. ώρες-ώρες μας τα χαλούσε. Η γενικότερη εικόνα όμως είναι κάτι παραπάνω από θετική.

Υ.Γ. Στα DVD υποτίθεται ότι θα υπήρχαν βελτιωμένες σχεδιαστικά σκηνές. Όντως υπάρχουν, αλλά οι διαφορές είναι τόσο ελάχιστες που μάλλον δεν αξίζει τον κόπο.
Brighter Death Now
Posted Image
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."

#26 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 05 January 2008 - 05:49

Τον αποπάνω είναι γνωστό πόσο τον συμπαθώ :congrats:

Αν δεν κάνω λάθος, πριν λίγο καιρό εσύ ήσουν που μου πρότεινες τους Shinsen ! Τι συνέβη και άλλαξες γνώμη ? :P

EeE? ποτέ. Πάντα ήμουν κατά των shinsen. Αν και έχουνε πολύ καλή ποιότητα, έχουνε τόσο αθλια μετάφραση που σε κάποια επισόδεια (λέγε με 15 πχ :P) βγαίνει τελείως άλλο νόημα.

Oποιος έχει όρεξη για πειράματα ας βάλει να δει το #15 μία απο pino no usagi,καπάκια απο shinsen, και καπάκια πάλι απο Anime-kraze, κ αν δεν αρχίσει τα καντήλια να μη με λένε (το έκανα προσωπικά αυτό, δεν το λεω επειδή το διάβασα κάπου.)

Επιφύλαξη μόνο παίζει στην περίπτωση που το HD release των shinsen έχει άλλη μετάφραση από το κανονικό release. Πράγμα που το θεωρώ το λιγότερο απίθανο, αλλά...

#27 momO

momO

somber

• Members
  • 285 posts

Posted 06 January 2008 - 12:51

πριν λίγες μέρες το ξεκίνησα και μέχρι στιγμής μπορώ να ΄πω ότι είναι φανταστικό!!!! :awww:
Posted Image

#28 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 06 January 2008 - 19:04

Περίμενε μεχρι το #15 και έλα ξαναπόσταρε μια φωτό με τη φάτσα σου όταν το δεις. Priceless :P

#29 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 06 January 2008 - 19:43

Περίμενε μεχρι το #15 και έλα ξαναπόσταρε μια φωτό με τη φάτσα σου όταν το δεις. Priceless :P

Γιατί τι είχε το 15;:P
Μια χαρά τα έσπαγε:wooi2:

Posted Image

#30 Khagrael

Khagrael

Starting...

• Members
  • 26 posts

Posted 06 January 2008 - 21:55

Για καλό το είπε μάλλον8) εμένα μου άρεσαν το 14 και το 16 περισσότερο