Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ergo Proxy
Posted 12 July 2007 - 09:53

If you loved me, you'd all kill yourself today!
Posted 12 July 2007 - 10:45

Posted 12 July 2007 - 11:19
Το σχέδιο του είναι πάρα πολύ καλο και τα γραφικά γενικότερα και θα έλεγα (μπορεί να είναι και λάθος μου, τεσπά) πως είναι εν μέρη ιμπρεσιονιστικό.
Πραγματικά, απο τα καλύτερα anime!

(βέβαια δεν το έχω τελειώσει ακόμα καθώς είμαι κάπως αργός. Θέλω να τα απολαμβάνω πλήρως όταν είναι καλό

Posted 12 July 2007 - 11:48
Posted 14 July 2007 - 16:14
Εγω θα προτεινα να ριξετε και μια ματια στη δουλεια της animeclipse πανω στο συγκεκριμενο anime γιατι πεφτει πολυ δουλεια και αξιζει 100%

Posted 14 July 2007 - 19:14
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...
Posted 16 October 2007 - 05:15
Συστήνεται για κάποιους που έχουν ώρα και όρεξη να το δουν αν το αποφασίσουν

Posted 16 October 2007 - 15:23
Posted 18 October 2007 - 20:52
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...
Posted 10 November 2007 - 19:54
"Please coud you stop the noise, I'm trying to get some rest, From all the unborn chiken voices in my head"
"What's that...?"
"I may be paranoid, but not an android"
"What's that...?"
"What's that...?"
"I may be paranoid, but not an android"
"What's that...?"
τέλος η πλοκή είναι λίγο αργή θα συμφωνήσω αλλα είναι ολοκληρωμένη, δεν αναπηδά σε διαστήματα πάνω σε κάποιο επεισόδιο οποτε η όλη εξέλιξη γίνετε ομαλά μέχρι όμως να φτάσεις σε κάποιο επεισόδιο στην μέση όπου ο ήρωας μας αναγνωρίζει ποιος είναι και πηγαίνει να "ανάκτηση" αναμνήσεις του και παράλληλα στα 3 τελευταία επεισόδια όπου προσωπικά είχα την αίσθηση πως ήμουνα σε ένα σκοτεινό δωμάτι με μια λάμπα από πάνω και το μονο που έβλεπα ήταν πως με χτυπούσαν με μια πετσέτα γεμάτη με πορτοκαλια και δεν συνηθίζω να έχω αυτήν την αίσθηση με πολλά anime η ταινίες και αυτό μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση οποτε και εγώ το συνιστώ ανεπιφύλακτα αλλα μονο στους anime lovers με παρανοϊκά μυαλά τώρα όσο αναφορά το σκύτσο όντως είναι ψιλό περίεργο και αυτό συμπληρώνει όλη τον υπόλοιπη εικόνα και αν το σκεφτείς ακόμα και ο τίτλος είναι περίεργος (Ergo Proxy = ο δρομολογητής του θανάτου)
thenk you god for being paranoid... ha ha ha ha
Your Life Is An Illusion, Life Starts After Death
Posted 11 November 2007 - 00:13
I, for once, did!
P.S: Ergo Proxy kicks @$$!
P.S.2: Η Pino ήταν σκέτο κουκλί! Super Extra Kawaiiiiiiii!
Xbox360: Και η Lil ήταν κουκλάρα!!

[SIGPIC]http://i191.photobucket.com/albums/z26/jimmy1691/CopyofAnimePaperwallpapers_Sayon-1.jpg[/SIGPIC]
Posted 11 November 2007 - 19:45
Μου τη δίνουν οι cute - kawai characters Που υπάρχουν σε σοβαρά anime.
Posted 11 November 2007 - 23:08
someone to kill pino onegai!!!!!
Μου τη δίνουν οι cute - kawai characters Που υπάρχουν σε σοβαρά anime.
Γενικα δεν μου αρεσει να μπαινουν σφηνα τετοιοι χαρακτηρες, αλλα ειδικα η Pino ηταν ΤΟΟΟΟΣΟΟ super kawaii που δεν μπορουσα να πω "οιιι gaki! φυγε βρε απο 'δω περα, kurah!"...... Δεν γινοταν!

[SIGPIC]http://i191.photobucket.com/albums/z26/jimmy1691/CopyofAnimePaperwallpapers_Sayon-1.jpg[/SIGPIC]
Posted 12 November 2007 - 10:36
Νταξ, δεν έχω όρεξη να γράφω κατεβατά πρωί πρωί, αλλά το Ergo Proxy είναι στα τοπ για μένα. Από τις πιό ώριμες σειρές που έχω δει, ιδυοφυές σενάριο, καταπληκτικό storytelling, πολύ καλές ιδέες, striking χαρακτήρες..
Long Live Dai Sato ^_^
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 13 November 2007 - 09:10
P.S.2: Η Pino ήταν σκέτο κουκλί! Super Extra Kawaiiiiiiii!
Αυτό που παρατήρησα είναι ότι χωρίς την Pino το anime θα παραήταν σκοτεινό. Δε με ενόχλησε η παρουσία της. Κάτι αντίστοιχο νομίζω πως γίνεται και με τον Puck του Berserk.
If you loved me, you'd all kill yourself today!