Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Extreme metal

• Please log in to reply
358 replies to this topic

#256 keetharesh

keetharesh

Θρας Τζαζ Ασασιν

• Members
  • 43 posts

Posted 19 June 2008 - 23:45

τη συνεισφορα του ντε! πως επηρεασε το ταδε αλμπουμ, εστω κομματι, τον νορβηγικο ηχο και ποιοι παραγοντες αποτελεσαν τροχοπεδη στην πορεια αυτης της one man band.(βτγ, εκτιμω και την ειλικρινεια σου)
Posted Image

#257 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 20 June 2008 - 16:09

α δεν ξερω πολλα ρωτας :P
Eμενα μου αρεσει η μουσικη του οχι αυτος..
Και μιας κ ρωτησες αποψη μ ειναι οτι μετα τον μπουρζουμ η νορβηγια αρχισε να μεταλλιζεται παραπανω!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#258 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

Posted 20 June 2008 - 16:31

α δεν ξερω πολλα ρωτας :P
Eμενα μου αρεσει η μουσικη του οχι αυτος..

Μα γιατι μια ζωγραφια ειναι...

Posted Image
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#259 keetharesh

keetharesh

Θρας Τζαζ Ασασιν

• Members
  • 43 posts

Posted 20 June 2008 - 16:45

οχι, αυτος ειναι ο φιλος μας ο Μαχαιρας.
Posted Image

#260 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 20 June 2008 - 18:05

Ξερω εναν Μαχαιρα,πρωην μαλλια(τωρα το χει κοψει),χαρακτηριστικο προκα ολοισιο μαλλι,μεταλλα,πωρωση με black μεταλ,μπλουζες maiden συνδυασμενες με ακυρα σορτσακια που τωρα θα παει 3η λυκειου.......Και μοιαζει με τον εικονιζομενο.......Μπας και λεμε τον ιδιο?
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#261 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

Posted 20 June 2008 - 18:13

Ξερω εναν Μαχαιρα,πρωην μαλλια(τωρα το χει κοψει),χαρακτηριστικο προκα ολοισιο μαλλι,μεταλλα,πωρωση με black μεταλ,μπλουζες maiden συνδυασμενες με ακυρα σορτσακια που τωρα θα παει 3η λυκειου.......Και μοιαζει με τον εικονιζομενο.......Μπας και λεμε τον ιδιο?

Οχι μονο δεν λεμε τον ιδιο αλλα αμα τον δει ο δικος μας Μαχαιρας με μπλουζες maiden μπορει να τον κυνηγαει XD

Πλακα κανω! Απλως ο δικος μας ειναι ακομα μαλλιας κ αρκετα μεγαλυτερος σε ηλικια με μπλουζες at the gates κ ετσι...:hahaha:
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#262 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 20 June 2008 - 18:21

Ακούω το Glemt από το Gudsforladt του Nortt και είμαι σίγουρος οτι τα πλήκτρα είναι ίδια με ένα κομμάτι από το Where Lovers Mourn των Draconian.

Θα το ακούσω το σ/κ που θα λείπω και ποστάρω ποιο είναι αν δεν έχει απαντήσει κανείς.

HnH5aB0.jpg

#263 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 20 June 2008 - 18:25

Μαλιστα.......παντως καποια συγγενεια παιζει...πολλες οι ομοιοτητες.....ειδικα με τον εικονιζομενο και αυτος που σου λεω εγω ειναι ιδιος......μηπως εχει κανα μικρο αδερφο/ξαδερφο ο φιλος σας?

Και για να μην ξεφυγουμε τελειως.....για τους Αrsis τι γνωμη εχετε?Ακουω το A celebration of guilt και το We are the Nightmare lately....και τους βρισκω αρκετα καλους...ειδικα στο celebration...περα απο φοβερα τεχνικους(ο drummer εχει 8 χερια.....δεν εξηγειτε αλλιως.....)Παρουσιαζουν καποιο ενδιαφερον.....εχει ακουσει κανεις?
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#264 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1,306 posts

Posted 21 June 2008 - 01:43

Εγω ουτε που τους εχω ακουσει ρε φιλε...

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#265 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 21 June 2008 - 02:11

Δειτε μια αυτο.... YouTube - ARSIS - We Are The Nightmare (Version One)
Πιο πολυ για να προσεξετε την τεχνικη του τυπου πισω απο τα τυμπανα....καλα και το κομματι δεν ειναι ασχημο....εχουν μαλακωσει λιγο απο τις προηγουμενες δουλειες τους παντως......

Και τους Αnterior τσεκαρετε......
Posted Image

#266 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1,306 posts

Posted 23 June 2008 - 14:09

Oi lol δεν ξαναμιλησε κανεις. μαλλον βαριουνται να το δουν (εγω παντως βαριεμαι Indeed)

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#267 Ame Warashi

Ame Warashi

Surgeon of death...

• Members
  • 82 posts

Posted 23 June 2008 - 17:03

Μμμμ...Έχω να προτείνω 2 band...1)Sworn (ειδικα το CD beauty of my funeral) kai 2)Satyricon (Norway for the win!)

#268 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 23 June 2008 - 17:21

Για τσεκαρετε λιγο αυτους...

[YOUTUBE]http://youtube.com/watch?v=ELyco68w5ks[/YOUTUBE]

#269 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 23 June 2008 - 20:08

Το κομμάτι γενικώς κάτι θυμίζει, αλλά δεν μπορώ να το κάνω πιο συγκεκριμένο. Λίγο ατμοσφαιρική η εισαγωγή, λίγο Townsend η συνέχεια. Περίεργα πράγματα γενικώς.
Posted Image

#270 keetharesh

keetharesh

Θρας Τζαζ Ασασιν

• Members
  • 43 posts

Posted 23 June 2008 - 20:16

εμα πχια, ενας σοϊκος μπηκε.
ακουστε τον τουλαχιστον.
δεν το ειχα δει αυτο το βιντεο, τοσο καιρο το περιμενα, να' σαι καλα. εχουν κανει αψογη δουλεια οι σλιπιταημ εδω. τοσο καιρο μιζεριαζομουν στα λαηβ βιντεος. να' σαι καλα και παλι φιλε σκιαρχον.

εντιτ:@πυραμιδα, αβαντγκαρντ παιζουν τα παλικαρια, λογικο ειναι σου θυμιζουν κατι.
Posted Image