Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Extreme metal

• Please log in to reply
358 replies to this topic

#166 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2008 - 18:45

Παντως το "ακουστε τα πρωτοτυπα και οχι τα αντιγραφα" εχει πολυ νοημα. Κυριως σε μα σκηνη σαν αυτη που υποστηριζεται κι απο μια βιομηχανια-φωτοτυπικο για να βουτανε το χαρτζηλκι απο τα εφηβακια.

παλι που ενας/μια καταλαβε τι εννοω.
παραδειγμα.
το 2000 και κατι ψιλα ,οι Killswitch πηραν τα αγαπημενα τους σουηδικα ριφ-που και αυτα ηταν "δανεισμενα" απο αιρον μεηντενς κλπ- ,εχωσαν εναλλαγες καθαρων/μπρουταλ φωνητικων και τανταν ειμαστε στο 2008 και υπαρχουν αλλες 666.666 μπαντες που κανουν το ιδιο.
ιδιο ακριβως.
οχι πως οι Killswitch ηταν μπανταρα ουτε απολυτα πρωτοποροι αλλα αυτοι "παγιωσαν" αυτο το στυλ.

παρε αλλο παραδειγμα.
ποσες μπαντες εξοστρακιστηκαν οικιοθελως απο το "παραδοσιακο" Prog?
απειρες.
και αμεσως αρχισαν οι παραλληλισμοι με Pain Of Salvation.
γιατι ?
γιατι αυτοι το καναν πιο πριν.

ναι ακουμε οτι γουσταρουμε.αρκει να μην σκαμε μετα στα φορουμ,ζηταμε γνωμες και αφου φαμε κραξιμο ζηταμε και εξηγησεις.
ε τι να κανουμε.οι μπαντες που ειπες ειναι αναλωσιμες.
δεν το κανουν γιατι το γουσταρουν.
το κανουν γιατι πουλανε σαν γαλα στην κατοχη.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#167 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2008 - 19:32

I need moar cowbel baby

#168 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2008 - 02:10

I need moar cowbel baby

κοιταξε εσυ να μεγαλωσει καμια τριχα στο κεφαλι σου και μη θελεις και moar cowbell.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#169 keetharesh

keetharesh

Θρας Τζαζ Ασασιν

• Members
  • 43 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2008 - 02:32

ειναι θεμα αισθητικης βασικα, συμφωνικο ντεθ δεν σου παει καλα, οποτε και δεν θα ασχοληθεις.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#170 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2008 - 02:34

Spoiler:

Αυτο ειναι η πραγματικη epiphany που ερχεται στον extremeμεταλλα οταν ειναι πια ωριμος.
+1.-

Δημοσιευμένη  εικόνα

#171 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2008 - 02:58

τι γνωμες να πουμε?
σε 2 χρονια δεν θα τους ξερει η μανα τους,γιατι θα δουλευουν σε κανα μακντοναλντς.
αντε φετος το καλοκαιρι θα βγουνε σε καμια Vans /Nintendo /Ozzfest tour και θα τους φαει η μαρμαγκα.
Αν ειναι να ακους κατι ,να ακους τους "πρωτοπορους" και οχι τους followers.

hmm...μπορει να ειναι κ ετσι...αλλα σε αυτο το ειδος μουσικης δεν ειναι πολλα τα συγκροτηματα που δεν ειναι κ εμπορικα που βγαζουν το ψωμι τους με τη μουσικη κ μονο...υπαρχουν πολλα συκροτηματα (πχ haggard{απο τα αγαπημενα μου}) που απλα δεν πετυχανε στο marketing k στη διαφημηση κ γιαυτο δν βγαζουν τα λεφτα τους μονο απο τη μουσικη...οσ για το part προτωπορους-followers δν θα το ελεγα, γιατι αν ειναι ετσι να ακουμε μονο sabbath(να μην πω κ animals) επειδη αυτη ειναι οι πρωτοποροι κ inspiration για αλλες μπαντες που γιναν κ αυτες με τη σειρα τους για αλλες...αντιγραφές μηπως ηθελες να πεις(που κ αυτο μερικες εχουν κ ενα δικο τους στοιχειο μεσα κ ισως αυτο μετραει..)
κ στο τελος της υποθεσης, δν χρεαζεται να τα ακουμε ολα σαν ψαγμενα ή δν ξερω κ εγω τι αλλα μερικες φορες υπαρχει αυτο το riffaki που σε τρελαινει κ σε στελνει αδιαβαστο...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#172 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2008 - 04:33

hmm...μπορει να ειναι κ ετσι...αλλα σε αυτο το ειδος μουσικης δεν ειναι πολλα τα συγκροτηματα που δεν ειναι κ εμπορικα που βγαζουν το ψωμι τους με τη μουσικη κ μονο...υπαρχουν πολλα συκροτηματα (πχ haggard{απο τα αγαπημενα μου}) που απλα δεν πετυχανε στο marketing k στη διαφημηση κ γιαυτο δν βγαζουν τα λεφτα τους μονο απο τη μουσικη...οσ για το part προτωπορους-followers δν θα το ελεγα, γιατι αν ειναι ετσι να ακουμε μονο sabbath(να μην πω κ animals) επειδη αυτη ειναι οι πρωτοποροι κ inspiration για αλλες μπαντες που γιναν κ αυτες με τη σειρα τους για αλλες...αντιγραφές μηπως ηθελες να πεις(που κ αυτο μερικες εχουν κ ενα δικο τους στοιχειο μεσα κ ισως αυτο μετραει..)
κ στο τελος της υποθεσης, δν χρεαζεται να τα ακουμε ολα σαν ψαγμενα ή δν ξερω κ εγω τι αλλα μερικες φορες υπαρχει αυτο το riffaki που σε τρελαινει κ σε στελνει αδιαβαστο...

ρε μαν ,μου πας απο τους "μηντια νταρλιγκς για ενα εξαμηνο/γιναμε διασημοι μεσω μαηΣπεης"(ο δικος μου Ηλιας) στους haggard.
Εγω το τονιζω οτι η μουσικη δεν θελει μονο διαφημιση.
Η καλη μουσικη θα βρει το δρομο της.
Δεν πα να ναι 20 ανθρωποι που σ ακουνε!...

Εννοειται οτι καλα τα ψαγμενα για να πουλησεις μουρη στους λαστ.εφεμ φιλουc.
αν σου λενε και κατι παραπανω τα ψαγμενα ουδεν προβλημα.

Αυτο που λες για το ριφακι ειναι λιγο ακυρο.
Αφου το ιδιο ριφακι/η αλλαγμενο κατα 1-2 νοτες το ακουσες πριν 10 χρονια απο τους At The Gates // Dissection .
Ενηγουεη,εγω τα δισκακια που προτεινες τα κατεβασα-πριν τα προτεινεις-.
τα ακουσα.
ε δεν μου μεινε ουτε μια μελωδια λεμε.

οτι θελεις ακουσε.
αμα γουσταρεις ,γουσταρε.
απλως σε ενα κοσμο που με το ντι-εσ-ελι σου εχεις 100 επιλογες απο ενα "ειδος",ο καλος απο τον μετριο//αντιγραφεα ξεχωριζει δυσκολα.

ναι ρε ειμαστε η γενια του εμπιθρι.

εντιτ:

ειναι θεμα αισθητικης βασικα, συμφωνικο ντεθ δεν σου παει καλα, οποτε και δεν θα ασχοληθεις.

ναι .μονο που οι σεπτικ φλες το κανουν ,ποσα?10-15 χρονια τωρα?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#173 keetharesh

keetharesh

Θρας Τζαζ Ασασιν

• Members
  • 43 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2008 - 11:38

ναι. μονο που οι σεπτικ φλες ειναι πιο αδιαφοροι και απο κοινωνικη ταινια με Τζουλια Ρομπερτς.

ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΛΙΚΑΡΕΙ ΤΟ ΝΙΟΥ ΟΡΙΓΙΝ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΚΟ ΝΤΕΘ.

καλημερα Λεο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#174 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2008 - 14:54

ρε μαν ,μου πας απο τους "μηντια νταρλιγκς για ενα εξαμηνο/γιναμε διασημοι μεσω μαηΣπεης"(ο δικος μου Ηλιας) στους haggard.
Εγω το τονιζω οτι η μουσικη δεν θελει μονο διαφημιση.
Η καλη μουσικη θα βρει το δρομο της.
Δεν πα να ναι 20 ανθρωποι που σ ακουνε!...

Εννοειται οτι καλα τα ψαγμενα για να πουλησεις μουρη στους λαστ.εφεμ φιλουc.
αν σου λενε και κατι παραπανω τα ψαγμενα ουδεν προβλημα.

Αυτο που λες για το ριφακι ειναι λιγο ακυρο.
Αφου το ιδιο ριφακι/η αλλαγμενο κατα 1-2 νοτες το ακουσες πριν 10 χρονια απο τους At The Gates // Dissection .
Ενηγουεη,εγω τα δισκακια που προτεινες τα κατεβασα-πριν τα προτεινεις-.
τα ακουσα.
ε δεν μου μεινε ουτε μια μελωδια λεμε.

οτι θελεις ακουσε.
αμα γουσταρεις ,γουσταρε.
απλως σε ενα κοσμο που με το ντι-εσ-ελι σου εχεις 100 επιλογες απο ενα "ειδος",ο καλος απο τον μετριο//αντιγραφεα ξεχωριζει δυσκολα.

ναι ρε ειμαστε η γενια του εμπιθρι.

εντιτ:

σωστος αλλα παρεξηγησες την λεξη ψαγμενα
λεγοντας ψαγμενα φυσικα κ δν εννοουσα τν "διαγωνισμο που θα κανεις με τν μπαμπη, τον γιο του φουρναρη, στο ποιος ξερει ποιο πολλες μπαντες απεξω απο darklyrics.com αλλα στο να μαθεις να ξεχωριζεις το καλο απο το μετριο (οπως αναφερεις κ εσυ ποιο πανω)
υσ....~μπαι δε γει, τα σπαει το εμ-πι-τρια
Δημοσιευμένη  εικόνα

#175 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2008 - 14:59

Orion? Οι καφρο ντεθάδες? Υπάρχουν ακόμη αυτοί?

Septic Flesh ήταν καλοί μέχρι και το Revolution DNA αλλά ποτέ κάτι το εξαιρετικό. Υπάρχουν πολλοί καλύτερες μπάντες για τσεκάρισμα.

Άκουσα κάτι για νέο Suffocation, υσχίει?

Τέλος, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, ψάχνω εδώ και κάμποσο καιρό το Salvation απο Funeral Mist (πρέπει να μου είχανε στείλει λινκ αλλά το έχω χάσει). Μήπως ξέρει κανείς αν βρίσκεται σε κάποιο μαγαζί ή αν έχει λινκ για κατέβασμα?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#176 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2008 - 15:02

Orion? Οι καφρο ντεθάδες? Υπάρχουν ακόμη αυτοί?

Septic Flesh ήταν καλοί μέχρι και το Revolution DNA αλλά ποτέ κάτι το εξαιρετικό. Υπάρχουν πολλοί καλύτερες μπάντες για τσεκάρισμα.

Άκουσα κάτι για νέο Suffocation, υσχίει?

Τέλος, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, ψάχνω εδώ και κάμποσο καιρό το Salvation απο Funeral Mist (πρέπει να μου είχανε στείλει λινκ αλλά το έχω χάσει). Μήπως ξέρει κανείς αν βρίσκεται σε κάποιο μαγαζί ή αν έχει λινκ για κατέβασμα?

wtf???
υπαρχουν καφροντεθαδες orion?
γιατι εγω ξερω αυτους που παιξαν στο MMD που ειναι η γερνανικη official cover band tων metallica...?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#177 keetharesh

keetharesh

Θρας Τζαζ Ασασιν

• Members
  • 43 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2008 - 15:27

origin θελει να πει.
βγηκε το καινουργιο και ανοιξε η κολαση και μας καταπινει.
δειγμα δωρεαν απο παλαιοτερη δουλεια:
[YOUTUBE]http://youtube.com/watch?v=VDAh2ti8u18[/YOUTUBE]
Δημοσιευμένη  εικόνα

#178 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2008 - 17:31

κοιταξε εσυ να μεγαλωσει καμια τριχα στο κεφαλι σου και μη θελεις και moar cowbell.

ναι φιλαράκι αλλά εγώ έχω co3olt και στην λέω

#179 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2008 - 17:41

ναι φιλαράκι αλλά εγώ έχω co3olt και στην λέω

ποιος δεν εχει πλεον.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#180 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 18:29

op....κ ναι γινεται το απιστευτο...
δν φτανει που οι carcass καναν regroup.....σημερα το πρωι ανακοινωθηκε οτι ...ναι ...θα ερθουν κ απο ελλαδα....στο rockwave...
(τωρα το last part δν ξερω αν ειναι καλο ή κακο αλλα τεσπα..θα δειξει)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα