


Για να κάνω μια αρχή θα προτείνω 3 συγκροτήματα σχετικά άγνωστα και από πολύ αξιόλογα μέχρι θεικά.
Sworn Enemy.Είναι από το Κουίνς της Νέας Υόρκης και παίζουν πολύ σκληρό hardcore,με πολλά στοιχεία από metal αλλά και πιο σύγχρονα συγκροτήματα όπως οι Chimera,στο πιο extreme όμως.Είναι πολύ αμερικανιές τα τραγούδια τους,αυτό όμως είναι και το θεικό τους στοιχείο.Ακούστε τα παλιότερα πρώτα καλήτερα,τα τελευταία είναι πιο μέτρια γιατί χάθηκε το core στοιχείο πολύ.
Sun of Nothing:Είναι έλληνες και κανονικά θα πρότεινα τους Straighthate αντί για αυτούς,αλλά έπρεπε να υπάρχει μια κάποια ποικιλία,και αυτό προστάζει και 1 τουλάχιστον black group.Είναι πολύ σκοτεινοί,όποιος έχει ακούσει μπάντες όπως Funeral Mist θα γουστάρει σίγουρα.΄
Big Business.Μάλλον η πιο rock 'n' roll μπάντα από τις 3.Δεν έχουν σχεδόν καθόλου κιθάρες,μόνο μπάσο-ντράμς-φωνή.Το ντεμπούτο τους Head for the shallow είναι ότι πρέπει για όσους γουστάρουν Motorhead,Melvins(έχουν ενωθεί με αυτούς τώρα),Turbonegro,Orange Goblin,etc.Απίστευτοι.
Αυτά...περιμένω προτάσεις από όσους έχουν παρόμοια ακούσματα,ειδικά από τον Pastor of muppets που φενετε ψαγμένος στο είδος
