Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Yaoi (anime)

• Please log in to reply
904 replies to this topic

#691 Abomination

Abomination

Anime Amateur

• Members
  • 71 posts

Posted 20 December 2010 - 15:24

Ωχ, φοβερο φαινεται αυτο. Και απο σχεδιο αλλα κυριως απο υποθεση. Για να δουμε...
thnx.

#692 DaiKenja

DaiKenja

άλλου παπά Evangelion

• Members
  • 42 posts

Posted 20 December 2010 - 15:58

Προσπαθησα να δω το Ai No Kusabi, δε την παλεψα για το 2ο OVA. Παρα την υποσχομενη υποθεση δε με τραβηξε καθολου η εξελιξη ουτε το υφος.

Πραγματικά ό,τι με χάλασε στο Ai No Kusabi είναι η 80zz αισθητική κ τίποτα άλλο. Αλλά τα trailers του remake είναι απολαυστικά.

#693 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 20 December 2010 - 16:06

to0 καλύτερο που έχω δει ποτε μου είναι το Enzai, check it out και σίγουρα δεν είναι για κοριτσάκια

Τι το τρολλάρεις το παιδί καλέ; Το enzai πέρα από την και καλά hardcore βία (που σιγά τα ωά δηλαδή), δεν έχει τίποτα για να αξίζει να χαλάσεις λεπτά από τη ζωή σου βλέποντάς το.

Προσπαθησα να δω το Ai No Kusabi, δε την παλεψα για το 2ο OVA. Παρα την υποσχομενη υποθεση δε με τραβηξε καθολου η εξελιξη ουτε το υφος.

Ειδα λιγο Loveless, για αφελη κοριτσακια καλο μου φανηκε.

Υπαρχει κατι (του ειδους) με σοβαρη υποθεση, καλογραμμενους χαρακτηρες και αξιολογο σχεδιο (με ενδιαφερει ιδιαιτερα αυτο, γιατι ο,τι yaoi εχω ψαξει ειχε μετρια προς κακα γραφικα, μη πω και με ψιλοκιτσ-ποπ υφος.);

Συμφωνώ για το Ai no Kusabi, το μισό το είδα σε ff γιατί δεν άντεχα.

Αν και δεν έχω δει πολλά yaoi/shounen ai σε σχέση με άλλους εδώ μέσα, θα σου πρότεινα το junjou romantica, που αν και δεν έχει "βάθος" είναι καλοφτιαγμένο, γλυκό και ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΣΤΕΙΟ. Δεν έχω γελάσει έτσι με άλλο yaoi/shonen ai anime. Και έχει και πολύ συπμαθητικό σχέδιο!
Δοκίμασε να δεις τα πρώτα 2-3 επεισόδια, είναι αντιπροσωπευτικά της σειράς, οπότε αν δεν σου αρέσουν αυτά δεν χρειάζεται να χάσεις χρόνο βλέποντας τα υπόλοιπα.

Posted Image

#694 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 20 December 2010 - 16:37

δεν τον τρολλαρw καθόλου. το enzai είναι ένα από τα καλύτερα μου ανιμε άλλωστε.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#695 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 20 December 2010 - 17:30

That.morning.after!!!!!! ΕΛΙΩΣΑ. Το είχα δει στο manga και παραλίγο να μου φύγει νεφρό και στο anime δάγκωνα το χέρι μου για να μην με ακούσει όλη η πολυκατοικία. Περιττό να πώ ότι έπαιξε σε replay η συγκεκριμένη σκηνή 3-4 φορές. Για OVA 29 λεπτών χρειάστηκα μια ώρα.

Μοναδική μου ένσταση τα πέντε τελευταία λεπτά που έπαιξαν στο mute γιατί το voice acting ηταν τέτοιο που με έπιασε νευρικό γέλιο. Ήταν ίσως το μοναδικό μείον στο OVA.

Το αυτό.
"Thanks to you it doesn't seem to be the drug"
Έλιωσα, πέθανα και όταν συνήλθα ξαναπέθανα από τα γέλια.

Μέχρι εκεί που έφτασε το ova είχα διαβάσει το μάνγκα, και παρόλα αυτά το καταφχαριστήθηκα!

ΠΡΕΠΕΙ.ΝΑ.ΜΠΕΙ.ΣΤΑ.ANIME.AWARDS. xD
:hahaha:

Αζαξ, εσένα σου αρέσει για άλλους λόγους αυτό το anime, enlighten Abomination ώστε να ξέρει που μπλέκει.
Δεν ζητάνε όλοι την αηδία στα yaoi :P

Posted Image

#696 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 20 December 2010 - 18:41

Α, να ενημερώσω και ότι είδα αυτό το Kirepapa πριν κανένα μήνα. Αυτό το papa στον τίτλο μου δημιουργούσε περίεργους συνειρμούς, αλλά τελικά ούτε shota complex ήταν και πλάκα είχε, λίγο σούρεαλ το λες όμως. Το σχέδιο δεν μ' άρεσε πάντως καθόλου.

#697 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 20 December 2010 - 18:54

Α, να ενημερώσω και ότι είδα αυτό το Kirepapa πριν κανένα μήνα. Αυτό το papa στον τίτλο μου δημιουργούσε περίεργους συνειρμούς, αλλά τελικά ούτε shota complex ήταν και πλάκα είχε, λίγο σούρεαλ το λες όμως. Το σχέδιο δεν μ' άρεσε πάντως καθόλου.

Το μόνο που μου άρεσε ήταν ο Takahiro Sakurai σε ρόλο seme.:wooi2:

Καλό ήταν το Close the Last Door.Κρίμα που είναι μόνο ένα OVA. (νομίζω πως και το manga έχει μείνει ημιτελές)

Posted Image
Does this darkness have a name?

#698 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 20 December 2010 - 19:35

Το μόνο που μου άρεσε ήταν ο Takahiro Sakurai σε ρόλο seme.:wooi2:

Καλό ήταν το Close the Last Door.Κρίμα που είναι μόνο ένα OVA. (νομίζω πως και το manga έχει μείνει ημιτελές)

Ναι, το Close the last door ήταν αρκετά ωραίο. Ήταν βασικά μάλλον το πρώτο ή το δεύτερο γιαόι που μ' άρεσε μετά το Junjo (είχα χάσει κάθε ελπίδα για αυτό το είδος σε μια φάση).

ΥΓ. Εγώ πάντως όποτε θυμάμαι το "boku taberaretai noni!" του Ρίτσου (!) εκεί που τον έσερνε ο πατέρας του, πεθαίνω από τα γέλια.

#699 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 20 December 2010 - 21:32

Το Close the Last Door πραγματι ειναι καλο!!! Ενημερωτικα βασιζεται στο sequel Saigo no Door wo Shimero ( Close the Last Door) του manga Into Your Heart Through the Door και ειναι και τα 2 completed!! Mαλιστα στο sidestory του into your heart εμφανιζεται και το ζευγαρι απο το close the last door.... Εχει γελιο!!
Posted Image

#700 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 December 2010 - 21:43

Πληροφοριακά οι νέες εκδόσεις του Winter Cicada έχουν βγει στο Aarinfantasy.

Κάτι που ειπώθηκε για το tyrant who falls in love. Aν και το κομμάτι που έχει σχέση με τον εξαναγκασμό είναι το μοναδικό μεγάλο μείον της σειράς εντούτοις μια παραπάνω αιτιολόγηση δίνεται στο manga του Challengers που είναι το prequel του koisuru Boukun.

Spoiler: challengers spoilers

#701 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 20 December 2010 - 22:43

Το Close the Last Door πραγματι ειναι καλο!!! Ενημερωτικα βασιζεται στο sequel Saigo no Door wo Shimero ( Close the Last Door) του manga Into Your Heart Through the Door και ειναι και τα 2 completed!! Mαλιστα στο sidestory του into your heart εμφανιζεται και το ζευγαρι απο το close the last door.... Εχει γελιο!!

Αν έχεις ή ξέρεις που μπορώ να βρω το 2ο volume του Close the Last Door,pm me.:blingeye2::blingeye2:
Όσο για το Into Your Heart Through the Door,το κατεβάζω τώρα..:wooi2:

Posted Image

#702 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 22 December 2010 - 16:26

Λοιπόν... Εχουμε και λέμε.

Όσον αφορά αυτά που λέγαμε για το tyrant, διάβασα το challengers (δεν ξέρω γιατί δεν το είχα κάνει τόσο καιρό, αλλά μάλλον ο Tomoe φταίει.:P) και αν και δεν αλλάζει αυτά που έλεγα πριν, το θεωρώ απαραίτητο να το διαβασει κάποιος πριν πιάσει το tyrant. Νόμιζα ότι ασχολείται με την ιστορία του Tomoe αλλά τελικά η μισή ιστορία ασχολείται με το ζεύγος από το tyrant. Μαθαίνουμε αρκετά σημαντικά γι' αυτούς εκεί. πχ ότι ο Shouichi,
Spoiler: challengers
Αν και όπως είδαμε στο anime αυτό backfired.:P Οπότε η συμπεριφορά του Shouichi που περιέγραψα στο προηγούμενο post δικαιολογείται κάπως.

Είδα τα 2 ova του seitokaichou ni chuukoku. Αρκετά καλά ήταν, αλλά το καλύτερο ήταν ο seiyu του seme, Tomokazu Sugita που κάνει τον Gintoki(για όσους δεν γνωρίζουν, 2oς Αι Βασίλης απο τα αριστερα +avatar:P) στο Gintama. Θεός!:lovulovu: Αυτός ο άνθρωπος και τις κωμικές και τις σοβαρές σκηνές τις παίζει άψογα! Αυτό βέβαια το ήξερα, αλλά δεν περίμενα σε yaoi να καταφέρει να κάνει τον χαρακτήρα να φαίνεται τόσο αληθινός.:Blissfull: Επίσης τον Akatsu παίζει αλλος επικός seiyu (μια από τις πιο sexy φωνές ever), o Takehito Koyasu που επίσης κάνει στο Gintama τον Takasugi.

Και πάμε στο Close the last door... Καλό κι αυτό, έχει ωραία μπλεξίματα.:hihi2: Σημείωση, στα μέσα του ova χτυπάει το κινητο του Nagai και ο Honda λύνεται στα γέλια. Ο λόγος είναι λόγω του ringtone που είναι από κάποιο anime. Το έλεγε στο manga αλλά στο ova δεν το εξηγούσε.
Αναρωτιέμαι που θα πάει το πράγμα... Me likes Honda αλλά φυσικά λατρεύω να ακούω τον Nagai να μιλάει αφού είναι ο seiyou του Okita από το Gintama.:hihi2: Aυτή η σειρά με έχει κάψει...:hot: Διάβασα το 1ο τόμο του manga και το 1ο chapter απο τον 2ο, αλλά τα υπόλοιπα δεν τα βρήκα στα Αγγλικά και λέω να κάνω μια προσπαθεια με τα raw. Αν κανείς βρει τίποτα στα Αγγλικά ας μου πει και μένα.:congrats:

Και τέλος πάμε στο χάλι το ίδιο... Ενταξει έχω τύχει και χειρότερα, αλλά είχα καιρό να τύχω τέτοιο σενάριο. Fish in the trap. Είχα δοκιμασει να ρίξω μια ματιά στο manga και με το που το άνοιξα, ίσως να είναι μπερδεμενες οι σελίδες δεν ξέρω, πέτυχα κάτι ατάκες για gang rape και
Spoiler:
και αν και είχα την περιεργεια τι γινόταν εκεί μέσα, λόγω του θέματος και του ότι ήταν δυσαναγνωστο το έστειλα στον κάδο των αχρήστων. Μετα ανακάλυψα το ova και είπα μήπως δεν καταλαβα καλά αυτό που είχα πετυχει στις μπερδεμενες σελίδες του manga, και έτσι είπα να το δω. :uhh: Όχι καλά είχα καταλάβει τελικά... Ουδέν σχόλιο

Πάω για κατεβασμα του winter cicada new edition.:D Thanks Iristella. Δεν μας είπες όμως αν ήταν όντως καλύτερο απο το 1ο ή θα ψάχνουμε για ψύλλους πάλι.:P

Edited by Nighteyes, 22 December 2010 - 16:38.

Posted Image

Posted Image

#703 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 22 December 2010 - 16:43

Με θυμίζει κάποια πόσους τόμους είναι το Challengers; Έχω τους 1~2 scanlated και τους 3~4 raw· αν αυτό είναι όλο, να ξεκινήσω να το διαβάζω, αφού διάβασα τις διαπιστώσεις δια χειρός Nighteyes.

Ντωμεταξύ, εγώ τον Τομόε, όσο φάνηκε στο πρώτο OVA του koisuru boukun δηλαδή, μου φάνηκε να έχει πλάκα, χωρίς να φαίνεται σαν σπουδαίος χαρακτήρας βέβαια. Αποτρεπτικό πάντως δεν θα τον έλεγα. Υποθέτω ότι η ιστορία/συμπεριφορά του θα είναι κάπως παρόμοια με του Μισάκι στο Τζουντζο.

#704 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 22 December 2010 - 16:56

4 και είναι όλοι scanlated.

Δεν ήταν του τύπου που θα με έκανε να ξεκινήσω ένα manga. Πολύ φατσούλα και ο seme ήταν επίσης όχι κάτι το ιδιαίτερο για να μου τραβήξει το ματι.:P Aν και τελικά η ιστορία τους είχε φάση στο challengers και εντελει τους συμπάθησα και τους 2.

Posted Image

Posted Image

#705 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 27 December 2010 - 16:57

Απ'όσο θυμάμαι δεν είχε αναφερθεί παλιότερα so here I go:
Ανακάλυψα σήμερα ότι την άνοιξη θα προβληθεί OVA του viewfinder....και θα'ναι shounen ai....
Ορίστε η πηγή :http://countdown.mandragon.info/ova.html
http://www.thesubwire.com/Finder_Series_(Anime_OAV)
Επειδή δεν ξέρω κατα πόσο είναι αξιόπιστα τα παραπάνω έχετε ακούσει κάτι σχετικό?

Posted Image