Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Yaoi (anime)
Posted 20 December 2010 - 15:24
thnx.
Posted 20 December 2010 - 15:58
Προσπαθησα να δω το Ai No Kusabi, δε την παλεψα για το 2ο OVA. Παρα την υποσχομενη υποθεση δε με τραβηξε καθολου η εξελιξη ουτε το υφος.
Πραγματικά ό,τι με χάλασε στο Ai No Kusabi είναι η 80zz αισθητική κ τίποτα άλλο. Αλλά τα trailers του remake είναι απολαυστικά.
Posted 20 December 2010 - 16:06
Τι το τρολλάρεις το παιδί καλέ; Το enzai πέρα από την και καλά hardcore βία (που σιγά τα ωά δηλαδή), δεν έχει τίποτα για να αξίζει να χαλάσεις λεπτά από τη ζωή σου βλέποντάς το.to0 καλύτερο που έχω δει ποτε μου είναι το Enzai, check it out και σίγουρα δεν είναι για κοριτσάκια
Συμφωνώ για το Ai no Kusabi, το μισό το είδα σε ff γιατί δεν άντεχα.Προσπαθησα να δω το Ai No Kusabi, δε την παλεψα για το 2ο OVA. Παρα την υποσχομενη υποθεση δε με τραβηξε καθολου η εξελιξη ουτε το υφος.
Ειδα λιγο Loveless, για αφελη κοριτσακια καλο μου φανηκε.
Υπαρχει κατι (του ειδους) με σοβαρη υποθεση, καλογραμμενους χαρακτηρες και αξιολογο σχεδιο (με ενδιαφερει ιδιαιτερα αυτο, γιατι ο,τι yaoi εχω ψαξει ειχε μετρια προς κακα γραφικα, μη πω και με ψιλοκιτσ-ποπ υφος.);
Αν και δεν έχω δει πολλά yaoi/shounen ai σε σχέση με άλλους εδώ μέσα, θα σου πρότεινα το junjou romantica, που αν και δεν έχει "βάθος" είναι καλοφτιαγμένο, γλυκό και ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΣΤΕΙΟ. Δεν έχω γελάσει έτσι με άλλο yaoi/shonen ai anime. Και έχει και πολύ συπμαθητικό σχέδιο!
Δοκίμασε να δεις τα πρώτα 2-3 επεισόδια, είναι αντιπροσωπευτικά της σειράς, οπότε αν δεν σου αρέσουν αυτά δεν χρειάζεται να χάσεις χρόνο βλέποντας τα υπόλοιπα.
Posted 20 December 2010 - 16:37
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 20 December 2010 - 17:30
Το αυτό.That.morning.after!!!!!! ΕΛΙΩΣΑ. Το είχα δει στο manga και παραλίγο να μου φύγει νεφρό και στο anime δάγκωνα το χέρι μου για να μην με ακούσει όλη η πολυκατοικία. Περιττό να πώ ότι έπαιξε σε replay η συγκεκριμένη σκηνή 3-4 φορές. Για OVA 29 λεπτών χρειάστηκα μια ώρα.
Μοναδική μου ένσταση τα πέντε τελευταία λεπτά που έπαιξαν στο mute γιατί το voice acting ηταν τέτοιο που με έπιασε νευρικό γέλιο. Ήταν ίσως το μοναδικό μείον στο OVA.
"Thanks to you it doesn't seem to be the drug"
Έλιωσα, πέθανα και όταν συνήλθα ξαναπέθανα από τα γέλια.
Μέχρι εκεί που έφτασε το ova είχα διαβάσει το μάνγκα, και παρόλα αυτά το καταφχαριστήθηκα!
ΠΡΕΠΕΙ.ΝΑ.ΜΠΕΙ.ΣΤΑ.ANIME.AWARDS. xD

Αζαξ, εσένα σου αρέσει για άλλους λόγους αυτό το anime, enlighten Abomination ώστε να ξέρει που μπλέκει.
Δεν ζητάνε όλοι την αηδία στα yaoi

Posted 20 December 2010 - 18:41
Posted 20 December 2010 - 18:54
Α, να ενημερώσω και ότι είδα αυτό το Kirepapa πριν κανένα μήνα. Αυτό το papa στον τίτλο μου δημιουργούσε περίεργους συνειρμούς, αλλά τελικά ούτε shota complex ήταν και πλάκα είχε, λίγο σούρεαλ το λες όμως. Το σχέδιο δεν μ' άρεσε πάντως καθόλου.
Το μόνο που μου άρεσε ήταν ο Takahiro Sakurai σε ρόλο seme.

Καλό ήταν το Close the Last Door.Κρίμα που είναι μόνο ένα OVA. (νομίζω πως και το manga έχει μείνει ημιτελές)
Does this darkness have a name?
Posted 20 December 2010 - 19:35
Το μόνο που μου άρεσε ήταν ο Takahiro Sakurai σε ρόλο seme.
Καλό ήταν το Close the Last Door.Κρίμα που είναι μόνο ένα OVA. (νομίζω πως και το manga έχει μείνει ημιτελές)
Ναι, το Close the last door ήταν αρκετά ωραίο. Ήταν βασικά μάλλον το πρώτο ή το δεύτερο γιαόι που μ' άρεσε μετά το Junjo (είχα χάσει κάθε ελπίδα για αυτό το είδος σε μια φάση).
ΥΓ. Εγώ πάντως όποτε θυμάμαι το "boku taberaretai noni!" του Ρίτσου (!) εκεί που τον έσερνε ο πατέρας του, πεθαίνω από τα γέλια.
Posted 20 December 2010 - 21:32

Posted 20 December 2010 - 21:43
Κάτι που ειπώθηκε για το tyrant who falls in love. Aν και το κομμάτι που έχει σχέση με τον εξαναγκασμό είναι το μοναδικό μεγάλο μείον της σειράς εντούτοις μια παραπάνω αιτιολόγηση δίνεται στο manga του Challengers που είναι το prequel του koisuru Boukun.
Posted 20 December 2010 - 22:43
Το Close the Last Door πραγματι ειναι καλο!!! Ενημερωτικα βασιζεται στο sequel Saigo no Door wo Shimero ( Close the Last Door) του manga Into Your Heart Through the Door και ειναι και τα 2 completed!! Mαλιστα στο sidestory του into your heart εμφανιζεται και το ζευγαρι απο το close the last door.... Εχει γελιο!!
Αν έχεις ή ξέρεις που μπορώ να βρω το 2ο volume του Close the Last Door,pm me.

Όσο για το Into Your Heart Through the Door,το κατεβάζω τώρα..

Posted 22 December 2010 - 16:26
Όσον αφορά αυτά που λέγαμε για το tyrant, διάβασα το challengers (δεν ξέρω γιατί δεν το είχα κάνει τόσο καιρό, αλλά μάλλον ο Tomoe φταίει.

Είδα τα 2 ova του seitokaichou ni chuukoku. Αρκετά καλά ήταν, αλλά το καλύτερο ήταν ο seiyu του seme, Tomokazu Sugita που κάνει τον Gintoki(για όσους δεν γνωρίζουν, 2oς Αι Βασίλης απο τα αριστερα +avatar:P) στο Gintama. Θεός!

Και πάμε στο Close the last door... Καλό κι αυτό, έχει ωραία μπλεξίματα.

Αναρωτιέμαι που θα πάει το πράγμα... Me likes Honda αλλά φυσικά λατρεύω να ακούω τον Nagai να μιλάει αφού είναι ο seiyou του Okita από το Gintama.

Και τέλος πάμε στο χάλι το ίδιο... Ενταξει έχω τύχει και χειρότερα, αλλά είχα καιρό να τύχω τέτοιο σενάριο. Fish in the trap. Είχα δοκιμασει να ρίξω μια ματιά στο manga και με το που το άνοιξα, ίσως να είναι μπερδεμενες οι σελίδες δεν ξέρω, πέτυχα κάτι ατάκες για gang rape και

Πάω για κατεβασμα του winter cicada new edition.

Edited by Nighteyes, 22 December 2010 - 16:38.
Posted 22 December 2010 - 16:43
Ντωμεταξύ, εγώ τον Τομόε, όσο φάνηκε στο πρώτο OVA του koisuru boukun δηλαδή, μου φάνηκε να έχει πλάκα, χωρίς να φαίνεται σαν σπουδαίος χαρακτήρας βέβαια. Αποτρεπτικό πάντως δεν θα τον έλεγα. Υποθέτω ότι η ιστορία/συμπεριφορά του θα είναι κάπως παρόμοια με του Μισάκι στο Τζουντζο.
Posted 27 December 2010 - 16:57
Ανακάλυψα σήμερα ότι την άνοιξη θα προβληθεί OVA του viewfinder....και θα'ναι shounen ai....
Ορίστε η πηγή :http://countdown.mandragon.info/ova.html
http://www.thesubwire.com/Finder_Series_(Anime_OAV)
Επειδή δεν ξέρω κατα πόσο είναι αξιόπιστα τα παραπάνω έχετε ακούσει κάτι σχετικό?