Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Yaoi (anime)

• Please log in to reply
904 replies to this topic

#676 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 08 December 2010 - 22:11

το winter cicada δεν έχει λόγο υπαρξης είναι ήταν και θα παραμείνει απαίσιο.

με έψησες. ιριστελλα εσύ που με ξέρεις :P θα μου αρέσει? :P

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#677 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 December 2010 - 22:12

Δεν ξέρω τι μου λες I cried like a baby καθώς το εβλεπα. Τ^Τ

@ Azathoth

Από την σύνοψη "It is the Bakamatsu and early Meiji Period." I believe that says it all. :P

#678 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 08 December 2010 - 22:14

I did cry....

i cried for the time I lost watching it...

ούτε μια σκηνή μη συναινετικού σεξ δεν είχε.

ψέματα είχε...αλλά και πάλι βλακεία ήταν.

Edited by Erisadesu, 08 December 2010 - 22:16.
ξέχασα είχε...

#679 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 December 2010 - 22:15

Έ όχι και δεν είχε....

#680 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 08 December 2010 - 22:19

I did cry....

i cried for the time I lost watching it...

ούτε μια σκηνή μη συναινετικού σεξ δεν είχε.

ψέματα είχε...αλλά και πάλι βλακεία ήταν.

I feel you so much >.<

Posted Image

#681 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 08 December 2010 - 22:20

:hahaha:
Δεν το εννοούσα έτσι, αν και δεν με χαλάει το που το πήγατε;.:P

Για το αντρικο κοινό απ 'όλα έχει ο μπαξες: Βρακια, αεροδυναμικά βυζιά, κώλους με αλεξίπτωτα...
Εμείς οι καημένες πάμε να δούμε κανενα bishounen/harem να χαρούμε κι εμείς λίγο. Καταλήγουμε στο επίπεδο εξαθλίωσης να χαιρόμαστε αν ξεχάσει κάποιος χαρακτήρας κανενα κουμπί ανοικτό (του πουκαμίσου εννοείται, τι σκεφτήκατε κακα παιδιά:P) και δεν πα να είναι καραstraight όλοι οι αρσενικοί εκεί μέσα; Shounen ai το anidb. Γιατί ρε παιδιά; Απο που προκύπτει; Μη δουν bishounen και harem σε συνδυασμό, shounen ai το βγάζουν. Κι ας μη υπάρχει καν φιλί κι ας μην υπάρχει καν τέτοιο ενδιαφέρον από τους χαρακτήρες. πχ στο 07 ghost δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο, shounen ai το έχουν.

--Mια χαρα ήταν το winter cicada. Θα το θέλαμε πιο yaoi, αλλά τι να γίνει. Γι αυτό υπάρχει το manga του haru.:D--

Posted Image

Posted Image

#682 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 09 December 2010 - 09:58

το 07 ghost ήταν απογοήτευση... ήταν ακριβώς αυτό που λες...
"Καταλήγουμε στο επίπεδο εξαθλίωσης να χαιρόμαστε αν ξεχάσει κάποιος χαρακτήρας κανενα κουμπί ανοικτό"
στο Uraboku τουλάχιστον κάνουν και ένα μπάνιο όλοι μαζί μέχρι εκεί που είδα δηλαδή.

το κακό με αυτά τα anime είναι οτι δεν είναι αρκετά.

#683 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 09 December 2010 - 11:54

"Καταλήγουμε στο επίπεδο εξαθλίωσης να χαιρόμαστε αν ξεχάσει κάποιος χαρακτήρας κανενα κουμπί ανοικτό".

Δεν ήμουν η μόνη;;; :terror2:

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#684 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 14 December 2010 - 22:06

hohoho μου κατεβάζω το Koisuru Boukun OVA2 :D

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#685 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 15 December 2010 - 01:30

Να σαι καλά που μου το θύμισες γιατί δεν είχα δει ότι επέστρεψε το forum των Aarinfantasy.

Anw σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλό.

That.morning.after!!!!!! ΕΛΙΩΣΑ. Το είχα δει στο manga και παραλίγο να μου φύγει νεφρό και στο anime δάγκωνα το χέρι μου για να μην με ακούσει όλη η πολυκατοικία. Περιττό να πώ ότι έπαιξε σε replay η συγκεκριμένη σκηνή 3-4 φορές. Για OVA 29 λεπτών χρειάστηκα μια ώρα.

Μοναδική μου ένσταση τα πέντε τελευταία λεπτά που έπαιξαν στο mute γιατί το voice acting ηταν τέτοιο που με έπιασε νευρικό γέλιο. Ήταν ίσως το μοναδικό μείον στο OVA.

Αν και δεν μεταφέρθηκε το αγαπημένο μου κομμάτι από την σειρά το οποίο έρχεται αργότερα έμεινα ευχαριστημένη και ας ελπίσουμε για συνέχεια. T^T

#686 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 19 December 2010 - 20:56

Τι να σ'ς πω... Αυτό το επεισόδιο OVA, μετά το πρωινό της επομένης, είχε πολύ ντράμα και πιο πολύ αναλώθηκα στο να προσπαθώ να κάνω justify τας πράξεις των (και τελικά δεν...).

Υποθέτω ότι σε αντίθεση με την Erisadesu, το μη συναινετικό σεξ με πέφτει too much.

#687 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 20 December 2010 - 01:16

meidei κι εγώ τα ίδια έλεγα όταν είχα διαβάσει το manga. Την ίδια άποψη έχω ακόμη φυσικά, απλά πλέον όταν τυχαίνω σενάρια
Spoiler:
Το καλό με το tyrant είναι ότι βλέπεις το "κακό" στην αρχή και ξεμπερδεύεις. Μετά γίνεται πολύ καλό και έχει και πλάκα, σε αντίθεση με το επεισόδιο που είδες μόλις και ήταν δραματικό. Λογικό βέβαια μετα απ' αυτά που γίναν στο προηγούμενο. Βέβαια το ότι ξεκινάει μια σχέση με τέτοια βάση δεν είναι πολύ νορμάλ αλλά από την άλλη ποσο νορμαλ είναι ο uke σ' αυτήν την ιστορία. Εννοώ
Spoiler: ova 2
Στο manga είναι πιο εύπεπτο όλο αυτό που είδες κι εξαλλου είναι μόνο ο πρόλογος. Από δω και κάτω φτιάχνει.

Το 2ο ova δεν με ενθουσίασε επίσης. Όντως αυτό που είπε η Iri για τους seiyou ισχύει. Βασικά τον έναν τον έχω πετύχει στο gintama και μια χαρα ήταν αρα μάλλον φταίει το yaoi genre. Εδώ που τα λέμε φανταστείτε οδηγίες που θα τους δίνουν τους ανθρώπους...:hahaha:

Edited by Nighteyes, 20 December 2010 - 17:46.

Posted Image

Posted Image

#688 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 20 December 2010 - 15:09

Δεν νιώθω τόσο μόνος τώρα.
Spoiler:

#689 Abomination

Abomination

Anime Amateur

• Members
  • 71 posts

Posted 20 December 2010 - 15:18

Προσπαθησα να δω το Ai No Kusabi, δε την παλεψα για το 2ο OVA. Παρα την υποσχομενη υποθεση δε με τραβηξε καθολου η εξελιξη ουτε το υφος.

Ειδα λιγο Loveless, για αφελη κοριτσακια καλο μου φανηκε.

Υπαρχει κατι (του ειδους) με σοβαρη υποθεση, καλογραμμενους χαρακτηρες και αξιολογο σχεδιο (με ενδιαφερει ιδιαιτερα αυτο, γιατι ο,τι yaoi εχω ψαξει ειχε μετρια προς κακα γραφικα, μη πω και με ψιλοκιτσ-ποπ υφος.);

#690 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 20 December 2010 - 15:19

Προσπαθησα να δω το Ai No Kusabi, δε την παλεψα για το 2ο OVA. Παρα την υποσχομενη υποθεση δε με τραβηξε καθολου η εξελιξη ουτε το υφος.

Ειδα λιγο Loveless, για αφελη κοριτσακια καλο μου φανηκε.

Υπαρχει κατι (του ειδους) με σοβαρη υποθεση, καλογραμμενους χαρακτηρες και αξιολογο σχεδιο (με ενδιαφερει ιδιαιτερα αυτο, γιατι ο,τι yaoi εχω ψαξει ειχε μετρια προς κακα γραφικα, μη πω και με ψιλοκιτσ-ποπ υφος.);

to0 καλύτερο που έχω δει ποτε μου είναι το Enzai, check it out και σίγουρα δεν είναι για κοριτσάκια

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.