Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Eίδα το Seitokaichou ni Chuukoku (Hey, Class President!) και τα δυο OVA και μου άρεσαν και τα δυο πολύ!!Αν και τελίωσε λιγο απότομα και θα ήθελα να δω και άλλο..
αααχ και γω το εχω δει ειναι πολυ τελειο τελικα ομως δεν καταλαβα στο τελος
Spoiler: Seitokaichou ni Chuukoku spoilers
ποιος ηταν ο τιπος που ειχε μπει στο σπιτι του uke και τολμησε να αγγιξει το παιδι μας τον Kokusai???
Edited by iristella, 31 August 2010 - 14:43. spoiler tag inserted
Spoiler: Μέγιστο επιτρεπτό ύψος υπογραφής: 250 pixels - The .aNiMe//GR Team
Δεν νομίζω ότι έχει σημασία, Random pervert classmate ήταν. Στο κάτω κάτω στην ιστορία αφορμή για να ξεμοναχιαστεί το πρωταγωνιστικό δίδυμο και να ζηλέψει το σεμεδάκι ήταν. He doesn't matter.
Nαι και εγω την ιδια απορεια ειχα.. Ρεσυ μηπως ηταν ο δασκαλος τους??Αυτος μου φανηκε να ειναι ο ποιο πιθανως αλλα δεν ξερω γιατι.
Spoiler:
Spoiler:
και εγω το ιδιο σκεφτηκα αλλα μετα λεω γιατι να το κανει και μετα να αφησει το chiga να του παρει το γκομενο αλλα θα μου πεις μαλον θα ηταν κανας ανωμαλος οπος τοσοι και τοσοι παλι κλ που μετα ηρθε μετα πισω ο chiga για να κανει το παιδι μας comfort
ααα ξερεις το Yaoi Kiss εχει ολα (νομιζω) τα yaoi anime και τα κατεβαζεις τσαμπα
Edited by iristella, 31 August 2010 - 14:55. Spoiler tag inserted link removed
και εγω το ιδιο σκεφτηκα αλλα μετα λεω γιατι να το κανει και μετα να αφησει το chiga να του παρει το γκομενο αλλα θα μου πεις μαλον θα ηταν κανας ανωμαλος οπος τοσοι και τοσοι παλι κλ που μετα ηρθε μετα πισω ο chiga για να κανει το παιδι μας comfort
ααα ξερεις το Yaoi Kiss εχει ολα (νομιζω) τα yaoi anime και τα κατεβαζεις τσαμπα
:hihi2:Οπως τα λες comfort!!XDD Αrigatou AmiRyuuzaki-chan για το link!!Δεν το ήξερα αυτό το site και θα μου φανεί χρήσιμο σίγουρα!!(εγω το είδα στο aarinfanatsy )
Ναι οντως Iristella δεν εχει σημασια και πολυ στην υποθεση απλα u know..just wondering:canthelp:
Edited by iristella, 31 August 2010 - 14:58. spoiler tag inserted links removed
..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..
*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~* Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...
:hihi2:Οπως τα λες comfort!!XDD Αrigatou AmiRyuuzaki-chan για το link!!Δεν το ήξερα αυτό το site και θα μου φανεί χρήσιμο σίγουρα!!(εγω το είδα στο aarinfanatsy )
Καλο και το aarinfantasy αλλα αν εισε συλλεκτης και τα μαζευεις yaoi γενικα τοτε κατι τετοια βοηθανε πολυ ααα και sorry για το link δεν ηξερα πως δεν επιτρεποτανε Ασχετο ποιος εχει δει το legend of the four horsemen?
ειμαι straight και ουτε με πειραζουν ουτε μου αρεσουν ομως. εχω δει λογω περιεργειας (δεν με ενθουσιασαν) αφου ειναι πολυ δημοφιλη ωστοσο πρεπει να εχει πολυ καλη πλοκη το anime για να το δω.
Εξαρτάται από το πώς ορίζεις την δημοφιλία. Σίγουρα πάντως σαν είδος είναι γνωστό· λίγο πολύ όλοι οι φαν των άνιμε έχουν ακούσει και ξέρουν πάνω κάτω τι περιλαμβάνει ο όρος, άσχετα αν δεν παρακολουθούν.
ειμαι straight και ουτε με πειραζουν ουτε μου αρεσουν ομως. εχω δει λογω περιεργειας (δεν με ενθουσιασαν) αφου ειναι πολυ δημοφιλη ωστοσο πρεπει να εχει πολυ καλη πλοκη το anime για να το δω.
Αν δεν ήσουν στρέιτ θα ήταν ακόμα πιο περίεργο να σε ενδιέφερε το είδος