??? είπα εγώ κάτι τέτοιο? είναι ίσως πιό διαστροφικό απο τα χεντάι :Ρ To ρετιρέ το ανέφερα επειδή στην άσχετη κουβέντα θίχτηκε και το κοινωνικό πρόβλημα όπως γίνεται και στο ... ρετιρέ .. κι έπειτα απλά είπα οτι όλοι έχουν δει σε κάποια στιγμή της ζωής τους και δεν το έβλεπα μόνο εγώ ...τέσπα οff topicΤώρα το ρετιρέ θεωρίται ποιοτικό δλδ?Όχι ότι το έβλεπα,αλλά αν είναι αυτό που νομίζω,δεν μου κάνει να του δώσω αυτό το χαρακτηρισμό?
ε δεν βρίσκω και ότι πιο normal το χεντάι και όποιος το βλέπει κερδίζει ένα ηλεκτρικό λουκούμι. Όσα έχει πάρει το μάτι μου είναι το ένα πιό ανώμαλο απο το άλλο δεν θα κάτσω να ψάξω όλα τα χεντάι για να σου πώ αν υπάρχουν μερικά πιο νορμάλ για μένα. Τι βλέπεις, τι δε βλέπεις και τι κάνεις στο κρεβάτι σου ποσώς με απασχολεί αλλά έχω δικαίωμα να πω τι μου αρέσει και τι όχι και τι θεωρώ νορμάλ και τι όχι...τόσο απλά!το να λές ότι το είδος είναι ενα #&$^$*(@@ γεμάτο *%(#&@ και ότι όσοι το βλέπουν είναι *($*&*(
προτιμώ να δω μια b-movie πάντωςαν βγάλεις το σεξουαλικό ή αν το παρουσιάσεις σε εντελώς καμμένη μορφή(τύπου παλιά b-movies ξέρω 'γω)
εγώ πειράζει που ακόμα και σήμερα δεν το βρίσκω νορμάλ παρ' όλο που έχουν σίγουρα πέσει αρκετά ταμπού????ο προσδιορισμός 'διαστροφή','ανώμαλο' που έχει δωθεί στα hentai(αυτό σημαίνει η λέξη) υπάρχει με βάση την ηθική κάποιας συγκεκριμένης κοινωνίας με ανάλογες προκαταλήψεις