Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Hentai (anime)

fapfapfap le sexy time tentacles onii-chan

• Please log in to reply
571 replies to this topic

#106 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2007 - 20:23

Ε,δεν φύγαμε τόοοοσο πολύ απ' το θέμα.

Και έχει τεθεί και μια ερώτηση για όποιον/α θέλει να απαντήσει:

Εαν τα hentai παρεπεμπαν σε καποιες ηθικες αξιες ή κατεληγαν σε καποια ηθικα διδαγματα, θα προσέλκιε περρισσότερο κόσμο?

Σε περίπτωση που βλέπατε ένα τέτοιο hentai,ποια θα ήτανε η αντίδραση σας?

Λογικά θα προσέλκυσε περισσότερο κόσμο, αν και ίσως η απάντηση να ήταν ότι θα προσέλκυσε διαφορετικό κόσμο. Κάποιοι αποφεύγουν να δουν hentai λόγο της ξεδιάντροπης (τουλάχιστον για αυτούς) κουλτούρας που φέρουν. Οπότε αν ήταν κάτι που θα ήταν πιο ηθικό, τότε μπορεί και να το έβλεπαν.

Το θέμα είναι ότι έτσι κι αλλιώς τα hentai τα snobάρουν πολλοί είτε επειδή είναι κινούμενα, είτε επειδή δεν είναι νατουραλιστικά. Πράγμα που σημαίνει ότι έτσι κι αλλιώς όλοι δεν θα τα βλέπουν όπως δεν βλέπουν όλοι anime. Οπότε όπως είπες κι εσύ πιο πάνω, ο κόσμος που βλέπει hentai ως συνήθως ψάχνει για κάτι διαφορετικό. Απλά θα μπορούσε να έχει περισσότερα hentai που να είναι ηθικά ή με ιστορία ώστε να καλύπτουν μεγαλύτερο κοινό.
phmava.php

#107 steliospal

steliospal

How far to paradise

• Members
  • 200 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2007 - 23:54

Πραγματικά όμως απορώ πόσοι απο αυτούς που σχεδίασαν hentai προσπάθησαν να καθιερώσουν το δικό τους anime και δεν τα κατάφεραν και έπεσαν στο βούρκο του hentai...ενδιαφέρον θα είχε να ξέραμε...γιατί είναι κρίμα να κάθεσαι να σχεδιάζεις τόσο καλά για κάτι τόσο pervert...
ΥΓ. σόρρυ κιόλας αλλά μετά απο τέτοιο κράξιμο πόσοι νομίζετε οτι θα βγουν και θα πουν "εγώ γουστάρω hentai"?
υπογραφή εκτός κανονισμών

#108 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2007 - 01:30

Ε,δεν φύγαμε τόοοοσο πολύ απ' το θέμα.

Και έχει τεθεί και μια ερώτηση για όποιον/α θέλει να απαντήσει:

Εαν τα hentai παρεπεμπαν σε καποιες ηθικες αξιες ή κατεληγαν σε καποια ηθικα διδαγματα, θα προσέλκιε περρισσότερο κόσμο?

Σε περίπτωση που βλέπατε ένα τέτοιο hentai,ποια θα ήτανε η αντίδραση σας?

τότε δεν θα τα λέγανε hentai και δεν θα τα έβλεπα.

#109 ghostdog

ghostdog

Καμένος στη μετάφραση...

• Members
  • 157 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2007 - 01:46

Εκπληκτικό όμως είναι και το ότι games με hentai στοιχείο έχουν γίνει εξαιρετικές σειρές ... εννοώ βέβαια τα Tsukihime και Fate/Stay Night. Αυτό φανερώνει πως υπάρχουν εξαιρετικοί δημιουργοί που μη μπορώντας να κάνουν το δικό τους anime ασχολούνται με το παρα-anime χώρο.

#110 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2007 - 01:24

Πραγματικά όμως απορώ πόσοι απο αυτούς που σχεδίασαν hentai προσπάθησαν να καθιερώσουν το δικό τους anime και δεν τα κατάφεραν και έπεσαν στο βούρκο του hentai...ενδιαφέρον θα είχε να ξέραμε...γιατί είναι κρίμα να κάθεσαι να σχεδιάζεις τόσο καλά για κάτι τόσο pervert...
ΥΓ. σόρρυ κιόλας αλλά μετά απο τέτοιο κράξιμο πόσοι νομίζετε οτι θα βγουν και θα πουν "εγώ γουστάρω hentai"?

Αν και δεν εχω δει παρα πολλα, εγω γουσταρω hentai. Σε καλυψα?

Ειναι καπως προσβλητικο να αναφερεσαι σε ενα συγκεκριμενο ειδος σαν "βουρκο".
Επισης κατι ακομα που δεν ξερουμε ειναι το ποσα βγαζει ενας σχεδιαστης hentai (αναλογα με το ταλεντο του φυσικα και με το ποση περαση εχει), κατι αλλο που δεν ξερουμε επισης ειναι το κατα ποσο ο εν λογω σχεδιαστης ηθελημενα ασχολειται με το συγκεκριμενο ειδος. Μπορει για καποιον να ηταν ονειρο ζωης.
Τι να κανουμε, δεν θελουν ολα τα παιδακια οταν μεγαλωσουν να γινουν γιατροι, δικηγοροι και πυροσβεστες.

Λες οτι ειναι κριμα καποιος με τοσο ταλεντο να σχεδιαζει κατι τοσο pervert. Δηλαδη το ταλεντο ειναι μονο για "αγνους" και "ηθικους" και ανωτερους σκοπους? Μπορεις πραγματικα να κρινεις τι ειναι καλο και κακο για καποιον αλλο? Μπορεις να κρινεις
και να αποφασιζεις που καποιος αξιοποιει το ταλεντο του και που το χαραμιζει?

Αν εσυ βρισκεις αυτο κριμα, ξερεις τι θεωρω εγω κριμα? Αποφοιτους του Μετσοβειου που τυλιγουν σουβλακια με φωτοτυπιες του πτυχειου τους...
All hail the machine
Δημοσιευμένη  εικόνα

#111 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2007 - 04:00

Λες οτι ειναι κριμα καποιος με τοσο ταλεντο να σχεδιαζει κατι τοσο pervert. Δηλαδη το ταλεντο ειναι μονο για "αγνους" και "ηθικους" και ανωτερους σκοπους? Μπορεις πραγματικα να κρινεις τι ειναι καλο και κακο για καποιον αλλο? Μπορεις να κρινεις
και να αποφασιζεις που καποιος αξιοποιει το ταλεντο του και που το χαραμιζει?

Εκτός των άλλων, δεν είναι λίγοι οι αξιόλογοι illiustrators που ξεκίνησαν από hentai doujinshi. Kλασσικό παράδειγμα ο Tony Taka που είχε αναλάβει το character design στο πασίγνωστο RPG Shining Tears της Sega. Το ίδιο ισχύει και με αρκετούς καταξιωμένους mangaka (αν δεν κάνω λάθος, ο Ken Akamatsu είναι ένας απ' αυτούς).

#112 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2007 - 04:23

Hentai FTW, δεν κατάλαβα, τι το κακό έχει να βλέπεις pervy-things? :P

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#113 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2007 - 10:17

νομίζω ότι ο steliospal έχει μπερδέψει το fake hentai με τις τσόντες (στον βούρκο τον οποιον πέφτουν οι wannabes star) δεν είναι κακό να ξεκινήσεις κάποιος από την βιομηχανία των hentai, αν σκεφτείς τις ανατομικές γνώσεις που χρειάζεσαι για να ζωγραφίσεις σκηνές hentai θεωρώ ότι είναι πιο δύσκολο να σχεδιάζεις hentai από κανοικά

#114 steliospal

steliospal

How far to paradise

• Members
  • 200 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2007 - 11:31

ok , συμφωνώ οτι χρειάζεται ταλέντο για να ζωγραφίσεις hentai και συμφωνώ οτι σε μερικούς αρέσουν τα hentai ,προσώπικά δεν μου αρέσουν και ίσως γι αυτό εκφράστηκα έτσι αλλά περί ορέξεως... (μην περιμένεις να βρω normal παρ'όλα αυτά τα... πλοκάμια...)

κατι αλλο που δεν ξερουμε επισης ειναι το κατα ποσο ο εν λογω σχεδιαστης ηθελημενα ασχολειται με το συγκεκριμενο ειδος. Μπορει για καποιον να ηταν ονειρο ζωης.
Τι να κανουμε, δεν θελουν ολα τα παιδακια οταν μεγαλωσουν να γινουν γιατροι, δικηγοροι και πυροσβεστες.

δύσκολα μπορώ να πιστέψω οτι κάποιος είχε όνειρο ζωής να σχεδιάσει hentai.
(δηλαδή όταν η δασκάλα τους ρώταγε στο σχολείο τι θέλουν να γίνουν το παιδάκι απάνταγε θέλω επαγγελματικά να ζωγραφίζω υπεργαλαξιακές ψ**** και τεράστια πλοκάμια που βιάζουν μικρά και αθώα κοριτσάκια??:congrats:)
Anywayz ...

νομίζω ότι ο steliospal έχει μπερδέψει το fake hentai με τις τσόντες (στον βούρκο τον οποιον πέφτουν οι wannabes star) δεν είναι κακό να ξεκινήσεις κάποιος από την βιομηχανία των hentai, αν σκεφτείς τις ανατομικές γνώσεις που χρειάζεσαι για να ζωγραφίσεις σκηνές hentai θεωρώ ότι είναι πιο δύσκολο να σχεδιάζεις hentai από κανοικά

και ξαναδιαβάστε το ποστ μου και θα δείτε οτι εκφράζω μία απορία περισσότερο.. και όπως είπα ενδιαφέρον θα είχε να ξέραμε, μπορεί πραγματικά να τα έχω μπερδέψει και να τα έχω έτσι στο μυαλό μου όπως τις τσόντες και ξαναλέω θα ήταν ενδιαφέρον να ξέραμε αν π.χ. αυτοί που σχεδίασαν hentai προσπάθησαν πριν να ξεχωρίσουν με άλλο anime και απέτυχαν , αν απο την άλλη , τελικά δεν είναι έτσι τα πράγματα απλά μου κάνει εντύπωση αλλά δεν διαφωνώ. Είναι κι αυτό μία πραγματικότητα.
ΥΓ.

Αν εσυ βρισκεις αυτο κριμα, ξερεις τι θεωρω εγω κριμα? Αποφοιτους του Μετσοβειου που τυλιγουν σουβλακια με φωτοτυπιες του πτυχειου τους...

Το ρετιρέ το έγραφες κι εσύ μαζί με τον Δαλιανίδη???

#115 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2007 - 11:53

(δηλαδή όταν η δασκάλα τους ρώταγε στο σχολείο τι θέλουν να γίνουν το παιδάκι απάνταγε θέλω επαγγελματικά να ζωγραφίζω υπεργαλαξιακές ψ**** και τεράστια πλοκάμια που βιάζουν μικρά και αθώα κοριτσάκια??:congrats:)

:respect: :respect::respect:

περιττό να πω ότι πέταξες απίστευτες ατάκες. Βασικά πιστεύω ότι μερικοί είναι αρκετά παράξενοι (Για να μη πω τίποτα άλλο) ώστε να θέλουν να κάνουν hentai όλοι τους τh ζωή. Αλλα σίγουρα η πλειοψηφία θα θέλει να μείνει στην ιστορία για κάποιο σοβαρό anime. δεν θα με εξέπληττε αν έβλεπα ότι κάποιοι θεωρούνται μεγαλείο mangaka απλά επειδή σχεδίαζαν hentai

Japanese act in mysterious ways

#116 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2007 - 12:19

hentai ειναι περιοριστικος ορος. καλυτερα να τα λεμε ero guro nansetsu που περιλαμβανει προπολεμικα εργα και ευρυτερες σεξουαλικες προτιμησεις

Intersections: A Short History of '<i>Hentai</i>'

δυστηχως αυτο το μερος της Ιαπωνικης κουλτουρας δεν μελεταται οσο πρεπει μιας και ανιμε ειναι μονο naruto, dragon ball και για εφηβικες ηλικιες.

Και ακομα και αν αποστρεφεστε αυτο το ειδος δειτε τα Midori και Kanashimi no Belladona

#117 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2007 - 12:50

ok , συμφωνώ οτι χρειάζεται ταλέντο για να ζωγραφίσεις hentai και συμφωνώ οτι σε μερικούς αρέσουν τα hentai ,προσώπικά δεν μου αρέσουν και ίσως γι αυτό εκφράστηκα έτσι αλλά περί ορέξεως... (μην περιμένεις να βρω normal παρ'όλα αυτά τα... πλοκάμια...)

ΥΓ.

Το να κρινεις ενα ολοκληρο ειδος απο ενα μονο μερος του (τουτεστιν hentai=πλοκαμια), ειναι σαν να κρινει καποιος εσενα απ'το γεγονος οτι εβλεπες ρετιρε και μονο. Ειναι μια κακη κριση βασισμενη σε ενα κομματι της γενικης εικονας και οχι στο συνολο της. Πιστευω οτι ειναι καλυτερα απο ενα ειδος να κραταμε τα καλυτερα και να αποριπτουμε οτι δεν μας αρεσει, παρα να αποριπτουμε ενα ολοκληρο ειδος επειδη μια φορα ειδαμε ενα επεισοδιο με πλοκαμια και χαλασε την αισθητικη μας.

Τωρα το τι ειναι ονειρο ζωης ή οχι καποιου, ειναι ενα θεμα ανεξαντλητο τοσο οσο και η φαντασια του ανθρωπινου ειδους. Ενα ονειρο ειναι κατι που μπορεις να μοιραζεσαι με τους γυρω σου ή μπορεις να το κρατας για τον εαυτο σου. Με αυτο το σκεπτικο μαλλον ο μικρος Kazuya (λεμε τωρα), μπορει να μην ειπε ποτε στη δασκαλα του οτι θελει να σχεδιασει επαγγελματικα διαγαλαξιακους βαρβατους εξωγηινους ή δαιμονες αξιοζηλευτους απο καθε αξιοπρεπες χταποδι που σεβεται τον εαυτο του, αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να μην το σκεφτοταν απο τοτε!
Θα αναφερω σαν παραδειγμα εδω την περιπτωση της Traci Lords. Μπηκε στο χωρο της βιομηχανιας του πορνο οντας ανηλικη ακομα -κρυβοντας την πραγματικη της ηλικια φυσικα- οχι επειδη ειχε αναγκη ή επειδη εξαναγκαστηκε, αλλα επειδη ηθελε η ιδια να ασχοληθει με τον συγκεκριμενο χωρο (το ιδιο ισχυει και για την Tabatha Kash και πολλους αλλους ακομα). Δεν νομιζω ουτε εκεινη να το ανεφερε στη δασκαλα της οταν θα ειπωθηκε η εν λογω ερωτηση.
Πιστευω πως ολοι μας εχουμε καποιο ονειρο που κραταμε για τον εαυτο μας, μια κρυφη επιθυμια αν θες, ειτε εχει πραγματοποιηθει, ειτε οχι.

Δεν ειναι ντροπη να ειναι καποιος σχεδιαστης hentai ή voice actor/actress hentai (αυτους δεν τους αναφεραμε μεχρι στιγμης. Εχουν κυλιστει στο βουρκο ή ειναι ξεχωριστη περιπτωση?), γιατι καλως ή κακως ειναι και αυτο μια δουλεια. Ημουν παντα της αποψης οτι οποιος κανει μια δουλεια που δεν ειναι παρανομη ή δεν βλαπτει τους γυρω του δεν θα πρεπει να ντρεπεται. Προσωπικα θα προτιμουσα να σχεδιαζα hentai για τα προς το ζειν, παρα να την εβγαζα με χαρτζιλικι απ'τη μαμα και το μπαμπα (μιλαω για μεγαλυτερες ηλικιες, ας μη με παρεξηγησουν οι μικροτεροι που πανε ακομα σχολειο).

[off topic]
Πρεπει να ειναι πολυ αναλαφρο θεμα το να αφιερωνεις ενα κομματι της ζωης σου για να σπουδασεις κατι και μετα να μην μπορεις να ασχοληθεις επαγγελματικα σε αυτο που εχεις τελειωσει. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι χιλιαδες νεοι και νεες το διασκεδαζουν απιστευτα! [/off topic]
All hail the machine
Δημοσιευμένη  εικόνα

#118 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2007 - 12:57

και για να μη μπερδευουμε τα μπουτια μας και γελανε οι Ιαπωνες μαζι μας.

http://web.archive.org/web/20030317120606re_/home.attbi.com/~kagamix2/H_does_not_mean_hentai/

#119 steliospal

steliospal

How far to paradise

• Members
  • 200 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2007 - 13:26

Το να κρινεις ενα ολοκληρο ειδος απο ενα μονο μερος του (τουτεστιν hentai=πλοκαμια), ειναι σαν να κρινει καποιος εσενα απ'το γεγονος οτι εβλεπες ρετιρε και μονο

Πρώτον hentai απο μόνο του σημαίνει ανώμαλο. Και είτε το θές είτε όχι ένα μεγάλο μέρος του έχει πλοκάμια και εξωγήινους... τι να κάνουμε τώρα.
Δεύτερον Ποίος έλληνας δεν έχει δει ρετιρέ????
Τρίτον

μπορει να μην ειπε ποτε στη δασκαλα του οτι θελει να σχεδιασει επαγγελματικα διαγαλαξιακους βαρβατους εξωγηινους ή δαιμονες αξιοζηλευτους απο καθε αξιοπρεπες χταποδι που σεβεται τον εαυτο του, αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να μην το σκεφτοταν απο τοτε!

γιατί όχι ? Το θεωρώ πολύ πιθανό....
Τέταρτο. Είπα εγώ οτι είναι κακό να έχεις όνειρα? Είπα εγώ οτι η δουλειά είναι ντροπή? . Σου είπα οτι υπερέβαλλα με τον βούρκο ..απο δώ και πέρα αντί να ηθικολογούμε ας βρούμε κανένα ενδιαφέρον στοιχείο καλύτερα και να δούμε αν ισχύει αυτό που έλεγα (αν οι hentai makers προσπάθησαν πρώτα να γίνουν anime makers και αν ισχύει αυτό τότε όπως είπα είναι κρίμα γιατί κάνουν κάτι αναγκαστικά)
Α και πέμπτο όταν ανέφερα τη δασκάλα έκανα μία αστεία μεταφορά αλλά μιάς και δεν τη καταλαβαίνεις ορίστε:
πλάκα η [pláka] O25 : I1. στερεό, επίπεδο (συχνά λείο) σώμα από πέτρα, μέταλλο ή άλλο υλικό, μικρού πάχους (σε σχέση με το μήκος και το πλάτος του) και ποικίλων σχημάτων: Σιδερένια / χαλύβδινη / μαρμάρινη / πέτρινη ~. Aναμνηστική / εντοιχισμένη ~. Θωράκιση με χαλύβδινες πλάκες. Mια ~ από μολύβι προστατεύει από τις επικίνδυνες ακτινοβολίες. Oι δέκα εντολές ήταν γραμμένες πάνω σε δυο λίθινες πλάκες. || (έκφρ.) (έχω) ~ τα γαλόνια*. 2. φύλλο από σχιστόλιθο, μάρμαρο ή άλλο υλικό, που χρησιμοποιείται για την επίστρωση δαπέδων, τοίχων, στεγών κτλ.: Aυλή / πλατεία στρωμένη με πλάκες. Πλάκες Πηλίου / Mάλτας. || η ειδική (συνήθ. μαύρη) επιφάνεια (από σχιστόλιθο) που χρησιμοποιούσαν οι μαθητές για να γράφουν: Παλαιότερα έγραφαν στην ~ με το κονδύλι. || η ταφόπετρα: H ~ του τάφου. (έκφρ.) τον σκέπασε η ~, πέθανε. 3. (μτφ.) για κπ. ή για κτ. επίπεδο: Aυτή η γυναίκα είναι ~ μπροστά και πίσω, χωρίς (σχεδόν) καμπύλες (στήθους και οπισθίων). Tο λάστιχο του αυτοκινήτου είναι ~, τελείως ξεφούσκωτο. II1. η επίπεδη στέγη των σπιτιών, που είναι κατασκευασμένη από μπετόν: Σταδιακά τα κεραμίδια της στέγης των σπιτιών αντικαταστάθηκαν από την ~. 2. το δάπεδο (ή η οροφή) των ορόφων ενός πολυώροφου κτιρίου, που είναι κατασκευασμένα από μπετόν: Aπό το σεισμό ράγισε η ~ του δεύτερου ορόφου. Pίχνω ~, εκτε λώ τις εργασίες κατασκευής της. 3. ο όροφος ενός πολυώροφου κτιρίου: Έχει μια ολόκληρη ~ δικιά του στην πολυκατοικία. III. καθετί που έχει σχήμα πλάκαςI1: ~ σαπουνιού / σοκολάτας. || ~ ρολογιού, το καντράν. || (παρωχ.) ο δίσκος του πικάπ και του γραμμοφώνου: Bάλε μια ~ στο πικάπ. || (προφ.) ακτινογραφία: Έβγαλα μια ~ το χέρι μου. || φωτογραφική ~, ευαίσθητη στο φως επιφάνεια, που πάνω της αποτυπώνεται η εικόνα του αντικειμένου· (πρβ. φιλμ). || (τυπ.) τυπογραφική ~, στοιχειοθετημένη σελίδα. || (γεωλ.) μεγάλο τμήμα του στερεού φλοιού της γης (ηπειρωτικού ή υποθαλάσσιου): Eυρασιατική / αφρικανική / ωκεάνια ~. α. (ιατρ.) κηλίδα στο δέρμα, που διακρίνεται σαφώς και προεξέχει ελαφρά: Bλεννώδεις πλάκες. β. (ανατ.) το σημείο ένωσης ανάμεσα σε μυϊκές ίνες και σε νευρικές απολήξεις: Σκλήρυνση* κατά πλάκας. γ. (στην οδοντιατρική) στρώμα ακαθαρσιών και μικροβίων πάνω στην επιφάνεια του δοντιού: Mικροβιακή ~. IV. ευχάριστη, διασκεδαστική κατάσταση, που δημιουργείται με αστεία, πειράγματα, καλαμπούρια: Έχει μεγάλη ~, για κπ. ή για κτ., που είναι αστείο(ς), ευχάριστο(ς), διασκεδαστικό(ς). Xτες το βράδυ έγινε μεγάλη ~. Kάνω ~, αστεΐζομαι, πειράζω, κοροϊδεύω. (έκφρ.) ~ μας κάνεις;, μας κοροϊδεύεις; στην / για ~, για αστείο, για διασκέδαση, χωρίς σοβαρότητα. παίρνω κτ. στην ~, δε δίνω σημασία, κοροϊδεύω. (είναι κτ.) της πλάκας, χωρίς αξία, σημασία, σπουδαιότητα: Pολόι / αναπτήρας της πλάκας. Mην το βλέπεις που γυαλίζει, δεν είναι χρυσό, είναι της πλάκας. (προφ.) πλάκα πλάκα, αστεία αστεία: ~ ~ έγινε βουλευτής, χωρίς να το περιμένει, χωρίς να το παίρνει στα σοβαρά κανείς. ΦP σπάω ~, διασκεδάζω, κάνω κέφι. παθαίνω ~ / την ~ της ζωής μου, δοκιμάζω έντονο (ευχάριστο ή δυσάρεστο) συναίσθημα: Tην είδε κι έπαθε την ~ της ζωής του! πλακίτσα η YΠOKOP. [I, II: μσν. [I]πλάκα [/I]< ελνστ. πλάξ, αιτ. -κα, αρχ. σημ.: `επίπεδο έδαφος΄· ΙΙΙ: & λόγ. < ελνστ. πλάξ, αιτ. -κα σημδ. γαλλ. plaque· πλάκ(α) -ίτσα· IV: γαλλ. blague `αστεία ή απατηλή ιστορία΄ παρετυμ. πλάκα `δίσκος του γραμμοφώνου΄]
έτσι για να μιλήσουμε σοβαρά!!! :Ρ

#120 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2007 - 14:01

Με συνχωρείς,αλλά αν βγάλεις το σεξουαλικό ή αν το παρουσιάσεις σε εντελώς καμμένη μορφή(τύπου παλιά b-movies ξέρω 'γω) τότε μια χαρά όνειρο το έχω.Και ο Μπάρκερ έχει σκηνές που θα μπορούσανε να είναι σε hentai,απλά διαβάστε Books of blood.Τι πάει να πεί,ότι δεν είναι σοβαρό αυτό που φτιάχνει?

Όπως είναι υπερβολή να λές ότι όλα τα hentai αξίζουνε και έχουν ενδιαφέρον,έτσι είναι το να λές ότι το είδος είναι ενα #&$^$*(@@ γεμάτο *%&#(#&@ και ότι όσοι το βλέπουν είναι *($*&#&*&#(&#.

Και για να μην ξεχνιώμαστε,ο προσδιορισμός 'διαστροφή','ανώμαλο' που έχει δωθεί στα hentai(αυτό σημαίνει η λέξη) υπάρχει με βάση την ηθική κάποιας συγκεκριμένης κοινωνίας με ανάλογες προκαταλήψεις.Δεν σημαίνει ότι πρέπει να δεχτείς τα πλοκάμια -αμάν πια αυτά τα πλοκάμια- με τις βιασμένες ως κάτι οκ,αλλά ούτε ότι μπορείς να θάφεις και κάτι μόνο απο μια λέξη,μια καθαρά εμπορική ονομασία με τις ανάλογες προκαταλήψεις.

Τώρα το ρετιρέ θεωρίται ποιοτικό δλδ?Όχι ότι το έβλεπα,αλλά αν είναι αυτό που νομίζω,δεν μου κάνει να του δώσω αυτό το χαρακτηρισμό?
Δημοσιευμένη  εικόνα