Γειά σας ανώμαλοι!
Δύο πράγματα θέλω να θίξω:
1ον:Είναι δυνατόν να αναλύετε γλωσσολογικά και κοινωνικοπολιτικά τα hentai??? Μιλάμε για τσοντες ρε παιδιά! Τ-Σ-Ο-Ν-Τ-Ε-Σ animated! Σχέδιο χάλια! Σενάριο που δεν έχει κάν πλάκα (με κάποιες εξαιρέσεις)! Και μπόλικα πλοκάμια!!! Δεν έχω πρόβλημα με το σεξ στα anime και τα comic λ.χ τα manga του Koike (εκτός το Crying Freeman που το παρατραβάει με την τσόντα) ή το Invisibles του Morrison που έχουν αρκετό σεξ αλλά είναι γα***στερο γιατί μπαίνει σωστα στην υπόθεση! Αλλά τα hentai είναι απλώς σκουπίδια!!!!!!!!!!!!!!!!!
2ον:Είναι δυνατόν να μην βλέπατε ρετιρέ!!!!!!! Και όσοι ψευτοκουλτουριάριδες βλέπουν hentai επειδή και καλά είναι cult, ας αρχίσουν να βλέπουν και Ρετιρέ που είναι η αποθέωση τοy cult! (Και επιπλέον σηματοδοτεί και την αρχή του καλοκαιριού)
Re No1: ναι..κοιτα..κατσε εσυ βλεπε 2 ξανθιες να τριβονται (κλπ..κλπ..κλπ..)
και ασε τα hentai κατα μερους.. περι ορεξεος..hentai..σχεδιο που ειδες οτι ειναι χαλια? υπαρχουν καλα hentai με πολυ καλο σχεδιο...σεναριο που δεν εχει πλακα?
εγω τωρα σε 3 σεψ βρηκα 5 hentai με γαματη υποθεση. πλοκαμια μονο σε αυτα που εχουν και απο τα 5 που σκεφτηκα μονο τα 3 εχουν τετοιο θεμα..
επισεις..διαβασε τα παραπανω αρθρα και αναλογισου παλι αν ειναι σκουπιδια..
οπως ξαναειπα..περι ορεξεος....
Re No2: ρετιρε δεν εβλεπα ποτε..δν ηξερα τι ηταν μεχρι που υποθηκε χθες..
λες και αλλη δουλεια δεν εχω...
επισεις ποιουε σου ειπε οτι ο α κ β βλεπει hentai epeideih ειναι cult? εγω προσοπιωκα βλεπω για διαφορους λογους και σιγουρα οχι γιαυτο που ειπες...