Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Hentai (anime)

fapfapfap le sexy time tentacles onii-chan

• Please log in to reply
571 replies to this topic

#136 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 18:51

Γειά σας ανώμαλοι!

Δύο πράγματα θέλω να θίξω:

1ον:Είναι δυνατόν να αναλύετε γλωσσολογικά και κοινωνικοπολιτικά τα hentai??? Μιλάμε για τσοντες ρε παιδιά! Τ-Σ-Ο-Ν-Τ-Ε-Σ animated! Σχέδιο χάλια! Σενάριο που δεν έχει κάν πλάκα (με κάποιες εξαιρέσεις)! Και μπόλικα πλοκάμια!!! Δεν έχω πρόβλημα με το σεξ στα anime και τα comic λ.χ τα manga του Koike (εκτός το Crying Freeman που το παρατραβάει με την τσόντα) ή το Invisibles του Morrison που έχουν αρκετό σεξ αλλά είναι γα***στερο γιατί μπαίνει σωστα στην υπόθεση! Αλλά τα hentai είναι απλώς σκουπίδια!!!!!!!!!!!!!!!!!

2ον:Είναι δυνατόν να μην βλέπατε ρετιρέ!!!!!!! Και όσοι ψευτοκουλτουριάριδες βλέπουν hentai επειδή και καλά είναι cult, ας αρχίσουν να βλέπουν και Ρετιρέ που είναι η αποθέωση τοy cult! (Και επιπλέον σηματοδοτεί και την αρχή του καλοκαιριού)

Re No1: ναι..κοιτα..κατσε εσυ βλεπε 2 ξανθιες να τριβονται (κλπ..κλπ..κλπ..)
και ασε τα hentai κατα μερους.. περι ορεξεος..hentai..σχεδιο που ειδες οτι ειναι χαλια? υπαρχουν καλα hentai με πολυ καλο σχεδιο...σεναριο που δεν εχει πλακα?
εγω τωρα σε 3 σεψ βρηκα 5 hentai με γαματη υποθεση. πλοκαμια μονο σε αυτα που εχουν και απο τα 5 που σκεφτηκα μονο τα 3 εχουν τετοιο θεμα..
επισεις..διαβασε τα παραπανω αρθρα και αναλογισου παλι αν ειναι σκουπιδια..
οπως ξαναειπα..περι ορεξεος....

Re No2: ρετιρε δεν εβλεπα ποτε..δν ηξερα τι ηταν μεχρι που υποθηκε χθες..
λες και αλλη δουλεια δεν εχω...
επισεις ποιουε σου ειπε οτι ο α κ β βλεπει hentai epeideih ειναι cult? εγω προσοπιωκα βλεπω για διαφορους λογους και σιγουρα οχι γιαυτο που ειπες...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#137 Nishizono

Nishizono

Starting...

• Members
  • 31 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 20:24

Re No1: ναι..κοιτα..κατσε εσυ βλεπε 2 ξανθιες να τριβονται (κλπ..κλπ..κλπ..)
και ασε τα hentai κατα μερους.. περι ορεξεος..hentai..σχεδιο που ειδες οτι ειναι χαλια? υπαρχουν καλα hentai με πολυ καλο σχεδιο...σεναριο που δεν εχει πλακα?
εγω τωρα σε 3 σεψ βρηκα 5 hentai με γαματη υποθεση. πλοκαμια μονο σε αυτα που εχουν και απο τα 5 που σκεφτηκα μονο τα 3 εχουν τετοιο θεμα..
επισεις..διαβασε τα παραπανω αρθρα και αναλογισου παλι αν ειναι σκουπιδια..
οπως ξαναειπα..περι ορεξεος....

Re No2: ρετιρε δεν εβλεπα ποτε..δν ηξερα τι ηταν μεχρι που υποθηκε χθες..
λες και αλλη δουλεια δεν εχω...
επισεις ποιουε σου ειπε οτι ο α κ β βλεπει hentai epeideih ειναι cult? εγω προσοπιωκα βλεπω για διαφορους λογους και σιγουρα οχι γιαυτο που ειπες...

Καλά δεν διαφωνώ οτι παίζει να βλέπεις Hentai και για άλλους λόγους! Κι εγώ για να τα κριτικάρω προφανώς έχω αράξει με τους φίλους μου και έχουμε κάνει χαβαλέ βλέποντας hentai! Αυτό όμως δεν αναιρεί κατά τη γνώμη μου το γεγονός ότι είναι σκουπίδια!
(Παρεπιπτόντως ο α και ο β απ' ότι μου λεγαν προχθές γι αυτο βλέπουν hentai, επειδή είναι cult! Εκτός και έχεις άλλη πληροφόρηση...)

#138 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 20:32

Δεν ξέρω τι λένε ο α και ο β,όμως ο γ μόλις μου είπε ότι δεν βλέπει και κανά επιχήρημα της προκοπής στα ποστς σου
Δημοσιευμένη  εικόνα

#139 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 20:54

Γειά σας ανώμαλοι!

Δύο πράγματα θέλω να θίξω:

1ον:Είναι δυνατόν να αναλύετε γλωσσολογικά και κοινωνικοπολιτικά τα hentai??? Μιλάμε για τσοντες ρε παιδιά! Τ-Σ-Ο-Ν-Τ-Ε-Σ animated! Σχέδιο χάλια! Σενάριο που δεν έχει κάν πλάκα (με κάποιες εξαιρέσεις)! Και μπόλικα πλοκάμια!!! Δεν έχω πρόβλημα με το σεξ στα anime και τα comic λ.χ τα manga του Koike (εκτός το Crying Freeman που το παρατραβάει με την τσόντα) ή το Invisibles του Morrison που έχουν αρκετό σεξ αλλά είναι γα***στερο γιατί μπαίνει σωστα στην υπόθεση! Αλλά τα hentai είναι απλώς σκουπίδια!!!!!!!!!!!!!!!!!

2ον:Είναι δυνατόν να μην βλέπατε ρετιρέ!!!!!!! Και όσοι ψευτοκουλτουριάριδες βλέπουν hentai επειδή και καλά είναι cult, ας αρχίσουν να βλέπουν και Ρετιρέ που είναι η αποθέωση τοy cult! (Και επιπλέον σηματοδοτεί και την αρχή του καλοκαιριού)

σεναριο που δεν εχει πλακα?
γιατι νομιζω πως καποια εχουν αρκετα καλο σεναριο?
σαν anime απλα καπως πιο τσοντα-style...
τεσπα ο καθενας με την αποψη του..

#140 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 21:58

Δεν ξέρω τι λένε ο α και ο β,όμως ο γ μόλις μου είπε ότι δεν βλέπει και κανά επιχήρημα της προκοπής στα ποστς σου

πιστευω αυτο παει σε εμενα..
δεν εχω λογο να τον πεισω για κατι περα απο το οτι τα hentai εχουν υποθεση..
τι επιχηρημα περιμενεις να γραψω?
για να καταλαβει πρεπει να δει κατι αξιολογο ωποτε μηπως θες να κανω uload καμια σειρα να δει? δεν πιστευω να ειναι "αξιοπρεπες" και απλως πηγα κοντρα στην αποψη του..
στο κατω κατω ουτε ο ιδιος μου εδωσ καπιο επιχηρημα της προκοπης..

Καλά δεν διαφωνώ οτι παίζει να βλέπεις Hentai και για άλλους λόγους! Κι εγώ για να τα κριτικάρω προφανώς έχω αράξει με τους φίλους μου και έχουμε κάνει χαβαλέ βλέποντας hentai! Αυτό όμως δεν αναιρεί κατά τη γνώμη μου το γεγονός ότι είναι σκουπίδια!
(Παρεπιπτόντως ο α και ο β απ' ότι μου λεγαν προχθές γι αυτο βλέπουν hentai, επειδή είναι cult! Εκτός και έχεις άλλη πληροφόρηση...)

φιλοι σου στο ειπαν αυτο?
δεν λεω οτι κανεις δεν τα βλεπει για τον λογο αυτο..αν ακουστηκε ετσι τοτε λαθος μου...πρωσοπικες αποψεις εκθετουμε κ εγω ειπα οτι δν τα βλεπω επειδη ειναι cult..και εγω μην νομιζεις δεχομαι ολα τα hentai.Απλα δν πιστευω οτι ειναι σκουπιδια..
μπορει απλα να επεσες στην περιπτωση..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#141 steliospal

steliospal

How far to paradise

• Members
  • 200 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 23:30

Δηλαδή και απο τα γαμάτα χεντάι που σκέφτηκες 3 στα 5 έχουν πλοκάμια...ούτε και αυτό μου κάνει και πολύ για επιχείρημα...
α και πιο πάνω συγκρίθηκε το χεντάι με b-movies και μάλλον γι αυτό μιλάει ο Nishizono. Δε νομίζω να τα φαντάστηκε...

ναι..κοιτα..κατσε εσυ βλεπε 2 ξανθιες να τριβονται (κλπ..κλπ..κλπ..)
και ασε τα hentai κατα μερους.. περι ορεξεος..hentai..

δηλαδή sorry κιόλας τον βρίσκεις και άκυρο που θα κάτσει να δει τις ξανθιές που τρίβονται???
υπογραφή εκτός κανονισμών

#142 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 23:37

πιστευω αυτο παει σε εμενα..
δεν εχω λογο να τον πεισω για κατι περα απο το οτι τα hentai εχουν υποθεση..
τι επιχηρημα περιμενεις να γραψω?
για να καταλαβει πρεπει να δει κατι αξιολογο ωποτε μηπως θες να κανω uload καμια σειρα να δει? δεν πιστευω να ειναι "αξιοπρεπες" και απλως πηγα κοντρα στην αποψη του..
στο κατω κατω ουτε ο ιδιος μου εδωσ καπιο επιχηρημα της προκοπης..

Ε,βασικά παρεξήγησες,στον άλλο πήγαινε,όχι σε 'σένα:hahaha:Ο λόγος που έδωσα αυτή την απάντηση είναι επειδή ο καθένας μπορεί να πεί τι γνώμη του,αλλά καλό είναι να υπάρχουν επιχηρήματα,αυτά τα οποία κάνουν τον καθένα μας να έχει μια άποψη.Έτσι γίνετε και κουβέντα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#143 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2007 - 00:46

Παραπληροφορηση, αγνοια, στενομυαλια και ηθικολογικα παραληρηματα.
Στυλακι "γραφω για να σου την πω" και προσβλητικοι οροι (ετσι ξερουμε ολοι να γραφουμε απαντησεις).

Γεμιζουμε σιγα σιγα πουριτανους που κατακεραυνωνουν τα hentai και οσους τα βλεπουν, αλλα εχουν καλα κρυμμενο το dvd με Jenna Jameson κατω απο τον καναπε...
All hail the machine
Δημοσιευμένη  εικόνα

#144 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2007 - 00:52

Στυλακι "γραφω για να σου την πω" και προσβλητικοι οροι (ετσι ξερουμε ολοι να γραφουμε απαντησεις).

Γεμιζουμε σιγα σιγα πουριτανους που κατακεραυνωνουν τα hentai και οσους τα βλεπουν, αλλα εχουν καλα κρυμμενο το dvd με Jenna Jameson κατω απο τον καναπε...

Συμφωνώ μαζί σου,αλλά νομίζω ότι η Jemma θεωρίται ντεμοντέ πια,άσε που εδώ πιο πιθανό είναι να έχουνε καμία γιαποωνέζα....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#145 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2007 - 01:02

Συμφωνώ μαζί σου,αλλά νομίζω ότι η Jemma θεωρίται ντεμοντέ πια,άσε που εδώ πιο πιθανό είναι να έχουνε καμία γιαποωνέζα....

Ενταξει, εβαλα ενα ονομα που ειναι γενικα γνωστο, δεν ειμαι καλα πληροφορημενος με τα τελευταια "καυτα" ονοματα του χωρου. Αλλωστε συμφωνα με τα γραφομενα, την βρισκω περισσοτερο με πλοκαμια και αλλα "σκουπιδια" αποτυχημενων mangaka ><
All hail the machine
Δημοσιευμένη  εικόνα

#146 Nishizono

Nishizono

Starting...

• Members
  • 31 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2007 - 01:05

Δεν είναι θέμα πουριτανισμού! Καθόλου θα έλεγα! Απλώς το να δω hentai απλώς δεν ταιριάζει με την αισθητική μου! Το να δω όμως κανονική τσόντα... τότε μάλιστα!
Εντάξει, με τα hentai κάνεις χαβαλέ και γενικώς, είμαι της άποψης ότι για να κατακρίνεις κάτι πρέπει να το έχεις δει πρώτα! Εννοείται ότι έχω δει hentai και απλώς δεν τα γουστάρω, γιατί απλώς δεν είναι του γούστου μου, και δεν σημαίνει καθόλου ότι είμαι πουριτανός, ούτε και ηθικολόγος (κατηγορίες ανθρώπων που μάλιστα απεχθάνομαι) Προτιμώ όταν θα κάνω χαβαλέ να δω ταινίες του Σόνυ Τσίμπα, ή να αράξω με τους φίλους μου και να λιώσουμε στο Beck (και γ***μώ τα anime παρεπιπτόντως) παρά να δω ανούσια hentai!
Φανταστείτε ότι γουστάρω να βλέπω ταινίες splatter (Bad Taste rules!) και όταν έκανα το λάθος να δω το Urotsukidoji που είναι σπλατεροχεντάι απλώς αηδίασα (Trash)

Jenna Jameson rules!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#147 steliospal

steliospal

How far to paradise

• Members
  • 200 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2007 - 01:14

αλλα εχουν καλα κρυμμενο το dvd με Jenna Jameson κατω απο τον καναπε...

και κρυφό και φανερό και όχι μόνο της Jenna αλλά και της Terra Patrick...
Δεν είναι θέμα πουριτανισμού να κατακρίνεις αυτό που δεν σου αρέσει.
Και αν εσείς νιώθεται χαρούμενοι που βλέπετε πλοκάμια βρείτε κανένα χταπόδι και μείνετε μόνοι σας με σβηστά τα φώτα...
αλλά όχι και πουριτανοί επειδή τη βρίσκουμε με γυναίκες και όχι με σκίτσα που μάλιστα σκιτσάρουν και διαγαλαξιακούς Songoku να γ***** την Tifa...(με ή χωρίς πλοκάμια)

#148 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2007 - 01:19

Και να προσθεσω οτι αυτοι που κατακρινουν αυτους που βλεπουν hentai υπαρχουν καλες πιθανοτητες να ανηκουν και σε αυτους που ονομαζω "ανθρωποι με πνευματικα στεγανα". Και εξηγω:Οπως πολλοι ανθρωποι θεωρουν οτι ολα τα κινουμενα σχεδια ειναι για παιδια (anime included) κατακρινοντας ολους εμας που βλεπουμε anime ως μωρα και καθυστερημενα στην πνευματικη τους αναπτυξη ατομα ("Ολοκληρος γαιδαρος ακομη Μικι Μαου βλεπει..."),ετσι υπαρχουν ανθρωποι που θεωρουν τα hentai μια ρυπαρη,διευθαρμενη και "ανωμαλη" κατηγορια "μεταλλαγμενου" anime που το φτιαχνουν "αποτυχημενοι" στο "ορθοδοξο" anime σχεδιαστες για να επιβιωσουν! Η δε επιβιωση τους εξαρταται απο "ανωμαλους" και "κυλισμενους στο βουρκο" τυπους που εχοντας ξεφυγει απο τις αρχες του "αγνου","αθωου" και "ποιοτικου" anime καθονται και παρακολουθουν αυτες τις "προστιχιες με τα πλοκαμια"!

Εαν το παραπανω κειμενο σας βρισκει συμφωνους,προσεξτε! Κανετε στο μυαλο σας τους ιδιους συνηρμους που αλλοι εκαναν για εσας και την επιλογη σας να δειτε anime προκειμενου να σας περιθωροποιησουν αβιαστα και ανευθηνα!

Αν παλι ειστε προθυμοι οπως εγω να αποδεχτειτε οτι οπως υπαρχουν shonen,shoujo,sci-fi,mecha,dementia,slice of life,comedy,horror και οσα αλλα ειδη anime μπορειτε να σκεφτειτε υπαρχουν και hentai, και το οτι αν εσας προσωπικα δεν σας αρεσουν δεν σημαινει οτι αυτος που τα βλεπει ή τα φτιαχνει αξιζει λιγοτερο σαν χαρακτηρας ή σαν ανθρωπος απο εσας....Τοτε θελω να σας ευχαριστησω προκαταβολικα για το οτι φροντισατε να κρατησετε ανοιχτο μυαλο σε ενα δυσκολο θεμα και να ελπιζω οτι καποια στιγμη και οι υπολοιποι θα ελευθερωθουν απο τις πνευματικες παρωπιδες που οι ιδιοι επελεξαν να φορανε...

:Blissfull:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Courtesy of Kenny!

#149 steliospal

steliospal

How far to paradise

• Members
  • 200 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2007 - 01:28

κατακρινοντας ολους εμας που βλεπουμε anime ως μωρα και καθυστερημενα στην πνευματικη τους αναπτυξη ατομα ("Ολοκληρος γαιδαρος ακομη Μικι Μαου βλεπει...")

καλά πλάκα μου κάνεις??? Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο. Και έστω οτι πιστεύαμε αυτό ... τότε τι κάνουμε σε αυτό το φόρουμ??

οτι αν εσας προσωπικα δεν σας αρεσουν δεν σημαινει οτι αυτος που τα βλεπει ή τα φτιαχνει αξιζει λιγοτερο σαν χαρακτηρας ή σαν ανθρωπος απο εσας....

Και οι γυναίκες επι χρήμασοι δεν είπε κανείς οτι αξίζουν λιγότερο απο εμάς αλλά είναι κρίμα που μπορεί κάποιες να κάνουν κάτι απο ανάγκη και μόνο...
Αλλά anyway αν κάποιος το κάνει επειδή το γουστάρει να φτιάχνει ακραία χεντάι ε , πιστεύω οτι κάτι δεν πάει καλά με την πάρτη του...γιατί για να σκεφτείς αυτά τα πράγματα θα πρέπει να είσαι καταπιεσμένος...και δεν είναι θέμα ούτε παροπίδας ούτε μυαλού, είναι απλά μία άλλη άποψη και άν μερικά μικρά και άμυαλα αγοράκια δεν θέλουν να το δεχτούν δεν φταίω εγώ

#150 Nishizono

Nishizono

Starting...

• Members
  • 31 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2007 - 01:34

Καλά βλέπω ότι πολλοί εδώ δεν είναι διατεθημένοι να ακούσουν μια διαφορετική άποψη! Όλοι που μιλάμε σε αυτό το forum, είμαστε προφανώς πορωμένοι με manga (και γενικότερα comics) και anime! Απο κει και πέρα όπως σωστά το είπε ο Clampman17 τα hentai είναι μια ειδικότερη κατηγορία anime! Όμως δεν δικαιούται κάποιος απλώς να μην γουστάρει αυτή την κατηγορία, όπως κάποιος μπορεί να μην γουστάρει sci-fi!
Όποιος πάει να πει κάτι διαφορετικό αμέσως πολλοί τον βαφτίζουν "πουριτανό", "στενόμυαλο" κλπ κλπ! Οσοι προβαίνουν σε τετοιους χαρακτηρισμούς για κάποιον που απλώς λέει την άποψή του σε μιά συζήτηση μόνο και μόνο επειδή διαφωνούν μαζί του, ίσως θα έπρεπε να αναρωτηθούν μήπως τελικά οι ίδιοι φτάνουν στο σημείο να γίνονται αυτό το οποίο κατηγορούν!