Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Your music tastes?

• Please log in to reply
112 replies to this topic

#91 Ame Warashi

Ame Warashi

Surgeon of death...

• Members
  • 82 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2008 - 13:24

Από μικρή ήμουν μπασμένη στη μέταλ αλλά κυρίωσ ακούω gothick metal,black & death...Αγαπημένα συγκροτήματα Tristania,που δυστυχώσ τουσ έχασα λόγω 39 πυρετου το Μάρτη (:uhh:), Sirenia,Therion,Theatre of tragedy,Theatre des vampires,Trimonium,Satyricon,Sworn,The vision bleak,Sopor Aeternus και από ελληνικά μόνο Διάφανα Κρίνα kai Rotting Christ...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Ame Warashi: 01 Οκτώβριος 2008 - 21:18

#92 ayaubu

ayaubu

Anime Amateur

• Members
  • 109 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2008 - 13:31

soul, r n b, blues, rock, swing, indie, reagge...βασικά εκτός απο ελαφρο-ποπ και ελληνικά ότι άλλο είναι στα γούστα μου...

#93 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2008 - 13:55

Τα προσωπικα μου γουστα ειναι καθαρα η rock μουσικη με ιδιαιτερη εμφαση στο classic rock με νουμερο ενα band για μενα προσωπικα τους scorpions και νουμερο 1 σολο καλλιτεχνη τον roger waters. παρα αυτα μαρεσει να ακουο λιγο μεταλ,j-rock kai anime openings :tensai:

Αγαπημένα συγκροτήματα Tristania,που δυστυχώσ τουσ έχασα λόγω 29 πυρετου το Μάρτη

αμα ειχες 29 πυρετο δεν παιζει να μας μιλας τωρα γιατι θα ειχες τεραστια υποθερμια . 39 κατι παιζει :P
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#94 Ame Warashi

Ame Warashi

Surgeon of death...

• Members
  • 82 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2008 - 21:19

oooops!Τώρα το δα! lol

#95 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2008 - 12:53

Off Topic -->

Spoiler:

Τι "είδη" θες να πεις... πιστεύω οτι αυτή η ιστοσελίδα θα σε βοηθήσει να καταλάβεις/βετε περίπου ή ακριβώς τα γούστα μου! Ishkur's Guide to Electronic Music | New Home on Techno.org

ok got it now..thanks m8 :wooi2:

#96 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2008 - 14:47

Rock-Metal
Rap
Techno

Δημοσιευμένη  εικόνα

#97 Daf_Chan

Daf_Chan

Fumoffu!

• Members
  • 63 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2008 - 15:13

βασικά ακούω ό,τι μ'αρέσει καθε φορά..metal,rock,hip-hop,r&b,alternative,κλασσική..Προσπαθώ να μην είμαι κολλημένη.(Αν και όπως και να το κάνουμε,σκυλάδικα και λαΐκά ΔΕΝ μπορώ να ακούσω..:|)
Δημοσιευμένη  εικόνα Konata rulez.:hero:

#98 Σουλακ.Ακης

Σουλακ.Ακης

ΟτιΕιναιΝαΓινει,ΘαΓινει.

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2008 - 00:49

μουσικη ναναι και οτι ναναι

#99 Yunancy

Yunancy

Anime Fan

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2008 - 16:05

r&b,pop και alternative
Δημοσιευμένη  εικόνα

#100 pelargos

pelargos

Starting...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2008 - 16:31

Ακούω οτιδήποτε δεν έχει σχέση με τραγουδιστές που ουρλιάζουν και έχουν την εντύπωση οτι αυτό είναι μουσική. Αλλά κυρίως ακούω metal και pop.

#101 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2008 - 16:32

γενικα heavy metal με ιδιαιτερη εμφαση στο power metal και λιγο ελληνικο hip hop

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από mihalakis21: 17 Νοέμβριος 2008 - 19:47

Δημοσιευμένη  εικόνα

#102 *sivila*

*sivila*

Starting...

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2008 - 16:52

χμμ...πολλα και διαφορα..κυριως punk,post-punk,hardcore και πλεον μονο λιγα πραγματα απο metal...κατα διαστηματα τρωω κολληματα και με ska,reggae,trip-hop και τετοια πραγματα!

#103 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2008 - 20:46

ρε παιδια πως συνδιαζετε το ραπ με το ροκ,metal κτλ.εγω ακουω Rock αλλα ραπ εκτος απο εξαιρεσιες δεν μπορω να ακουσω
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#104 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2008 - 11:54

Εγω προσωπικα δεν εχω "αγαπημενο" ειδος μουσικης. Ακουω τα παντα αναλογα με την περισταση. Φανταζεσαι να ψηνεις αρνι το πασχα υπο τον ηχο των metallica ή ac/dc/ κλπ?:kakaka:

#105 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2008 - 12:32

εγω αφου περασα pop, punk, metal και rock φασεις εχω καταληξει σε swing revival, cabaret, gypsy punk, folk, anti folk και καποια indie/indie-pop bands (και αναλογα με τη διαθεση εχω κ rock/metal "εκρηξεις")

Δημοσιευμένη  εικόνα