Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Άμα μπορούσατε να πλακώσετε 1 χαρακτήρα,ποιος θα ταν?

• Please log in to reply
942 replies to this topic

#61 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2007 - 21:21

Αλλα η πιο σπαστική, ελεεινή, γκρρρ :mador2: μορφή που ευχαρίστως θα έβρισκα και 1,000,000 +1 τρόπους εξόντωσης είναι ο Squall του Final Fantasy VIII

Ε όχι και ο Squall...Αυτός είναι μαμάτος τύπος...το ίδιο και ο αλητάρας και yO φίλος του ο Zell...Εγώ του FF 8 θέλω να σπάσω στο ξύλο τον Seifer !!!Αυτός με τσαντίζει άγρια επειδή απαγάγει συχνά την Πριγκήπισσα Rinoa και από πάνω κάνει μαλακίες στην αποστολή του και όχι μόνο...το έχει σκοπό να σκοτώσει τον Squall...
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Δημοσιευμένη  εικόναDon't get near of me!I'm a shark!

#62 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2007 - 23:57

Αλλα η πιο σπαστική, ελεεινή, γκρρρ :mador2: μορφή που ευχαρίστως θα έβρισκα και 1,000,000 +1 τρόπους εξόντωσης είναι ο Squall του Final Fantasy VIII

Εντάξει ίσως θέλει ξύλο αλλά... (εχω ατάκα αλλα άστο)

την Rinoa θα την πλάκωνα ευχαρίστως!

#63 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2007 - 00:51

Και γιατί ρε ? για διαγωνισμό ομορφιάς ? Yuna of FF 10 vs Rinoa of FF 8 ! READY ???? FIGHT !!!!! :P
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

#64 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2007 - 10:10

Και γιατί ρε ? για διαγωνισμό ομορφιάς ? Yuna of FF 10 vs Rinoa of FF 8 ! READY ???? FIGHT !!!!! :P

Tifa wins.

LfNX0dh.png

#65 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2007 - 12:06

Χεχε απλά την βρίσκω λίγο σπαστική >___>

Θα πλάκωνα και την Helen απο το claymore γιατί μου την δίνει που την λέει συνέχεια στην Clare argh! (καλά θα με έσκησε βέβαια αλλα λέμε)

#66 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2007 - 13:56

οχι τον squall re paidia ton seifer

#67 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2007 - 17:00

Εγώ έχω ένα συγκεκριμένο εδώ και καιρό!!!Τον Near από το Death Note!!!!Θέλω να του ανοίξω τα σωθικά!!!!
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

#68 Lockie

Lockie

Psycho Otacku

• Members
  • 137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2007 - 11:29

τον pa...pa...Parn απο το Lodoss

α!!! και την μεγαλη μου αγαπη τον Albert απο Gαnkutsuou αφου του έχω κανει το spell silence γιατι δεν θα αντεξω να τον ακουσω να τσιρίζει πάλυ...:uhh:

την kikyo την έχει αναλάβει ο Naraku οπότε δεν χρειάζεται...:kill4u:

Εγώ έχω ένα συγκεκριμένο εδώ και καιρό!!!Τον Near από το Death Note!!!!Θέλω να του ανοίξω τα σωθικά!!!!

και που να δεις πόσο σιχαμενος γίνεται στην συνέχεια...μαζί σου πάντως αν και αυτο εγω δεν θα το πλησίαζα...γιακ...και μου αρεσει οτι παραπονιόμουν για τον L:puke:

#69 Hanajima

Hanajima

Starting...

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2007 - 13:18

Τον Tsukasa από το .hack//sign:erk:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#70 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2007 - 14:00

Α καλά που μου το θύμισες, τον Tsukasa απο το Hana yori dango! (προτοτυπία στα ονόματα όμως αυτοί οι γιαπωνέζοι...)

#71 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2007 - 01:31

Misa από Death Note. (Θα έπρεπε να ντρέπομαι που λέω ότι θα έδερνα κορίτσι, αλλά το παραδέχομαι... παραείναι ηλίθια για τις αντοχές μου.)

Νταξ', δεν θα την έσπαγα και στο ξύλο... αλλά μια δυνατή γροθιά στη μούρη τη ζητάει το (άδειο) κεφάλι της.

(Ναι, το ξέρω, τα περισσότερα από τα αγόρια που βλέπουν DN αντιθέτως γουστάρουν πολύ τη Misa. Guys, όσο όμορφη κι αν είναι μια κοπέλα, αν είναι "χαζό παιδί χαρά γεμάτο", μου βιδώνει τα νεύρα.)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#72 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2007 - 02:17

Αμά σου βιδώνει τα νεύρα σου τότε ζήτα την Yuna να την σπάσει η ίδια στο ξύλο μίας που είναι γλύκο κορίτσι :P

#73 Death_note

Death_note

Biggest Fan.........

• Members
  • 22 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2007 - 10:48

Naruto ανετα!!!!!!!!
:blingeye2:Έτσι έχουν γίνει τα ματάκια μου απο τα πολλά anime.............

#74 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2007 - 13:29

Naruto ανετα!!!!!!!!

Αν εσύ θες να δείρεις τον Naruto-kun τότε εγώ ξέρω τι θα κάψω...Εσένα σημειωματάριο του θανάτου...:erk:

#75 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2007 - 23:41

τον pa...pa...Parn απο το Lodoss

Χεχε,σε πιάνω,σε κάθε επισόδιο αυτό ευχόμουν.Όχι ότι και οι υπόλοιποι είναι καλήτεροι,αλλά αυτός είναι εξαιρετικό ':OMG3:διαμάντι'