Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Άμα μπορούσατε να πλακώσετε 1 χαρακτήρα,ποιος θα ταν?

• Please log in to reply
942 replies to this topic

#91 Narita-L-Saru

Narita-L-Saru

Πανμεγιστος blogger

• Members
  • 27 posts

Posted 24 June 2007 - 01:17

To δικό μου...

#92 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 24 June 2007 - 01:49

Azusagawa Yukino από Yakitate Japan. ( http://www.animenfo.com/anime/character/display.php?id=5807&n=tlfigf&t=azusagawa_yukin )

Είναι τόσο ηλίθια, αλλά περνίεται για τόσο έξυπνη (κοινώς, κουτοπόνηρη), τόσο απόθητη αλλά περνιέται για πεντάμορφη (κοινώς, ζει στην δικιά της παραμυθοχώρα της Barbie) και τέλος τόσο σατανικιά αλλά το παίζει θύμα (κοινώς, απαίσια ηθοποιός). Μόνο και μόνο οι σαυρο-γκριμάτσες που παίρνει είναι ικάνες για ν' αρπάξεις το κεφάλι της και να το χώσεις στο μίξερ μέχρι να γεμίσει ο τοίχος κομμάτια από τον εγκέφαλό της.
:madtodeath: :madtodeath: :madtodeath: :madtodeath:

#93 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 26 June 2007 - 16:33

Azusagawa Yukino από Yakitate Japan. ( http://www.animenfo.com/anime/character/display.php?id=5807&n=tlfigf&t=azusagawa_yukin )

Είναι τόσο ηλίθια, αλλά περνίεται για τόσο έξυπνη (κοινώς, κουτοπόνηρη), τόσο απόθητη αλλά περνιέται για πεντάμορφη (κοινώς, ζει στην δικιά της παραμυθοχώρα της Barbie) και τέλος τόσο σατανικιά αλλά το παίζει θύμα (κοινώς, απαίσια ηθοποιός). Μόνο και μόνο οι σαυρο-γκριμάτσες που παίρνει είναι ικάνες για ν' αρπάξεις το κεφάλι της και να το χώσεις στο μίξερ μέχρι να γεμίσει ο τοίχος κομμάτια από τον εγκέφαλό της.

:oo::run::Crying2::Crying2::sadist::sadist::

Απλά......ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΤΤΤΣΣΣΣΣ!!!
Posted Image

#94 Dragon

Dragon

Anime Newbie

• Members
  • 37 posts

Posted 29 June 2007 - 21:01

Dude πολυ gothic!!αυτα ειναι...:riiight:
Μα τις 1000 ΠΙ.....Σ!!Δεν μπορω να βαλω εικονα lol

#95 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 posts

Posted 29 June 2007 - 22:07

Παίζει άσχημα να πλάκωνα τον Mikami -Death Note!!!!!!!

Spoiler:

-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

#96 Nova

Nova

Respect and Honor

• Members
  • 46 posts

Posted 29 June 2007 - 23:54

Καφετζι θα συμφωνησω μαζι σου!!!!
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted Image

Look the Devil in Eye

#97 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 01 July 2007 - 09:22

Να μερικοί χαρακτήρες που αξίζουν γράψιμο του ονόματος τους στο Death Note :
1)Near
2)Mikami
3)Sasuke Uchiha
4)Kisame
5)Uchiha Itachi
6)Shikamaru
7)μου διαφεύει ο γητευτής εντόμων

1 ως 2 είναι από Death Note και οι άλλοι από του Naruto Shippuuden.

Λόγος
1)Στο Death Note θα έπρεπε να πεθάνουν αυτοί κι όχι ο Light Yagami και έτσι θα μπορούσε να συνεχιστεί ο φόνος μερικών τρομοκράτων και κυρίως και η σειρά.
2)Οι αδερφοί uchiha και ο Kisame είναι οι κακοί του Naruto.Οι άλλοι τους έχω σιχαθεί γιατί πολύ bossy την είδαν και ρίχνανε το ηθικό και το πνεύμα του Naruto-kun.
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#98 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 01 July 2007 - 11:48

[offtopic]

[...] Στο Death Note θα έπρεπε να πεθάνουν αυτοί κι όχι ο Light Yagami και έτσι θα μπορούσε να συνεχιστεί ο φόνος μερικών τρομοκράτων και κυρίως και η σειρά. [...]

Έπειτα από 37 επεισόδια στα οποία ο Yagami Light γίνεται όλο και πιο αδίστακτο τέρας, αυτό αποκόμισες από τη σειρά; :despair:
[/offtopic]

Θέλω να δείρω τον Junpei Manaka (Ichigo 100%). Οι ενδοιασμοί του και οι ανασφάλειές του με κάνουν έξω φρενών. Παράτησα το manga στη μέση από τα νεύρα μου, και ευχαρίστως θα τον σάπιζα στο ξύλο για να εκδικηθώ για τον χαμένο χρόνο μου. :angry:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#99 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 01 July 2007 - 12:12

Near + Mikami = G.F.Y------>GO F#@K YOURSELF

Θέλω να δείρω τον Junpei Manaka (Ichigo 100%). Οι ενδοιασμοί του και οι ανασφάλειές του με κάνουν έξω φρενών. Παράτησα το manga στη μέση από τα νεύρα μου, και ευχαρίστως θα τον σάπιζα στο ξύλο για να εκδικηθώ για τον χαμένο χρόνο μου. :angry:

X2....So true (η σειρα ομως ηταν καλουτσικη...εγω την ειδα μεχρι το τελος)
Posted Image

#100 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 posts

Posted 02 July 2007 - 00:36

Να μερικοί χαρακτήρες που αξίζουν γράψιμο του ονόματος τους στο Death Note :
1)Near
2)Mikami
3)Sasuke Uchiha
4)Kisame
5)Uchiha Itachi
6)Shikamaru
7)μου διαφεύει ο γητευτής εντόμων

Near-Mikami, συμφωνώ απόλυτα
Sasuke-Kisame, άντε....
Itachi, με το ζόρι...
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί τον shikamaru και τον shino??? Τι σου έφταιξαν τα παλικάρια? Ειδικά ο Shikamaru είναι μορφή!!!

#101 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 02 July 2007 - 06:33

Μου έφταιξαν γιατί πολύ την λένε στον Naruto...Ενώ αυτό το παιδί είναι ανυπόμονος να τελειώσει την κάθε καλή αποστολή που του έρχεται.Και ο Naruto τσαντίζεται που κάθε φορά τον λένε ότι τα προσωπικά πράγματα αλλώνων δεν είναι αποστολή τους, ενώ ο καημένος θέλει και βοηθάει τους άλλους ασχέτως αποστολής.
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

#102 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 posts

Posted 02 July 2007 - 10:07

Βασικά τότε μάλλον θα ήθελες να πλακώσεις τον Neji γιατί κυρίως αυτός το κάνει...

#103 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 02 July 2007 - 10:20

Κατω τα χερια απο τον Neji...djd, προχωρα λιγο τη σειρα και ασε ολο το υπολοιπο χωριο ανεπαφο...αν καποιος πρεπει να φαει ξυλο ειναι ο Naruto με την ασυγκρατητη και αστηρευτη αφελεια που τον χαρακτηριζει...καλο ειναι να βοηθας, αλλα μεχρι ενος σημειου...ξερεις τι λενε καλος καλος αλλα...
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#104 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 02 July 2007 - 14:28

Εσύ κάτω τα χέρια από τον καημένο τον Naruto μην τον πω να σε ρίξει 1000000000000x Uzumaki Naruto Rentan Combo(αυτό το combo με μια διαφορετική κλωτσιά στο κεφάλι και μετά κλωτσιά uppercup).Μπορεί να είναι χαζός αλλά αξίζει σεβασμού γιατί αυτό το παιδί βοηθάει τους πάντες άσχετα τα προσωπικά τους προβλήματα και κάνει καλούς φίλους και από πάνω ίσως είναι χαζούλης αλλά όταν τσαντίζεται γίνεται θήριο όπως ο Rock Lee που δεν τον στέκει κανένας με το Drunken Fist Style.Από πάνω έχει πολύ πνεύμα και θάρρος για να τα κάνει όλα αυτά.Λέει πολλές φορές χοντρά πράγματα σαν εμένα αλλά όπως κι εγώ πάντα την αληθεια λέει και δίνει θάρρος στους άλλους να ξεπεράσουν κάθε δυσκολία.

Για όλα τα παραπάνω λέω άσε ήσυχο τον Naruto και τράβα κλώτσα τους Shikamaru + Shino + Neji οι οποίοι δεν νοιώθουν όπως ο Naruto και δεν βοηθάνε κανέναν εκτός αποστολής.

#105 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 posts

Posted 02 July 2007 - 16:42

Κατω τα χερια απο τον Neji...

Ναι ρε, ο Neji είναι Θεός....Και γ@μώ τα παλικάρια...