Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Άμα μπορούσατε να πλακώσετε 1 χαρακτήρα,ποιος θα ταν?
Posted 24 June 2007 - 01:49
Είναι τόσο ηλίθια, αλλά περνίεται για τόσο έξυπνη (κοινώς, κουτοπόνηρη), τόσο απόθητη αλλά περνιέται για πεντάμορφη (κοινώς, ζει στην δικιά της παραμυθοχώρα της Barbie) και τέλος τόσο σατανικιά αλλά το παίζει θύμα (κοινώς, απαίσια ηθοποιός). Μόνο και μόνο οι σαυρο-γκριμάτσες που παίρνει είναι ικάνες για ν' αρπάξεις το κεφάλι της και να το χώσεις στο μίξερ μέχρι να γεμίσει ο τοίχος κομμάτια από τον εγκέφαλό της.

Posted 26 June 2007 - 16:33
Azusagawa Yukino από Yakitate Japan. ( http://www.animenfo.com/anime/character/display.php?id=5807&n=tlfigf&t=azusagawa_yukin )
Είναι τόσο ηλίθια, αλλά περνίεται για τόσο έξυπνη (κοινώς, κουτοπόνηρη), τόσο απόθητη αλλά περνιέται για πεντάμορφη (κοινώς, ζει στην δικιά της παραμυθοχώρα της Barbie) και τέλος τόσο σατανικιά αλλά το παίζει θύμα (κοινώς, απαίσια ηθοποιός). Μόνο και μόνο οι σαυρο-γκριμάτσες που παίρνει είναι ικάνες για ν' αρπάξεις το κεφάλι της και να το χώσεις στο μίξερ μέχρι να γεμίσει ο τοίχος κομμάτια από τον εγκέφαλό της.![]()
![]()
![]()

Απλά......ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΤΤΤΣΣΣΣΣ!!!

Posted 29 June 2007 - 21:01
Dude πολυ gothic!!αυτα ειναι...Azusagawa Yukino από Yakitate Japan. ( http://www.animenfo.com/anime/character/display.php?id=5807&n=tlfigf&t=azusagawa_yukin )
Είναι τόσο ηλίθια, αλλά περνίεται για τόσο έξυπνη (κοινώς, κουτοπόνηρη), τόσο απόθητη αλλά περνιέται για πεντάμορφη (κοινώς, ζει στην δικιά της παραμυθοχώρα της Barbie) και τέλος τόσο σατανικιά αλλά το παίζει θύμα (κοινώς, απαίσια ηθοποιός). Μόνο και μόνο οι σαυρο-γκριμάτσες που παίρνει είναι ικάνες για ν' αρπάξεις το κεφάλι της και να το χώσεις στο μίξερ μέχρι να γεμίσει ο τοίχος κομμάτια από τον εγκέφαλό της.![]()
![]()
![]()

Posted 29 June 2007 - 22:07
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...
Posted 29 June 2007 - 23:54
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Look the Devil in Eye
Posted 01 July 2007 - 09:22
1)Near
2)Mikami
3)Sasuke Uchiha
4)Kisame
5)Uchiha Itachi
6)Shikamaru
7)μου διαφεύει ο γητευτής εντόμων
1 ως 2 είναι από Death Note και οι άλλοι από του Naruto Shippuuden.
Λόγος
1)Στο Death Note θα έπρεπε να πεθάνουν αυτοί κι όχι ο Light Yagami και έτσι θα μπορούσε να συνεχιστεί ο φόνος μερικών τρομοκράτων και κυρίως και η σειρά.
2)Οι αδερφοί uchiha και ο Kisame είναι οι κακοί του Naruto.Οι άλλοι τους έχω σιχαθεί γιατί πολύ bossy την είδαν και ρίχνανε το ηθικό και το πνεύμα του Naruto-kun.

Posted 01 July 2007 - 11:48
Έπειτα από 37 επεισόδια στα οποία ο Yagami Light γίνεται όλο και πιο αδίστακτο τέρας, αυτό αποκόμισες από τη σειρά;[...] Στο Death Note θα έπρεπε να πεθάνουν αυτοί κι όχι ο Light Yagami και έτσι θα μπορούσε να συνεχιστεί ο φόνος μερικών τρομοκράτων και κυρίως και η σειρά. [...]

[/offtopic]
Θέλω να δείρω τον Junpei Manaka (Ichigo 100%). Οι ενδοιασμοί του και οι ανασφάλειές του με κάνουν έξω φρενών. Παράτησα το manga στη μέση από τα νεύρα μου, και ευχαρίστως θα τον σάπιζα στο ξύλο για να εκδικηθώ για τον χαμένο χρόνο μου.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 01 July 2007 - 12:12
Θέλω να δείρω τον Junpei Manaka (Ichigo 100%). Οι ενδοιασμοί του και οι ανασφάλειές του με κάνουν έξω φρενών. Παράτησα το manga στη μέση από τα νεύρα μου, και ευχαρίστως θα τον σάπιζα στο ξύλο για να εκδικηθώ για τον χαμένο χρόνο μου.
X2....So true (η σειρα ομως ηταν καλουτσικη...εγω την ειδα μεχρι το τελος)

Posted 02 July 2007 - 00:36
Να μερικοί χαρακτήρες που αξίζουν γράψιμο του ονόματος τους στο Death Note :
1)Near
2)Mikami
3)Sasuke Uchiha
4)Kisame
5)Uchiha Itachi
6)Shikamaru
7)μου διαφεύει ο γητευτής εντόμων
Near-Mikami, συμφωνώ απόλυτα
Sasuke-Kisame, άντε....
Itachi, με το ζόρι...
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί τον shikamaru και τον shino??? Τι σου έφταιξαν τα παλικάρια? Ειδικά ο Shikamaru είναι μορφή!!!
Posted 02 July 2007 - 06:33

Posted 02 July 2007 - 10:07
Posted 02 July 2007 - 10:20

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 02 July 2007 - 14:28
Για όλα τα παραπάνω λέω άσε ήσυχο τον Naruto και τράβα κλώτσα τους Shikamaru + Shino + Neji οι οποίοι δεν νοιώθουν όπως ο Naruto και δεν βοηθάνε κανέναν εκτός αποστολής.

Posted 02 July 2007 - 16:42
Κατω τα χερια απο τον Neji...
Ναι ρε, ο Neji είναι Θεός....Και γ@μώ τα παλικάρια...