Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Lucky Star

• Please log in to reply
380 replies to this topic

#46 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 22 June 2007 - 13:32

Έμενα πια μου δημιουργείται η εξής απορία. Αν το ανίμε είναι τόσο καμμένο, τότε το μανγκά πως θα είναι.

Αν πάρουμε υποψήν μας ότι οι μεταφορές πάντα υπολοίπονται, τότε το μάνγκα πόσο πιο καμμένο θα είναι;;

Όποιος έχει απάντησει ας την δώσει παρακαλώ, αλλά μάλλον θα κάνω και εγώ έρευνα από μόνος μου για το θέμα. :wis:

Μήπως κάποιος έχει κάποιο link για direct download, για το μάνγκα. Έψαξα σε anime-eden, realitylapse, stoptazmo αλλά τίποτα.
Posted Image

#47 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 22 June 2007 - 17:26

Jiraiya και σε ένα φύλο μου αρέσει η Konata. Βλέπω να πέφτει ξύλο για το ποιος θα την πάρει :hahaha:

Εγώ θα τη πάρω φυσικά.Μη ξεχνάς ότι είμαι ένας από τους 3 Legendary Sannin:hero:

Posted Image

#48 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 24 June 2007 - 01:26

Για να σου λύσω την απορία Alexiel:
ορισμένες μεταφορές comedy manga σε anime είναι τελείως πιστές όπως αυτές του School Rumble και του Azumanga Daioh, πράγμα που σημαίνει ότι oι anime μεταφορές έχουν την ίδια ποσότητα καψίματος. Το ίδιο πιστεύω ότι γίνεται και με το Lucky Star. Ή...για στάσου! Το manga δεν έχει τον θεϊκό χορό του opening, oύτε τα απίστευτα karaoke στους τίτλους τέλους, ούτε τις πάμπολλες αναφορές στο The Melancholy of Suzymiya Haruhi, Full Metal Panic; Fumoffu και Kanon (και τα τρία είναι από το ίδιο στούντιο), οπότε μάλλον το anime είναι κάπως πιο καμένο. Με δυο λόγια: NA KAOYN TA KAΡΒΟΥΝΑΑΑΑΑΑΑ! (άσχετο :P )

Ας κλείσω αυτό το καρβουνιάρικο post μ' ένα καρβουνιάρικο screenshot:
Spoiler:

Nyoroooooooon! Just kidding! :wooi2:

#49 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 29 June 2007 - 23:58

Άντε αργούν οι AFK να βγάλουν το 12 :( Μάλιστα άκουσα ότι για μια περίοδο είχαν βάλει ανακοίνωση στο IRC ότι το κάνουν drop (πράγμα που μάλλον είναι φάρσα γιατί σιγά μην κάνουν drop το Lucky Star στα καλά καθούμενα).

EDIT
Το έβγαλαν και το είδα!
Πάντως το σημείο
Spoiler:

phmava.php

#50 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 30 June 2007 - 21:47

haha ep 12 ruled :P
ειδικα το πρωτο μερος με το FuyuKomi XDD
θεικο σημειο εκει που
Spoiler:

also just for info..αυτο το ανιμε απο το οποιο ειναι οι πωλητες ειναι το Anime Tenchou

#51 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 01 July 2007 - 00:10

Όντως, άργησε πολύ το 12ο επεισόδιο (πιο γρήγορα βγαίνουν τα νέα επεισόδια του Hayate no Gotoku!) αλλά χαλάλι!

Spoiler:

yami-chan, είσαι κινητή anime εγκυκλοπαίδεια! Τι σόι πηγές έχεις, τέλως πάντων; Αν κι όσο άφορα το Anime Tenchoi στο AniDB έχει σαφώς περισσότερες πληροφορίες για το OVA αυτό. Το οποίο είναι κι από την Gainax ! Και σκηνοθέτης του ποιός είναι; O περιβόητος Hideaki Αnno (που ευθύνεται και για το NGE)! OMG! Πρέπει να βρω αυτό το OVA πάση θυσία!

#52 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 01 July 2007 - 01:25

Πολύ ωραίο το επεισόδιο.Βέβαια ζήλεψα λίγο μιας και
Spoiler:
Πάντως όσο περνάει ο καιρός μ'αρέσει όλο και πιο πολύ η Konata:lovulovu:

Posted Image

#53 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 02 July 2007 - 11:14

Αχ ναι ήταν πολύ καλό επισόδιο. Το περιστατικό με την Kagami τα σπάει.

Αλλα για μένα από τα αγαπημένα μου και σε αυτό που γέλασα περισσότερο ήταν κάποιο περιστατικό με τον πατέρα της Konata. Αλλά δεν θυμάμαι ποιο. :Crying2:
Posted Image

#54 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 02 July 2007 - 11:50

Mήπως αυτό που χαίρεται που να βλέπει τις φίλες της Konata σε στολές miko; :lovulovu:

#55 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 02 July 2007 - 12:09

Όχι δεν είναι αυτό, πρέπει να το ξαναδώ για να πω.

Από εκείνη την σκηνή περισσότερο τα σπάει η ατάκα της Konata:

Spoiler:

Posted Image

#56 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 07 July 2007 - 13:31

Το ED του 13 ήτανε πολύ wtf XD

Wa-wa-wa-wasuremono strikes back! :burningbe3:

LfNX0dh.png

#57 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 07 July 2007 - 14:57

Καλά τι κάμενο τέλος ήταν αυτό στο 13 επισόδιο, μιλάμε έλεος.

clapping for no reason.......
Posted Image

#58 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 07 July 2007 - 15:52

haha...κορυφαιο το 13 ΧDDD
ειδικα τα yugioh και code geass parodies XDDDD
να μην αναφερθω καλυτερα στο καμμενο endind song :hahaha:

#59 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 07 July 2007 - 15:59

Εμένα πάλι μου άρεσε μεν αλλά δεν το βρήκα τόσο καλό όσο κάποια άλλα επεισόδια της σειράς. :P
phmava.php

#60 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 08 July 2007 - 00:53

haha...κορυφαιο το 13 ΧDDD
ειδικα τα yugioh και code geass parodies XDDDD
να μην αναφερθω καλυτερα στο καμμενο endind song :hahaha:

Με πρόλαβες αυτά ήθελα να πω και εγώ.Κορυφαία σειρά δε χορταίνω να βλέπω.Ειδικά τα σχόλια που κάνει η Konata είναι όλα τα λεφτά.Μου θυμίζει τον ευατό μου και εγώ μερικές φορές πετάω καυστικά σχόλια(κυρίως στη ξαδέρφη και τη θεία μου για να τους σπάω τα νεύρα:hehehe:)

Posted Image