Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Seraphimon's artwork

• Please log in to reply
403 replies to this topic

#106 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 13 March 2008 - 13:16

Arigatou minna~!

Ετοιμαζω κ αλλα 2-3 σχεδια να ανεβασω...Ελα να βλεπω κινηση στο θεμα :hahaha:

@Sunday: ευχαριστω για αυτα που μου ειπες να προσθεσω,αλλα δεν θα ασχολιθω με αυτο το σχεδιο αλλο. Ομως θα προσεχω περισσοτερο τις σκιες στα μελλοντικα μου σχεδια,μιας κ ειδα οτι τις ξεχναω μερικες φορες :stubborn:

@Hajime_Saito: Αμα δεν επερνα κ κατι απο Digimon τι φαν θα ημουν :P

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#107 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 17 March 2008 - 14:07

Posted Image
Αυτο ειναι ενα request που ειχα απο μια φίλη. Ηταν ετοιμο καιρο,απλα σημερα εκανα το background,και ειπα να το ανεβασω να το δειτε κ εσεις μιας κ το τελειωσα:drink:
Και οπως παντα,αν θελετε καντε καποιο σχολιο :df13952b:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#108 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 17 March 2008 - 16:38

Πολυ καλο οπως παντα

keep the good job

#109 Steiner_Zidane

Steiner_Zidane

Anime Freak

• Members
  • 319 posts

Posted 18 March 2008 - 02:18

Μπράβο seraphimon, πολύ ωραίο σχέδιο και χρωματισμός!
Η μόνη πολύ μικρή ατέλεια είναι τα χέρια που είναι πιο αδύνατα από το κανονικό, αλλά κατά τα άλλα πολύ καλός ο Sasuke όπως και το backround. Gambatte!
Posted Image

#110 b4h4mu7

b4h4mu7

m_m

• Members
  • 113 posts

Posted 18 March 2008 - 23:40

Posted Image

WOW...με άφησε άφωνο..
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!:riiight:
keep up the good work :ureshii:
Posted Image
I must be God.Because every time I pray to him I am talking to myself.

#111 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 18 March 2008 - 23:46

Ωραίγιο, ωραίγιο... αλλά την άτιμη τη photoshopογραμμή για να διαχωρίσεις το δάπεδο από τον τοίχο τι την ήθελες;

Posted Image

#112 bleach2black

bleach2black

playing the angel

• Members
  • 140 posts

Posted 18 March 2008 - 23:59

Πολύ καλό! Θα ήταν ακόμα καλύτερο αν είχε και εφέ φωτός απ'τη δεξιά μεριά. Πάντως, πολύ καλό.
Posted Image

#113 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 27 March 2008 - 04:24

Καταρχας ευχαριστω για τα παραπανω σχολια.

Η μόνη πολύ μικρή ατέλεια είναι τα χέρια που είναι πιο αδύνατα από το κανονικό

I know...Δεν τα παω καλα με τα χερια/ποδια:fromabove: Προσπαθω να βελτιωθω...Αλλες φορες τα πετυχενω...Keep trying...

Ωραίγιο, ωραίγιο... αλλά την άτιμη τη photoshopογραμμή για να διαχωρίσεις το δάπεδο από τον τοίχο τι την ήθελες;

Ηταν μια τρελα της στιγμης,στο τελος νομιζα πως ισως καλυτερα να ειχα βαλει μια γραμμη για να ξεχωριζει το πατωμα,αλλα τελικα εκανα λαθος :df13952b:

Και μιας κ βαριωμουν χθες ειπα να σκανναρω 2 σχεδια μου (no photoshop etc this time) Μονο μολυβι κ μαρκαδορακι...
Posted ImagePosted Image

Νομιζω πως εχετε καταλαβει οτι οταν ποσταρω αν θελετε λετε την αποψη σας :bath:

Posted Image

#114 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 27 March 2008 - 10:46

Nicu, ειδικά το δεύτερο μαρέσει πολύ:drink:

Posted Image

#115 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 27 March 2008 - 14:09

Και τα δύο είναι πολύ καλά σχέδια, απλά στο πρώτο το πρόσωπο του Sasuke χρειάζεται κάποια βελτίωση. Μου άρεσε στο πρώτο πάρα πολύ η σκίαση που έχεις κάνει. Νομίζω ότι το δεύτερο, θα ήθελα να το δώ με χρώμα.

#116 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 01 April 2008 - 02:33

Και τα δύο είναι πολύ καλά σχέδια, απλά στο πρώτο το πρόσωπο του Sasuke χρειάζεται κάποια βελτίωση. Μου άρεσε στο πρώτο πάρα πολύ η σκίαση που έχεις κάνει. Νομίζω ότι το δεύτερο, θα ήθελα να το δώ με χρώμα.

Thanks everyone. Εδω να σημειωσω οτι το πρωτο το κοιτουσα κ το σχεδιαζα (μη περνω κ ολο το γκρεντιτ),αλλα δεν ειναι κ καμια κοπια (αν το κοιταξετε ειναι διαφορετικο,ειναι το εξωφυλλο του 27 τομου ναρουτο). Το σχεδιο με το τσιντορι ομως ειναι δικο μου :wooi2: Ισως να το χρωματισω,δεν εχω κανει κανεναν χρωματισμο με φωτισμο απο κεραυνο ή κατι παρομοιο... Προς το παρον,το επομενο ποστ που θα κανω θα περιεχει σχεδια απο τους δικους μου χαρακτηρες με την τελικη τους εμφανιση (μη ξεχνιωμαστε :df13952b:)

Posted Image

#117 JoHnAroC

JoHnAroC

Kοκορνιογκος για παντα!!!

• Members
  • 175 posts

Posted 03 April 2008 - 14:12

Posted Image
Αυτο ειναι ενα request που ειχα απο μια φίλη. Ηταν ετοιμο καιρο,απλα σημερα εκανα το background,και ειπα να το ανεβασω να το δειτε κ εσεις μιας κ το τελειωσα:drink:
Και οπως παντα,αν θελετε καντε καποιο σχολιο :df13952b:

ερωτευτικαααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Posted Image
πραγματικα θελω να ψοφησω

#118 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 08 April 2008 - 18:54

ερωτευτικαααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:hahaha:

Παρ'τε ενα σχεδιακι που εκανα με τον Ζακ απο FF 7

Οχι απο τα καλυτερα μου,αλλα ειχα ορεξη να ζωγραφισω χαρακτηρες απο s-e ...Θα ανεβασω κ αλλους 2-3 που εκανα απο kingdom Hearts.

(λογω προβληματος στο Imageshack,το ανεβαζω ως attachment...)
PS:οι δικοι μου χαρακτηρες θα αργησουν ακομα :fromabove:

Attached Files

• Attached File  zack.jpg   97.41KB   31 downloads

Posted Image

#119 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 10 April 2008 - 01:44

To Σπαθι μου αρεσει παρα πολυ,και ο Ζακ πολυ καλος ειναι αλλα το σπαθι τα σπαει

συνεχισε ετσι !!!!!!!!!

#120 JoHnAroC

JoHnAroC

Kοκορνιογκος για παντα!!!

• Members
  • 175 posts

Posted 10 April 2008 - 13:23

:hahaha:

Παρ'τε ενα σχεδιακι που εκανα με τον Ζακ απο FF 7

Οχι απο τα καλυτερα μου,αλλα ειχα ορεξη να ζωγραφισω χαρακτηρες απο s-e ...Θα ανεβασω κ αλλους 2-3 που εκανα απο kingdom Hearts.

(λογω προβληματος στο Imageshack,το ανεβαζω ως attachment...)
PS:οι δικοι μου χαρακτηρες θα αργησουν ακομα :fromabove:

περιμενουμε με ανυπομονησια τα σχεδια σου :drink:
ωραιες προοπτικες και καλοσχεδιασμενο 3/4 σπαθι keep up:wooi2:
Posted Image
πραγματικα θελω να ψοφησω