Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Seraphimon's artwork

• Please log in to reply
403 replies to this topic

#136 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 posts

Posted 29 April 2008 - 20:17

Ο χρωματισμος nii chan ειναι πολυ καλος, για τα σχεδιακια εχω να κανω μια δυο παρατηρησεις....οταν σχεδιαζεις ενα προσωπο, καλυτερα βαζε γραμμες αναφορας για μετρημα, για να σου βγαινουν τα παντα σωστα ευθυγραμμισμενα ακομα και οταν το κεφαλι εχει κλιση ή η σταση εχει κινηση και δεν ειναι στησιμο χαρακτηρα. Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι τα ματια χανουν λιγο σε αυτο που σου ειπα.Η δευτερη παρατηρηση ειναι τα μαλλια...οταν σχεδιαζεις τα μαλλια, τραβα αποτομες καμπυλες γραμμες για να βγει αυτη η "ανεμελια" που εχουν τα τσουλουφια..και αυτο γιατι μπορει in real life να παστωνουμε τα μαλλια με τονους ζελε και λακ για να κατσουν οπως στα manga, αλλα στα manga τα μαλλια υποτιθεται οτι ειναι ετσι απο μονα τους...οτι εχουν μια κινηση. Εχεις κανει πολυ αυστηρες γραμμες, με αποτελεσμα τα μαλλια να φαινονται σαν κρανος...other than that, beauuuutiful!^^

+1 σε αυτό! εγώ έχω να προσθέσω ένα πράγμα: ΜΠΡΑΒΟ!!!:congrats:

Posted Image
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image
Click the hatchlings and save them!!!

#137 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 29 April 2008 - 22:38

@Matsu: Δεν θα με πιστεψεις αν πω οτι εβαλα "γραμμες αναφορας" ε? :hahaha: Οντως τα ματια ειναι λιγο off (photoshop is my friend :hehehe:) Θα το διορθωσω. Οσο για τα μαλλια θα το δοκιμασω αυτο που λες στο επομενο σχεδιο μου:ureshii: Thanks for the tips again nee-chan!!

@sas & karkas: ευχαριστω :awww:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#138 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 29 April 2008 - 23:52

Μήτσο νομίζω ότι ξέρεις την γνώμη μου για τα τελευταία σου σχέδια... :gn2:
Επίσης νομίζω ότι ξέρεις ότι περιμένουμε κάτι τα τελευταία 2 χρόνια... :stubborn:
Και αφού σύμφωνα με το 10 Blades mole μου, το πρώτο chapter είναι έτοιμο, άντε παιδί μου, πόσταρέ το... :nosey:

oR4yYRl.gif

#139 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 29 April 2008 - 23:53

Σ' τα 'πα και στο MSN, μου άρεσε πολύ η δουλειά σου!
KUTGW! :kakashithumbup:

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#140 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 01 May 2008 - 18:12

:drink::drink:
Τελειωσα τον χρωματισμο του παραπανω σχεδιου. Εκανα 2 εκδοσεις οπου στη μια ειναι πιο φωτεινο το background,και επειδη δεν μπορουσα να επιλεξω πιο απο τα 2 να κρατησω,τα ανεβασα κ τα 2.Λαβετε το σαν Teaser για το κομικ μου! Ελπιζω να σας αρεσει εξισου με το Lineart:bath:

Version 1
Posted Image

Vesion 2
Posted Image

Like always minna,είστε ελεύθεροι να κάνετε οποιοδήποτε σχόλιο:nod:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#141 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 01 May 2008 - 18:35

Όπως σου είπα και χτες, κλασσικός imba χρωματισμός. ;) Απλός βέβαια, γιατί έχεις κάνει και πιο περίπλοκους (με περισσότερες αποχρώσεις δηλαδή :P). Good job either way! :drink:

Αν και φαινομενικά η δεύτερη έκδοση μου φαινόταν καλύτερο από μακρυά, τελικά προτειμώ την πρώτη... :hahaha:

Μόνο μία παρατήρηση. Το αριστερό μάγουλο του πρωταγωνιστή τον κάνει να μιάζει σαν να έφαγε μπουνιά.... :hahaha: Επιπλέον, νομίζω ότι θα του ταίριαζαν περισσότερο τα καφέ μαλιά, που αν δεν κάνω λάθος του είχες παλιά... :nosey:

Keep It Up. :gn2:

oR4yYRl.gif

#142 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 posts

Posted 01 May 2008 - 19:01

πάρα πολύ ωραία!! το background πως το έκανες?

Posted Image

#143 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 01 May 2008 - 19:25

Thanks Ash

Το αριστερό μάγουλο του πρωταγωνιστή τον κάνει να μιάζει σαν να έφαγε μπουνιά....

Ναι επαιζαν ξυλο πριν τους ζωγραφισω οποτε... :fromabove:

πάρα πολύ ωραία!! το background πως το έκανες?

Θενκς! Το background ειναι 3 εικονες μαζι. Κ οι 2 πρωτες ειναι σε Overlay ,και το αποτελεσμα ειναι αυτο που βλεπεις στις εικονες :drink: Στην ουσια απο πισω (κατω απο τις 2 εικονες που ειναι σε overlay) ειναι μια απλη εικονα με συννεφα.Και επειδη ηταν καπως "βαρετο" σκετο με τα συννεφα ειπα να χρησιμοποισω κ αλλες μπας κ αλλαξει το αποτελεσμα,κ τελικα βγηκε καλυτερο απο το αρχικο που θα ανεβαζα για να δειτε
:bath:

Posted Image

#144 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 posts

Posted 01 May 2008 - 19:30

Thanks Ash
Ναι επαιζαν ξυλο πριν τους ζωγραφισω οποτε... :fromabove:

Θενκς! Το background ειναι 3 εικονες μαζι. Κ οι 2 πρωτες ειναι σε Overlay ,και το αποτελεσμα ειναι αυτο που βλεπεις στις εικονες :drink: Στην ουσια απο πισω (κατω απο τις 2 εικονες που ειναι σε overlay) ειναι μια απλη εικονα με συννεφα.Και επειδη ηταν καπως "βαρετο" σκετο με τα συννεφα ειπα να χρησιμοποισω κ αλλες μπας κ αλλαξει το αποτελεσμα,κ τελικα βγηκε καλυτερο απο το αρχικο που θα ανεβαζα για να δειτε
:bath:

να ρωτήσω τί εικόνες χρησιμοποίησες?εκτός από τα σύννεφα

Posted Image

#145 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 01 May 2008 - 19:39

να ρωτήσω τί εικόνες χρησιμοποίησες?εκτός από τα σύννεφα

1 με κατι περιεργα σχεδιακια (αυτα που φαινονται περισσοτερο στη πιο φωτεινη εκδοση) κ μια αλλη πιο σκοτεινη με κατι γρατζουνιες (την πηρα απο τη yami-chan:drink:)

PS: Im too lazy to upload them to check them out:P

Posted Image

#146 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 posts

Posted 01 May 2008 - 19:43

Arigato Seraphimon-T.K.-kun!
(έτσι πρέπει να γράφεται το ευχαριστώ στα ιαπωνικα...δεν είμαι και σιγουρη!)
Συνέχισε την καλή δουλειά!!!

Posted Image

#147 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 01 May 2008 - 19:51

good job seraph,και ειναι αρκετα καλα και τα δυο,αλλα μαλλον θα πω το πρωτο....κιπ απ δε γκουντ γουορκ
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#148 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 01 May 2008 - 19:53

Arigato Seraphimon-T.K.-kun!
(έτσι πρέπει να γράφεται το ευχαριστώ στα ιαπωνικα...δεν είμαι και σιγουρη!)
Συνέχισε την καλή δουλειά!!!

Tιποτα...δεν ξερω αν σε βοηθησα μιας κ δεν ημουν κ ιδιαιτερα αναλυτικος :stubborn: Αν εχεις καμια ερωτηση παντως κ θες περισσοτερη αναλυση στειλε ΡΜ :wis:

good job seraph,και ειναι αρκετα καλα και τα δυο,αλλα μαλλον θα πω το πρωτο....κιπ απ δε γκουντ γουορκ

EDIT
---------------------

ξεχασα να βαλω γυαλάδα στα μαλλια τους...Ισως να κανω καμια ν2 κ να τα ξανα ποσταρω :Ρ

Posted Image

#149 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 01 May 2008 - 20:47

Πολύ ωραία δουλειά, μπράβο σου.
Κι εγώ το ίδιο με τον Ash_Pokemaster έπαθα, δηλαδή τελικά αποφάσισα να δώσω την ψήφο μου στην πρώτη έκδοση. :kakashithumbup:

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#150 1oneiromono

1oneiromono

suicide with pixels....

• Members
  • 113 posts

Posted 01 May 2008 - 23:01

μπραβο καταρχιν για τα σχεδια με τον σασκε και απο χρωματισμους και απο ανατομια μαρεσαν πολυ
για τα τελευταια μαρεσει η προτη εκδοση γινεται ωραια αναμιξει με το χρωμα ,εκεντριζει.Ο δεξιος χαρακτηρας εχει ποζαρει σε δυσκολη θεση να το σχεδιασει κανεις

Attached Files

Posted Image