Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Seraphimon's artwork

• Please log in to reply
403 replies to this topic

#61 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2007 - 02:12

Posted Image
Yagami Taichi απο Digimon!!
http://img261.imageshack.us/img261/5936/taichiwv6.jpg (direct)
αυτο το σχεδιο ανηκει σε εκεινο το σχεδιο που ειχα πει σε μια απο τις προηγουμενες σελίδες οτι θα κανω με χαρακτηρες απο ολες τις σεζον...ε σιγα-σιγα θα υλοποιηθει:wooi2:
Tell me what you think about it^^:nod:

PS:αν μπορειτε αποθηκευστε την γιατι πιξελιαζει στη σελιδα του imageshack

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#62 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2007 - 23:59

Ο υπολογιστης μου πρεπει να με μισει...Anyway,έιχα τελειωσει την παρακάτω εικονα,και εκανε ενα ωραιοτατο restart και δεν προλαβα να το σωσω...Οποτε,επειδη αρνουμε να ξανα κανω τα ιδια (οχι οτι εμειναν πολλα) θα σας δειξω αυτο που ειχα σωσει τελευταια φορα...
Posted Image

Λειπουν αρκετα πραγματα (παραπανω σκιες,πορτοκαλι αποχρωσεις κλπ,θα τα δειτε...) ,καποια στιγμη που ισως να εχω ορεξη να το συνεχισω...
Ακούω αποψεις/σχολια κλπ:emptyonexg1::deadga6:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#63 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2007 - 00:19

Ο υπολογιστης μου πρεπει να με μισει...Anyway,έιχα τελειωσει την παρακάτω εικονα,και εκανε ενα ωραιοτατο restart και δεν προλαβα να το σωσω...Οποτε,επειδη αρνουμε να ξανα κανω τα ιδια (οχι οτι εμειναν πολλα) θα σας δειξω αυτο που ειχα σωσει τελευταια φορα...
Posted Image

Λειπουν αρκετα πραγματα (παραπανω σκιες,πορτοκαλι αποχρωσεις κλπ,θα τα δειτε...) ,καποια στιγμη που ισως να εχω ορεξη να το συνεχισω...
Ακούω αποψεις/σχολια κλπ:emptyonexg1::deadga6:

Μεχρι εκει που το εχεις κανει ειναι αρκετα καλοδουλεμενο και δεν ξερω αν με γελουν τα ματια μου η εχει κανει μια μικρη βελτιωση στο σχεδιο σου?:wis:
Τα pc ειναι ετσι...μου εχει τυχει πολλες φορες κι εμενα αλλα δεν μπορεις να κανεις τπτ αλλο απτο να πας κοντρα στην κοντρα. Γιαυτο δουλεψε το λιγο ακομα και θα ειναι αψογο^^

#64 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2007 - 01:22

Κι'εγώ την έχω πατήσει έτσι με τα restart... Μια φορά μου είχε βγει σε καλό πάντως, γιατι έχασα ολόκληρο το σχέδιο μιας και δεν είχα σώσει, και όταν το ξαναέκανα έγινε πολύ καλύτερο. :hahaha:

Το σχέδιο σου με την tablet έχει σίγουρα γίνει πολύ καλύτερο, απλά σιγά σιγά να προσπαθήσεις να έχεις καθαρότερες γραμμές. Σε αυτό βοηθάει να έχεις λεπτότερο bruch tool. Εγώ τώρα τελευταία χρησημοποιώ μέγεθος 1, δοκίμασε.
Τα χρώματα, άν και μισοτελειωμένα είναι πολύ όμορφα, και έχεις πετύχει και καλή σκίαση (υποθέτοντας οτι η πηγή φωτός είναι πάνω αριστερά)

Keep it up. :riiight:

(I got to get off my lazy ass and start drawing some more...) :emptyonexg1:

LfNX0dh.png

#65 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2007 - 03:28

Posted Image
My latest work...
Αυτος ειναι ο main κακος της υποθεσης...Ελπιζω να σας αρεσει :emptyonexg1:

Οσο για το λεπτοτερο μπρας που ειπες Hajime_Saito,το εχω δοκιμασει αλλα αμα δεις πως σχεδιαζω θα πεις "δεν ειναι για σενα " :terror2: Αμα προσεξεις σε καποια σημεια ξεφευγουν καποιες γραμμες. Οταν ζωγραφιζω (με μολυβι πχ) σχεδιαζω γραμμη-γραμμη (αν καταλαβαινεις τι θελω να πω)...ε αυτο μου συνβαινει κ στο tablet,κ το αποτελεσμα ειναι το παραπανω κ να γινονται πιο παχες οι γραμμες καθως προσπαθω να τελειωποιησω το σχεδιο...Θα δεις τι εννοω κ στο νεο σχεδιο,στο δεξι χέρι:emptyonexg1: Thanks anyway for the tip...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#66 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2007 - 20:32

Χμμμ...Επομενη χαρακτηρας ειναι Τζουν (the name can change without notice) Αυτο το καιρο προσπαθω να δω τι αλλα ρουχα θα εχουν τελικα οι χαρακτηρες στο κομικ... (για να πω την αληθεια,βαριεμαι να ζωγραφισω την συνεχεια της ιστοριας κ βρησκω δικαιολογιες για να το αναβάλω):hahaha:
Posted Image

Τα γυναικεια ρουχα με δυσκολευουν περισσοτερο :deadga6:

ΥΓ:Το στηθος θελει περισσοτερη δουλεια...αλλα οκ :)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#67 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2007 - 20:40

Δεξιος αντιχειρας, και βυζια..κατα τα αλλα, μια χαρα..ολο και βελτιωνεσαι...θα σου μαθω εγω να κανεις βυζια...ευκολο ειναι...λολ!
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#68 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2007 - 21:45

real good works(just seen them.:nosey:)
keep up the good work:congrats::congrats:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#69 Hamanu

Hamanu

Give sick

• Members
  • 229 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2007 - 01:36

woohoo I like them :D

Keep it up! ;)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#70 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2007 - 21:37

Δημοσιευμένη  εικόνα

#71 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2007 - 19:04

σόι πάει το βασίλειο;
καλή δουλειά ξα. πολύ καλή.

#72 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 14:51

(Thanks Eri για τα καλα σου λογια )
Μεσα στη βαρεμερα που ειχα χθες εκατσα κ ζωγραφισα αρκετους χαρακτηρες απο το Ναρουτο,Digimon... Ο μονος που ξεχωρισε (λογω χρωματισμου κιολας) ειναι ο γνωστος σε ολους perv, Jiraiya:congrats:
Posted Image

Αμεσως μετα περνει τη θεση του η συμπαθεστατη λυκαινα Amaterasu from Okami!!
Posted Image

Επισης εκανα μερικες αλλαγες στους χαρακτηρες μου κ μολις τελειωσω τις αλλαγες θα ξανα αρχισω την εικονογραφηση του κομικ απο την αρχη! Επισης το 1ο Digimon Web Fan Comic θα ειναι ετοιμο !Stay tuned!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#73 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 15:06

Οπως σου πα και την 1η φορα που μου τα δειξες, ειναι απιστευτα.
Εχεις βελτιωθει σημαντικα και αυτο φαινεται. Περιμενω και τα υπολοιπα:wis:

#74 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2007 - 02:22

Ενας μηνας περασε περιπου κ δεν εχω ανεβασει τπτ :oo:
Angemon & Takeru....
Με κουρασε ΠΑΡΑ πολυ (ειδικα ο χρωματισμος) αλλα το αποτελεσμα νομιζω πως ειναι καλο... Τι λετε?

Posted Image

Μετα απο πολλες ωρες editing στα τσαπτερ του Digimon Next μανγκα, μπορω επιτελους να συνεχισω κ το κομικ digimon που ετοιμαζω...Stay tuned...:nod:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#75 gianjojo

gianjojo

Anime-Boy

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2007 - 13:54

Just prefect!:wooi2:
Εχω και κολλημα με το συγκεκριμενο θεμα...
:blingeye2:
Ο τυπος ειναι κορυφη...
:riiight:
...σε ολα, με οτι κι αν ασχολειθει! hehe:hihi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα
The Red Eye...
A painful answer to this harmful and miserable world
we all live in without any consciousness.
Spoiler: