Απιστευτες δουλειες για ακομα μια φορα!
Με λιγη ακομα προπονηση πας χαλαρα για manga style...περιμενω να δω ποσο καλυτερος ακομα θα γινεις!
Ευχαριστω Blady-kun^^Ετοιμαζω και καποια αλλα σχεδια! συντομα θα ειναι ετοιμα

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2007 - 03:11
Απιστευτες δουλειες για ακομα μια φορα!
Με λιγη ακομα προπονηση πας χαλαρα για manga style...περιμενω να δω ποσο καλυτερος ακομα θα γινεις!
Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2007 - 03:20
Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2007 - 02:12
Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2007 - 18:15
Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2007 - 19:30
Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2007 - 20:05
πολυ ωραια χρωματισμενα!!επειδη ειμαι παντελως ασχετος απο φοτοσοπ δεν μπορω να κρινω επι τουτου αλλα μπορω να πω αν μαρεσει!!
μπραβο!!
υγ(εγω ο τεμπελης που πρεπει να το μαθω πας η θυσια δεν ξερω την τυφλα μου μονο τωρα τελευταια προσπαθω να μαθω να χρησιμοποιω κατι κομικ τονς αλλα θελει δουλεια και υπομονη)
Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2007 - 20:30
Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2007 - 20:55
εδω και δυο μερες ξεκηνησα να φτιαχνω ενα κομικ fanart γιατι το story ειναι δανεισμενο απο ενα απο τα αγαπημενα μου rpg games και εκανα τη δευτερη σελιδα και δεν θα το χρωματισω.
πιστευω πως σε ενα μανγκα κομικ ωραιο ειναι να ειναι ασπρομαυρο και να εχει σκιες και τονους σε αποχρωσεις του μαυρου-γκρι και ολα αυτα γιατι το χρωμα εφαρμοζει πολυ πιο καταπλικτικα οταν μετετρεπεται σε ανιμε!!!αντε να χρωματιζα καμια σελιδα ετσι που και που αλλα οχι ολο με χρωμα γιατι θα θελα να μην το περιορισω στα ματια των ανγνοστων μου(ειναι πιο ελευθερο ασπρομαυρο καταλαυες πως το βλεπω??) και αν χρωματισεις αναμεσα στα chapter ετσι καμια σελιδουλα θα το κανε ενδιαφερον.αλλα οχι ολο με χρωμα.
αλλα δεν εχει να λεει αν εχεις υπομονη και ορεξη να χρωματισεις ολες τις σελιδες τοτε καλο κουραγιο!!!!!!
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2007 - 00:57
Well,αφησα στην ακρη λιγο τη Ντιτζιμον ζωγραφια,γιατι ήθελα να σχεδιασω τους δικους μου χαρακτήρες... Και μαλλον πρεπει να κανω εξασκηση γιατι δυσκολευτηκα να τους ζωγραφισω γιατι τους ειχα ξεχασει λιγο...Ειδικα αυτος με το κοκκινο πουκαμισο-τζακετ δεν μοιαζει καθολου...Anyway, χωρις πολλα-πολλα θέλω να ακουσω τα σχολια σας για την νεα χαρακτηρα που υπαρχει σε αυτη τη ζωγραφια...Ελπιζω να αφησει καλες εντυπωσεις
. Την στολη της ηθελα να την κανω να γυαλιζει λίγο αλλα κουραστικα με αυτη τη ζωγραφια στο φωτοσοπ
.
Υπάρχουν κάποια άσπρα κομματια στην εικονα που δεν τα ειχα ειδα μεχρι τωρα,και χαλάνε την συνολικη εικονα του σκίτσου,σορρυ >.< ...οποτε καντε πως δεν τα ειδατε
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2007 - 02:21
Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2007 - 13:03
Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2007 - 16:39
Αχ~! Ελα ομως που ειμαι τεμπέληςδηλαδη μην βαριεσαι και θα δεις που θα ανταμιφθεις!!!^^
θελω να δω το μανγκα σου σελιδα σελιδα καποια στιγμη θα με εκανε χαρουμενο αλλα οχι εμενα μονο αλλα και πολυ κοσμο!!για υτο μην λες "δεν εχω ορεξη!!!"
πολυ καλη δουλια!!!
omedetou!!!!
αντε και να δουμε το κομικ ολοκληρωμένο!
Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2007 - 00:16
Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2007 - 01:59