Όχι ρε, κράτα τα... οι σωστοί ποζεράδες έχουν πολλές εκδόσεις μαζί.Θα πάρω τα Manga πρώτα που τα βρήκα όλα παζί 35 ευρά, και ίσως αρχίσω κάποια στιγμή, αργά-αργά, να παίρνω και τα special. [Ναι, κι ας καταλήξω να έχω όλα τα Manga 2 φορές...
Ίσως τα πουλήσω.
]
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The posers thread...XD
Posted 02 January 2008 - 14:40

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 02 January 2008 - 21:30
Συγνώμη για τις crappy pics, το κινητό μου είναι άχρηστο...τις φωτογραφίες τις έβγαλα πριν από μήνες...Τ_Τ

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 02 January 2008 - 22:32
Πλάκα στην πλάκα, έχω καιρό να βάλω έκθεμα...τσιμπάτε αυτό. Ίσως η μόνη αγορά που θα έκανα ακόμα και αν σιχαινόμουν το anime που θα έβλεπα. Αυτό το Art δεν χάνεται!....
Συγνώμη για τις crappy pics, το κινητό μου είναι άχρηστο...τις φωτογραφίες τις έβγαλα πριν από μήνες...Τ_ΤSpoiler:
Να ένας άνθρωπος που χρησιμοποιεί πραγματικά τα χρήματα που βγάζει για πράγματα που θέλει να πάρει επειδή έτσι γουστάρει. ![]()
Μπράβο ρε Dante για τη συλλογή σου!!
Posted 02 January 2008 - 22:35
δώσε μας τα raws
Posted 02 January 2008 - 23:00
You own my soul.Spoiler:
Καλά ο Κόμης στην κούτα τα σπάει.
Τραβάω ολοταχώς προς AP για να δω αν έχει το scan.
Posted 03 January 2008 - 07:46
ρε δαντη; πλάκα μας κάνεις;
δώσε μας τα raws
O_o
Τι εννοείς? Αφού πλέον δεν είναι στα χέρια μου εδώ και μήνες...

Posted 03 January 2008 - 10:03
Posted 03 January 2008 - 10:10
Γκουχ...on topic ppl...

Posted 05 January 2008 - 20:47
Δώκε detailz για οτιδήποτε περιλαμβάνει το μπόξ σέτ εκτός από τα ίδια τα επισόδεια.
Κατά την πάγια παράδοση της geneon, πρώτα βγαίνουν τα DVD και μετά φτιάχνει ένα πανάκριβο boxset με τα ίδια ακριβώς DVD. Την πρώτη φορά (από εκεί που έχω τις photos), έδωσα τα κέρατά μου μιας και τα πήρα κομμάτι κομμάτι. Τώρα, έβγαλε η geneon το boxset, οπότε αξίζει σαν bundle αγορά μιας και περιέχει τα ακριβώς ίδια πράγματα.
Specs ~ και πληροφορίες για τα individual DVDs
Best Buy ~ για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Posted 08 January 2008 - 12:06

Την εβλεπα τοσο καιρο στη βιτρινα να με κοιταει με παραπονο.. Μοιαζει και στην Τσουκασα η ατιμη..
Posted 08 January 2008 - 23:01
Δεν αντεξα... την πηρα...
Την εβλεπα τοσο καιρο στη βιτρινα να με κοιταει με παραπονο.. Μοιαζει και στην Τσουκασα η ατιμη..
Lool...Μου θυμησε μια σκηνη απο ενα ανιμε αυτη η φιγουρα

Posted 09 January 2008 - 02:18
Ε, ρε τρέλες που κάναμε μικροί... ^^/

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 09 January 2008 - 14:13
ιντιντ.ειχα και γω τις καρτες.ολο το χαρτζιλικι εκει πηγαινε!Goosebumps TGC - The WHOLE DAMN set.
Spoiler: Pics or GTFOΔεν θέλω ούτε να θυμάμαι πόσα χιλιάρικα (επί δραχμών τότε...) είχα "σκοτώσει" για να συμπληρώσω αυτό το set... μερικές κάρτες όπως η "13 - Νεκρική Σονάτα" ήταν ΠΟΛΥ σπάνιες...
Ε, ρε τρέλες που κάναμε μικροί... ^^/
ειχα παρει και ολα τα βιβλια τοτε μετα και το τηλεοπτικο προγραμμα που δειχνε το βλεπα φανατικα.
ομορφες εποχες.