Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The posers thread...XD
Posted 25 December 2007 - 01:37

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 25 December 2007 - 01:41

O συγχωρεμένος ο father έχει δερματόδετα τα έτη 1961-1977 από το ΤΙΜΕ....πόσο να σκοτώνονται τώρα άραγες...(

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 25 December 2007 - 03:12

(BTW, εδώ έχουμε όλα τα αμερικάνικα NGM από το 1954 μέχρι το 1989. Απλά διάλεξα το πιο αγαπημένο μου για scan.

Επόμενο έκθεμα, συλλογή γραμματοσήμων... λέω, γι' αρχή, να δείξω ΜΟΝΟ το πόσες διαφορετικές Βασίλισσες Ελισάβετ ΙΙ έχω.

Κλικ για μεγαλύτερη εικόνα
Αν προκύψει κι άλλος συλλέκτης γραμματοσήμων στο .aNiMe//GR, θα προχωρήσω σε περισσότερα scans, για να δούμε που θα βγάλει η κόντρα...

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 25 December 2007 - 07:35
Γκουχ γκουχ... ευχαριστως να σε παω μια κοντρα... Δεν εχω σκανερ ομως...Αν προκύψει κι άλλος συλλέκτης γραμματοσήμων στο .aNiMe//GR, θα προχωρήσω σε περισσότερα scans, για να δούμε που θα βγάλει η κόντρα...
Spoiler:
Παντως Ελισαβετ εχω more or less τον ιδιο αριθμο με σενα...

Posted 26 December 2007 - 19:57

Μεγαν Λεξικον της Ελληνικης Γλωσσης Liddl-Scott. Ολα τα τευχη. 30 χρονια στο ραφι

ολα τα τευχη.

Εγκυκλοπαιδεια "Ηλιος". Ολα τα τευχη. 60 σχεδον χρονια στο ραφι, με κιτρινισμενες και ποντικοφαγωμενες σελιδες. Δεν θεωρειται αδικα απο τις καλυτερες εγκυκλοπαιδειες

Αν και υπαρχει και σε DVD, αλλο να το διαβαζεις σε βιβλιο
Συν αμετρητα αλλα βιβλια και Λεξικα Αρχαιας Ελληνικης, Λατινικης, Αγγλικης, Γερμανικης Λογοτεχνιας και Ποιησης. Δεν εχουμε πλεον χωρο.....
Λιγοι Ελληνες τα εχουν πλεον αυτα.....
Posted 31 December 2007 - 14:53
Σημερινα αποκτηματα...
Αυτα δεν ειναι κανουργια, αλλα ζητησε ο Phantom να τα ριξει μια ματια...
Οι φιγουρες αγοραστηκαν απο το Cine-Shop στη Θεσσαλονικη, που αρχισε να φερνει μπολικο anime-related εμπορευμα. Εχει πολυ πραγμα απο Death Note, Bleach, Naruto, και αλλες σειρες. Βρισκεται στην Ναυαρινου.

Posted 31 December 2007 - 15:55
Αυτα δεν ειναι κανουργια, αλλα ζητησε ο Phantom να τα ριξει μια ματια...
Spoiler:
Respect

Posted 31 December 2007 - 16:09
Posted 31 December 2007 - 16:13
Posted 01 January 2008 - 04:40
Posted 01 January 2008 - 10:08
Στο Cine-Shop εχει και την φιγουρα του Ryuk σε μεγαλο μεγεθος. Το συνολικο υψος φτανει τα 70 εκατοστα περιπου. Θηριο δηλαδη... Αλλα η τιμη ειναι πανω απο 100 ευρω. Η δικια μου εχει υψος περιπου 25 εκατοστα.

Posted 02 January 2008 - 12:44
Σκέφτομαι να πάρω το Eureka Seven Anime και Manga. Έτσι, σκέφτηκα να πάρω το Limited Edition, το οποίο έχει και τα δύο + extra stuff. Μπορεί κανείς να μου πει ποιά Volumes υπάρχουν σε Special Edition και ποιά όχι. Επίσης, έχει κυκλοφορήσει ολόκληρο; Από πού με συμφέρει να το πάρω; Υπάρχει κάποια άλλη επιλογή που θα κόστιζε λιγότερο;
Thank You.
Posted 02 January 2008 - 13:08

108 μέχρι το Vol. 9 χωρίς τα ταχυδρομικά που θα πάνε καμιά 40άρα λογικά. Ας το αφήσουμε λοιπόν προς τω παρρόν...

Θα πάρω τα Manga πρώτα που τα βρήκα όλα παζί 35 ευρά, και ίσως αρχίσω κάποια στιγμή, αργά-αργά, να παίρνω και τα special. [Ναι, κι ας καταλήξω να έχω όλα τα Manga 2 φορές...