Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The posers thread...XD
Posted 20 November 2007 - 04:41
Χμμ, deal για την υιοθεσία, αρκεί να ξέρεις να μαγειρεύεις μουσακά ;^^
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 20 November 2007 - 04:46
Μα τα χιλια κατσαρολικα!Χμμ, deal για την υιοθεσία, αρκεί να ξέρεις να μαγειρεύεις μουσακά ;^^

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 20 November 2007 - 04:53

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 20 November 2007 - 04:54
Πάντως έχω να δηλωσω ότι η προτίμηση μου προς το άτομό σου δια την μελλοντική κηδεμονία μου ουδεμία σχέση έχει με το αξίωμα σου, το οποίο ήτο σύμπτωσις.

EDIT: το σπαμ τέλος, o μουσακάς της Matsu shall be put to the test.
Posted 20 November 2007 - 08:53
Αν ολα πανε καλα, και γινει καποτε το πολυποθητο ταξιδι στην Akiba, θα γυρισω με μια βαλιτσα γεματη απο δαυτες...
Μια που πιασαμε τα artifacts, ας ποσταρω το πιο ιστορικο και αυθεντικο γιαπωνεζικο αποκτημα μου.

Ειναι ενα τριπτυχο Ukiyo-e του Utagawa Kuniyoshi απο το 1830.
Το πηρα στο Λονδινο, και μου βγηκε ο κωλος να το μεταφερω αθικτο στην Ελλαδα οταν μετακομισα. Δεν ειναι εξαιρετικα ακριβο. Τα Ukiyoe ειναι σαν τα γραματοσημα και τα κομικς. Αναλογα με την κατασταση στην οποια βρισκονται η τιμη κανει αλμα η βουτια. Το συγκεκριμενο ειναι λιγο ταλαιπωρημενο στις γωνιες και καποια χρωματα ειναι faded λογω εκθεσης στον ηλιο, πραγμα που το εκανε σχετικα affordable αν αναλογιστει κανεις οτι ο Kuniyoshi θεωρειται απο τους πιο γνωστους δημιουργους.
Το τριπτυχο παρουσιαζει μια σκηνη απο την επιθεση των αδερφων Soga στο στρατοπεδο του Damiyo για να εκδικηθουν τον φονο του πατερα τους.

Posted 20 November 2007 - 18:54
βλέπω είσαι fan του Tolkien και ας είναι ταλαιπωρημένες αφίσες 12ετίας...έχουν αξία ανεκτίμητη!Spoiler:
+1rep στον κύριο από εμένα!

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 20 November 2007 - 21:04
Posted 21 November 2007 - 00:38
η καλύτερη συλλογή . Μπράβο...
Posted 21 November 2007 - 02:21
βλέπω είσαι fan του Tolkien και ας είναι ταλαιπωρημένες αφίσες 12ετίας...έχουν αξία ανεκτίμητη!
+1rep στον κύριο από εμένα!
Αυτό έπρεπε να το καταλάβεις από το nick κ μόνο, ποιός άλλος καμμένος θα έβαζε tetoio nick?
Μάλιστα επειδή έχω προσθέσει ενα n (το original είναι mormegil χωρίς n) άμα γράψω mormegil στο google μου βγάζει "did you mean mormengil?"
Internet fame..

Yami-chan κ εγώ θέλω karas... θέλω θέλω θέλω!

Posted 27 November 2007 - 08:42
Καλά όλων οι συλλογές είναι τέλειες!
Ορισμένα απο τα δικά μου:
Χμμμ,NGE βλέπω (καλά,αυτό το περίμενα..

Βλέπω όμως και Silent hill, k Atelier Iris και κυρίως Final Fantasy.
Μάλιστα το Final Fantasy VII φάτσα κάρτα...
Ε ΣΕ ΠΑΩ.
Posted 27 November 2007 - 15:39
Χμμμ,NGE βλέπω (καλά,αυτό το περίμενα..
)
Βλέπω όμως και Silent hill, k Atelier Iris και κυρίως Final Fantasy.
Μάλιστα το Final Fantasy VII φάτσα κάρτα...
Ε ΣΕ ΠΑΩ.

Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ FF-maniac! Και φυσικά Tifa>>>>>>>>>>>Aeris!!
Posted 30 November 2007 - 02:11
:wooi2:
Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ FF-maniac! Και φυσικά Tifa>>>>>>>>>>>Aeris!!
Πραγματικά συγκινούμε με τις νέες γενιές, παρότι δεν προλάβανε στις ακμές τους τα παλιά FF δεν μασήσανε μία και τα παίξανε/παίζουνε
Aχ ένα δάκρυ συγκίνησης κύλισε μόλις τώρα.