Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Final Fantasy General
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2007 - 14:19

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)
Πατα εδω

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2007 - 11:17
Οσο για το ff1 ξέρω ..... τα γραφηκά είναι σαν τα πρώτα παιχνίδια pokemon που είχαν κυκλοφορίσει για το gb..... αλλα το σενάριο είναι εκπληκτικό!
Για το 7 δεν έχω να πω τπτ πιστεύω όλοι το έχετε παίξει...
Το 9.... hmm το αγαπημένο μου

Για το 10 το πρώτο για PS2 όλοι οι ff fans το έχουν αγοράσει.....
Η ταινία Advent Children ...σίγουρα θυμίζει σε πολλούς Matrix...
Ορίστε μία φωτογραφία απο την ταινία :

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2007 - 14:55
Πάντως μάλλον οι εξελίξεις αναμένοντ καλύτερες,για το λόγου το αληθές
http://www.youtube.com/watch?v=yvyHcBzetrk

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2007 - 16:57
Opios exei ftasei ws ekei se poio level ton polemhse?
Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2007 - 14:39
http://www.youtube.com/watch?v=thsnDqQu0mQ

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2007 - 14:47
FinalFantasyVersusXIII.net // Final Fantasy XIII // Final Fantasy Versus XIII for Playstation 3 // Final Fantasy Agito XIII for MOBILE - Screenshots, Trailers, Downloads, Soundtracks and more...
btw sorry guys pu grafw greekglish apla eimai half englandman kai dn mbwrw me tpt , ginete na grafw etsi h einai aparetito na grafw greek?!
Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2007 - 14:52
Θα βγει για το PS3 για πιο αλλοΝέα σχετικά με τη σειρά:Μάλλον θα βγεί ξανά το Final Fantasy 7 με γραφικά όπως στη ταινία FFAC..Αναμένετε χάος αν υπάρξουν αλλαγές στη πλοκή ή προσθέσουν διάφορα πράγματα απ' εδώ και 'κεί.
YouTube - Final Fantasy 7 PS3

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2007 - 15:00
Θα βγει για το PS3 για πιο αλλο
εγω ειχα δει κατι παρομοιο στο suteki-squre ελα αυτο το βιντεακι το ειχαν μαλλον σαν demo για να δειξουν τα γραφικα της κονσολας...
Αν είναι έτσι θα 'ναι πολύ κρίμα.Μακάρι να το ξαναφτιάξουν με αυτά τα γραφικά,έχοντας βάλει βέβαια πολλά extra.
Πάντως,ασχέτως που τα γραφικά της πρώτης έκδοσης είναι κατώτερα της ταινίας,η αισθητική τους παραμένει κορυφαία,και για 'μένα αναντικατάστατη.

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2007 - 15:05
Και εγω το ιδιο πιστευω οτι το FFVII ειναι τρελο παιχνιδι!!!Αν είναι έτσι θα 'ναι πολύ κρίμα.Μακάρι να το ξαναφτιάξουν με αυτά τα γραφικά,έχοντας βάλει βέβαια πολλά extra.
Πάντως,ασχέτως που τα γραφικά της πρώτης έκδοσης είναι κατώτερα της ταινίας,η αισθητική τους παραμένει κορυφαία,και για 'μένα αναντικατάστατη.

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2007 - 15:30
Δεν υπαρχει κατι επισημο για PS3 FFVII,και προσοπικα δεν νομιζω να υπαρξει για αρκετο καιρο

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2007 - 15:37

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2007 - 16:02
Το 10 μου άρεσε απίστευτα, ήταν από τα καλύτερα.&-Τρομερή σειρά που όμως βρίσκεται σε έφεση,εκτός αν κάποιος από εσάς ευχαριστίθηκε τα τελευταία 3 παιχνίδια,πράγμα περίεργο μιας και το σενάριο και η ένταση έχουν πέσει τραγικά και είναι λες και διαβάζεις παραμυθάκια,ή μάλλον τα παίζεις.
Πάντως μάλλον οι εξελίξεις αναμένοντ καλύτερες,για το λόγου το αληθές
YouTube - Final Fantasy XIII
By the way, το 12 λέει τίποτα τελικά; Επειδή ακούω είτε πολύ καλά, είτε πολύ άσχημα λόγια...
Όσο για remake του Final Fantasy VII, προσωπικά δεν το βλέπω. Είπαν ότι θα συνέχιζαν της σειρά μέχρι το 10ο Anniversary, και αυτό είναι φέτος. Επομένως, αν δεν ανακοινωθεί κάτι μέχρι το τέλος του χρόνου, αμφιβάλλω.

Άντε να έρθει και το Crisis Core...

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2007 - 23:04
To FFXII παραμυθάκι; Μπορεί σεναριακά να μην είναι το καλύτερο, αλλά ξεφεύγει από το σαπουνοπερέ romance που ξεκίνησε από το FFVIII και εστιάζει στον πόλεμο και τις ίντριγκες, με χαρακτήρες που δεν προσπαθούν κλασικά να σώσουν τον κόσμο αλλά να ελευθερώσουν τη δική τους χώρα. Από gameplay, ήταν αυτό που έβγαλε τη σειρά από το μεγάλο τέλμα στο οποίο είχε φτάσει με τις ατέλειωτες random battles.Τρομερή σειρά που όμως βρίσκεται σε έφεση,εκτός αν κάποιος από εσάς ευχαριστίθηκε τα τελευταία 3 παιχνίδια,πράγμα περίεργο μιας και το σενάριο και η ένταση έχουν πέσει τραγικά και είναι λες και διαβάζεις παραμυθάκια,ή μάλλον τα παίζεις.
Eίναι πάρα πολύ καλό, πρέπει να το παίξεις. Μόνο δώστου 10 ώρες περίπου να σε βάλει στο νόημα, να εξοικειωθείς με το καινούριο gameplay και δεις και όλους τους καινούριους μηχανισμούς που έχει. Ουσιαστικά το σύστημα μάχης το βλέπεις όταν μπουνε και τα gambits.By the way, το 12 λέει τίποτα τελικά; Επειδή ακούω είτε πολύ καλά, είτε πολύ άσχημα λόγια...
Γιια reviews δες εδώ:
Eλληνικό site: :: This is GAMELIFE :: Reviews ::
Bρετανικό: Review - Final Fantasy XII // PS2 /// Eurogamer
Aμερικάνικο: IGN: Final Fantasy XII Review
Δεν μπορείς να πεις, σου έδωσα πολυεθνική κάλυψη.

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2007 - 23:58
To FFXII παραμυθάκι; Μπορεί σεναριακά να μην είναι το καλύτερο, αλλά ξεφεύγει από το σαπουνοπερέ romance που ξεκίνησε από το FFVIII και εστιάζει στον πόλεμο και τις ίντριγκες, με χαρακτήρες που δεν προσπαθούν κλασικά να σώσουν τον κόσμο αλλά να ελευθερώσουν τη δική τους χώρα. Από gameplay, ήταν αυτό που έβγαλε τη σειρά από το μεγάλο τέλμα στο οποίο είχε φτάσει με τις ατέλειωτες random battles.
Eίναι πάρα πολύ καλό, πρέπει να το παίξεις. Μόνο δώστου 10 ώρες περίπου να σε βάλει στο νόημα, να εξοικειωθείς με το καινούριο gameplay και δεις και όλους τους καινούριους μηχανισμούς που έχει. Ουσιαστικά το σύστημα μάχης το βλέπεις όταν μπουνε και τα gambits.
Γιια reviews δες εδώ:
Eλληνικό site: :: This is GAMELIFE :: Reviews ::
Bρετανικό: Review - Final Fantasy XII // PS2 /// Eurogamer
Aμερικάνικο: IGN: Final Fantasy XII Review
Δεν μπορείς να πεις, σου έδωσα πολυεθνική κάλυψη.
Προσωπικός τα πάντα απο το 10 και μετά μου φάνηκαν παραμυθάκια...και το 12 μέσα.Όσο για το video αυτό βρήκα,για την επαναδημιουργία του παιχνιδιού ,μου πε 1 φίλος,δεν το έχω διασταυρώσει απ' αλλού.

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2007 - 00:16

Βασικά το 12 είναι το μοναδικό μετά το 10. Εκτός βέβαια αν μετράς και το 10-2, και το άλλο, το MMORPG.Προσωπικός τα πάντα απο το 10 και μετά μου φάνηκαν παραμυθάκια...και το 12 μέσα.

Εντελώς άσχετο, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί σε όλους άρεσε τόσο πολύ το Advent Children. Προσωπικά, έτυχε να παίξω το Final Fantasy VII πρόσφατα. Μου άρεσε πάρα πολύ, μα ΠΑΡΑ πολύ. Μετά από μία βδομάδα αποφάσισα να δω την ταινία, και πρέπει να πω ότι είναι δεκάδες φορές χειρότερη από αυτό που περίμενα, περίμενα κάτι πολύ πιο γενικό, η ταινία δεν έβγαζε καν νόημα σε ορισμένα σημεία...
Πάντως τα βιβλία, On a way for a Smile και The maiden who travels the Planet, ήταν εξαιρετικά. Πρώτη φορά έκατσα και διάβασα βιβλίο ευχάριστα...