Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Final Fantasy General

• Please log in to reply
644 replies to this topic

#46 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 01 April 2007 - 15:21

i see...

δλδ έλεος ...

Τα παιχνίδια τα προηγούμενα από που να τα κατεβάσω ? θα ήθελα να τα παίξω...Και το 7 αν γίνεται μπορεί παρακαλώ να μου το κάνει share από εδώ για να το παίξω...u see...they're one of my favourite games... ;)
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#47 gunslinger girl

gunslinger girl

Anime Newbie

• Members
  • 40 posts

Posted 01 April 2007 - 18:43

Αν γηνει remake τος FFVII στο ps3 θα γηνει χαμος στο ισομα,και για μενα το FFVII ειναι μοναδηκο και ειναι το καλητερο παιχνηδι που εχω παιξει.

Τ_Τ φανταζεσαι? Αλλα μλκια γιατι μετα θα επρεπε να δωσεις ολα σου τα $ για να παρεις ps3 μονο κ μονο για να παιξεις το ff7
i dont like the ps3 -_-/ way too expensive
There is no real life, only afk.
(..and /patpat)
Posted Image

#48 Shiba

Shiba

Newbie

• Members
  • 41 posts

Posted 01 April 2007 - 19:03

ff Series rulezz especially 7 the atmospere the storyline the characters ...
as for the erebus dirge its quite good even if it's a shooter as for vincents story ... it's a good one ;D

#49 gunslinger girl

gunslinger girl

Anime Newbie

• Members
  • 40 posts

Posted 01 April 2007 - 20:45

http://www.pspfanboy.com/2007/04/01/final-fantasy-trailer-teases-even-more-ff-goodness/
There is no real life, only afk.
(..and /patpat)
Posted Image

#50 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 02 April 2007 - 01:54

Θα συμφωνήσω με την gunslighter girl διότι δεν μου κόβεται φάση να φάω λεφτά σαν του διαόλου τη μάνα για μία κονσόλα που δεν αξίζει και τόσα πολλά...καλύτερα να μέινω στο PC που εκεί είναι το γνήσιο 7.Εντάξει είναι να πάρω κανά PS2 ή ΧΒΟΧ ή και Gamecube ή Wii αλλά... PS3 με τίποτα.Στην θέση τους θα το πουλούσα 250 ευρώ παρά 600 ευρώ... -.-
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

#51 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 posts

Posted 12 May 2007 - 17:09

Δεν είναι σπαστικό που όλα τα remakes βγαίνουνε για DS?? Δεν έχω λεφτά για κανούργιες κονσόλες βρε παιδιά! Και δεν λέω μόνο για το ΙΙΙ αλλά και το IV βγαίνει σε DS οσονούπο (sp?)!

#52 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 12 May 2007 - 17:15

Δεν είναι σπαστικό που όλα τα remakes βγαίνουνε για DS?? Δεν έχω λεφτά για κανούργιες κονσόλες βρε παιδιά! Και δεν λέω μόνο για το ΙΙΙ αλλά και το IV βγαίνει σε DS οσονούπο (sp?)!

Γιατί να είναι σπαστικό; : Το DS είναι κατακτά την αγορά, και λογικό είναι τα καλύτερα παιχνίδια να βγαίνουν σε αυτό... :wooi2: Άλλωστε που αλλού θα μπορούσαν να βγουν remakes; Το GBA δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να κάνει remake από κάποιο Final Fantasy, αφού η τεχνολογία του δεν έχει και φανταστικές διαφορές... Τώρα νταξ, να βγαίνουν απλώς ports δεν θα έλεγε... :bike: :D

oR4yYRl.gif

#53 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 12 May 2007 - 17:18

ποτε θα βγαλουν ομως κατι original για το DS ομως?...καλα τα remakes,αλλα...
in other news

The perpetually developed Final Fantasy VII: Crisis Core also has a concrete release date: September 13th in Japan.

http://www.pspfanboy.com/2007/05/12/sephiroth-joins-dissidia-and-crisis-core-gets-a-date/

#54 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 posts

Posted 12 May 2007 - 17:23

Γιατί να είναι σπαστικό; : Το DS είναι κατακτά την αγορά, και λογικό είναι τα καλύτερα παιχνίδια να βγαίνουν σε αυτό... :wooi2: Άλλωστε που αλλού θα μπορούσαν να βγουν remakes; Το GBA δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να κάνει remake από κάποιο Final Fantasy, αφού η τεχνολογία του δεν έχει και φανταστικές διαφορές... Τώρα νταξ, να βγαίνουν απλώς ports δεν θα έλεγε... :bike: :D

Ναι έχεις δίκιο ίσως το λέω επειδή δεν έχω DS....
Τώρα για original πολλά ζητάς...

#55 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 12 May 2007 - 17:31

ποτε θα βγαλουν ομως κατι original για το DS ομως?...καλα τα remakes,αλλα...
in other news
http://www.pspfanboy.com/2007/05/12/sephiroth-joins-dissidia-and-crisis-core-gets-a-date/

Υπάρχουν ήδη... :

Final Fantasy XII: Revenant Wings
Final Fantasy Crystal Chronicles: Rings of Fate
Final Fantasy Tactics: A2 Fuuketsu no Grimoire

το άλλο να το αναφέρω; :

Final Fantasy Fables: Chocobo Tales... :

Το ΧΙΙ RW πάει αρκετά καλά, και από το CC, προσωπικά περιμένω πάρα πολλά, ειδικά αφού είναι Action RPG...! :riiight:

oR4yYRl.gif

#56 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 12 May 2007 - 17:39

Εγώ λέω ότι η Square καλά θα κάνει να ηρεμήσει λιγάκι με όλα αυτά τα remakes/ports/sequels κλπ κλπ κλπ. Πάλεψε χρόνια να φτιάξει ένα όνομα "Final Fantasy" και τώρα κοιτάει να το ξεζουμίσει όσο περισσότερο γίνεται

E5VV38U.jpg

#57 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 13 May 2007 - 00:25

Ε άστην ήσυχη την squaresoft...κάνει καλή δουλειά με τα παιχνίδια περιπέτειας...και ποιός ξέρει μπορεί να βγεί στο cinema με αληθινούς ηθοποιούς...ήση το παράκαναν με τις OVA και Movies που μαμισαν για da best movies of the year...

Για μένα αυτά είναι τα καλύτερα και γαματότερα παιχνίδια του κόσμου μετά το WoW + το God of War.

#58 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 13 May 2007 - 07:24

Εγώ λέω ότι η Square καλά θα κάνει να ηρεμήσει λιγάκι με όλα αυτά τα remakes/ports/sequels κλπ κλπ κλπ. Πάλεψε χρόνια να φτιάξει ένα όνομα "Final Fantasy" και τώρα κοιτάει να το ξεζουμίσει όσο περισσότερο γίνεται

Συμφωνώ απόλυτα... Η αλήθεια είναι ότι τα remakes της αρχικής σειράς σίγουρα δεν με πειράζουν, και τα sequels, εντάξει, το Final Fantasy είναι αμφίβολο αν θα τελειώσει ποτέ, όμως και πάλι, τα παιχνίδια της βασικής σειράς και κυκλοφορούν και κάθε μήνα, και σίγουρα δεν είναι πρόχειρα. Πάντως όσο αναφορά τα spin-offs... Εντάξει τώρα... Έχει από παλιά που εκμεταλλεύεται το όνομα του Final Fantasy για να προωθεί (βλ. Final Fantasy Legend, Final Fantasy Adventure, Chocobo Fable κ.α.). Αν και λίγα είναι τα μη-αξιόλογα games, σίγουρα είναι κομματάκι δύσκολο οι fans να αγοράζουν ό,τι τους πετάει.

Ε άστην ήσυχη την squaresoft...κάνει καλή δουλειά με τα παιχνίδια περιπέτειας...και ποιός ξέρει μπορεί να βγεί στο cinema με αληθινούς ηθοποιούς...ήση το παράκαναν με τις OVA και Movies που μαμισαν για da best movies of the year....

H SquareSoft δεν υπάρχει πια. To 2003 ενώθηκε με την Enix, δημιουργώντας την SquareEnix. Επίσης δεν παράγει παιχνίδια περιπέτειας, αλλά ρόλων... :uhh:

oR4yYRl.gif

#59 RiTO

RiTO

Tactical.Leader

• Members
  • 31 posts

Posted 13 May 2007 - 18:19

Συμφωνω με Phantom Duck φτανει τοσο final fantasy 7 .Το χει κουραση το θεμα.
Insanity has taken over me..
Posted Image

#60 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 14 May 2007 - 19:50

ναι ωρα για final fantasy 8.:hahaha::hahaha::hahaha:παντος το
ds τρελη βλακεια .δε μου αρεσε καθολου.Yuna αμα θες παιξτα με emu για το snes ta ff.παντος το 7 το εχω και εγω ψαχνω το 8 επειδη παρολο που το εχω τα βιντεακια κολλανε.