Δηλαδη τωρα μου λες πως τα Summons στο ff8 ειναι χρησιμα μονο για να κανουν unlock menu abilities, τα οποια θα σημιοταιον μπορουσε να σου τα δινει το παιχνιδι με οποιοδηποτε αλλο τροπο, ακομη και με το level (μπας και χρησιμευε και σε κατι το level στο ff 8Καλά πάντως πως σου ήρθε να βγάλεις άχρηστα τα Summons στο FF8 και στο FF10? Στο 8 χάρης τα Summons μαθαίνεις τα abilities και κάνεις customize τους χαρακτήρες και στο 10 σου είναι απαραίτητα μέχρι να γίνεις τελείως ντούκι. Άσε που τα καλείς για να τρων τις overdrive των dark aeons από τις οποίες δεν θα επιζούσες αλλιώς
Εαν θεωρεις αυτο το πραγμα ως πραγματικη χρησιμοτητα για Summons τοτε στο FF12 IZJS μπορεις να τα χρησιμοποιησεις ως γεφυρα για να ξεκλειδωσεις καποια abilities στο Lisence board του καθε job που θα ηταν αδυνατον να ενεργοποιησεις διαφορετικα.
Τα Summons sto FF12 τουλαχιστον εχουν και την δυνατοτητα να σε buffaρουν η τουλαχιστον να κανουν και ενα αξιοπρεπες damage me ta quickenings τους (πανω απο 60.000+).
Στο FF10 απο την αλλη, αυτη ειναι η χρηση των Summon? Ασπιδα για τα Dark Aeons?
Eαν αυτη ειναι καλη χρηση, τοτε το ιδιο μπορεις να κανεις και στο FF12, τα βγαζεις για ασπιδα...
Επισης ο Belias xreiazetai gia na ανοιξεις και μια πορτα στο παιχνιδι.
Παντως οταν εγω νικησα Dark Aeons kai Penance δεν χρησιμοποιησα Summons ουτε για ασπιδα.
Τι ενωεις ανυπαρκτο?Δεν ξέρω αν υπονοείς κάτι ανάλογο,αλλά το σύστημα μάχης του FFXIII ναι μεν ήταν γρήγορο,αλλά ήταν
ουσιαστικά ανύπαρκτο.Αν σε ένα FF πας και το κουτσουρέψεις από τη μάχη,ότι άλλο και να έχει πως θα το σώσει?Ακόμα και να είχε καλύτερο στόρι,ακόμα και να ήταν πιο open world,πάλι θα σου άφηνε μια πικρίλα στο στόμα.Για τις πωλήσεις και τις βαθμολογίες no comment,αλλά σκέψου και τα ανάλογα mainstream σε anime,Naruto και Bleach.Δεν νομίζω οι βαθμολογίες και ο απίστευτος όγκος των viewers τους να αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.
Το FF13 ειναι γεματο μαχες και μαλιστα πολλες απο αυτες ειναι δυσκολες και απαιτουν απο εσενα σωστη χρηση των ρολων των paradeigm shift για να νικηθουν.
Γενικα το παιχνιδι εχει το δευτερο καλυτερο battle system σε FF μετα απο αυτο του FF12.
Πραγματικα ελπιζω να συνεχισει ετσι η σειρα σε αυτον τον τομεα.
Εαν το Bleach και το Naruto δεν αρεσαν, δεν θα πουλουσαν κιολας.
Σε εμενα προσωπικα αρεσανε και οι 2 σειρες για ενα διαστημα μεχρι που τις βαρεθηκα, εαν εσυ βαρεθηκες τα FF ααπολυτως κατανοητο, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι τα τωρινα παιχνιδια ειναι με καποιο τροπο πολυ χειροτερα απο τα παλια, η νοσταλγια και ο κορεσμος ειναι 2 πολυ μεγαλα factors ιδιεταιρα για καποιον που δεν ειναι hardcore fan καποιας σειρας.
Ακομη ομως και εαν δεν σου αρεσε το FF13 (το οποιο σημειωνω οτι και για εμενα αν εξαιρεσω τα 3 πρωτα FF, ειναι το δευτερο χειροτερο FF που εχω παιξει μετα το FF8} ειναι μονο 1 παιχνιδι και δεν ειναι καν καποια συνεχεια, αλλα standallone τιτλος.
Δεν μπορει να χαλασει μια σειρα απο ενα μονο παιχνιδι, εδω μεχρι και το Mortal Kombat που το θεωρουσα αδυνατον να βγαλει ποτε του σωστο game μετα το MK2, καταφερε και εβγαλε το καταπληκτικο ΜΚ9 και μου εκλεισε το στομα.
Ποτε δεν ξερεις τι κρυβει το μελλον και το FF14 βλεπω πως θα γινει φοβερο ΜΜΟ.
Τελος για το FFTactics:
Χαλαρα το καλυτερο Tactics RPG που υπαρχει, μαζι με το επισης απιστευτο Tactics Ogre Let us cling tohether.
Το σεναριο του ειναι με ανεση το καλυτερο σεναριο σε JRPG και ισως ενα απο τα τοπ 3 σεναρια σε games γενικα (μαζι με τα σεναρια των Tactics Ogre και Legacy of Kain).
Αγαπημενο παιχνιδι πραγματικα και δεν υπερβαλω σε αυτα που λεω επειδη ειμαι fan.
Τα 2 Tactics advance που ακολουθισαν ειναι διστυχως απλως σκια αυτου του παιχνιδιου και σε σεναριο και σε gameplay και σε μουσικη.
Matsuno σεναριο και δεν προκειται να χασεις ποτε!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Ground_zero: 31 Μάιος 2011 - 14:10