Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Final Fantasy General

• Please log in to reply
644 replies to this topic

#316 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2009 - 13:00

Το ΧΙΙΙ πάλι αντι να βγει ενα και σωστο μας ζαλισαν με τις 500διαφορετικες εκδοσεις του.

Τι ακριβώς κάνει το Final Fantasy XIII λάθος επειδή υπάρχουν τα Final Fantasy Versus XIII και Final Fantasy Agito XIII; Σε ποιό σημείο ζαλίζεσαι; :P Πες μου, γιατί πραγματικά αναρωτιέμαι! Εγώ το βλέπω μόνο σαν θετικό, αφού θα απολαύσω το τεράστιο και υπέρτατο XIII, και η απόλαυση δεν θα 'χει τελειώσει, επειδή θα έχω άλλα δύο υπέρτατα παιχνίδια του ίδιου Universe να παίξω! Και ας πούμε ότι θα βγει και το Haeresis XIII που θα είναι ΠΑΠΑΡΙΑ. Και να βγει, θα κάνει κάποιο κακό στα υπόλοιπα ή στο XIII; :ureshii:

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ για το remake του VI. Προσωπικά δεν το έχω παίξει, και ακριβώς επειδή περιμένω το remake. :8):

Τέλος πάντων, αφήστε τα Final Fantasy. Ο Μάρτιος είναι ο μήνας του Pokemon! :P

oR4yYRl.gif

#317 Ground_zero

Ground_zero

The Monk

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2009 - 14:07

Σωστες οι παρατηρησεις σου Ash

Actually ο Μαρτιος ειναι να καινουρια Χριστουγεννα:

Final fantasy XIII
God of war 3
Byonetta
Grand Turismo 5
Pokemon HeartGold - SoulSilver
Castlevania Lord of shadow (Ελπιζω) :P
Και αλλα...

#318 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2009 - 18:11

@Ash Γιατι θα προτιμουσα μια και καλη εκδοση και οχι 3-4, κατα τ αλλα φαινεται πολυ καλο, οταν βγει βλεπουμε. δεν εχεισ παιξει το 6? omg και remake να βγει πρεπει οπωσδηποτε να παιξεις και το original

#319 Ground_zero

Ground_zero

The Monk

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2009 - 20:53

@Ash Γιατι θα προτιμουσα μια και καλη εκδοση και οχι 3-4

Δεν ειναι το ιδιο παιχνιδι σε πολλες εκδοσεις.
Ειναι 3 διαφορετικα παιχνιδια...
Το FF13 ειναι ενα μονο παιχνιδι.

#320 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2009 - 21:55

Δεν ειναι το ιδιο παιχνιδι σε πολλες εκδοσεις.
Ειναι 3 διαφορετικα παιχνιδια...
Το FF13 ειναι ενα μονο παιχνιδι.

Προφανως και το γνωριζω αυτο εδω. εννοω να βγαινε ενα σκετο 13 σωστο και γνησιο

#321 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2009 - 23:27

Προφανως και το γνωριζω αυτο εδω. εννοω να βγαινε ενα σκετο 13 σωστο και γνησιο

Φυσικά και μόνο ένα. Ειλικρινά o μόνος λόγο που η SE έκανε αυτό θα ήταν για καθαρά και μόνο για εμπορικούς λόγους. Προσωπικά δεν νομίζω να μπώ στον κόπο να ενδιαφερθώ. Σκεφτείτε πόσα χρόνια περιμένουμε αυτό το XIII

#322 Ground_zero

Ground_zero

The Monk

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2009 - 21:39

Το FF13 ξεπερασε τις 1 εκατομμυριο πωλησεις την πρωτη μερα κυκλοφοριας του στην Ιαπωνια χωρις να μετρανε τα PS3 Bundles με το παιχνιδι.

#323 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2011 - 20:18

Bumb!

Youtube Video

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#324 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2011 - 22:37

Ενω ειμαι Hardcore FF fan εχοντας παιζει ολους τους τιτλους απο Ι μεχρι ΧΙΙ θεωρω οτι η Square απο το FF X-2 και μετα πηρε την κατρακυλα.

FF XI Σαπιο Online game το οποιο θα ελεγες οτι απλα ειχε Kameo εμφανησεις απο FF αλλα δεν θυμιζε FF

FF XII Τεραστιο ασκοπο και βαρετο στορυ το οποιο 3 φορες το ξεκινισα το παρατησα στις 50 ωρες λογο βαρετου Grinding

και εχουμε και το FF XIII οπως μου εχουν πει φιλοι οτι απλα ειναι μια ταινια και οχι παιχνιδι

Οσο για το FF XIV απλα απαξιω
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#325 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2011 - 00:38

Το ΧΙΙ είχε μία χαρά gameplay,και δεν χρειαζόταν καθόλου grind απ'ότι θυμάμαι...

Το 13 δεν έχει και τόσα πολλά fmv...Αλλά και το gameplay του είναι τόσο απλοϊκό που δεν προσφέρει και κάποιο λόγο να ασχοληθείς αποκλειστικά μ'αυτό...

#326 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2011 - 01:35

Το ΧΙΙ είχε μία χαρά gameplay,και δεν χρειαζόταν καθόλου grind απ'ότι θυμάμαι...

Το 13 δεν έχει και τόσα πολλά fmv...Αλλά και το gameplay του είναι τόσο απλοϊκό που δεν προσφέρει και κάποιο λόγο να ασχοληθείς αποκλειστικά μ'αυτό...

Το Loot Concept το θυμασαι?+ Οτι με τα Gambits δεν ηταν πλεον turn based game.Θυμιζε απομιση Lineage
Δημοσιευμένη  εικόνα

#327 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2011 - 10:13

Το Loot Concept το θυμασαι?+ Οτι με τα Gambits δεν ηταν πλεον turn based game.Θυμιζε απομιση Lineage

Κοίτα,και γω όταν στην αρχή περίμενα FF όπως τα παλιά όντως χαλάστηκα...Το ίδιο και με το ΧΙΙΙ.Το κακό με μας είναι ότι θέλουμε τα παιχνίδια να παραμένουν με το ίδιο κλασσικό και αξιολάτρευτο gameplay,ενώ η SQEnix μας μισεί και κάνει τα δικά της...Απλά παίξε όπως θα έπαιζες ένα μη-FF rpg...Τουλάχιστον έγω αυτό έκανα όταν το ξανάρχισα και μου άρεσε...

To loot concept τι κακό είχε?Θυμάμαι τα chains που μου σπάγαν λίγο τα νεύρα,αλλά από κει και πέρα np...Πόσες φορές με το που πήγαινα στην πόλη είχα μαζέψει διάφορα armors/weapons και δεν το χα καταλάβει :wooi2:

#328 tio1996

tio1996

Ecchi Rules desu~~~japan

• Members
  • 67 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2011 - 10:51

Final Fantasy XII-2
H Συνεχεια... Ναι το πιστευετε ή οχι θα βγει..
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=ndlDmUugZco&feature=player_embedded[/YOUTUBE]

ΣΚΕΤΟ ΠΟΡΩΤΙΚΟ ΚΑΨΙΜΟΟΟ!!
Θα βγει το σεμπτεμβριο του 2011
SQUARE ENIX
DAISUKI~~~
SORRY δεν ειδα το οτι υπειρχε το ποστ gomenasaii~~

#329 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2011 - 11:06

Κοίτα,και γω όταν στην αρχή περίμενα FF όπως τα παλιά όντως χαλάστηκα...Το ίδιο και με το ΧΙΙΙ.Το κακό με μας είναι ότι θέλουμε τα παιχνίδια να παραμένουν με το ίδιο κλασσικό και αξιολάτρευτο gameplay,ενώ η SQEnix μας μισεί και κάνει τα δικά της...Απλά παίξε όπως θα έπαιζες ένα μη-FF rpg...Τουλάχιστον έγω αυτό έκανα όταν το ξανάρχισα και μου άρεσε...

To loot concept τι κακό είχε?Θυμάμαι τα chains που μου σπάγαν λίγο τα νεύρα,αλλά από κει και πέρα np...Πόσες φορές με το που πήγαινα στην πόλη είχα μαζέψει διάφορα armors/weapons και δεν το χα καταλάβει :wooi2:

Sorry κιολας ο τιτλος λεει Final Fantasy XII ,αν ελεγε The Arcadian War δεν θα ειχα τετοιο θεμα.Δεν λεω οτι ειναι κακο παιχνιδακι (προσωπικα εγω το βαρεθηκα λογο του οτι συχενομαι τετοιου ειδους RPG) αλλα απο την στιγμη που το βαφτιζεις FF και αλλαζεις ολο το Concept να σε κραξω.

Α και ξεχασα να κραξω το FF X-2.Ειχες μια γαματη σοβαρη πρωταγονιστρια και την εκανε οτι να ναι.Απο την μια
Spoiler: =FF X Story Spoiler
και μετα εγινβε χαζοτραγουδιστρια.:puke::puke:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#330 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2011 - 21:41

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=YiIx9VJWSl8&feature=feedu[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=VXCNLli_Nco&feature=feedu[/YOUTUBE]