Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Final Fantasy General
Posted 28 January 2011 - 22:43
*waving intensifies*
Posted 02 February 2011 - 22:56

Posted 19 April 2011 - 19:59
Το ενα το ειχα παιξει πριν περιπου τρια χρονια σε emulator του NES, φυσικα με την
Μπορω να πω πως μ' αρεσε παντως, και η υπομονη μου διατηρηθηκε αρκετα ετσι ωστε να φτασω στο τελος.
Σημερα το αρχησα στο PSP.Μακραν καλυτερη version, δε το συζηταω.
Εχουν αλλαξει σχεδον τα παντα, εχοντας φυσικα κρατησει το μοναδικο χαρακτηρα του.
Τοτε ειχα παρει για ομαδα: Fighter,Black-belt,White Mage και Black Mage.
Καλα με βολεψαν, με τη σωστη ισσοροπια τους, εκτος φυσικα απο τον black-belt που ηταν απλα ανουσιος.Το μονο που μπορουσε να κανει ειναι καποια criticals, αλλα το να μην μπορει να χρησιμοποιησει καλα αντικειμενα τον εκανε ενα χαμμενο χωρο στην ομαδα.
Αυτη τη φορα αποφασισα να αλλαξω, φτιαχνοντας μια ομαδα απο: Fighter (μαλλον απαραιτητος), Τhief (ninja fanboy couldn't resist), Red Mage (looks cool) και White Mage (stability is essential).
Κριμα που δεν εχω Black Mage, γιατι απ' οτι θυμαμαι εσκαγε φοβερο damage, αλλα θεωρησα πως ο white ειναι πιο απαραιτητος.
Οσο για το 13, ωραιο παιχνιδι, αλλα κακο Final Fantasy.
Linear plot and skill system, non-realistic and poorly developed character personalities, and a ton of senseless buttonmushing.
Κατα τ' αλλα, καποιες μαχες εδιναν αρκετη ευχαρηστιση στον παικτη και ειχε μερικα καλα battle quotes που ανεβαζαν το ηθικο και εκαναν το παιχνιδι αρκετα διασκεδαστικο.
Επισης στο μακρυνο παρελθον ειχα παιξει και το 10, αλλα ημουν δεν ημουν 8 χρονων, και για καποιο λογο δεν ευτασα μακρυα.
Posted 20 April 2011 - 14:12
Posted 20 April 2011 - 14:28
Αν θες όπως και δήποτε να το δοκιμάσεις χτύπα το game από το εξωτερικό <10 ευρώ(εγώ το πήρα 6) και παίξε τον ένα μήνα.Όχι ότι θα αντέξεις τόσο αλλά λέμε τώρα.
Αν και ίσως να είμαι υπερβολικός.Αν δεν έχεις δοκιμάσει άλλα MMO ίσως να σου φανεί Playable.
Posted 20 April 2011 - 14:52
άλλος ένας λόγος που αξίζει, είναι ότι το subscription είναι πλέον ολοκληρωτικά τζάμπα μέχρι να βγει η αναβαθμισμένη retail έκδοση του ps3, δηλαδή μέχρι αορίστου!
πρόσεχε βέβαια το pc σου γιατί κάθε φορά που παίζω, η κάρτα γραφικών μου χωρίς underclocking φτάνει τους 100 βαθμούς C!! (μαγειρεύεις ρύζι πάνω της, όχι αστεία)
Posted 20 April 2011 - 15:06
Στη χειρότερη θα κάθεσαι να χαζεύεις τα γραφικά του τα οποία είναι κάτι παραπάνω από πανέμορφα!
Posted 20 April 2011 - 17:45
Ακόμα είναι δωρεάν ε;Ναι τότε δεν υπάρχει λόγος να μην το δοκιμάσει.
Στη χειρότερη θα κάθεσαι να χαζεύεις τα γραφικά του τα οποία είναι κάτι παραπάνω από πανέμορφα!
Πίκρα?Εγώ έλεγα να περιμένω και να το πάρω στο PS3 για χαβαλέ,μιας και στο PC δεν θα έχω ούτε γραφικά ούτε τίποτα,και απ'ότι λένε στην PS3 version θα είναι πιο περιποιημένο,γι'αυτό και το delay ενώ έπρεπε ήδη να χε βγει.
Το θέμα μου είναι αν παίζεται mmorpg χωρίς mouse/kb...
Posted 20 April 2011 - 17:47
Posted 20 April 2011 - 19:18
Το θέμα μου είναι αν παίζεται mmorpg χωρίς mouse/kb...
To XIV παίζεται άνετα με joystick, όπως άλλωστε και το XI, αλλά ένα πληκτρολόγιο για το chat σίγουρα θα το χρειαστείς
Γενικά είναι πολύ ευχάριστο να παίζεις ffXI και XIV με joystick καθώς με αυτό τον τρόπο θυμίζει περισσότερο κλασικό game της σειράς. Βέβαια στις σοβαρές μάχες (HNM and stuff) θεωρώ το πληκτρολόγιο απαραίτητο για να πατιούνται τα macros shortcuts με την απαραίτητη ταχύτητα.
Posted 20 April 2011 - 19:40
Posted 20 April 2011 - 20:35
Θέλω guild anime//gr established από τώρα,να κανονίσουμε ήδη ποια πόλη θα κατακτήσουμε

Posted 20 April 2011 - 21:11
Εννοείται όποιος μπει μου λέει ή ας ποστάρει εδώ, έχουμε κανονιστεί και με άλλα παιδιά -> cornelia server
Posted 20 April 2011 - 21:14

Posted 20 April 2011 - 21:15
Edit:ninja'd με πρόλαβε ο six winged angel για το πληκτρολόγιo.Επίσης είμαι μέσα για clan anime.gr