Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Final Fantasy General

• Please log in to reply
644 replies to this topic

#301 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 03 December 2009 - 15:09

ναι αλλα μονο εκει.
γιατι τα in-game γραφικα ειναι τελειως αλλο θεμα.
σχεδον ολα τα multiplatform παιχνιδια ειναι ανωτερα στο 360 με πιο προσφατο παραδειγμα το bayonetta (360: 40/40- ps3: 38/40).
let the flamewars begin :burningbe3::try:.

#302 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 03 December 2009 - 16:29

Oh no they won't!
Προσωπικά είμαι ταγμένη στη Sony(όχι τόσο εγώ όσο η αδερφή μου που θα με σκότωνε και μόνο στην ιδέα να δώσω λεφτά σε κονσόλα του Gates) αλλά η κάθε κονσόλα έχει καλά και κακά.

Τέλος πάντων θα πρέπει να περιμένουμε για την ευρωπαϊκή ή έστω αμερικάνικη έκδοση των παιχνιδιών (το Versus άκουσα θα είναι μόνο για PS3 και φαίνεται καλύτερο του XIII). Εγώ θα μπορούσα να το έπαιζα και ιαπωνικό αλλά θα με σκότωνε κλασικά η αδερφή μου αν το τολμούσα (μάθε καλό μου καλά ιαπωνικά, τα πάντα χάνουν στην μετάφραση... Τ_Τ).

#303 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 03 December 2009 - 18:28

Επιτέλους κυκλοφόρησε. Πάω να μαζέψω λεφτά να πάρω το PS3

Και δεν εισαι η μονη :)

Οσο για τα αλλα FF τα οποια τωρα καιω, αγαπημενο μου ειναι το 6.Απιστευτο σεναριο, αψογοι χαρακτηρες, και γενικα Game mad of pure win.

qzMHWHd.png

#304 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 03 December 2009 - 19:11

ναι αλλα μονο εκει.
γιατι τα in-game γραφικα ειναι τελειως αλλο θεμα.
σχεδον ολα τα multiplatform παιχνιδια ειναι ανωτερα στο 360 με πιο προσφατο παραδειγμα το bayonetta (360: 40/40- ps3: 38/40).
let the flamewars begin :burningbe3::try:.

Ναι σωστά, για δες εδω... :hahaha:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#305 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 03 December 2009 - 20:38

για το θεμα των multiplatforms εχουμε 32 face-offs μεχρι τωρα
http://www.eurogamer.net/archive.php?platform=digitalfoundry&type=face-off

το Versus άκουσα θα είναι μόνο για PS3 και φαίνεται καλύτερο του XIII.

και για το XIII λεγανε το ιδιο μεχρι την περσινη e3 αλλα
[media]http://www.youtube.com/watch?v=_6JpS-g5B9Y[/media]
[media]http://www.youtube.com/watch?v=XFLxPMDsF2g[/media]η επομενη e3 ειναι τον ιουνιο οποτε ποτε δεν ξερεις.

Edited by G.T.P._1982, 03 December 2009 - 20:49.

#306 Ground_zero

Ground_zero

The Monk

• Members
  • 35 posts

Posted 07 December 2009 - 14:30

Τα παιχνιδια που γινονται develop στο 360 εχουν καλυτερα γραφικα αποτι η αντιστοιχη μεταφορα τους στο PS3, αντιθετα το FF13 ειναι developed για PS3 οποτε ειναι ουσιαστικα αδυνατον να εχει χειροτερα γραφικα απο την 360 εκδοση του.

Αν μη τι αλλο, επειδη η Square-Enix υποσχεθηκε πως οι 2 εκδοσεις θα ειναι πανομοιοτυπες ισως εριξαν τα γραφικα στην PS3 εκδοση επειτηδες ωστε να την φερουν στα μετρα του 360.

Βεβαια ολα αυτα ειναι (ας μου επιτραπει η εκφραση) παπαρολογιες διοτι ειτε στο 360 παιξεις, ειτε στο PS3 το παιχνιδι θα ειναι το ιδιο καλο οπτικα...

Οσον αφορα το Versus 13 δεν εχουμε δει κανενα gameplay video μεχρι στιγμης, αλλα και να βλεπαμε ειναι διαφορετικου προσανατολισμου απο το FF13 οντας Action RPG οποτε δεν μπορουμε να πουμε οτι "ειναι", η "δειχνει" καλυτερο

Edited by Ground_zero, 07 December 2009 - 14:37.

#307 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 09 December 2009 - 12:58

Famitsu: 39/40.
(κρατιέμαι να μην πω για 238947289374η φορά πόσο δεν με νοιάζει το Famitsu)

In other news το XII είχε πάρει 40. (Το μοναδικό σε Final Fantasy!) :nosey:

oR4yYRl.gif

#308 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 09 December 2009 - 14:46

Οσον αφορα το Versus 13 δεν εχουμε δει κανενα gameplay video μεχρι στιγμης, αλλα και να βλεπαμε ειναι διαφορετικου προσανατολισμου απο το FF13 οντας Action RPG οποτε δεν μπορουμε να πουμε οτι "ειναι", η "δειχνει" καλυτερο

Το Versus εχω ακουσει οτι θα θυμιζει το Kingdom Hearts στο gameplay. Δεν ξερω αν αληθευω αλλα εμενα θα μου αρεσε πολυ:wooi2:.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#309 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 10 December 2009 - 15:47

Go and make a remake of VI already

#310 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 10 December 2009 - 23:42

Go and make a remake of VI already

this...

Αν και ουσιαστικά πιστεύω πως όλα τα FF πριν το 10 θέλουν remake...

#311 Ground_zero

Ground_zero

The Monk

• Members
  • 35 posts

Posted 11 December 2009 - 11:06

Εγω πιστευω πως πρεπει να σταματισει αυτη η ιστορια με τα remake ωστε να βλεπουμε περισσοτερα καινουρια παιχνιδια.

#312 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 11 December 2009 - 14:31

Αν τα νεα παιχνιδια ειναι mmo no thanks, δε θα παρω.

qzMHWHd.png

#313 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 11 December 2009 - 15:33

Eδω συμφωνω με Ground Zero.
Γιατι να ξοδεψουν χρημα και κοπο σε remakes παιχνιδιων που ηδη ειναι απο εξαιρετικα ως τελεια?Χιλιες φορες καλυτερα να δουμε νεες ιδεες,νεους χαρακτηρες,νεους κοσμους....
Remakes εχουν γινει μονο στα πολυ πρωτα της σειρας επειδη η square σωστα θεωρησε οτι ειχαν αρκετες ατελειες (οπως το 2 πχ) και θελησε να τα αναπαραγει διατηρωντας το ιδιο στιλ ομως.

Τωρα ενα remake του VII πχ το μονο σιγουρο ειναι οτι θα πουλησει και αυτο το γνωριζει η square αλλα απο την στιγμη που το συμπαν του vii εξει αξιοποιηθει σε τετοιο βαθμο με τοσα prequels,sequels,ταινιες κλπ ενα remake του ιδιου του παιχνιδιου μονο για αρπαχτη μου κανει.Αυτο ισχυει και για το VIII και το IX.

Τωρα to VI εγω προσωπικα το θεωρω το τελειο παραδειγμα κλασικου rpg.Aς το αφησουν στο θρονο του καλυτερα και ας επικεντρωθουν να φτιαξουν νεα final fantasy η και αλλες σειρες rpg.
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#314 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 11 December 2009 - 18:55

Χιλιες φορες καλυτερα να δουμε νεες ιδεες,νεους χαρακτηρες,νεους κοσμους....

Ναι οκ μετα το Χ η σειρα εχει πεθανει βασικα, εκτως του οτι εχει φυγει ολο το αρχικο team κανουν οτι τους κατέβει.
Προτοτυπισαμε στις αλλαγες. Καλο χρυσο το ΧΙΙ αλλα ας έβγαινε ξεχωριστα απο τη σειρα, εγω FF ηθελα να παίξω και οχι μια πιο free εκδοση του tactics(λογικο αφου το εφτιαξε η ομαδα του tactics) ασε που το ολο licence system ειναι απο τα πιο ηλιθια πραγματα που εχω δει.
Το ΧΙΙΙ πάλι αντι να βγει ενα και σωστο μας ζαλισαν με τις 500διαφορετικες εκδοσεις του. Και γι αυτο ακριβως. Επειδη πουλαει ενας τιτλος προσπαθουμε να του κανουμε abuse το ονομα οσο το δυντον περισσοτερο
Αντε και το XV να ειναι FPS και το XVI Kart κι αυτα νέες ιδεες είναι

Και οχι μην αρχισουν παλι οι δικαιολογιες τυπου ''βαρεθικα το turn based'' θα μπορουσαν να το κανουν μια χαρα και με διαφορετικο συστημα αλλα οχι ας προτοτυπισουμε.

Αν θελουν να βγαζουν games ας τα βγαζουν με ξεχωριστο name, ας ξεκινησουν καινουριο franchise μην τα ****** ολα, ελεος.

Τωρα ενα remake του VII πχ το μονο σιγουρο ειναι οτι θα πουλησει και αυτο το γνωριζει η square αλλα απο την στιγμη που το συμπαν του vii εξει αξιοποιηθει σε τετοιο βαθμο με τοσα prequels,sequels,ταινιες κλπ ενα remake του ιδιου του παιχνιδιου μονο για αρπαχτη μου κανει.Αυτο ισχυει και για το VIII και το IX.

Καλα για το VII ας μη το σχολιασω καλυτερα του εχουν κανει τη μανα που***α οκ εγω για μια ταινια η κατι σαν sequel ειμαι συμφωνος αλλα το χουνε παρακανει επειδη ακριβως ειναι το πιο υπερεκτημημενο της σειρας. Και δε θα με εξεπληκτε αν το εβγαζαν remake γτ θα πουλαγε τα κερατα του και το ξερουν αυτο εκει περα. Και οχι το 7 δεν ηταν κατι προτωτυπο εκτως απο τα 3d το περισσοτερο ηταν μια αντιγραφη του 6

Τωρα to VI εγω προσωπικα το θεωρω το τελειο παραδειγμα κλασικου rpg.

Μα γι αυτο το λογο θελω να το δω remake ακομα και χειροτερο να ειναι η καυτερο δεν θα επιρεασει το γεγονος οτι υπαρχει το VI original επισης

Aς το αφησουν στο θρονο του καλυτερα και ας επικεντρωθουν να φτιαξουν νεα final fantasy η και αλλες σειρες rpg.

fixed

#315 Ground_zero

Ground_zero

The Monk

• Members
  • 35 posts

Posted 12 December 2009 - 11:40

Αν τα νεα παιχνιδια ειναι mmo no thanks, δε θα παρω.

Δεν θα ειναι ολα ΜΜΟ, η Square δεν εκανε με το FF14 το ιδιο λαθος που ειχε κανει με το FF11, οπου αφισε να περασουν 5 χρονια μεχρι να δουμε καινουριο παιχνιδι.
Τωρα το ΜΜΟ παιχνιδι κυκλοφορει την ιδια χρονια με το Offline FF13 ωστε να ικανοποιησει και τις 2 αγορες, χωρις να καθυστερησει παραπανω το επομενο της σειρας οταν αυτο ανακοινωθει με το καλο.

Τωρα για οσα λεει ο Tragic Prince...
Ολα τα FF μεχρι τωρα εχουν turn based συστημα μαχης και ειναι developed απο ατομα βετερανους στην σειρα και οχι απο τυχαια ατομα, ( για το FF14 γραφει την μουσικη ο Nobuo Uematsu π.χ).

Το FF13 δεν εχει 500 εκδοσεις, μια για XBOX 360 και μια για PS3...

Το FF14 ειναι MMO

Τα Final Fantasy κανουν αυτο που εκαναν παντα, πανε το genre των JRPG μπροστα.
Ειναι η μονη σειρα που εχει τα κοτσια να δοκιμασει καινουρια πραγματα και να μας προσφερει κατι νεο και φρεσκο, σε αντιθεση με ολες τις αλλες που αντιγραφουν τον εαυτο τους η καποιο FF.

Αυτο ειναι Final Fantasy για μενα.... οχι οι Random generated battles που δοξα τους διμηουργους ξεφορτωθηκαμε επιτελους.