Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Final Fantasy General

• Please log in to reply
644 replies to this topic

#196 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2008 - 15:49

hmmm...οταν ενα game exei official server συνηθως ta privates to ειναι πολλυ σκατα...
ετσι ακουγεται βασικα>...εε τςρα αν ειναι να δεινεισ 25 ευρα τους 2μηνες...αν το εχει τοσο πολλυ καψα καλητερα να τα σκας κ να παιρνεις οτι του αξιζει παρα να ξενερωνεις..
παντως εγω κ ενας φιλος μου που θελαμε να το δοκιμασουμε σε private ( κ αν μας αρεσε να παιζαμε official)δυστηχως , λεει δν υπαρχει κατι τετοιο ακομα...για να μπορουσα να βοηθησω κ εγω.....
τεσπα....
CABAL λεμεεεεεεε
(^^)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#197 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2008 - 16:00

Aha κτλβα... Δεν ξέρω αν θα ήτανε καλή επένδυση να δίνω 25ευρώ για 2μήνες οποτε θα το ξανασκεφτω xD

#198 Sephiroth Project

Sephiroth Project

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 10:48

hey guys . mipos 3erei kaneis sas plirofories gia ff 11?

#199 JoHnAroC

JoHnAroC

Kοκορνιογκος για παντα!!!

• Members
  • 175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2008 - 02:18

hey guys . mipos 3erei kaneis sas plirofories gia ff 11?

google it και 2ον-ναι ειναι απλα για τους τρελους φαν...τιποτα ιδιαιτερο...μονο η ποιοτητα γραφικων δεν συκρινετε απο κει και περα ειναι γουτσου γουτσου:wis:
Δημοσιευμένη  εικόνα
πραγματικα θελω να ψοφησω

#200 Sephiroth Project

Sephiroth Project

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 16:53

apla 3ereis eimai toso kamenos me ff kai einai ena apo ta liga pou den exo pai3ei. vasika to monadiko.to 8ema einai pos den mporo na 3ekiniso monos mou ena tetoio online rpg xoris na me voi8isei kapoios h na mou ma8ei na paizo. giafto opoios paizei ff 11 as me enhmerosei

#201 Rick Hunter

Rick Hunter

Anime Newbie

• Members
  • 32 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 19:38

Ειmai fan tων ff εδω και μια δεκαετια :wooi2:..εχω τα 7,8,9,10 και 12!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#202 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 20:03

Ειmai fan tων ff εδω και μια δεκαετια :wooi2:..εχω τα 7,8,9,10 και 12!!!

Dude, what about VI? XD

Sephiroth Project: Φίλε Sephiroth, δεν εχω πολυ-ασχοληθεί αλλά μπορώ να σου δώσω link για ff place που θα σε διαφωτίσουν. Στειλε pm αν θελεις.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#203 Rick Hunter

Rick Hunter

Anime Newbie

• Members
  • 32 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 21:17

Dude, what about VI? XD

Sephiroth Project: Φίλε Sephiroth, δεν εχω πολυ-ασχοληθεί αλλά μπορώ να σου δώσω link για ff place που θα σε διαφωτίσουν. Στειλε pm αν θελεις.

Δεν το εχω παιξει ..ξεκινησα με το FF8 και μετα παει λεγονταs με την σειρα! :nosey:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Rick Hunter: 25 Μάιος 2008 - 09:38

Δημοσιευμένη  εικόνα

#204 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 22:05

Οσο γ agito δν νομίζω να κυκλοφωρήσει σε ευρωπαικά κινητα ε T_T?

Είμαστε αρκετά τελειωμένοι ώστε να μην δούμε ποτέ Agito, Before Crisis -Final Fantasy VII-, Kingdom Hearts Mobile, Kingdom Hearts Coded, και πολλάαααααααααα άλλα.

Όσο για το Final Fantasy XI, όσο το έχω κοιτάξει, μην περιμένετε τίποτα παρά ένα τυπικό MMORPG με Chokobo και Summons. Μόνο που είναι MMORPG, καμία σχέση με Final Fantasy, και πολύ κρίμα που κρατάει τον υπότιτλου XI στο όνομά του.

oR4yYRl.gif

#205 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 22:51

Είμαστε αρκετά τελειωμένοι ώστε να μην δούμε ποτέ Agito, Before Crisis -Final Fantasy VII-, Kingdom Hearts Mobile, Kingdom Hearts Coded, και πολλάαααααααααα άλλα.

however I will always have hope :if:!!

#206 Sephiroth Project

Sephiroth Project

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 18:15

den mou exoun minei kai polla pragmata na kano se ff. enta3ei 8a er8ei opou na nai to 13 alla poso na asxoli8o? pes ena mina.8a einai kai kalokairi. 8elo kati pou na krataei perissotero. kai oson afora ta parapano posts: prepei na pai3ete oposdipote to ff6. einai apo ta kalitera. gamatoi xarakthres(ase pou einai kai polloi.12 gia tin akriveia.pistepse to) kai poli kalo senario opos kai sistima maxis

#207 Sephiroth Project

Sephiroth Project

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 18:17

oso gia to ff11 me endiaferoun atoma kai oxi site. thanx pantos. gia to crisis core ektos apo psp 8a ipar3ei kapou allou?

#208 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 15:16

oso gia to ff11 me endiaferoun atoma kai oxi site. thanx pantos. gia to crisis core ektos apo psp 8a ipar3ei kapou allou?

οπως με πληροφορησε ο ash μονο για το psp ειναι δε θα υπαρξει πουθενα αλλου ( αχ το πα):drink:
I put up my headphones and listen to the deftones

#209 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 15:50

Δεν ξέρω αν το έχει ποσταρει κανείς αλλα μόλις ανακαλυψα αυτό

Dead Fantasy aka Final or Alive

Απο ότι έχω κτλβει είναι fanmade video (απο τον montyoum, τν έχω δει myspace και deviantart ο τύπος φτιάχνει απιστευτα πράγματα) με χαρακτηρες (κοριτσια βσκ :P) της Squareenix (Yuna, Rikku, Tifa, Rinoa & Kairi) που πολεμάνε εναντίον κοριτσιών του Dead or Alive (Kasumi, Ayane, Hitomi)

#210 SalazariosSsS

SalazariosSsS

Starting...

• Members
  • 12 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2008 - 23:16

FF 7 για πάντα!!! Το καλυτερο παιχνίδι που χω παίξει ποτέ το προτείνω σε όλους
(Sephiroth cloud τι άλλο απο χαρακτίρες??/omnislash τι άλλο απο skills??/το καλύτερο σενάριο που έχω δει ποτέ μου απλα τα σπάει τα game GO PLAY IT !!!!!