Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Final Fantasy General
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2008 - 22:41
Ναι, ακομα και το πρωτο FF στο NES. Αν και δεν το επαιξα πολυ.
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2008 - 17:51
Το πρωτο που επαιξα ηταν το FFIX στο Playstation. Απο εκει και περα κολλησα και τωρα εχω ο,τι υπηρξε απο FFIX και κατω.
Ναι, ακομα και το πρωτο FF στο NES. Αν και δεν το επαιξα πολυ.
Πες μου που τα βρήκες. Θέλω να βρω από το 3 έως το 6 και δεν ξέρω που να ψάξω... Σώσε με Korkofilaki...

Η ζωή είναι ωραία, αλλά τα'χει μ'άλλον!!!

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2008 - 17:55
Επίσης υπάρχει emulator για playstation 2 γιατί θέλω να παίξω ff9 και 10

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2008 - 20:26
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 00:37
Πες μου που τα βρήκες. Θέλω να βρω από το 3 έως το 6 και δεν ξέρω που να ψάξω... Σώσε με Korkofilaki...
Τα εχω σε ROM απο διαφορα site. Αν τα googlαρεις ολο και κατι θα βρεις, σιγουρα.
Τωρα βεβαια αν τα θες σε κατι πιο φρεσκο ξερω οτι εχουν βγει μερικα σε remake για φορητες κονσολες της Nintendo. Τα σιγουρα που ξερω (και εχω) ειναι το FFIII σε ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ remake για το DS (3D γραφικα, opening FMV κτλ), και το FFVI για το GBA. Επισης κυκλοφoρησαν και σε CD για το Playstation το Final Fantasy Origins (που εχει μεσα το IV και το Chrono Trigger αν δεν απατωμαι) και το Final Fantasy Anthology (V και VI) αυτα τα δυο για το PS περιεχουν και ωραια FMV cutscenes για τα παιχνιδια οποτε τα συνιστω ανεπιφυλακτα!
Ε, δε γινεται, κατι απο αυτα θα βρεις καπου αν ψαξεις/ρωτησεις.
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 14:39

Απ'τα Αγαπημενα Μου Παιχνιδια Ever!!!
Eιχα Τερματισει Το X(Ενα Μηνα Εκανα)!
Καλα,Στο Χ ειχε Κατι Αγωνες Μεσα Στο Νερο,(Δεν Θυμαμαι Πως Τους Λεγανε)Και Το Ειχα Ξεσκισει Το Παιχνιδι Σε Αυτα,Μονο Αυτα Επαιζα!!!
Εκτος Απ΄το Χ Ειχα Παιξει Και Το ΧΙΙ Αλλα Δεν Μου Πολυαρεσε,Αν Και Ηταν

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 09:48
Έχω και το XII αλλά το σύστημα μάχης μου τη δίνει απίστευτα!
Το III για το DS μου φαίνεται καλό. Κόλλησα στο Kracken και δεν ξεκολλάω! Κάποια αδελφή ψυχή να βοηθήσει...

Θέλω απελπισμένα το VII και το VIII για το PS3 αλλά το έχει ακόμα ο πατέρας μου στην Αμερική και με βλέπω να τα παίρνς όλα τα Χριστούγεννα ή το επόμενο καλοκαίρι!!!

Φυσικά βλέπω ασταμάτητα το FFVIIAC... Φοβάμαι ότι θα το βαρεθώωωω!!!!! Αλλά τι να κάνω... Είναι τέλειο!!!!

@GkLoc: Το παιχνίδι λέγεται blitzball. Είναι τέλειο πράγματι!
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 17:48
@GkLoc: Το παιχνίδι λέγεται blitzball. Είναι τέλειο πράγματι!
Ου,Ναι,Ευχαριστω Που Μου Το Θυμισες!!

Καλα Εγω Στον Τελευταιο Αρχηγο,Ειχα Κατσει Καμποσες Μερες Μπροστα Στην Τηλεοραση(Καλα,Τα Βρυσιδια Που Εριξα Δεν Λεγονται)
Ωσπου Στο Τελος,ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ,Επιτελους Τον ΝΙΚΗΣΑΑΑΑΑ,Ευχαριστω Θεε Μου!
Ξερει Κανεις Μηπως Βγαινει Final Fantasy Σε Ps3???
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 17:56
Ξερει Κανεις Μηπως Βγαινει Final Fantasy Σε Ps3???
Αργει ακομα...Με τοσα προτζεκτ που εχει αρχισει η S-E λογικο ειναι. Επισης διαβασα στο ιντερνετ οτι εχουν μεταφερθει ατομα απο το team tou Versus 13 ,στο κανονικο 13. Καπου το 2009 μαλλον θα βγει...αν βγει προς το τελος του 2008 θα ειναι απλο θαυμα

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 22:16
Αργει ακομα...Με τοσα προτζεκτ που εχει αρχισει η S-E λογικο ειναι. Επισης διαβασα στο ιντερνετ οτι εχουν μεταφερθει ατομα απο το team tou Versus 13 ,στο κανονικο 13. Καπου το 2009 μαλλον θα βγει...αν βγει προς το τελος του 2008 θα ειναι απλο θαυμα
Ναι, και η Squenix είπε μετά από μία μέρα ότι αυτά που ειπόθηκαν δεν ισχύουν.

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 02:14
Ναι, και η Squenix είπε μετά από μία μέρα ότι αυτά που ειπόθηκαν δεν ισχύουν.
Πάντως ελπίζω να είμαι λάθος, αλλά το Versus φαίνεται πιο πιασιάρικο από το XIII...
Και εσυ την πιστεψες? Εδω μας ειπε οτι μεχρι φετος θα εχει βγει και τελικα τιποτα..Για να μην πω για το Ντεμο...

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2008 - 19:55
Η εικονα ειναι απο τη συσκευσια της κονσολας με την ταινια... Νομιζω πως αυτα τα νέα ειναι αρκετα και απο μόνα τους για να κανουν τους fans να ελπιζουν...Βεβαια ετσι οπως το κόβω δεν θα το δουμε πριν το 2012 (μαζί με τους ΕΛ θα μας ερθει και το FF7)
Testuya Nomura Character designer for FINAL FANTASY series since FF VII released said in the new Japanese Magazine "Dengenki" that :
"A big announce is preparing For Final Fantasy VII and It's not the Schuelded of FINAL FANTASY VII : Advent Children Complete ! "
Just this sentence can be revive every rumour about the project of FINAL FANTASY VII on Playstation 3.
The annouce can be revelead at E3 2008 or at the Square Enix event : "DKS3713", the next month.

PS:το ποσταρα και στο playstation thread,αλλα πιστεύω εδω θα το δουν περισσότεροι ΧΡ
Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2008 - 22:22

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2008 - 23:31

Αυτά είναι. Άλλωστε είπαν ότι το Compilation of Final Fantasy VII θα συνεχίσει να παράγεται μέχρι την 12η επέτειό του. Με λίγα λόγια μέχρι του χρόνου... Προσωπικα ελπίζω αυτό να μην είναι remake. Όσο κι αν μου άρεσε, και θα μου άρεσε πολύ, θα προτιμούσα ένα sequel, που να ολοκληρώνει την σειρά, αν είναι όντως η ώρα να τελειώσει. Το Advent Children ήταν πολύ ωραίο, αλλά επίπεδα πιο κάτω από το πρώτο παιχνίδι. Θέλω κάτι καλύτερο! Το Dirge Of Cerberus δεν το έχω παίξει ακόμα, αλλά έχω ακούσει τα χειρότερα...

Τέλος πάντων! Ανυπομονώ! 2 days to go and E3!