Σίγουρα και το VII είναι μακράν καλύτερο από το VIII στους τομείς που αναφέρεις οπώς και στον τομέα των character. Και γενικά το όλο βάθος του παιχνιδιού δεν συγκρίνεται. Αλλά για κάποιον ανεξήγητο και παλαβό τρόπο το VIII είναι το αγαπημένο μου(κι ας έχει το πιο άθλιο skill system). Ούτε εγώ μπορώ να στο τεκμηριώσω με κάποιον τρόπο εκτός του γεγονότος ότι γενικά είμαι λίγο looney:hahaha:
Βασικά ο μόνος λόγος για τον οποίον θα μπορούσε να σου αρέσει περισσότερο το FF VIII από το FF VII είναι γιατί απλά είναι το πρώτο FF που έπαιξες. Πάντα κολλάμε με τα πρώτα παιχνίδια που παίζουμε. Έγω πρώτα έπαιξα το FF VII κι ίσως γι'αυτό του έχω κάποια αδυναμία (ασχέτως των αναγνωρισμένων προσόντων του). Από την πρώτη στιγμή που είδα μερικές σκηνές του σ'ένα demo μου άρεσε πολύ, πολύ πριν καταλάβω τι ακριβώς παιχνίδι έβλεπα. Βέβαια τήθεται και το θέμα του αν είσαι fan των love story. Σε αυτή την περίπτωση πάλι δικαιολογήσαι.
Πάντως σε γενικό βαθμό, πιστεύω ακράδαντα πως το FF I είναι το πιο δύσκολο
Εγώ πάντως το FF I δεν μπορώ να το παίξω. Οι ήρωες μου φαίνονται τόσο μικροί που με πιάνει πονοκέφαλος και μόνο που τους βλέπω. Όποτε λέω να το παίξω παιδεύομαι να τους ξεχωρίσω από το background, οπότε ούτε λόγος να παίξω σωστά και να νικήσω κιόλας.