'Εχω ακούσει από πολλους ότι τα αρσενικά φεύγουν μετά απο καποια χρόνια όσο αγάπη και να τους έχεις δώσει.
Δε ξέρω αν ισχύει μόνο για τους γάτους αλλά έχω ένα μούργο σκύλο [ντάξει δεν είναι και θυρίο o ζουμπάς

Posted 29 April 2007 - 18:42
'Εχω ακούσει από πολλους ότι τα αρσενικά φεύγουν μετά απο καποια χρόνια όσο αγάπη και να τους έχεις δώσει.
Posted 29 April 2007 - 19:55
Posted 30 April 2007 - 00:38
Posted 02 May 2007 - 12:44
Posted 05 May 2007 - 12:54
Posted 05 May 2007 - 19:00
Posted 05 May 2007 - 23:30
2 εβδομάδων; Πώς το ταΐζετε; Αμφιβάλω αν μπορεί να φάει με σύριγγα καν... Εμάς ήταν 3 εβδομάδων και δυσκολευτήκαμε. Μάλλον μεγαλύτερο θα είναι...
DjDragon sorry κιόλας αλλά ένα γατάκι που από μωρό έχει μάθει να ζει με τους ανθρώπουςΕγώ τώρα έχω ένα γατάκι μόλις 2 βδομάδων και το προσέχω μέχρις να μεγαλώσει...Μια γρια πέταξε τα γατάκια και κρατήσαμε το ένα που είναι γλυκούλι να το μεγαλώσουμε και μετά θα το αφήσουμε ελεύθερο να φύγει...
Posted 06 May 2007 - 00:21
Posted 06 May 2007 - 18:17
Posted 06 May 2007 - 19:23
Posted 06 May 2007 - 21:45
2 εβδομάδων; Πώς το ταΐζετε; Αμφιβάλω αν μπορεί να φάει με σύριγγα καν... Εμάς ήταν 3 εβδομάδων και δυσκολευτήκαμε. Μάλλον μεγαλύτερο θα είναι...
Όταν λες τα γατάκια; Τα άλλα τι απέγιναν;
με το σταγονόμετρο και με πολύ πολύ υπομονή.... επίσης αν είναι όντως τόσο μικρό
επειδή δεν έχει πάρει αρκετό γάλα από την μαμά του άρα και του λείπουν και βιταμίνες
αν θέλετε να γίνει μια γερή γάτα και να μην έχει και προβλήματα όρασης και υγείας γενικότερα
το γάλα που θα του δίνετε πρέπει να είναι από αυτό που πίνουν τα μωρά συν ότι πρέπει
να παίρνει και ένα ειδικό γαλάζιο φαρμακευτικό τζέλ μέχρι να πάει 2μηνών τουλάχιστον.
Τώρα δεν θυμάμαι πως λεγόταν αυτό το τζέλ αλλά μου το είχε δώσει
ο κτηνίατρος όταν η γάτα μου πήγε από αυτοκίνητο και τα 5γατάκια της ήταν μόλις 10 ημερών
DjDragon sorry κιόλας αλλά ένα γατάκι που από μωρό έχει μάθει να ζει με τους ανθρώπους
και δεν έμαθε ποτέ από την μαμά του πως να επιβιώνει και πως να κυνηγάει
αν οι άνθρωποι που το έχουν κάποια στιγμή το βγάλουν στο δρόμο να ζήσει τελείως
μόνο του δυστυχώς δεν έχει και πολλές ελπίδες να επιβιώσει. Οπότε αν δεν μπορείτε
να το κρατήσετε καλύτερα να του βρείτε ένα σπίτι,κάποιους ανθρώπους που έστω
θα το ταΐζουν και θα το φροντίζουν
Posted 06 May 2007 - 21:57
Posted 06 May 2007 - 22:03
Τα άλλα δεν τα βρήκαμε...αυτά έχουν κρυφτεί μετά από αυτό που τους έκανε η γριά καρακάξα.
Posted 06 May 2007 - 22:06
Αμα περασει τους πρωτους μηνες της ζωης του το ζωο με ανθρωπους να το ταϊζουν και να το φροντιζουν εχει 99% πιθανοτητα να μην επιβιωσει...
Posted 06 May 2007 - 22:07
Τι εννοείς με αυτό ?Σίγουρα θα επιβιώσει αμά το προσέξει κάποιος άνθρωπος σαν να ήταν παιδί του.