Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τι φταίνε τα ζώα ωρέ?....

• Please log in to reply
314 replies to this topic

#211 Yunancy

Yunancy

Anime Fan

• Members
  • 134 posts

Posted 02 December 2008 - 16:47

εγω να δεισ πωσ τσαντηστηκα Neuro με αυτο που ειπεσ,καλα δηλαδη να τα αφησουμε τα ζωα στην τυχη τουσ,ε?
Καταρχασ αυτο που ειπεσ για τουσ αστεγουσ.....Να σου πω κατι?το 70% αυτων των αστεγων ειναι αστεγοι απο δικια τουσ ευθυνη!!!!Ειτε ηταν χαρτοπαιχτεσ,ειτε ηταν αλκολικοι,ειτε ναρκομανεισ και καταντησαν ετσι....Δεν λεω οτι ολοι ειναι ετσι,εγω εννοηται πωσ και στουσ ζητιανουσ δινω οταν εχω...δεν τα λογαριαζω και πολλυ τα χρηματα....Αλλα ο κοσμοσ ποιο ευκολα θα ενδιαφερθει για εναν αστεγο παρα για ενα ζωο....Γιαυτο πρεπει να υπαρχουν και ανθρωποι που να τα φροντηζουν τα ζωα....
και αυτα ποιοσ θα τα φροντιζε αν ολοι φροντιζαν τουσ ανθρωπουσ?
Εχεισ παει ποτε να ταισεισ ενα αδεσποτο????
να δεισ μετα αφου το ταισεισ το ποσο το εκτιμαει και το πωσ γυαλιζουν τα ματακια του???...
οκ οι σκυλοτροφεσ/κονσερβεσ μπορει να κανουν και 1 ευρο....εστω ασ μην χαλασεισ λεφτα,ενα χαδι να δωσεισ στα καιμενα...θα δεισ ποσο θα χαρουν και αυτα...
αυτα τα ειπα για την πρωτη post που εκανεσ

Οσω αναφορα τα υπολοιπα...ωραια ειναι τα ονειρα....να ταιζαμε παιδια στην Αφρικη κ.τ.λ....αλλα ειναι πολλυ δυσκολο εωσ απιθανο.....Γιατι αυτα τα πραγματα θελουν οργανωση...ποιοσ νομιζεισ θα τρεξει ωσ εκει με ολεσ τισ διαδικασιεσ και τα χαρτια που χρειαζονται για να σταλθουν τα προιοντα????
Και ποιοσ ξερει αν οντωσ δεν ειναι απατεονεσ και δεν τα κρατανε αυτοι οι ιδιοι.....
Εγω αν ειναι να δωσω χρηματα το κανω σε κατι αξιοπιστο,οπωσ καθε χρονο μια φορα παω στο χαμογελο του παιδιου,φερνω καποια χρηματα και παιζω με τα παδια..εκει ξερω οτι τα χρηματα πιανουν τοπο.Ασε που οσω αναφορα την Αφρικη,υπαρχουν τεραστιεσ οργανωσεισ
Οπωσ οι γιατροι χωρισ συνορα.Για να βοηθησεισ ομω ενα αδεσποτο εσυ πρεπει μονοσ σου να ενεργοποιηθεισ

με λιγα λογια για να μην βγω απο το θεμα[ασε που σασ ζαλισα βρε παιδια λολPosted Image]
πιστευω οτι καλο ειναι να βοηθασ οποιον εχει πραγματικη αναγκη και ειναι και στο χερι σου να τον βοηθησεισ και ξεκινοντασ απο τον κυκλο τησ περιοχησ σου!
Εννοειτε οτι ο ανθρωποσ ειναι ποιο πανω απο τα ζωα...αλλα μην τα κατεδαφιζουμε ολα...ασ εχουμε και καποιεσ ευαισθησιεσPosted Image

Edited by Yunancy, 02 December 2008 - 17:28.

Posted Image

#212 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 02 December 2008 - 17:42

yunacy το να υιοθετήσεις εξ αποστάσεως ένα παιδί από την αφρικη είναι πανεύκολο (η οικογένεια μιας φίλης μου το έχει κάνει)

και νομίζω ότι παρερμήνευσες αυτό που εννοούσε ο neuro
δεν εννοουσε να μην νοιαζόμαστε για τα ζώα καθόλου,
επίσης άλλο το να δεις ένα σκυλί χαρούμενο κ άλλο το να ξέρεις ότι ένα παιδί δεν πέθανε επειδή έδωσες 1 ευρώ
και τέλος πάντων και έξω στο δρόμο να βγείς θα δεις πολλούς άστεγους και παιδιά που δουλεύουν στα φανάρια, που είναι κ πιο κοντά κ ο τρόπος που μπορείς να τους βοηθήσεις είναι πιό άμεσος

άποψη μου βέβαια

anyway τελειώνω εδώ γιατί ό,τι είχα να πω το έχω καλύψει στα προηγούμενα ποστς μου

Posted Image

#213 Hayato

Hayato

Shinigami

• Members
  • 13 posts

Posted 04 December 2008 - 13:53

Κατεβαίνω σήμερα το πρωί για να πάω στο σχολείο, και βλέπω ένα γατάκι νεκρό κάτω από το σπίτι μου. Το πιο πιθανό είναι φόλα, καθώς στην γειτονιά πιο παλιά είχαμε αδέσποτα (σκυλιά, γάτες) τα οποία ταϊζαμε, αλλά τα φολιάσανε κάποιοι που δεν τους έχουμε βρει ακόμα. Κρίμα πάντως.

隼人 Hayato 山口

mrp667.hi5.com

Posted Image

鉄拳

Iron Fist

#214 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 04 December 2008 - 16:34

καλά μόλις μου ήρθε mail που αφορά στην κακοποιήση των ζώων
απ' ότι φαίνεται χώνουν μικρά ΖΩΝΤΑΝΑ γατάκια σε μπουκάλια, και αφού αλλάξει το σχήμα του σώματος τους τα πουλάνε ως κατοικίδια "γατάκια-μπονζάι"
έχω εξοργηστεί!
ορίστε κ το official site Bonsai Kitten
*μόνο για γερά νεύρα*

Posted Image

#215 Hayato

Hayato

Shinigami

• Members
  • 13 posts

Posted 04 December 2008 - 17:02

καλά μόλις μου ήρθε mail που αφορά στην κακοποιήση των ζώων
απ' ότι φαίνεται χώνουν μικρά ΖΩΝΤΑΝΑ γατάκια σε μπουκάλια, και αφού αλλάξει το σχήμα του σώματος τους τα πουλάνε ως κατοικίδια "γατάκια-μπονζάι"
έχω εξοργηστεί!
ορίστε κ το official site Bonsai Kitten
*μόνο για γερά νεύρα*

Check Dis:

Bonsai Kitten - Wikipedia, the free encyclopedia

隼人 Hayato 山口

mrp667.hi5.com

Posted Image

鉄拳

Iron Fist

#216 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 December 2008 - 17:58

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί και σε προηγούμενα ποστ αλλά καλό είναι να ξέρουμε και πως ακριβώς τιμωρείται η κακοποίηση των ζώων στην ελληνική νομοθεσία...

Νόμος 1197/1981. Η κακοποίηση, ο βασανισμός και η δολοφονία ζώου είναι πλημέλλημα και τιμωρείται με φυλάκιση έως 5 μήνες ή χρηματική ποινή από 300 έως 1500 ευρώ ή και με τις δύο ποινές.

Αναφορικά με το περιστατικό με την φόλα οι ενδεδειγμένες ενέργειες σχετικά με την κακοποίηση και τον βασανισμό ζώου αναφέρονται παραστατικά στην εξής ιστοσελίδα... Όποιος θέλει ας ρίξει μια ματιά είναι πολύ διαφωτιστική.

#217 Ferian

Ferian

Nique Le Systeme

• Members
  • 183 posts

Posted 04 December 2008 - 20:12

εγω αγαπαω παντος τα ζωα... πειρα ενα προχτες και μ'αρεσει να το ταιζω... ειναι ενα φιδακι!! πολυ ομορφο :)
Posted Image
Au fond d' mon coeur Il reste encore un espoir

#218 GeRi

GeRi

AnatheMangitis!

• Members
  • 107 posts

Posted 04 December 2008 - 22:14

εγω αγαπαω παντος τα ζωα... πειρα ενα προχτες και μ'αρεσει να το ταιζω... ειναι ενα φιδακι!! πολυ ομορφο :)

φίδι;;;......και το αγαπάς;;.....και είναι και πολύ όμορφο;;;..... -_- σταδιάλα!!! και σου αρέσει αυτό;;;
:uhh::uhh::uhh::uhh::uhh::uhh::uhh:
Posted Image

#219 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 05 December 2008 - 02:11

Check Dis:

Bonsai Kitten - Wikipedia, the free encyclopedia

ΕΥΤΥΧΩΣ! να 'σαι καλά που μου το έδειξες γιατί είχα φρίξει!

Posted Image

#220 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 05 December 2008 - 03:37

εγω συγγνωμη που το λεω αλλα οταν ηρθα φατσα με ενα σκυλι καθως οδηγουσα προτιμησα να το πατησω παρα να ερθω μετοπικη με τον αλλον...δεν μπορουσα να κανω τπτ αλλο φρεναρα οσο μπορουσα...

#221 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 05 December 2008 - 07:32

εγω συγγνωμη που το λεω αλλα οταν ηρθα φατσα με ενα σκυλι καθως οδηγουσα προτιμησα να το πατησω παρα να ερθω μετοπικη με τον αλλον...δεν μπορουσα να κανω τπτ αλλο φρεναρα οσο μπορουσα...

και γιατί πρέπει να μας το πεις? εδω ρε φίλε λέμε ότι δεν αντέχουμε να φαδαζόμαστε ζωάκια να πεθένουν...είναι σαν σου λέω μαν δεν μου αρέσει το σπλάτερ...με το που βλέπω ξερνάω..και εσύ να μου βάζεις σπλάτερ φοτογραφία μέσα στα μούτρα...δεν σε κατηγορώ που το έκανες...καλά έκανες σε μια τέτια περίπτοση...αλλά δνε είναι ανάγκη να το λες είναι περιτό..
Posted Image
Spoiler:

#222 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 05 December 2008 - 08:15

ε τωρα και εσυ τα παρα λες...

#223 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 05 December 2008 - 08:30

ε τωρα και εσυ τα παρα λες...

ε καλά έτσι όπως το πα έχεις δίκαιο τα παραλέω..λιγάκι όσο πατάει η γάτα......

πιστεύω κατάλαβε πως το εννοούσα...:nod:
Posted Image
Spoiler:

#224 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 05 December 2008 - 14:37

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί και σε προηγούμενα ποστ αλλά καλό είναι να ξέρουμε και πως ακριβώς τιμωρείται η κακοποίηση των ζώων στην ελληνική νομοθεσία...

Νόμος 1197/1981. Η κακοποίηση, ο βασανισμός και η δολοφονία ζώου είναι πλημέλλημα και τιμωρείται με φυλάκιση έως 5 μήνες ή χρηματική ποινή από 300 έως 1500 ευρώ ή και με τις δύο ποινές.

Δυστυχώς, είναι μόνο πλημέλλημα, και τιμωρείται μόνο με 300 έως 1500 ευρώ πρόστιμο.
Νομίζω ότι η νομοθεσία είναι πολύ επιεικής σε αυτή την περίπτωση.

Πριν σε κράξω και σένα που πήρες φίδι, θέλω να μου πεις με τι το ταΐζεις.

#225 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 05 December 2008 - 14:43

είναι το ίδιο με το να πήρες λυκόσκυλο να το έχεις μέσα σε πολυκατικοία και να το ταίζεις σκιουρους...:if:
Posted Image
Spoiler: