Καταρχασ αυτο που ειπεσ για τουσ αστεγουσ.....Να σου πω κατι?το 70% αυτων των αστεγων ειναι αστεγοι απο δικια τουσ ευθυνη!!!!Ειτε ηταν χαρτοπαιχτεσ,ειτε ηταν αλκολικοι,ειτε ναρκομανεισ και καταντησαν ετσι....Δεν λεω οτι ολοι ειναι ετσι,εγω εννοηται πωσ και στουσ ζητιανουσ δινω οταν εχω...δεν τα λογαριαζω και πολλυ τα χρηματα....Αλλα ο κοσμοσ ποιο ευκολα θα ενδιαφερθει για εναν αστεγο παρα για ενα ζωο....Γιαυτο πρεπει να υπαρχουν και ανθρωποι που να τα φροντηζουν τα ζωα....
και αυτα ποιοσ θα τα φροντιζε αν ολοι φροντιζαν τουσ ανθρωπουσ?
Εχεισ παει ποτε να ταισεισ ενα αδεσποτο????
να δεισ μετα αφου το ταισεισ το ποσο το εκτιμαει και το πωσ γυαλιζουν τα ματακια του???...
οκ οι σκυλοτροφεσ/κονσερβεσ μπορει να κανουν και 1 ευρο....εστω ασ μην χαλασεισ λεφτα,ενα χαδι να δωσεισ στα καιμενα...θα δεισ ποσο θα χαρουν και αυτα...
αυτα τα ειπα για την πρωτη post που εκανεσ
Οσω αναφορα τα υπολοιπα...ωραια ειναι τα ονειρα....να ταιζαμε παιδια στην Αφρικη κ.τ.λ....αλλα ειναι πολλυ δυσκολο εωσ απιθανο.....Γιατι αυτα τα πραγματα θελουν οργανωση...ποιοσ νομιζεισ θα τρεξει ωσ εκει με ολεσ τισ διαδικασιεσ και τα χαρτια που χρειαζονται για να σταλθουν τα προιοντα????
Και ποιοσ ξερει αν οντωσ δεν ειναι απατεονεσ και δεν τα κρατανε αυτοι οι ιδιοι.....
Εγω αν ειναι να δωσω χρηματα το κανω σε κατι αξιοπιστο,οπωσ καθε χρονο μια φορα παω στο χαμογελο του παιδιου,φερνω καποια χρηματα και παιζω με τα παδια..εκει ξερω οτι τα χρηματα πιανουν τοπο.Ασε που οσω αναφορα την Αφρικη,υπαρχουν τεραστιεσ οργανωσεισ Οπωσ οι γιατροι χωρισ συνορα.Για να βοηθησεισ ομω ενα αδεσποτο εσυ πρεπει μονοσ σου να ενεργοποιηθεισ
με λιγα λογια για να μην βγω απο το θεμα[ασε που σασ ζαλισα βρε παιδια λολ

πιστευω οτι καλο ειναι να βοηθασ οποιον εχει πραγματικη αναγκη και ειναι και στο χερι σου να τον βοηθησεισ και ξεκινοντασ απο τον κυκλο τησ περιοχησ σου!
Εννοειτε οτι ο ανθρωποσ ειναι ποιο πανω απο τα ζωα...αλλα μην τα κατεδαφιζουμε ολα...ασ εχουμε και καποιεσ ευαισθησιεσ

Edited by Yunancy, 02 December 2008 - 17:28.