Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τι φταίνε τα ζώα ωρέ?....
Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2008 - 02:30
Ειμαι υπερβολικα ευαισθητη σε αυτα τα θεματα...Εγω τον σκυλο μου τον λατρευω...και του φερομαι καλυτερα και απο ανθρωπο..ακομα και τα αδεσποτα του παρκου ΠΑΝΤΑ τα ταιζω...
εκει που φρικαρα ομωσ ηταν πριν ενα χρονο που ειδα στισ ειδησεισ εναν ΤΡΕΛΟ ΖΩΓΡΑΦΟ που πηρε ενα σκυλακι,το εδεσε μεσα σε ενα δωματιο και δεν το ταιζε και το αφισε να πεθανει...και καθε μερα πριν πεθανει πηγαινε και το ζωγραφιζε το πωσο σκελετομενο γινοταν μερα με τη μερα....Και μετα εκανε εκθεση αυτοσ γιατι το θεωρουσε τεχνη,ολοσ ο κοσμοσ αντεδρασε και του εκανε μυνησεισ...
ειχα σκασει απο τη στεναχωρια μου

και τα ζωα εχουν ψυχη,,...

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2008 - 02:46
ασε ασε.....ηταν και αυτος....κριμα...τωρα το θυμιθηκα αυτο....αστα να πανε!ΤΡΕΛΟ ΖΩΓΡΑΦΟ που πηρε ενα σκυλακι,το εδεσε μεσα σε ενα δωματιο και δεν το ταιζε και το αφισε να πεθανει...και καθε μερα πριν πεθανει πηγαινε και το ζωγραφιζε το πωσο σκελετομενο γινοταν μερα με τη μερα....Και μετα εκανε εκθεση αυτοσ γιατι το θεωρουσε τεχνη

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2008 - 10:55
μια επίκαιρη συζήτηση πότε θα κάνετε;
Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2008 - 11:06
ότι θυμάστε χαίρεστε σε αυτό το thread
μια επίκαιρη συζήτηση πότε θα κάνετε;
το κάνουν επιτειδες για να σου την σπάνε...και σε βάζουν με το ζόρι να ασχολήσε με πράγματα που δεν θες....
ον τόπικ:
δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρις ζώα...αυτή τη στιγμή έχω μια γατούλα και ένα σκυλάκι...είχα ένα γάτο πριν μερικά χρόνια και κάποιος από την γειτωνειά μου το φόλιασε...πραγματικά άμα μάθω ποτέ ποιος το έκανε παίζει και να κάνω φόνο...κυρίως πιο μικρός άμα έβλεπα έστω και στην τηλεώραση ζωάκι να βασανίζεται,με έπιανε τέτια στεναχώρια που δεν μπορούσα να κοιμηθώ...
δεν ξέρω..όσοι φέροντε άσχημα στα ζώα τους μισώ απλά...ότι και να πω είναι λίγο...

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2008 - 11:47
απλά ας κοιτάξουμε στη γειτονιά μας τη κάνουνε στα ζωάκια
και ας αφήσουμε το τι γίνεται στον κόσμο
όλα ξεκινούν από το κοντινό μας περιβάλλον.
Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2008 - 11:53
έχεις δίκαιο σε αυτό..γιατί έξω από τον χωρό πολλά τραγούδια λέγοντε..στην γειτωνειά μου ευτυχός είναι ολοι πολύ φιλόζοι..δεν μπορεις να φανταστεις τι γίνεται απο σκυλολοϊ και γατολοϊ....(υπαρχουν όμως και κάποιες εξαιρέσεις)ήμουν σίγουρη.
απλά ας κοιτάξουμε στη γειτονιά μας τη κάνουνε στα ζωάκια
και ας αφήσουμε το τι γίνεται στον κόσμο
όλα ξεκινούν από το κοντινό μας περιβάλλον.

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2008 - 13:24
Ειμαι υπερβολικα ευαισθητη σε αυτα τα θεματα...Εγω τον σκυλο μου τον λατρευω...και του φερομαι καλυτερα και απο ανθρωπο..ακομα και τα αδεσποτα του παρκου ΠΑΝΤΑ τα ταιζω...
Όταν ακούω κάτι τέτοια τσιτώνομαι

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Neuro: 02 Δεκέμβριος 2008 - 14:22

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2008 - 14:04
Οταν ακουω κατι τετοια τσιδονομε... ε σιγκνομι και ολας αλλα μιπος θα πρεπει να σκεφτουμε λιγο και τους ανθροπους? Λεμε τωρα αντη να δοση κανεις 10 ευρω για κονσερβα και να το δοσει στο αδεσποτο σκηλο δεν θα μπορουσε να αγοραση φαγητο για τον αστεγο στο δρομο? Αγαπο τα ζωα αλλα ας μην τα βαζουμε ποιο πανω απο τους σηναθροπους μας! ... ειμαι στιν σχολη τωρα θα γραψω περιστοτερα αργοτερα..
όταν ακούω κάτι τέτια εγώ να δεις πως τσαντίζομαι....
1ον: αν αφήσουμε τα ζωα να πεθάνουν δλδ?γτ με 10 ευρό σώζεις έναν ανθρωπό ε?ένας ανθρωπος φίλες μου,δεν χριάζεται 10 ευρό και κάτι έγινε....συμπεριφέρεσαι για τουσ ανθρώπους λες και είναι ζώα..."δωστου 10 ευρό να ζήσει.."
2ον: μιλάς από την θέση κάποιου ο οποίος δίνει τουλάχιστον τα μισά του λευτά σε αστεγους και φιλανθρωπιστικούς συλόγους?? ή μήπος απλά λες κάτι ενώ εσύ ο ίδιος δεν κάνεις τίποτα..?

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2008 - 14:14

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2008 - 14:29
1ον: αν αφήσουμε τα ζωα να πεθάνουν δλδ?γτ με 10 ευρό σώζεις έναν ανθρωπό ε?ένας ανθρωπος φίλες μου,δεν χριάζεται 10 ευρό και κάτι έγινε....συμπεριφέρεσαι για τουσ ανθρώπους λες και είναι ζώα..."δωστου 10 ευρό να ζήσει.."
2ον: μιλάς από την θέση κάποιου ο οποίος δίνει τουλάχιστον τα μισά του λευτά σε αστεγους και φιλανθρωπιστικούς συλόγους?? ή μήπος απλά λες κάτι ενώ εσύ ο ίδιος δεν κάνεις τίποτα..?
με ένα μόνο ευρώ εμβολιάζεις 1 παιδάκι στην αφρική και το σώζεις από πολλά, το ίδιο και με 1 τετράδιο unicef μπορεί με 10 ευρώ να μην του εξασφαλίζεις άνετη κ πολύχρονη ζωή αλλά το βοηθάς, επήσης με 10 ευρώ δεν σώζεις ένα αδέσποτο, απλά του χαρίζεις άλλη 1 βδομάδα ζωής το πολύ
βοήθεια, έστω κ των 10 ευρώ (που οι περισσότεροι μόνο το πολύ μέχρη 2 δίνουνε) είναι καλύτερη από το τίποτα
και το να μη δίνεις τα μισά σου λεφτά για να βοηθήσεις άλλους δεν σημαίνει ούτε ότι είσαι "τέρας", ούτε ότι δεν έχεις δικαίωμα να έχεις διαφορετική άποψη,
δηλαδή, με την ίδια λογική, εσύ δίνεις το μισό σου μισθό για τα αδέσποτα;!
και τώρα on topic
πρωσοπικά με αηδιάζει ο οποιοσδήποτε φολιάζει ή σκοτώνει κακόμοιρα ζωντανά χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο, πιστεύω αυτό που έλεγε ο παπους μου "Αν δεν μπορείς να το φτιάξεις, μην το χαλάς"
αλλά κ εγώ βάζω πρώτα τον ανθρωπο, δηλαδή εώς τώρα έχουμε περιθάλψει με την οικογένειά μου 3 σκύλους και 2 γάτες (κανένα από τα οποία δεν μένει δυστυχώς πια μαζί μας)
αλλά λεφτά κτλ δίνω μόνο σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που αφορούν ανθρώπους και κυρίως παιδάκια
το να νιάζεσαι για τους ανθρώπους δεν σε εμποδίζει να νοιάζεσαι κ για τα ζώα και το αντίθετο
αλλά όσοι βοηθάνε ΜΟΝΟ τα ζωα τους θεωρώ υποκριτές
Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2008 - 14:37

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2008 - 14:43
όσοι βοηθάνε ΜΟΝΟ τα ζωα τους θεωρώ υποκριτές
you tell me so... Παντα μου αρεσε να φροντιζω ζωα και παντα τα αγαπουσα.Εχω πεσει ομως σε αρκετα ατομα που τα μισουν και συνηθως αυτοι που μισουν τα ζωα μισουν και τους ανθρωπους και καθετι ζωντανο.
Πρεπει να δινουμε αξια στην ζωη και να σεβομαστε τους γυρω μας ανθρωπους ή ζωα(απο τους ανθρωπους καλο ειναι να περιμενουνμε και τον αναλογο σεβασμο,αλλιως ειμαστε κοροΪδα) αν και η εννοια του σεβασμου σε οτιδηποτε ζωντανο εχει χαθει απο τους ανθρωπους εδω και παρα πολυ καιρο,γι αυτο ο κοσμος βρισκεται σε αυτα τα χαλια..
λιγο offtopic,αλλα τι να κανουμε..

I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2008 - 14:43
βλέπουμε τα πραγματα διαφορετικά...δεν έχεις άδικο..και ούτε μπορεί να υπερισχίσει η δική μου άποψη....καλόςη κακός πρέπει να υπαρχουν και οι 2 απόψεις για να υπάρχει ισοροπία...το ξέρεις αυτό...με ένα μόνο ευρώ εμβολιάζεις 1 παιδάκι στην αφρική και το σώζεις από πολλά, το ίδιο και με 1 τετράδιο unicef μπορεί με 10 ευρώ να μην του εξασφαλίζεις άνετη κ πολύχρονη ζωή αλλά το βοηθάς, επήσης με 10 ευρώ δεν σώζεις ένα αδέσποτο, απλά του χαρίζεις άλλη 1 βδομάδα ζωής το πολύ
βοήθεια, έστω κ των 10 ευρώ (που οι περισσότεροι μόνο το πολύ μέχρη 2 δίνουνε) είναι καλύτερη από το τίποτα
και το να μη δίνεις τα μισά σου λεφτά για να βοηθήσεις άλλους δεν σημαίνει ούτε ότι είσαι "τέρας", ούτε ότι δεν έχεις δικαίωμα να έχεις διαφορετική άποψη,
δηλαδή, με την ίδια λογική, εσύ δίνεις το μισό σου μισθό για τα αδέσποτα;!
και τώρα on topic
πρωσοπικά με αηδιάζει ο οποιοσδήποτε φολιάζει ή σκοτώνει κακόμοιρα ζωντανά χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο, πιστεύω αυτό που έλεγε ο παπους μου "Αν δεν μπορείς να το φτιάξεις, μην το χαλάς"
αλλά κ εγώ βάζω πρώτα τον ανθρωπο, δηλαδή εώς τώρα έχουμε περιθάλψει με την οικογένειά μου 3 σκύλους και 2 γάτες (κανένα από τα οποία δεν μένει δυστυχώς πια μαζί μας)
αλλά λεφτά κτλ δίνω μόνο σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που αφορούν ανθρώπους και κυρίως παιδάκια
το να νιάζεσαι για τους ανθρώπους δεν σε εμποδίζει να νοιάζεσαι κ για τα ζώα και το αντίθετο
αλλά όσοι βοηθάνε ΜΟΝΟ τα ζωα τους θεωρώ υποκριτές
τώρα όσο για το αν χαλάω πολλά λεφτά στα ζωάκια..χαλάς τουλαχιστον 300 ευρο το μήνα έως και 500 εννιοτε...
αυτό που είπα στον άλλον ήταν ότι δεν μπορεί να μου πει " μην δινεις τα λεφτά σου εκει..αλλά δώστα εκει..." όταν ο ίδιος δεν το κάνει...
αλλά από ότι είπες και εσύ είχες ζωάκια...άρα δεν διαφέρουμε

damn you bitch.. με έβαλες και σκέυτικα!

@ neuro: οκ κατάλαβα τι λες μαν...δεν έχεις άδικο... πισ!

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2008 - 14:46
you tell me so... Παντα μου αρεσε να φροντιζω ζωα και παντα τα αγαπουσα.Εχω πεσει ομως σε αρκετα ατομα που τα μισουν και συνηθως αυτοι που μισουν τα ζωα μισουν και τους ανθρωπους και καθετι ζωντανο.
Πρεπει να δινουμε αξια στην ζωη και να σεβομαστε τους γυρω μας ανθρωπους ή ζωα(απο τους ανθρωπους καλο ειναι να περιμενουνμε και τον αναλογο σεβασμο,αλλιως ειμαστε κοροΪδα) αν και η εννοια του σεβασμου σε οτιδηποτε ζωντανο εχει χαθει απο τους ανθρωπους εδω και παρα πολυ καιρο,γι αυτο ο κοσμος βρισκεται σε αυτα τα χαλια..
λιγο offtopic,αλλα τι να κανουμε..
δεν νομίζω ότι είσαι off topic και συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες
κ εγώ πιστεύω ότι ο σεβασμός στη ζωή γύρω μας είναι αυτό που λείπει γιατί έχουμε γίνει τόσο αλαζόνες και γράφουμε στα αρχ...α μας όλους τους άλλους
βλέπουμε τα πραγματα διαφορετικά...δεν έχεις άδικο..και ούτε μπορεί να υπερισχίσει η δική μου άποψη....καλόςη κακός πρέπει να υπαρχουν και οι 2 απόψεις για να υπάρχει ισοροπία...το ξέρεις αυτό...
τώρα όσο για το αν χαλάω πολλά λεφτά στα ζωάκια..χαλάς τουλαχιστον 300 ευρο το μήνα έως και 500 εννιοτε...
αυτό που είπα στον άλλον ήταν ότι δεν μπορεί να μου πει " μην δινεις τα λεφτά σου εκει..αλλά δώστα εκει..." όταν ο ίδιος δεν το κάνει...
αλλά από ότι είπες και εσύ είχες ζωάκια...άρα δεν διαφέρουμε
damn you bitch.. με έβαλες και σκέυτικα!
ναι οκ ό,τι θέλεις κάνεις με τα λεφτά σου και τον χρόνο σου
αλλά να μη ξεχνάμε κ τους ανθρώπους εε
yes, όπως σου έχω ξαναπεί i am an awesome bitch