Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τι φταίνε τα ζώα ωρέ?....
Posted 24 July 2008 - 09:54
Posted 24 July 2008 - 11:29
Στην γειτονια μας παλιοτερα ηταν ενας εφηβος που επιανε τις γατουλες τις χαιδευε και τις πηγαινε διπλα στον δρομο καθως τις κραταγε, με το που περνουσαν τα λεωφορεια αυτος τις πεταγε πανω στα λεωφορεια κι ετσι οι περισσοτερες πατιθηκαν!Ηθελα να ξερα αλλη δουλεια δεν ειχε αυτος απο το να πεταει τις γατουλες πανω στα λεοφωρεια?!!!Ελεος πια!Αυτη την ιστορια μας την ειχαν πει κατι παιδια απο την ταξη μου τα οποια καποτε ειχαν βαλει ενα σκυλακι σε μια γωνια και το κατουραγαν.Ντροπη τους και παλι ντροπη!Κι ολο αυτο για να γελασουνε και να κανουν πλακες και καλα!Αν ομως τους κατουραγε καποιος δεν θα τους αρεσε!!και μετα σου λενε ανθρωποι.....το καημενο το σκυλακι.....
υπαρχουν πολλοι μπιπ,οι οποιοι το κανουν αυτο μονο και μονο για την πλακα τους!!οπως εκεινο το βιντεο που ειπατε πριν,για τον φοιτητη που πεταξε καυτο λαδι πανω στο σκυλι,μα τι στο καλο σκεφτονται??εαν σκεφτονται φυσικα!!!
πριν καιρο,εδω που εμενα εγω,υπηρχε η φημη οτι υπαρχει ενας ηλιθιος,ο οποιος ακουστε τι εκανε!!επιανε γατες αδεσποτες,και τους εκοβε τις ουρες,και μετα τις βουτουσε νομιζω σε ασβεστη,και τα καημενα τα γατια πονουσαν και τους ετρεχε αιμα συνεχεια!!και η αληθεια ειναι οτι ειχα δει παρα πολλα γατια της περιοχης με κομμενες ουρες,και ειχαμε μια γατουλα που την λεγαμε Ηρα και την φροντιζαμε,αλλα μαλλον πεθανε!!
μπορει καποιος να μου πει τι του εφτεξαν του μπιπ τα ζωακια αυτα???γιατι ουτε πειραζουν κανεναν τα αδεσποτα γατακια!!!δεν ειναι ανθρωποι αυτοι,σιγουρα!!!

Εχω ακουσει και για κατι μικρα παιδακια που ειχε δει μια φιλη μου, τα οποια ειχαν πιασει ενα νεογεννητο γατακι και ηθελαν να το πεταξουν μεσα στον υπονομο!Αλλα ευτυχως βγηκε μια γιαγια και τους εδιωξε.
Bρηκα αυτη την εικονα με το σκυλακι που πεθανε στο ονομα της ''τεχνης''.

Edited by Animesuki, 24 July 2008 - 12:25.
Posted 25 July 2008 - 12:30
True,οι φωτογραφίες ήταν too much για ένα PG-13 forum,ακόμα και σε spoiler tag,και για αυτό αφαιρέθηκαν.Ελεος, τετοιες φωτογραφιες δεν πρεπει να δειχνονται....
Συνεχίστε παρακαλώ

Posted 25 July 2008 - 12:58
Στην γειτονια μας παλιοτερα ηταν ενας εφηβος που επιανε τις γατουλες τις χαιδευε και τις πηγαινε διπλα στον δρομο καθως τις κραταγε, με το που περνουσαν τα λεωφορεια αυτος τις πεταγε πανω στα λεωφορεια κι ετσι οι περισσοτερες πατιθηκαν!Ηθελα να ξερα αλλη δουλεια δεν ειχε αυτος απο το να πεταει τις γατουλες πανω στα λεοφωρεια?!!!Ελεος πια!Αυτη την ιστορια μας την ειχαν πει κατι παιδια απο την ταξη μου τα οποια καποτε ειχαν βαλει ενα σκυλακι σε μια γωνια και το κατουραγαν.Ντροπη τους και παλι ντροπη!Κι ολο αυτο για να γελασουνε και να κανουν πλακες και καλα!Αν ομως τους κατουραγε καποιος δεν θα τους αρεσε!!
Εχω ακουσει και για κατι μικρα παιδακια που ειχε δει μια φιλη μου, τα οποια ειχαν πιασει ενα νεογεννητο γατακι και ηθελαν να το πεταξουν μεσα στον υπονομο!Αλλα ευτυχως βγηκε μια γιαγια και τους εδιωξε.
Τέτοιες ιστορίες μπορώ να σου πω κι εγώ άπειρες, από γατάκι που θέλαν να του βάλουν δυναμιτάκια και το κοπάδι με τα σκυλιά που με πήγαινε σχολείο που μου το δηλητηρίασαν μέχρι τον σκύλο μου που μου τον εξαφάνισαν μέσα απ'το σπίτι μου και τη σκυλίτσα μου που της πέταξαν οξύ στα μούτρα και ο μόνος που κατάλαβε τι είχε το σκυλί (γιατί 3 κτηνίατροι δεν είχαν ξαναδει τέτοιο χάλι και είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά) ήταν ένα Κύπριος γείτονας μας που το είχε δει από βασανιστήρια Τούρκων. Ότι και να πεις, ότι και να περιγράψεις τίποτα δεν θα αλλάξει. Όσοι έχουμε την ευαισθησία να φερόμαστε στα ζώα όπως πρέπει, σαν ζωντανά πλάσματα, απλά θα φρικάρουμε με την μ@λ@κία που δέρνει κάποιους και αυτοί οι κάποιοι θα προσπερνάν αδιάφορα ή θα γελάνε κιόλας με τη φρίκη μας.
Α δεν αλλάξει επί της ουσίας η διαπαιδαγώγησή μας όσον αφορά τον χώρο που μας περιβάλλει και ό,τι αυτό συμπεριλαμβάνει, αν δεν πάψουμε να ανεχόμαστε τέτοιες ψυχανώμαλες συμπεριφορές τίποτα δε θα αλλάξει. Είτε θα ακούμε για "πεταμένα ζώα" επειδή κάποιοι νόμισαν πως το ζώο είναι παιχνίδι και όχι ευθύνη, είτε για ψυχανώμαλους βασανιστές. Έχω χάσει από καιρό κάθε ελπίδα πως θα κάνω κάποιον που δεν καταλαβαίνει, να καταλάβει σ'αυτή τη χώρα και έχω διαλέξει την πορεία μου ως η "τρελή" που ούτε περιστέρι πληγωμένο δεν αφήνει στο δρόμο. Εγώ θα το δώ να πετάει ενώ "εσείς" αγαπητοί αδιάφοροι θα το δείτε να ψοφάει. I choose life every time.
Posted 25 July 2008 - 12:58
Ξέρεις δεν είναι αλήθεια ήταν ένα πείραμα που έκανε ο καλλιτέχνης για να δεί την αντίδραση του κοινού. Ο σκύλος ζει και είναι καλά. Ψάξε το αν θές.
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni
Posted 25 July 2008 - 14:33
Posted 25 July 2008 - 14:37

Posted 25 July 2008 - 14:40
Posted 25 July 2008 - 19:01
Καθε μερα σκυλους τρωμε...
Ειδικα στην σχολη μου εχω φαει κατι Γατο-Σκυλα...μπουκια και συγχωριο!
Υ.Γ.
Αλλα συμφωνω οτι δεν ειναι σωστο να τα σκοτωνουμε αν δεν θελουμε να τα φαμε !
Posted 27 July 2008 - 21:31
Περιεχει πολυ σκληρες σκηνες.

Posted 28 July 2008 - 17:07
δεν το ειδα ολο,neo^,γινετε να μου στειλεις αν ειναι δυνατον σε πμ το λινκ για να το δω πιο μεγαλο και να το κανω download??
αυτοι,που συμπεριφερονται ετσι,πρεπει καποιος να τους κανει τα ιδια,να δουμε,θα τους αρεσει???????
Posted 28 July 2008 - 17:24
Η αλήθεια είναι σκληρή και πονάει αλλά πρέπει να φανεί!!!

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 29 July 2008 - 03:46
Posted 29 July 2008 - 05:41