Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τι φταίνε τα ζώα ωρέ?....
Posted 05 December 2008 - 17:36
Posted 05 December 2008 - 17:43

Posted 05 December 2008 - 17:45
αμα το κανεις με ζωο θεωρειται εγκλημα???δλδ αμα παρεις ενα προβατο και ασελγησεις σεξουαλικα πανω του σε πανε μεσα???
δεν ξέρω άμα σου χαλάω τα σχέδια,αλλα ναι είναι παράνομο...παράξενο ε?

Posted 05 December 2008 - 17:51
Posted 05 December 2008 - 17:55
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Xs2naxhaNls[/youtube]
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 14 December 2008 - 14:21
Ο σκύλος και η γάτα είναι ζώα που ζουν κοντά στον άνθρωπο, μετά από δική του επιλογή. Ο σκύλος, γρήγορα γίνεται για το αφεντικό του ένας ανεκτίμητος φίλος και η κοινή τους ζωή διαρκεί πολλά χρόνια. Η γάτα είναι το πιο ενδιαφέρον και συνάμα το πιο μυστηριώδες ζώο. Η θαυμαστή ευλυγισία της και αντοχή, η ήρεμη ιδιοσυγκρασία της, η αυτάρκεια και η υπερηφάνειά της, οι μυθικές σχεδόν πέντε αισθήσεις της, την κάνουν ένα σύντροφο πραγματικά συναρπαστικό.
Ο ίδιος ο άνθρωπος, όμως, που επέλεξε αυτά τα πλάσματα να αποτελούν τη συντροφιά του "προκάλεσε" και ένα τραγικό γεγονός: ένας μεγάλος αριθμός από αυτά είναι αδέσποτα. Αδέσποτα ζώα, είναι τα ζώα χωρίς "δεσπότη", χωρίς ιδιοκτήτη. Μόνον ο χαρακτηρισμός "αδέσποτα" δηλώνει καθαρά ότι είναι κάτι που εμείς (οι άνθρωποι) προκαλέσαμε.
Στη φύση, υπήρχε πλήρης ισορροπία μεταξύ των ζωντανών οργανισμών και όλα τα πλάσματα ζούσαν ελεύθερα και ασφαλή. Η πολιτισμική εξέλιξη, που εμείς καταφέραμε, εγκλώβισε τα ζώα, αβοήθητα, σε δρόμους, τσιμεντένια κτίρια και περιοχές άγονες. Και ενώ εμείς δημιουργήσαμε το "πρόβλημα", το διαιωνίζουμε, αλλά το τραγικότερο είναι ότι αντιδρούμε σε αυτό και αρνητικά.
Πρέπει να γίνει κατανοητό:
Τα αδέσποτα ζώα δεν είναι βρώμικα αντικείμενα ή πηγές μολύνσεως. Είναι ζωντανά πλάσματα, που εμείς εγκαταλείψαμε.
Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι η ουσία του "προβλήματος", ώστε να οδηγηθούμε στη λύση του. Διαφορετικά δημιουργείται ένας "φαύλος κύκλος".
Συγκεκριμένα, ο μέσος όρος ζωής των αδέσποτων είναι 3 χρόνια. Δυστυχήματα, ασθένειες, επιπλοκές γέννας, ασιτία δεν επιτρέπουν σε αυτά να ζήσουν περισσότερο
Θλιβερή εικόνα που συμπληρώνει τον παραλογισμό της πρωτεύουσας είναι και αυτή των αδέσποτων ζώων τα οποία περιφέρονται στα άλση, στις πλατείες και στους δρόμους της. Εκατοντάδες σκυλιά και γατιά προσπαθούν να επιβιώσουν ανάμεσα στην αδιαφορία των πολιτών αλλά και στην αδυναμία των αρχών να τα φροντίσουν αποτελεσματικά. Η Αθήνα είναι μία από τις λίγες μεγαλουπόλεις στην Ευρώπη όπου το φαινόμενο αυτό φαίνεται δυστυχώς να παίρνει ολοένα μεγαλύτερες διαστάσεις.
Τα ζώα αυτα είναι αντιμέτωπα με τις ασθενίες,τις δερματικες παθήσεις,τα αυτοκίνητα τις φόλες την κακοποίηση...την αδιαφορία. Και σαν να μην τους φτάνούν όλα αυτά τους συμπεριφερονται σαν ζωντανά σκουπίδια,φυγε απο δω παλιόσκυλο,ξουτ κωλόγατο..χώρια τις ομαδικές θανατώσεις απο δήμους και αρρωστούς "ανθρώπους"(θυμήσου τι έγινε την περιόδο ολυμπτιακών αγώνων).
σκουπες,ξύλα,τους πετάνε νερό...έζησα και ζω με ζώα και μπορώ να νιώσω τον πόνο τους στο πετσί μου...τα θλιμμενά μάτια τους ή το πόσο τρόμαγμένα είναι,
μας φοβόύνται και δεν τα αδικώ γι'αυτο... 9 χρόνια στο μαγαζί της μητερας μου μεγαλώσαμε πολλά γατάκια.Και όχι μόνο φαγητό αλλα΄και φάρμακα για ψύλους ή για ασθένιες..έιδα πολλά γατιά να φτερνίζονται και να βήχουν συνεχεία σαν φυματικά και να τρέχουν υγρα απ'τη μύτη και τα μάτια τους,λοιμώξεις και κρυώματα συνηθισμένα στα αδέσποτα μας έλεγαν πάντα οι κτηνίατροι(ποτέ δεν έχω δει γάτα σπιτιού να κάνει κάτι τέτοιο). Ο κοσμός παντά σχεδόν σκληρός και άκαρδος,τι τα θες αυτά διωξτα,παλιόγατά κτλ Είδα με τα ίδια μου τα ματιά γάτα με το αριστερό της πόδι κομμένο και με το οστό να εξέχει ,βδόμαδες ολόκληρες μας πήρε να τη συνεφέρουμέ.έκλαιγε πολύ η καημένη..Ο Ριρίκος ήταν ένα μικρό γατάκι κάπού ενός έτους με ρίγες,γκρίζο. Ήταν απίστευτα έξυπνο και γρήγορα έγινε η μασκότ του μαγαζιού. Παιχνίδια ,χαρές κάθε μέρα ερχόταν. Μια μέρα δεν ήρθε το μεσημέρι,ήρθε το απόγευμα όμως σφαδαζοντας απ'τους πόνους,το είχε χτυπήσει αυτοκίνητο και η εσωτερική αιμοραγία δεν του άφηνε πολλα΄περιθώρια ζωής. τελικά ξεψύχισε στα χέρια μου έχοντας φρικτούς σπασμούς μετά απο μερικα λεπτά. Παρόμοια κατάληξη έιχαν τα περισσότερα γατακιά εκει πέρα. Το πρωί είτε τα μάζευε κάποια γειτόνισσα ή ο πατερας μου αφήνοντας την μητέρα μου να περιμένει μάταια τον γυρισμο τους. Μια φορά μια γάτα γέννησε και την βάλαμε μαζί με τα μικρα της στην τουαλέτα του μαγαζιού. Εκει μέσα τα μεγάλωσε. Καποιος το κάρφωσε στο υγειονομικό απ'τη γειτονιά και ήρθαν και μας έγραψαν 3000 ευρώ πρόστιμο. Δεν πειράζει όμως,τα γατάκια σώθηκαν το ένα το έχω εγω το άλλο το δωσα σε φίλο μου. Όπως καταλαβαίνεις φίλε μου, η ζωή τα βιωματά μου και ο χαρακτήρας μου δεν μου επιτρέπουν να μην βλεπω τι γίνεται εκεί έξω. Μου έιναι αδύνατον να αδιαφορήσω για την δυστυχία τους. Η θεα τους και μόνο σου σπαράζει την καρδιά αν έχεις ζήσει με ζώα ειδικά.
Κάθε ζωό που βλέπω στο δρόμο μου υπενθυμίζει την κατάντια της σύνχρονης ανθρώπινης κοινωνίας. Φαντάσου τον εαυτό σου σε ένα δρόμο μόνο χωρίς λεφτά,χωρίς τίποτα. Τι θα φάς; Που θα κοιμηθείς; Σκέψου τι θα κάνες σε μια καταιγίδα. Τα ζώα σε πολλές γειτονιές δεν έχουν τίποτα απολύτως να φάνε ή σε αυτές που έχουν κάποιους να τα ταίζουν τι γίνεται πχ όταν αυτόί φύγουν πχ για διακοπές; Η απάντηση ειναι πολύ απλή ,λοιμοκτονούν. Οι ασθένεις θεριζουν όπως και το κρύο. Έχεις δοκιμάσει να πιείς νερό απ'τον δρόμο; Έχεις κοιμηθεί ποτέ σε πεζοδρόμιο; Μια σκυλίτσα γεννάει κοντά σε μία λεωφόρο, φαντάσου 4 μικρά παιδιά να πρέπει να περάσουν αυτή τη λεωφόρο μόνα τους. Βγες έξω κανε μια μικρή έρευνα και δες πως ζουν. Την ώψη τους,τις κινησείς τους,τις αντιδράσεις...πρόσεξες ποτέ όταν είναι ξαπλωμένα στα πεζοδρόμια το βλέμμα τους;
,σε πήραν ποτέ απο πίσω αναζητώντας λίγο φαί; Τα αδέσποτα ζώα αναπτύσουν αφύσικες συμπεριφορές
έχουν φοβίες,κυνήγουν διερχόμενα οχήματα κ.α Σου θυμήζουν αυτά που βλεπείς τον σκύλο ή τη γάτα σου;
Τα σκυλιά και οι γάτες είναι θηλαστικά δεν είναι πουλιά να φύγουν μακριά ή έντομα να ζήσουν οπουδήποτε...
Ο δρόμος δεν έιναι σπίτι για κανεναν και πόσο μάλλον όταν δεν μπορείς να μιλήσεις για να παραπονεθείς.
Τα αδεσποτα ζώα δεν θα πρεπέ να υπήρχαν όπως και τα παιδιά των φαναριών.
Δες και σκέψου όλα αυτά και αναρωτήσου αξίζει ο καλυτερος φίλος του ανθρώπου να είναι καταδικασμένος να ζει
έναν τέτοιο αθλιο βιο;
Θερμή παράκληση: Κάντε 'οτι περνάει απ'το χέρι σας για να αλλάξει κάτι.
*gomen για το τεράστιο ποστ παιδιά αλλά καταλάβαίνετε την αγανακτησή μου...
Edited by jumaru17, 14 December 2008 - 14:32.

Nanto Gokusatsu Ken! Hokuto Hiei Ken!
Love is your only weapon!

Posted 15 December 2008 - 22:43
Posted 21 June 2009 - 11:41
Posted 21 June 2009 - 12:29
τεσπα να μην πολυλογω,εγω εχω 2 γατες σπιτι μ...το ενα ειναι με 3 ποδια,γιατι η πορτα της πολυκατοικιας για τα αυτοκινητα πατησε το ποδι ενος μικρου γατιου..και ηταν το κακομοιρο ποση ωρα εξω και φωναζε και κανενας δεν εκανε τιποτα απολυτως..ε,γυρησα απο εξω που ημουν,και ετρεχα ξημερωματα σε κλινικη ζωων για να γινει καλα...μετα απο ενα μιση μηνα,εγινε καλα,με 2 επεμβασεις,ποσα φαρμακα,γαζες κτλ επειδη ορισμενοι ειναι ζωα τελειως και απλα λενε,αστο σιγα ας ψωφισει,τοσες γατες υπαρχουν....
σορρυ για το μεγαλο ποστ,αλλα τσαντιστηκα και ειπα να πω τον πονο μου!

Posted 21 June 2009 - 12:44
κτηνοβασια λεγεται...δεν ξέρω άμα σου χαλάω τα σχέδια,αλλα ναι είναι παράνομο...παράξενο ε?
Posted 24 June 2009 - 19:57
οχι ρε σεις οκ απλως το ειχα απορια και το ρωτησα...απλως εχω εναν φιλο που εχει φετιχ με τις χελωνες δεν κανω πλακα ετσι λεει τουλαχιστον...οτι του αρεσει να τελειωνει πανω τους...

Στο θέμα μας, να πω ότι συμφωνώ απόλυτα με όσα έχουν προειπωθεί απ'τους υπόλοιπους ζωόφιλους του thread. Στην τελική ανάλυση, και να μ'ενοχλεί που οι γάτες που πηγαινοέρχονται στην αυλή μου σκούζουν μες τ'αγρια μεσάνυχτα και με ξυπνάνε, δεν είναι σοβαρός λόγος αυτός να τις φολιάσω (όπως κάτι τραγικά περιστατικά που ακούω συνεχεια από γνωστούς με κατοικίδια και ηλίθιους γείτονες). Με την ίδια λογική, το μωρό των απέναντι που σκούζει όλες τις ώρες, μέρα-νύχτα, τι θα πρεπε να το κάνω? Οι "ηλίθιοι γείτονες" που προανέφερα, σ'αυτή την περιπτωση θα λέγανε "ε, μωρό είναι, δεν καταλαβαίνει". Ναι, ενώ το γατί ή ο σκύλος τι κάνει δηλαδή?
Κάτι που διάβασα επίσης σε παραπάνω ποστ για μια τύπισσα που παράταγε τα γατάκια επειδή η γάτα τη γένναγε συνέχεια, 2 πραγματάκια έχω να πω: 1) Η λέξη στείρωση της λέει κάτι, ή μήπως δεν ήθελε να στερήσει απ' τη γάτα της τη χαρά της μητρότητας?, 2) ευτυχώς που δεν την ξέρω προσωπικά γιατί θα με είχαν βάλει μέσα τώρα -αλλά αυτή θα χε φάει πολύ ξύλο, να δει τη γλύκα-.
Τέλος, και για να κλείσω με το παραλήρημα, αν ποτέ πιάσω στα χέρια μου τον αλβανό -δεν είναι ρατσιστικό σχόλιο προκατάληψης, όντως αλβανός ήταν ο τύπος- που μας έχει φολιάσει όλα τα σκυλιά στο χωριό και μια φορά πυροβόλησε κι ένα στο πόδι, θα τον στραγγαλίσω με τα ίδια μου τα χέρια. Κι όλα αυτά, γιατί τα σκυλιά γαβγίζανε και δεν μπορούσε να κλέβει με την ησυχία του.
Posted 24 June 2009 - 20:49
Edited by ssj2sanji, 07 April 2010 - 23:12.
Posted 24 June 2009 - 22:08
Posted 24 June 2009 - 22:27
Posted 25 June 2009 - 11:33
Καλα, για τους ανθρωπους που ναι μεν δε θελουν τα γεννητουρια, αλλα και δεν στειρωνουν τα ζωα τους επειδη "ειναι εναντια στη φυση" τι να πω...αν το παμε ετσι, εναντια στη φυση επισης ειναι να ζει η γατα/σκυλος σε εναν καναπε...αυτο που δεν καταλαβαινουν, ειναι πως τα ζωα ζευγαρωνουν για αναπαραγωγη και απο ενστικτο...οταν δεν τα ζευγαρωνεις αλλα εχουν ορμες, υποφερουν, γινονται επιθετικα και με τους ιδιοκτητες αλλα και με αλλα ζωα, και γενικα εχουν ολο αυτο το ορμονικο μαρτυριο που θελουν να το ξεδωσουν και δεν μπορουν. Δεν ειναι επιλογη τους, και δεν ειναι κατι που μπορουν να το ελεγξουν οπως ο ανθρωπος. Δεν θες γατια/σκυλια? Στειρωσε το..σταματαει η εκκριση αυτων των ορμονων και ησυχαζει το ζωο. Θελεις να το ζευγαρωσεις κααααποια στιγμη? ενεσουλα ή σπρευ για προσωρινη στειρωση και το ζευγαρωνεις καποια στιγμη..αλλα αφου το κανεις, και δεν θες αλλο, κανε την μονιμη στειρωση μετα..
Το δικο μου το ζωντανο, οταν ενηλικιωθηκε και αρχισαν οι ορμονες του να παιζουν μπιλιαρδο, ειχε γινει και επιθετικο, και καβαλαγε οποιον εβρισκε, και καθε βραδυ ανεβαινε στο κρεβατι μου και με κοιταζε με ορεξεις..ο πατερας μου ήταν αντιθετος με τη στειρωση, του προτεινα να το παω το σκυλι να κοιμηθει μαζι τους για μερικα βραδια να δουν πως ειναι. Τελικα το πηγα το σκυλι με τη μαμα μου, το στειρωσαμε και τελειωσε το θεμα. Ουτε καμακι, ουτε καβαληματα, ουτε επιθετικοτητες ουτε τιποτα..εγινε μπουλουκος βεβαια, αλλα μικρο το κακο.

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm