Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

The Pokemon Place

• Please log in to reply
933 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει; (67 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει;

1. GSC Remakes (50 ψήφοι [74.63%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 74.63%

2. Συμπληρωματική των Diamond/Pearl (17 ψήφοι [25.37%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 25.37%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#106 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2007 - 16:55

oh,ii na :P θελω :wooi2:

i have Mew!actually Mews :P cloning in Silver/Gold ruled X3

Το είχα και το Mew και το Celebi στην Silver μου.
Μόνο η Ruby μου την γλίτωσε και δεν τα συμπλήρωσα όλα. XD

Yup, και εγώ, όμως δεν υποστηρίζεται ανταλλαγή από τα παλιά Pokemon παιχνίδια. Βασικά οι μηχανισμοί των RGBY/GSC είναι παντελώς διαφορετικοί. Τα παιχνίδια των γενιών 3+ χρησιμοποιούν παρόμοια egnine, ωστόσο δεν έχουν καμία σχέση με τους παλιούς μηχανισμούς... :nanana:

Είμαι μέσα! Πείτε μου πότε ξεκινάμε! :wooi2:

~ Storm ~

Spoiler:

Το συντομότερο δυνατόν... :Blissfull: Το καλοκαίρι δηλαδή... :wis:

oR4yYRl.gif

#107 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΜπραχάμες

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2007 - 17:16

Spoiler:

Αν θυμόμαστε λέει... Παλιοί καλοί καιροί... :nanana:

Καλά ε, θα βουήξει ο τόπος το καλοκαίρι...

~ Στορμ ~

Δημοσιευμένη  εικόνα

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together

#108 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2007 - 17:35

Και εγώ μέσα αν και θα έχω εξεταστική μάλλον εκείνο το καιρό αλλά δε βαριέσαι:bahhh:Να ρωτήσω και μια απορία που έχω.Θα μπορούμε να κάνουμε ανταλλαγές και μάχες μεταξύ μας από το σπίτι μας μέσω wi-fi;Πρέπει να έχουμε έναν ειδικό αντάπτορα για κάτι τέτοιο σωστά;Κάτι ακριβώς θα κάνουμε με την ομάδα που θα φτιάξουμε;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#109 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2007 - 17:35

Αν θυμόμαστε λέει... Παλιοί καλοί καιροί... :nanana:

Spoiler:

Well, first things first! Ας βρούμε ένα όνομα για την ομάδα μας... Το .aNiMe//GR θα ήταν καλό, όμως δεν νομίζω αρκετά καλό, ίσως να το αναφέραμε στο όνομα, ή κάποιο μέρος, αλλά σίγουρα όχι ως όνομα... Για πείτε καμία πρόταση...

Edit:

Θα μπορούμε να κάνουμε ανταλλαγές και μάχες μεταξύ μας από το σπίτι μας μέσω wi-fi;Πρέπει να έχουμε έναν ειδικό αντάπτορα για κάτι τέτοιο σωστά;

Ναι! Ανταλλαγές και μάχες γίνονται! Αν έχεις router με Wireless, δεν χρειάζεται, αν δεν έχεις, μπορείς να αγοράσεις το Nintendo Wi-Fi USB Connector από το nintendo.gr... ;)

oR4yYRl.gif

#110 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΜπραχάμες

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2007 - 22:02

Spoiler:

:hahaha:

Τα θέλω! Τα θέλω πολύ!

Well, first things first! Ας βρούμε ένα όνομα για την ομάδα μας... Το .aNiMe//GR θα ήταν καλό, όμως δεν νομίζω αρκετά καλό, ίσως να το αναφέραμε στο όνομα, ή κάποιο μέρος, αλλά σίγουρα όχι ως όνομα... Για πείτε καμία πρόταση...

.pOkEmOn//GR? :wooi2:

~ Storm ~

Δημοσιευμένη  εικόνα

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together

#111 Rihardil

Rihardil

~ Anchor...Hoenn Region ~

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2007 - 16:50

Παιδια και σε μενα φαινεται εξαιρετικη αυτη η ιδεα!!!Το βρισκω πρωτοτυπο και Τ Ε Λ Ε Ι Ο!Βασικα εχω ενα προβληματακι!Δεν μπορω να αγορασω απο την nintendo το Wi-fi USB connector δεν εχω πιστωτικη!Σνιφ...!Καμια ιδεα???

#112 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2007 - 16:53

Βασικα εχω ενα προβληματακι!Δεν μπορω να αγορασω απο την nintendo το Wi-fi USB connector δεν εχω πιστωτικη!Σνιφ...!Καμια ιδεα???

απ'οσο ξερω με αντικαταβολη στελνει το Nintendo.gr...u don't need a credit card ^^
*i need to buy one myself επιτελους Τ_Τ*

#113 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2007 - 18:06

βασικα εχει στα μεγαλα μαγαζια ηλεκτονικων! εγω το πειρα απο media market! παντος κανει καπιες κονξες που και που δλδ αν εχεις λεφτα παρε κανα ασηρματο modem/router (η οπος αλλιως λεγετε ) αν και τον usb ειναι πιο φτηνη λυση :D

παντος το team θα εχει πολυ πλακα xaxa
Δημοσιευμένη  εικόνα
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#114 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2007 - 03:20

Damn! Έγινα μέλος στο Nintendo.gr αλλά δεν βρίσκω στο ηλεκτρονικό της κατάστημα Wi-fi USB connector! :uhh: Ή εγώ δεν ψάχνω καλά (οπότε δείξτε μου το αντίστοιχο link) ή είναι καιρός να βγάλω pre-paid card για να παραγγείλω από αλλού (που θα έβαζα όταν με το καλό θα μου ερχόταν η ADSL, αλλά...). Ηeeeeeeeelp!

Με την ευκαιρία, πήρα την Pearl λόγω του Pokemon που έχει στο εξώφυλλο (πως το λένε με την ευκαιρία;) κι ως λάτρης των fire Pokemon ξεκίνησα με Chimchar (o oποίος τώρα είναι Monferno 27 Lv). :wis:

Tέλος, θα 'θελα κι εγώ να μπω στην ομάδα κι όταν με το καλό τελειώσετε τις εξετάσεις να κανονίσουμε κανα lan party. :wooi2: Tι λέτε;

#115 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2007 - 07:03

Απ' ότι φαίνεται, δεν έχει άλλα USB Connectors, πάντως καλού κακού ρίξε ένα τηλέφωνο στην Nortec. :wis:

New Info for Dungeons 2... Οι εκδόσεις θα ονομάζονται Team Time Exploration και Team Dark Exploration. Το γεγονός ότι η μία είναι Dark και όχι space, ίσως να προδίδει και την τρίτη έκδοση των Diamond/Pearl. Αν λοιπόν αυτή ονομάζεται Pokemon Dark, είναι και πολύ πιθανό να έχει τον Darkrai ως signature Pokemon... (Don't be happy Darkrai fans, Arceus still has hopes... :nanana:)

Τέσπα, οι ανακοινώσεις για το Manaphy ξεκίνησαν χτες. http://ms.nintendo-europe.com/manaphy/enGB/main.html
Την επόμενη βδομάδα, 20-25 Μαίου θα το έχουμε 100%...

oR4yYRl.gif

#116 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2007 - 09:57

Ρε για το release date πότε θα ξέρουμε κάτι? :nod:
1

#117 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2007 - 10:59

According to reports by Famitsu.com and ITmedia +D Games, the president of The Pokémon Company, Tsunekazu Ishihara, today made the first official statement on a European release date for Pokémon Diamond and Pearl. After mentioning the strong sales of Diamond and Pearl in Japan and that they were released in North America in April, he said the games will be released in Europe in July.

The speech was at a press event for the 10th Pokémon movie, Dialga vs. Palkia vs. Darkrai, and the distribution of Darkrai at Japanese theaters. Shōko Nakagawa of Pokémon Sunday was at the event showcasing the download procedure of Darkrai.

Ορίστε, μάθαμε! :riiight:

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#118 Rihardil

Rihardil

~ Anchor...Hoenn Region ~

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2007 - 16:14

Αποκλειεται η κασετα που θα ολοκληρωνει την τριλογια των Diamond/Pearl λογικα το ονομα της θα συμπληρωνει τις Diamond/Pearl,οπως συμβαινει εδω και πολλα χρονια(Red/Green/Blue/Yellow , Silver/Gold/Crystal , Sapphire/Ruby/Emerald, Leafgreen/Fired)Ισως να λεγεται αμεθυστος...Ποιος ξερει? Παντως το Dark μου φαινεται καπως κουλο! Ασε που υπαρχουν φημες πως η τrιτη εκδοση θα εχει σαν θρυλικο το Girantina...

#119 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2007 - 22:05

Αυτές οι φήμες έχουν δημιουργηθεί από sites, όπως το PokemonMillennium, και δεν φτάνουν καν τον όρο "φήμη"... :P
Ναι, το Giratina έχει μία μεγάλη πιθανότητα να είναι το θρυλικό της επόμενης έκδοσης, παρά ταύτα, αν και είναι αμφίβολο, θέλω να πιστεύω ότι ο Arceus θα έχει αυτή τη θέση...

Όσο για την ημερομηνία, ευελπιστώ ότι αρχές Ιουλίου θα τις έχουμε, αν και τώρα πια, κανείς δεν ξέρει, πόσο μακρυά μπορούν να το πάνε... :P

oR4yYRl.gif

#120 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2007 - 10:38

Θέλουμε Giratina για το θρυλικό της τρίτης κασέτας. Τέρμα :D
1