Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Pokemon Place

• Please log in to reply
933 replies to this topic

Poll: Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει; (67 member(s) have cast votes)

Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει;

1. GSC Remakes (50 votes [74.63%])

Percentage of vote: 74.63%

2. Συμπληρωματική των Diamond/Pearl (17 votes [25.37%])

Percentage of vote: 25.37%

Vote Guests cannot vote

#136 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 28 May 2007 - 16:06

Πριν... Μπερδεύτηκα.... :
Πάντως δεν αποκλείεται να γίνει πρόωρο Release... Σημαίνει πολλά να βάζουν 2 μήνες (ακριβώς, μάλιστα) για preorder... Από την άλλη το MP8 δεν θα το παράγγειλαν, όσοι θα παραγγείλουν τις DP... :P

oR4yYRl.gif

#137 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 28 May 2007 - 22:47

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!! :clap:

....ahem....

Σοβαρά πιστεύεις να έλθει αρκετά πιο νωρίς σ'αυτούς που προπαρήγγειλαν; :o

Το έυχομαι! :if:

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#138 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 29 May 2007 - 08:07

Σιγά... Το πολύ μια μέρα πιο νωρίς να έρθει. Δεν μπορούν να το στείλουν πιο νωρίς.

#139 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 29 May 2007 - 08:31

Αρκετά, όχι. Καμιά βδομάδα νωρίτερα, ναι. :
By the way, ώρα να αλλάξουμε το Poll μας. Καμιά πρόταση;
Εμένα το Pokemon Colosseum Mega Pack μου το είχαν φέρει πάνω από μία βδομάδα νωρίτερα, και το Pokemon Link!, 4-5 μέρες νωρίτερα... :)

oR4yYRl.gif

#140 Rihardil

Rihardil

~ Anchor...Hoenn Region ~

• Members
  • 493 posts

Posted 29 May 2007 - 12:57

Ρε'σεις, σας εχει παρουσιασει προβλημα καποια κασετα απο pre-order???Επισης εχουν καμια διαφορα απο αυτες που βγαινουν στο κανονικο release date??Βοηθηστε γιατι δεν εχω ξανακανει pre-order και δε θελω να κανω και να μου βγει μαπα η κασετα

#141 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 29 May 2007 - 13:57

Δεν παίζει να έχεις κανένα πρόβλημα! :riiight:
Ίσα ίσα, αν είμαστε τυχεροί, θα έχει και Pokemon δώρα μαζί! ;)

oR4yYRl.gif

#142 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 29 May 2007 - 14:35

Λοιπον,εκανα το pre-order πριν απο λιγο!ΜΕ αντικαταβολη η τιμη της κασετας ανεβαινει?

#143 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 29 May 2007 - 14:46

Επισης δεν βρισκω πουθενα το Wi-Fi USB connector!Καμια ιδεα???

#144 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 29 May 2007 - 15:13

Επισης δεν βρισκω πουθενα το Wi-Fi USB connector!Καμια ιδεα???

προσωπικα θα το παρω απο δω http://www.play.com/Games/DS/4-/731691/Nintendo-DS-Wi-Fi-USB-Connector/Product.html
που δεν νομιζω να σε βολευει,αφου θελει καρτα κλπ...

#145 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 29 May 2007 - 16:13

Η τιμή δεν ανεβαίνει, και μάλιστα δεν χρεώνεσαι ταχυδρομικά... :riiight:
Όσο για το Wi-Fi φοβάμαι ότι όντως είναι δύσκολο να βρεθεί πιά... Πάντως, θα σου σύστηνα να αγοράσεις ένα Router με Wireless, ειδικά αν σκοπεύεις να αγοράσεις ή ήδη έχεις κάποια κονσόλα με Wireless, που δεν είναι Nintendo.

oR4yYRl.gif

#146 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 30 May 2007 - 10:28

OK, μιας και ξεμπέρδεψα με το βραχνά της Φυσικής (το μόνο μάθημα που ήθελα σοβαρό διάβασμα), λέω να κάνω τώρα την παραγγελία :P

Βασικά, ήθελα να σε ρωτήσω Ανδρέα (μιας και έχεις κάνει πιο πολλές φορές από μένα παραγγελία από nintendo.gr :P) αν συμφέρει να παραγγείλουμε μαζί με τον WL τις κασέτες. Δηλαδή, αν κάνω μεγαλύτερη παραγγελία, δεν έχω περισσότερες πιθανότητες να μου βάλουν μέσα κανένα δωράκι? :wis:
1

#147 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 30 May 2007 - 11:02

Βασικά, ήθελα να σε ρωτήσω Ανδρέα (μιας και έχεις κάνει πιο πολλές φορές από μένα παραγγελία από nintendo.gr :P) αν συμφέρει να παραγγείλουμε μαζί με τον WL τις κασέτες. Δηλαδή, αν κάνω μεγαλύτερη παραγγελία, δεν έχω περισσότερες πιθανότητες να μου βάλουν μέσα κανένα δωράκι? :wis:

Όχι, βασικά έχετε λιγότερες, εώς μηδαμινές... :
Εγώ είχα παραγγείλει Mario Kart DS + USB Connector, και ένα άλλο παιδί μόνο το Mario Kart. Εμένα δεν μου είχε κανένα δώρο, ενώ αυτού είχε ένα παιχνίδι Demo δώρω... :OMG3:
Βασικά έστω ότι δίνουν ξέρω 'γω Dialga + Palkia μαζί με Diamond και Pearl αντίστοιχα. Αν παραγγείλεται 2 από κάποια, πάλι μόνο μία φυγούρα θα έχει. Θα σας συμβούλευα να μην κάνετε κάτι τέτοιο, σε καμία περίπτωση... :uhh:

oR4yYRl.gif

#148 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 30 May 2007 - 11:04

Θα ακούσουμε τις Σοφές (ναι...:wis:) συμβουλές σου και θα παραγγείλουμε ξεχωριστά ;)
1

#149 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 posts
  • LocationΜπραχάμες

Posted 30 May 2007 - 11:28

Μη σκάτε ρε παιδιά. :Ρ Όποιος θέλει να παίξει, θα βρει την κασέττα ακόμα και στο βυθό της θαλάσσης. Χαλαρώστε λίγο...

~ Στορμ ~

Posted Image

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together

#150 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 30 May 2007 - 11:50

Sure things, το θέμα είναι πότε θα την βρει... :

oR4yYRl.gif