Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Pokemon Place

• Please log in to reply
933 replies to this topic

Poll: Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει; (67 member(s) have cast votes)

Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει;

1. GSC Remakes (50 votes [74.63%])

Percentage of vote: 74.63%

2. Συμπληρωματική των Diamond/Pearl (17 votes [25.37%])

Percentage of vote: 25.37%

Vote Guests cannot vote

#91 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 10 May 2007 - 17:39

Έτσι λέω κι εγώ. Σιγά μην καθίσω εγώ να χαλάσω τη μερούλα διαβάζοντας όλη την ώρα σα φυτούκλα αν δε βρίσκομαι σε περίοδο εξετάσεων. :riiight:

~ Στορμ ~

Είναι απαραίτητο να διαβάζεις σαν φυτούκλα όταν είσαι τρίτη λυκείου... :emptyonexg1:

Τέσπα, δυστυχώς ούτε σήμερα έχουμε κάτι νέο... :deadga6: Πολύ ήρεμα τα πράγματα, λόγω των Αμερικάνων, όπως λέει και στο ανάλογο άρθρο στο Bulbanews.
Ας ελπίσουμε από βδομάδα να πάρουν μπρος τα πράγματα... Να δούμε πότε θα ανακοινωθεί και ο κωδικός για το Μάναφι... :erk:

oR4yYRl.gif

#92 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 posts
  • LocationΜπραχάμες

Posted 10 May 2007 - 19:13

Είναι απαραίτητο να διαβάζεις σαν φυτούκλα όταν είσαι τρίτη λυκείου... :emptyonexg1:

Τέσπα, δυστυχώς ούτε σήμερα έχουμε κάτι νέο... :deadga6: Πολύ ήρεμα τα πράγματα, λόγω των Αμερικάνων, όπως λέει και στο ανάλογο άρθρο στο Bulbanews.
Ας ελπίσουμε από βδομάδα να πάρουν μπρος τα πράγματα... Να δούμε πότε θα ανακοινωθεί και ο κωδικός για το Μάναφι... :erk:

Τζίφος δηλαδή... Άντε, μέχρι να έρθουν στην Ελλάδα οι κασέττες, εγώ θα έχω ξοδέψει και τα 10 ευρώ που μου έχουν απομείνει... Τ_Τ

~ Στορμ ~

Posted Image

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together

#93 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 11 May 2007 - 16:09

Παίδες, για μία από της πρώτες φορές, ξεκινά κίνηση στην χώρα μας σε σχέση με το Pokemon! Συγκεκριμένα το ελληνικό Pokemon Site Legendary Pokemon έχει ξεκινήσει την πρώτη ελληνική Pokemon Wiki! Προσπαθώ να συνισφέρω όσο μπορώ, αν κάποιος θέλει να βοηθήσει, υπάρχουν πληροφορίες στο πρώτο μέρος της Wiki.

oR4yYRl.gif

#94 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 posts
  • LocationΜπραχάμες

Posted 12 May 2007 - 09:35

Παίδες, για μία από της πρώτες φορές, ξεκινά κίνηση στην χώρα μας σε σχέση με το Pokemon! Συγκεκριμένα το ελληνικό Pokemon Site Legendary Pokemon έχει ξεκινήσει την πρώτη ελληνική Pokemon Wiki! Προσπαθώ να συνισφέρω όσο μπορώ, αν κάποιος θέλει να βοηθήσει, υπάρχουν πληροφορίες στο πρώτο μέρος της Wiki.

Πολύ καλή κίνηση από την πλευρά τους! Θα δω κι εγώ τι μπορώ να κάνω! ^^

Να κάνω μια ερώτηση όμως; Είμαι σε δίλημμα. Τ_Τ Νόμιζα ότι το είχα αποφασίσει, αλλά... Ποια από τις δύο κασέττες να πάρω; Dialga > Palkia, αλλά Wild Pokemon in Pearl > Wild Pokemon in Diamond...

~ Storm ~

Posted Image

#95 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 12 May 2007 - 10:57

Πολύ καλή κίνηση από την πλευρά τους! Θα δω κι εγώ τι μπορώ να κάνω! ^^

Να κάνω μια ερώτηση όμως; Είμαι σε δίλημμα. Τ_Τ Νόμιζα ότι το είχα αποφασίσει, αλλά... Ποια από τις δύο κασέττες να πάρω; Dialga > Palkia, αλλά Wild Pokemon in Pearl > Wild Pokemon in Diamond...

~ Storm ~

Όποια σου αρέσει περισσότερο... : Δεν είναι το Dialga καλύτερο από το Palkia... Βασικά είναι ουτοπικό να πεις ότι οποιοδήποτε Pokemon είναι καλύτερο από κάποιο άλλο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Dialga έχει χειρότερο Speed και καλύτερα HP από το Palkia, επομένως αυτοαναιρούνται. Επίσης σε μία μάχη Dialga vs Palkia σίγουρα δεν μπορείς να πεις ποιός θα νικούσε. Ο Palkia έχει καλύτερο SP.DEF. όμως η επίθεση όπως το Ice Beam που θα πήγαινε x2, πάει x1, αφού ο Dialga είναι και Steel. Παρόμοια συμβαίνουν και με τον Dialga να επιτίθεται... Πραγματικά, έκαναν εκπληκτική δουλειά στην επιλογή των τύπων... :P

Προσωπικά θα έχω την Diamond :riiight: Ίσως επειδή είναι μπλε και όχι ροζ... :wis: Ίσως επειδή ο Pearl είναι λίγο... δείτε (ο ξανθός, όχι ότι ο Diamond είναι καλύτερο βέβαια :hahaha:)... Ίσως επειδή προτιμώ τον Dialga... Ίσως και χωρίς συγκεκριμένο λόγο... :

oR4yYRl.gif

#96 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 posts
  • LocationΜπραχάμες

Posted 12 May 2007 - 12:10

Όποια σου αρέσει περισσότερο... : Δεν είναι το Dialga καλύτερο από το Palkia... Βασικά είναι ουτοπικό να πεις ότι οποιοδήποτε Pokemon είναι καλύτερο από κάποιο άλλο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Dialga έχει χειρότερο Speed και καλύτερα HP από το Palkia, επομένως αυτοαναιρούνται. Επίσης σε μία μάχη Dialga vs Palkia σίγουρα δεν μπορείς να πεις ποιός θα νικούσε. Ο Palkia έχει καλύτερο SP.DEF. όμως η επίθεση όπως το Ice Beam που θα πήγαινε x2, πάει x1, αφού ο Dialga είναι και Steel. Παρόμοια συμβαίνουν και με τον Dialga να επιτίθεται... Πραγματικά, έκαναν εκπληκτική δουλειά στην επιλογή των τύπων... :P

Προσωπικά θα έχω την Diamond :riiight: Ίσως επειδή είναι μπλε και όχι ροζ... :wis: Ίσως επειδή ο Pearl είναι λίγο... δείτε (ο ξανθός, όχι ότι ο Diamond είναι καλύτερο βέβαια :hahaha:)... Ίσως επειδή προτιμώ τον Dialga... Ίσως και χωρίς συγκεκριμένο λόγο... :

Κοίτα... όταν λέω Dialga > Palkia εννοώ ότι ο Dialga μου αρέσει περισσότερο. Όσο για το ροζ... εδώ άφησα την αδερφή μου να πάρει ροζ DS, εκεί θα κολλήσω; Λολ.

Τέλος πάντων, αφού θα πάρεις εσύ την Diamond, θα πάρω εγώ την Pearl για να ανταλλάζουμε. :hahaha:

~ Στορμ ~

Posted Image

#97 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 12 May 2007 - 12:18

Προσωπικά θα έχω την Diamond :riiight: Ίσως επειδή είναι μπλε και όχι ροζ... :wis:

loool,πρωταρχικος λογος που αποφασισα να παρω τη diamond ειναι αυτος ΧD
blue ftw :P and i also like Dialga more than Palkia for a reason XD

Τέλος πάντων, αφού θα πάρεις εσύ την Diamond, θα πάρω εγώ την Pearl για να ανταλλάζουμε.

boku mo trade suru yo :P:P

#98 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 12 May 2007 - 12:40

Εγώ θα πάρω την Pearl, βασικά επειδή το μαργαριτάρι μου αρέσει πιο πολύ από το διαμάντι σαν λίθος :nosey:
1

#99 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 12 May 2007 - 13:13

Εγώ θα πάρω τη Diamond επειδή μου αρέσει πιο πολύ σαν όνομα.Μέχρι τώρα πάντα έτσι διαλέγω πια από τις εκδόσεις θα πάρω:hihi2:

Posted Image

#100 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 12 May 2007 - 14:55

Και εγώ Diamond θα πάρω ;)

#101 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 posts
  • LocationΜπραχάμες

Posted 12 May 2007 - 14:55

Εγώ θα πάρω τη Diamond επειδή μου αρέσει πιο πολύ σαν όνομα.Μέχρι τώρα πάντα έτσι διαλέγω πια από τις εκδόσεις θα πάρω:hihi2:

Εγώ συνήθως τις επιλέγω λόγω χρώματος. ^^; Είναι μεγάλο το δίλημμα όταν η μία είναι μπλε και η άλλη κόκκινη... Αν η Emerald είχε βγει πριν από τη Ruby, τότε εκείνη θα είχα πάρει. Τώρα για την Pearl... Θα την πάρω για να ταιριάζει με το DS μας, αλλά και για να μην κακοκαρδίσω την Άννα που της αρέσει ο Palkia... Αλλά και για να έχετε κάποιον να ανταλλάσσετε όλοι εσείς οι Διαμαντάκηδες. :riiight: Τώρα, χρειάζομαι κάποιον με Emerald και Leaf Green και θα πιάσω όλα τα Πόκεμον! XD

~ Storm ~

Posted Image

#102 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 12 May 2007 - 16:12

Εγώ συνήθως τις επιλέγω λόγω χρώματος. ^^; Είναι μεγάλο το δίλημμα όταν η μία είναι μπλε και η άλλη κόκκινη... Αν η Emerald είχε βγει πριν από τη Ruby, τότε εκείνη θα είχα πάρει. Τώρα για την Pearl... Θα την πάρω για να ταιριάζει με το DS μας, αλλά και για να μην κακοκαρδίσω την Άννα που της αρέσει ο Palkia... Αλλά και για να έχετε κάποιον να ανταλλάσσετε όλοι εσείς οι Διαμαντάκηδες. :riiight: Τώρα, χρειάζομαι κάποιον με Emerald και Leaf Green και θα πιάσω όλα τα Πόκεμον! XD

~ Storm ~

No prob! :riiight: Στο Pokemon Box, στο GameCube, έχω όλα τα Pokemon με όλες τις εξελίξεις τους σχεδόν! :wooi2: And don't worry about Dialga, ολόκληρο Wi-Fi, κάποιος θα έχει! :hahaha: Ένας φίλος μου βρήκε αρκετά θρυλικά Shiny...!

Anyway, σκεφτόμουν να κάνουμε μία ομάδα, τα μέλη του .aNiMe//GR, όσοι μπουν παίρνουν free legendaries! :wooi2: XD
Anyway, δεν τίθεται θέμα στη συλλογή όλων των Pokemon, από εμένα ό,τι θέλετε, τα μόνα που μου λείπουν είναι ο Mew και το Celebi... :nanana:
Φυσικά χωρίς υπερβολές, για να μην χάνουμε το νόημα του Pokemon. :bike:

ΥΓ: Γιώργο, μιας και αναφέρθηκε, άλλαξε το poll, γράψε:

Ποία έκδοση θα χρησιμοποιήσετε;
Pokemon Diamond
Pokemon Pearl

oR4yYRl.gif

#103 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 12 May 2007 - 16:29

Anyway, σκεφτόμουν να κάνουμε μία ομάδα, τα μέλη του .aNiMe//GR, όσοι μπουν παίρνουν free legendaries! :wooi2: XD

oh,ii na :P θελω :wooi2:

Anyway, δεν τίθεται θέμα στη συλλογή όλων των Pokemon, από εμένα ό,τι θέλετε, τα μόνα που μου λείπουν είναι ο Mew και το Celebi... :nanana:

i have Mew!actually Mews :P cloning in Silver/Gold ruled X3

#104 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 12 May 2007 - 16:35

Το είχα και το Mew και το Celebi στην Silver μου.
Μόνο η Ruby μου την γλίτωσε και δεν τα συμπλήρωσα όλα. XD

LfNX0dh.png

#105 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 posts
  • LocationΜπραχάμες

Posted 12 May 2007 - 16:36

Είμαι μέσα! Πείτε μου πότε ξεκινάμε! :wooi2:

~ Storm ~

Posted Image