Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Pokemon Place

• Please log in to reply
933 replies to this topic

Poll: Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει; (67 member(s) have cast votes)

Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει;

1. GSC Remakes (50 votes [74.63%])

Percentage of vote: 74.63%

2. Συμπληρωματική των Diamond/Pearl (17 votes [25.37%])

Percentage of vote: 25.37%

Vote Guests cannot vote

#76 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 05 May 2007 - 12:53

Εκτός σχολιασμού μένει το γεγονός ότι πλησιάζει η ημερομηνία της Αυστραλίας και δεν έχουμε νέα για Ευρώπη... Ας ελπίσουμε μόνο, προσωρινά...

x2, έχει πάει αρκετά μακριά αυτή η βαλίτσα :fadeba1b:

Για τα άλλα, συμφωνώ μαζί σου, άλλωστε σχεδόν πάντα καλά τα λες όταν μιλάμε για Pokemon :wis:
1

#77 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 05 May 2007 - 13:07

Πάντως, αυτό που λέει η Amazon για την D/P European Release Date πολύ συζητήθηκε.

Δείτε εδώ, το πήραν στα σοβαρά, νομίζω...:nosey:

Και ένα quote από γνωστό Pokemon site:

It appears that Amazon.co.uk is already taking pre-orders for Pokémon Diamond and Pearl and according to it, the release date for Europe is June 30. Of course that's no official confirmation but it is likely that this is indeed the release date we've all been expecting for.

Βέβαια 30 Ιουνίου είναι Σάββατο, άρα είναι λάθος, αλλά πιστεύεται πως θα κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος του Ιουνίου ευτυχώς! :clap:

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#78 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 05 May 2007 - 18:52

Καλά μην παίρνεις και όρκο... Και το Ranger Μάρτιο θα κυκλοφορούσε, αλλά κόντεψε να φτάσει ακόμα και μετά από την κυκλοφορία των DP στην Αμερική...

Προσωπικά αρχίζω να χάνω τις ελπίδες μου... :cry:
Αυτό το 30 το έκαναν ξαφνικά official. Γιατί; Διότι έτσι λέει το Amazon... :uhh:
Δεν ξέρω, παιδιά. Η ημερομηνία 29/6 δεν μου φαίνεται καλή, επομένως αν δεν είναι εδώ 22, περιμένουμε για Ιούλιο...
Βασικά τι το συζητάμε; Αν ήταν για Ιούνιο θα το είχε στην λίστα για Q2, η οποία είναι Official... Ας είναι αρχές Ιουλίου τουλάχιστον, ας είναι... :nanana:

oR4yYRl.gif

#79 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 posts
  • LocationΜπραχάμες

Posted 06 May 2007 - 09:21

Καλά, μην σκάτε ρε παιδιά. Αν είναι να έρθει, θα έρθει.

(Εγώ θέλω μόνο να έρθει Ελλάδα πριν από τις 10 Αυγούστου - αλλά όχι πολύ πιο πριν γιατί θα σκάσω και θα αρχίσω να παίζω - γιατί θέλω να πάρω την Pearl και να παίζω στο πλοίο για Κρήτη... @ο@)

~ Storm ~

Posted Image

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together

#80 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 06 May 2007 - 09:28

Η nintendo την Ευρώπη τώρα τελευταία την έχει χεσμένη λίγο. Και ας μην υπάρχει στο Q2 releases, μπορεί να έρθει. Όπως και το paper mario. Ούτε για αυτό δεν έχει πει ημερομηνία κυκλοφορίας. Θα περιμένουμε και θα δούμε.

#81 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 06 May 2007 - 09:35

Καλά, μην σκάτε ρε παιδιά. Αν είναι να έρθει, θα έρθει.

(Εγώ θέλω μόνο να έρθει Ελλάδα πριν από τις 10 Αυγούστου - αλλά όχι πολύ πιο πριν γιατί θα σκάσω και θα αρχίσω να παίζω - γιατί θέλω να πάρω την Pearl και να παίζω στο πλοίο για Κρήτη... @ο@)

~ Storm ~

Σκάμε, πώς να μην σκάμε; :nanana: Αυτό είναι το τελευταίο καλοκαίρι για τους πολλούς από εμάς (για όσους είναι 15-16). Του χρόνου είμαστε 2α Λυκείου, και εκτός αυτού, το επόμενο καλοκαίρι θα έχουμε φροντιστήρια, σχολεία και διάφορα άλλα, προετοιμαζόμενοι για τις πανελλήνιες. Αν είναι να μην παίξω αυτό το καλοκαίρι, το παιχνίδι που περίμενα εδώ και 3-4 χρόνια, καλύτερα να μην το παίξω καθόλου... :uhh: Πραγματικά, θα χάσει την αξία του αν βγει ενάμιση μήνα πριν ανοίξουν τα σχολεία. Αν πάει πολύ αργότερα από μέσα Ιουλίου, δεν ξέρω αν θα το περιμένω. Θα παραγγείλω λογικά την έκδοση από Αυστραλία, αν και μάλλον πάλι δεν θα δουλέψει με το Ranger, αλλά τι να κάνουμε; Λογικά θα δουλεύει με το Battle Revolution, οπότε...

oR4yYRl.gif

#82 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 06 May 2007 - 09:52

Ρε συ, απλώς δεν θα κάτσω να περιμένω να μας φάνε όλο το καλοκαίρι μας :wis:

Την ώρα και τη στιγμή που τελειώνουν οι εξετάσεις θα δούμε. Λογικά θα έχει βγει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας (???). Αν είναι για μέχρι 10 Ιουλίου έχει καλώς, αλλιώς θα πάμε από άλλη πορτοκαλιά ;)
1

#83 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 posts
  • LocationΜπραχάμες

Posted 06 May 2007 - 10:16

Σκάμε, πώς να μην σκάμε; :nanana: Αυτό είναι το τελευταίο καλοκαίρι για τους πολλούς από εμάς (για όσους είναι 15-16). Του χρόνου είμαστε 2α Λυκείου, και εκτός αυτού, το επόμενο καλοκαίρι θα έχουμε φροντιστήρια, σχολεία και διάφορα άλλα, προετοιμαζόμενοι για τις πανελλήνιες. Αν είναι να μην παίξω αυτό το καλοκαίρι, το παιχνίδι που περίμενα εδώ και 3-4 χρόνια, καλύτερα να μην το παίξω καθόλου... :uhh:

Εμένα δε θα με στείλουν φροντιστήριο. :wis: Ας είναι καλά ο μπαμπάς το στραβόξυλο. Οπότε μην το παίρνεις για δεδομένο το φροντιστήριο για εμάς τα δεκαεξάχρονα. (Μην κοιτάτε την ηλικία. Αυτή είναι της Άννας.)

Θα παραγγείλω λογικά την έκδοση από Αυστραλία, αν και μάλλον πάλι δεν θα δουλέψει με το Ranger, αλλά τι να κάνουμε; Λογικά θα δουλεύει με το Battle Revolution, οπότε...

Γιατί να μη δουλεύει καλέ; Από πότε ισχύει αυτό; Με την 3η γενιά πάντως μπορούσες να ανταλλάξεις από ευρωπαϊκή κασσέτα σε αμερικάνικη. (Αχ... μην τα θυμάμαι αυτά... Από τα χέρια μου τον έχασα τον Δέοξυς...)

~ Storm ~

Posted Image

#84 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 06 May 2007 - 10:24

Το Ranger όμως έχει διαφορετικούς κωδικούς για το Manaphy για κάθε περιοχή...

#85 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 06 May 2007 - 10:52

Εμένα δε θα με στείλουν φροντιστήριο. :wis: Ας είναι καλά ο μπαμπάς το στραβόξυλο. Οπότε μην το παίρνεις για δεδομένο το φροντιστήριο για εμάς τα δεκαεξάχρονα. (Μην κοιτάτε την ηλικία. Αυτή είναι της Άννας.)

Καλά, ας μην αρχίσουμε περί του εκπαιδευτικού συστήματος, αλλά χωρίς φροντιστήρια θα είναι λίγο δύσκολο, τουλάχιστον εδώ θα ήταν. Βέβαια εκεί, λογικά, έχετε καλύτερα σχολεία. :P

Γιατί να μη δουλεύει καλέ; Από πότε ισχύει αυτό; Με την 3η γενιά πάντως μπορούσες να ανταλλάξεις από ευρωπαϊκή κασσέτα σε αμερικάνικη. (Αχ... μην τα θυμάμαι αυτά... Από τα χέρια μου τον έχασα τον Δέοξυς...)

Βασικά το Ranger δουλεύει διαφορετικά. Τα Pokemon RPGs δεν έχουν και πολλές διαφορές σε κάθε περιοχή, ωστόσο, η διαφορά των PAL, NTSC, NTSC-J παραμένει, οπότε υπάρχουν αμφιβολίες αν μπορεί να έχει συνδεσιμότητα με άλλα παιχνίδια, άλλων περιοχών. Άλλωστε με το Ranger, δεν ανταλλάσσεται το Manaphy, αλλά μεταφέρετε, παρόμοια με το Deoxys πιθανότατα...

Το Ranger όμως έχει διαφορετικούς κωδικούς για το Manaphy για κάθε περιοχή...

Αυτό δεν παίζει να είναι πρόβλημα. Υπάρχουν 6 διαφορετικές εκδόσεις στην Ευρώπη, όμως όλες θα έχουν Compatibility με οποιαδήποτε ευρωπαϊκή, από τις 6 διαφορετικές, πιθανότατα, εκδόσεις των Diamond/Pearl. Είναι καθαρά θέμα αποκωδικοποίησης . Το καλό της υπόθεσης είναι ότι και η Αυστραλία χρησιμοποιεί PAL, στις τηλεοράσεις τουλάχιστον. Φυσικά δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και με τα Video Games...

oR4yYRl.gif

#86 reckless

reckless

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 08 May 2007 - 23:42

Εγω παιδια το εχω σε Rom Στο DS το Pearl. Δεν εχω τα χριματα για DS+Game kai o χρονος μου ειναι ελαχιστος. :/
Posted Image
Nick Rest in peace .Magma 2002-2006
Only God can Judge me
!Reckless!

#87 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 09 May 2007 - 17:45

Εγω παιδια το εχω σε Rom Στο DS το Pearl. Δεν εχω τα χριματα για DS+Game kai o χρονος μου ειναι ελαχιστος. :/

Βασικά, είσαι reckless. Όνομα και πράγμα. :hihi2:

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#88 reckless

reckless

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 09 May 2007 - 23:00

χεχε γιατη το λες αυτο?τιν αληθεια λεω ρε ΣΙ :P
Posted Image
Nick Rest in peace .Magma 2002-2006
Only God can Judge me
!Reckless!

#89 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 posts

Posted 09 May 2007 - 23:56

Μήπως το έχετε πάρει λίγο θερμά το θέμα με το σχολείο; Δεν είναι και το τελευταίο σας καλοκαίρι... Χαλαρά τα πράγματα! :)
Posted Image

#90 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 posts
  • LocationΜπραχάμες

Posted 10 May 2007 - 17:28

Μήπως το έχετε πάρει λίγο θερμά το θέμα με το σχολείο; Δεν είναι και το τελευταίο σας καλοκαίρι... Χαλαρά τα πράγματα! :)

Έτσι λέω κι εγώ. Σιγά μην καθίσω εγώ να χαλάσω τη μερούλα διαβάζοντας όλη την ώρα σα φυτούκλα αν δε βρίσκομαι σε περίοδο εξετάσεων. :riiight:

~ Στορμ ~

Posted Image