Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

The Pokemon Place

• Please log in to reply
933 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει; (67 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει;

1. GSC Remakes (50 ψήφοι [74.63%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 74.63%

2. Συμπληρωματική των Diamond/Pearl (17 ψήφοι [25.37%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 25.37%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#61 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2007 - 12:31

[quote name='Ash_Pokemaster']Ήμουν στον Αστακό, και σε ένα κατάστημα πουλούσε τις Pokemon Diamond/Pearl, που είχαν κάνει Import από USA... :uhh: Εγώ δεν αντιστάθηκα και τις αγόρασα και τις δύο... :9bbc76d5: /quote]

Πριν δω το spoiler σε πίστεψα.Τουλάχιστον στο όνειρο σου έπαιξες καθόλου ή δεν πρόλαβες;:hahaha:

ΥΓ.Εγώ είδα έναν χειρότερο εφιάλτη.Είδα ότι είχα εξεταστική σε λίγες μέρες και δεν έχω διαβάσει τίποτα.Ευτυχώς ήταν όνειρο.:uhh:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#62 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2007 - 12:48

Χαχαχαχαχα! Πιάσαμε ψάρια! :try: XD
Δεν ξέρω τι έκανα, για κάποιο όμως λόγω μου έχει αποτυπωθεί μία αίσθηση Platform παιχνιδιού... :hmmm: XD

Anyways, έχω αρχίσει να κοιτάω stats από νέα Pokemon, και πραγματικά έχω βρει αρκετά καλά... Επίσης, αν και είναι νωρίς ακόμα, έχω αρχίσει να κάνω σχέδια για το μελλοντικό μας tournament... :hehe:

oR4yYRl.gif

#63 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΜπραχάμες

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2007 - 17:52

Καλύτερα να έβγαιναν τώρα που έχω και τα λεφτά. Τ_Τ Μέχρι τις 22/30 Ιουνίου μπορεί να είμαι ταπί...

Ανυπομονώ πάντως, αν και τα overworld με έχουν ξενίσει...

~ Storm ~

Δημοσιευμένη  εικόνα

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together

#64 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2007 - 18:11

Ανδρέα να λες και κανένα πιο αληθοφανές ψέμα ρε, δεν είμαστε και τόσο ντουβάρια {:nosey: }

Καλά 22 Ιουνίου θα ήταν ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΟ η καλύτερη ημερομηνία που μπορούν να τις βγάλουν :wis:
1

#65 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2007 - 10:46

Πραγματικά η καλύτερη... :|
Αν σκεφτείς ότι 18 τελειώνουμε μάλλον, και εμείς που είμαστε και τζογλάνια θα τις έχουμε και κάνα δυό μέρες νωρίτερα σχεδόν ταυτόχρονα με το τέλος του σχολείου θα παίζουμε... 8)

Μαρία, τι εννοείς σε έχει ξενίσει; :P Βασικά είναι αλήθεια ότι έχουν ψιλοαλλάξει τα γραφικά (για όσους το παρατήρησαν... :P). Εμένα πάντως μου αρέσουν αρκετά, και ιδιαίτερα το γεγονός ότι δεν είναι ούτε υπερβολικά "εξελιγμένα" (πραγματικά θα με χάλαγε να ήταν καθαρό 3D), ούτε όμως και έμειναν στάσημα. Γενικά, το γεγονός ότι είναι ακόμα χαρούμενα τα κάνουν πραγματικά όμορφα, στο στιλ του Pokemon, όπως πάντα... 8D

oR4yYRl.gif

#66 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2007 - 12:08

ρε σι αυτον τον arceus θα θελει να πας σε event για να τον παρεις? η θα ειναι μεσα στο game????
Δημοσιευμένη  εικόνα
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#67 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2007 - 12:15

Εμένα με χαλάει πάντως ότι οι μάχες είναι ακόμα το κλασικό sprite system. Εδώ και 10 χρόνια δεν έχει υποστεί καμιά απολύτως βελτίωση... Άμα το έκαναν 3D με cell shaded γραφικά θα ήταν πιστεύω πολύ πιο καλό ;)

#68 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2007 - 12:43

Εμένα με χαλάει πάντως ότι οι μάχες είναι ακόμα το κλασικό sprite system. Εδώ και 10 χρόνια δεν έχει υποστεί καμιά απολύτως βελτίωση... Άμα το έκαναν 3D με cell shaded γραφικά θα ήταν πιστεύω πολύ πιο καλό ;)

Απλά όχι. Θα ήταν άλλο παιχνίδι, όχι Pokemon.
1

#69 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2007 - 15:30

Γιατί ρε συ; Μια χαρά Pokemon θα ήταν.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#70 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2007 - 16:08

Συμφωνώ.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#71 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2007 - 17:20

Γιατί ρε συ; Μια χαρά Pokemon θα ήταν.

Χμ, βασικά είναι προσωπική άποψη του καθενός. Εμένα δε θα μου άρεζε ;)

Γι'αυτό ίσως έπρεπε να βάλω ένα IMO στο Post :nosey:
1

#72 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2007 - 17:28

ρε παιδια κανεις δεν ξερει πος να παρεις τον Arceus???

παντος οντος καλο θα ηταν μια αλλαγη στην μαχη!! ειδικα τα cell shaded πολι καλη ιδεα ακουγονται:d5f02ecd: :smokingg: :ahaadj8:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#73 Rihardil

Rihardil

~ Anchor...Hoenn Region ~

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2007 - 14:23

Τουλαχιστον στην Ιαπωνια και στην στις Η.Π.Α.τον Arceus το παιρνεις μεσω καποιου special event!Οσον αφορα την Ελλαδα μαλλον δε θα το παρουμε ποτε αφου σπανια γινονται εδω special events(Το μονο που εχει γινει ηταν για το Deoxys)

#74 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2007 - 17:32

ε και mew γινοταν (θιμαμε τοτε το ειχε παρει ενας απο το σχολειο μου και εβγαλε λεφτα γιατι το κλονοποιουσε και το πουλουσε LOL :oo: :8c460310: :uhh: :fadeba1b:

αλλα σιγα μην κανουν event δεν ειναι τα ποκεμον δυναμη οπως παλια στην Ελλαδα

χρυσες εποχες που πιγεναμε 20 τσογλανια και πιαναμε μια αιθουσα να δουμε την ταινια POKEMON ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ:1b38f9e2: :if: :hero: :hero: :hero: :hero:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#75 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2007 - 21:35

Όπως είπε και ο Στέργιος, σε καμία περίπτωση ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ POKEMON το συγκεκριμένο παιχνίδι. Πολύ απλά, οι μάχες στο Pokemon RPG, δεν προσφέρουν θέαμα, αλλά χρήση στρατηγικής. Θα ήταν πολύ κουραστικό να θες 50 δευτερόλεπτα για να τελειώσεις μία μάχη με ένα Poochiena... Πόσο μάλλον με 50 που θα χρειαζόταν ένα Snorlax για την βασική του εκπαίδευση. Ο μέσος όρος χρόνου για ολοκλήρωση του παιχνιδιού θα ήταν περίπου 1/3 περισσότερος από όσο τώρα. Εκτός αυτού, θα ήταν σχεδόν αδύνατον να χωρέσουν 521 (493 Pokemon + 3 Deoxys Forms + 25 Unown, δεν ξέρω αν μετράνε και οι αποχρώσεις των Arseus, ορισμένων από τα νέα Pokemon που είναι διαφορετικά, τα shiny, θηλυκά σε DP etc...) στην κάρτα του DS. Απλώς αδύνατον...
Όσο για το Sprite System, είναι ό,τι καλύτερο μπορούν να προσφέρουν, για ένα RPG ωρών τριψήφιου αριθμού, και σε σχέση με παλιότερα, τα Effects και όλα έχουν αλλάξει επιφανώς. :wis:

Συμφωνώ βέβαια ότι σε σοβαρές μάχες, online για παράδειγμα, θα ήταν εξαιρετικό να υπήρχαν 3D/Cell Shaded/Whatever γραφικά. Υποθέτω ότι το Battle Revolution για το Wii, πληρεί αυτή μας την ευχή και με το παραπάνω! :aaacf4:

Τουλαχιστον στην Ιαπωνια και στην στις Η.Π.Α.τον Arceus το παιρνεις μεσω καποιου special event!Οσον αφορα την Ελλαδα μαλλον δε θα το παρουμε ποτε αφου σπανια γινονται εδω special events(Το μονο που εχει γινει ηταν για το Deoxys)

Στην Ελλάδα έχουν γίνει ΟΛΑ τα Events που έχουν γίνει στην Ευρώπη, και μάλιστα είμαστε και μία από τις πρώτες χώρες που τα ξεκινούν. Συγκεκριμένα, η Ελλάδα ήταν η δεύτερη χώρα, αν δεν με απατά η μνήμη μου, που έφερε το Deoxys, σε όλη την Ευρώπη (μιλάμε, πριν από Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Αγγλία).
Τώρα για το Arseus καλά τα βλέπω τα πράγματα! :D Ο Darkrai και το Shaymin δεν είναι φυσικά προβλήματα, αφού στις Ιαπωνικές εκδόσεις υπάρχει Glitch που επιτρέπει την αιχμαλώτισή τους χωρίς κάποιο ειδικό ticket! Προσωπικά, αν δεν δω σημάδια κινητοποίησης της Nintendo όσο αναφορά τα Events, θα περάσω την ιαπωνική Diamond στο M3 μου και καθαρίσαμε! (αφού αγοράσω και κάψω το παιχνίδι, φυσικά! :try:)

Εκτός σχολιασμού μένει το γεγονός ότι πλησιάζει η ημερομηνία της Αυστραλίας και δεν έχουμε νέα για Ευρώπη... Ας ελπίσουμε μόνο, προσωρινά...

oR4yYRl.gif