Εμένα δε θα με στείλουν φροντιστήριο.
Ας είναι καλά ο μπαμπάς το στραβόξυλο. Οπότε μην το παίρνεις για δεδομένο το φροντιστήριο για εμάς τα δεκαεξάχρονα. (Μην κοιτάτε την ηλικία. Αυτή είναι της Άννας.)
Καλά, ας μην αρχίσουμε περί του εκπαιδευτικού συστήματος, αλλά χωρίς φροντιστήρια θα είναι λίγο δύσκολο, τουλάχιστον εδώ θα ήταν. Βέβαια εκεί, λογικά, έχετε καλύτερα σχολεία.

Γιατί να μη δουλεύει καλέ; Από πότε ισχύει αυτό; Με την 3η γενιά πάντως μπορούσες να ανταλλάξεις από ευρωπαϊκή κασσέτα σε αμερικάνικη. (Αχ... μην τα θυμάμαι αυτά... Από τα χέρια μου τον έχασα τον Δέοξυς...)
Βασικά το Ranger δουλεύει διαφορετικά. Τα Pokemon RPGs δεν έχουν και πολλές διαφορές σε κάθε περιοχή, ωστόσο, η διαφορά των PAL, NTSC, NTSC-J παραμένει, οπότε υπάρχουν αμφιβολίες αν μπορεί να έχει συνδεσιμότητα με άλλα παιχνίδια, άλλων περιοχών. Άλλωστε με το Ranger, δεν ανταλλάσσεται το Manaphy, αλλά μεταφέρετε, παρόμοια με το Deoxys πιθανότατα...
Το Ranger όμως έχει διαφορετικούς κωδικούς για το Manaphy για κάθε περιοχή...
Αυτό δεν παίζει να είναι πρόβλημα. Υπάρχουν 6 διαφορετικές εκδόσεις στην Ευρώπη, όμως όλες θα έχουν Compatibility με οποιαδήποτε ευρωπαϊκή, από τις 6 διαφορετικές, πιθανότατα, εκδόσεις των Diamond/Pearl. Είναι καθαρά θέμα αποκωδικοποίησης . Το καλό της υπόθεσης είναι ότι και η Αυστραλία χρησιμοποιεί PAL, στις τηλεοράσεις τουλάχιστον. Φυσικά δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και με τα Video Games...