Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Pokemon Place

• Please log in to reply
933 replies to this topic

Poll: Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει; (67 member(s) have cast votes)

Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει;

1. GSC Remakes (50 votes [74.63%])

Percentage of vote: 74.63%

2. Συμπληρωματική των Diamond/Pearl (17 votes [25.37%])

Percentage of vote: 25.37%

Vote Guests cannot vote

#751 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 27 June 2010 - 22:52

@yami: Βασικα μου ειπαν οτι Timid φυση ειναι καλη για το Jirachi συμφωνα με το Smogon :rolleyes:

Hardy is bad XD Το καημενο το Staraptor μου ειναι Hardy.
Παντως απο οτι εμαθα μπορεις να κανεις soft reset και σε Ποκεμον απο event.

EDIT: Οι Black & White με ενθουσιαζουν ολο και περισσοτερο http://serebii.net/index2.shtml

#752 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 27 June 2010 - 23:10

Ρε παιδιά εμένα γιατί δεν μου έρχεται; Έχω ακολουθήσει όλα τα βήματα. Εκεί όμως που είναι πράσινο το σήμα μου γίνεται μετά από λίγο κόκκινο και μου λέει unable to connect...

T_T

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#753 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 28 June 2010 - 11:45

Μαλλον δεν πιανει συνδεση? Ειναι το μονο που μπορω να σκεφτω και το πιο πιθανο.

http://www.filb.de/1332
http://www.serebii.net/index2.shtml

Ολος ο ενθουσιασμος μου πηγε για βρουβες. :deadga6: Τριπλες μαχες και αθλια Ποκεμον. Μαλιστα.

#754 CodeOfSilence

CodeOfSilence

Starting...

• Members
  • 9 posts

Posted 12 July 2010 - 05:10

Παιδιά επειδή θέλω να ξαναξεκινήσω να παίζω ποκεμον ποια κασέτα μ προτείνετε;
Έχω παίξει blue, silver και ruby. Την σίλβερ την έχω παίξει πολλές φορές και νομίζω πως θα ήθελα κάτι νέο και όχι το remake της. Επίσης όσον αφορά το anime. Γίνεται να το δω από την 4η γενιά;

#755 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 12 July 2010 - 12:24

@CodeOfSilence: Platinum is your choice. Ειναι ο καλυτερος τροπος για να μαθεις την 4η γενια και εχει το καλυτερο σεναριο σε παιχνιδι Ποκεμον (και ενα σωρο θρυλικα...)

Για το ανιμε θα σου ελεγα να το ξεκινησεις απο τον 9ο κυκλο Battle Frontier. Για εμενα ηταν ενας απο τους πιο ενδιαφεροντες (και δεν εχει εξωφρενικα πολλα επεισοδια) και δενει σε καποια πραγματα με τους επομενους κυκλους της Diamond & Pearl.

Στο θεμα της 5ης γενιας τωρα, ελπιζω οι φημες για το Hihidaruma οτι δεν εχει εξελιξη να βγουν αληθινες. Μου αρεσει πολυ ετσι οπως ειναι.

#756 CodeOfSilence

CodeOfSilence

Starting...

• Members
  • 9 posts

Posted 12 July 2010 - 13:27

Οκ ευχαριστώ! Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν

#757 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 posts

Posted 14 July 2010 - 02:53

guys κανεις για wife batle and this stuff εχω ολλες της ποκεμον απλος πειτε μ σε ποια θετε μαχη^^
Posted Image
Spoiler: AnimeList

#758 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 14 July 2010 - 10:42

guys κανεις για wife batle and this stuff εχω ολλες της ποκεμον απλος πειτε μ σε ποια θετε μαχη^^

I choose you Kotonoha!:burningbe3:

Posted Image Posted Image

#759 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 14 July 2010 - 21:35

I choose you Kotonoha!:burningbe3:

Spoiler:

Win post is win :8):
Spam FTW ρε :kakaka:!!!

Πλακα-πλακα πρεπει να κατσω να ρυθμισω επιτελους τα wi-fi settings. Θελω να παιξω και εγω online :cry5:.

PS: Πολλα emoticon μου βγηκαν XD.

Edited by Jorg, 15 July 2010 - 11:04.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#760 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 posts

Posted 15 July 2010 - 20:40

καλά το ότι το wi-fi το έγραψα wife δεν το χα πάρει χαμπαρει τεκτημενι ταχύτητά xD
Posted Image
Spoiler: AnimeList

#761 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 15 July 2010 - 22:00

Δεν θα κάνω ειρωνικό σχόλιο για το πιο πάνω μήνυμα, αλλά θα ενημερώσω ότι με χάρισαν μια Pokémon Diamond για το DS, οπότε θα ξεκινήσω από εκεί (βλ. αυτό το ποστ)

#762 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 18 September 2010 - 03:45

Βγήκαν ε.

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#763 grrflyff

grrflyff

ディアルガ

• Members
  • 7 posts

Posted 18 September 2010 - 09:58

πιο fail γενια ποκεμον δεν εχω δει . Θυμιζουν κατι αναμεσα σε digimon & Ben 10 :P :P οτι ναναι δηλαδη . Μονο οι "αλλαγες" στα γραφηκα αξιζουν .......
Posted Image

#764 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 18 September 2010 - 11:00

επαιξα χτες λιγο το Black σε rom(the unpatched ver where you don't get EXP from battles)...idk,αλλα εμενα μ'αρεσε αυτο που ειδα :P Don't really care how the new pokemon look(never did after Gen I :P),οποτε all's right σε αυτο το τομεα for me. :3 Τα graphic updates σιγουρα φαινονται καλυτερα απο κοντα(λογικα φαινονται ακομα καλυτερα on the actual console). αν ερθουν καλα τα οικονομικα μου,I'm definitely getting the JPN White this year and EU Black next year.

#765 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 19 September 2010 - 02:07

Το δοκίμασα και εγώ κανά 10λεπτο.Η κάμερα δεν θα ταν καλύτερα αν ήταν λίγο πιο ψηλά ή είναι ιδέα μου;

Posted Image