Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Pokemon Place

• Please log in to reply
933 replies to this topic

Poll: Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει; (67 member(s) have cast votes)

Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει;

1. GSC Remakes (50 votes [74.63%])

Percentage of vote: 74.63%

2. Συμπληρωματική των Diamond/Pearl (17 votes [25.37%])

Percentage of vote: 25.37%

Vote Guests cannot vote

#736 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 12 May 2010 - 21:49

Παιδια, γιατι ειναι τοσο χαλια;
Ενταξει παλευονται καπως, αλλα ειναι σιγουρα χειροτερα απο τα προηγουμενα starters.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#737 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 12 May 2010 - 21:52

Εμένα μου αρέσουν τα νέα starters. Είναι γλυκούλια. Νομίζω ότι του νερού υποτίθται είναι κάτι σαν χιονάνθρωπος.
Εγώ είμαι hopeful για τις καινούριες πάντως. Θα τσεκάρω και HGSS...
Η Gen IV με απογοήτευσε να πω την αλήθεια. Υπερβολικά πολλά legendaries...
Posted Image
Posted Image

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

#738 MoBoRoS

MoBoRoS

*CoNsOle-AddiCt*

• Members
  • 34 posts

Posted 12 May 2010 - 22:01

Τα καλυτερα νεα της ημερας!
Ετσι ακριβως οπως το φανταστηκα τελικα ηταν το Grass(yes!)!
Ανυπομονω να παρω την white και να τσεκαρω το gameplay και τα στατιστικα των starters.
Τα design μου φανηκαν αρκετα ικανοποιητικα εως τωρα (μαρεσουν 3/5 revealed pokemon).
Μακαρι να ειναι εμπνευσμενη αυτη η γενια και οχι βιαστικη οπως η προηγουμενη.

#739 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 12 May 2010 - 23:02

Ελεος, του νερου ειναι βιδρα. Αν και ναι μοιαζει λιγο με κλοουν. Το ντυσιμο της κοπελιας ειναι λιγο slutty ή ειναι ιδεα μου?

Με βλεπω παλι με χορτου να ξεκιναω.

Τωρα ομως εχω μια απορια. Σχετικο ασχετο αλλα αν οι χαρακτηρες ειναι μεγαλυτεροι αυτο σημαινει οτι μπορει να μεγαλωσει ο Ash στο ανιμε...? Χμμμ...,

Το θεμα ομως ειναι οτι οι εικονες δειχνουν παλι μια προοπτικη τυπου τριων τεταρτων ασχετα με το βιντεο που ειδαμε. Ειμαι πολυ περιεργος τωρα.

#740 MoBoRoS

MoBoRoS

*CoNsOle-AddiCt*

• Members
  • 34 posts

Posted 13 May 2010 - 00:26

Το θεμα ομως ειναι οτι οι εικονες δειχνουν παλι μια προοπτικη τυπου τριων τεταρτων ασχετα με το βιντεο που ειδαμε. Ειμαι πολυ περιεργος τωρα.

Yup! Και το θεμα ειναι οτι αυτη τη φορα φαινεται καθαρα πως δεν προκειται για την αρχη της μαχης τυπου D/P/Pt/HG/SS που μενει χωρις το status bar για μερικα δευτερολεπτα, αλλα για μια τελειως νεα γωνια που(thank goodness) δειχνει ολη την πλατη του καθε pokemon και δεν την καλυπτει με γραμματα ή την κοβει στη μεση!

#741 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 16 May 2010 - 22:22

[media]http://www.youtube.com/watch?v=KudfSB5oW5s[/media]

Πιστευα οτι υπηρχε μια πιθανοτητα η καμερα να περιστρεφεται γυρω απο το εκαστοτε Ποκεμον που θα εκανε κινηση αλλα εκανα λαθος. παντως εχει ενδιαφερον οτι 500 τοσα Ποκεμον θα κουνιουνται κατα την μαχη. Και ανοιγοκλειμα ματιων/στοματος χωρις να φαινονται τα sprite ασχημα. Επισης αυτη η σκηνη με την πολη με εχει αφησει με το στομα ανοιχτο.

Εχω πολλες ελπιδες για αυτο το παιχνιδι πλεον. Με βλεπω να το παιρνω πρωτη μερα κυκλοφοριας.

#742 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 22 May 2010 - 20:30

Χμμ ενδιαφέρον φαίνεται και σίγουρα θα πάρω μία. Αυτό που με χαλάει είναι του νερού. Πως είναι έτσι; Τα άλλα είναι καλά. Απλά να μην το προχωρήσουν και ΑΛΛΟ. Δηλαδή φτάνει. Και από γενιές η πιο πετυχημένη για μένα ήταν του Jhoto.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#743 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 06 June 2010 - 14:32

Τελικά βγήκαν και οι εικόνες με τα θρυλικά. Η Άσπρη Βερσιόν θα έχει το μαύρο θρυλικό και η Μαύρη το άσπρο...

Εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#744 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 11 June 2010 - 01:07

Όταν πρωτοδοκίμασα να πιάσω το Entei είχα μια εμπειρία παρόμοια με την παρακάτω :laugh: :
Posted Image

Για περισσότερο γέλιο στην παρακάτω site:
http://www.awkwardzombie.com/index.php

#745 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 11 June 2010 - 05:46

Εγώ έχω χάσει τον λογαριασμό. Από που μπαίνω ξανά στον κόσμο των videogame Pokémon;
Για το άνιμε αποφάσισα να το πάρω εντελώς από την αρχή και uncut. Ζωή δεν έχουμε, έτσι κι αλλιώς :P

#746 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 25 June 2010 - 23:21

Εγώ έχω χάσει τον λογαριασμό. Από που μπαίνω ξανά στον κόσμο των videogame Pokémon;
Για το άνιμε αποφάσισα να το πάρω εντελώς από την αρχή και uncut. Ζωή δεν έχουμε, έτσι κι αλλιώς :P

Εγω θα σου ελεγα να το ξαναπιασεις απο τις HG/SS αν και η Platinum ειναι αρκετα καλη για να γνωρισεις την 4η γενια.

Απο την αρχη...?! Ο.ο Μιλαμε για πολλα επεισοδια. 12 κυκλοι. Καλο κουραγιο ;)
Εγω παλι καλα ειμαι στον 10ο.

http://www.pokemongoldsilver.com/uk/#/news/jirachi <--- Jirachi event Ομως θα ειναι και εδω διαθεσιμο? Λεει μεν Ευρωπη αλλα ποτε δεν ξερεις.

#747 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 26 June 2010 - 11:19

Jirachi event Ομως θα ειναι και εδω διαθεσιμο? Λεει μεν Ευρωπη αλλα ποτε δεν ξερεις.

μια χαρα ειναι διαθεσιμο XD just got mine for Soul Silver and Diamond :3

#748 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 26 June 2010 - 17:27

yeap yeap i got mine. Να μην ειχε μονο Timid nature XD

#749 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 26 June 2010 - 18:06

^ εμενα μου βγηκαν Serious και Hardy lol :P

#750 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 26 June 2010 - 20:55

Λίγο off της συζήτησης αλλά όλοι μου έλεγαν ότι τα Starters της IV είναι χάλια και ακόμα και οι εξελίξεις τους δεν βλέπονται, οπότε τα ψάχνω λίγο και πετυχαίνω αυτό...

Posted Image
ΤΕΛΕΙΟ.
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]