Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Pokemon Place
Posted 12 May 2010 - 21:49
Ενταξει παλευονται καπως, αλλα ειναι σιγουρα χειροτερα απο τα προηγουμενα starters.
*waving intensifies*
Posted 12 May 2010 - 21:52
Εγώ είμαι hopeful για τις καινούριες πάντως. Θα τσεκάρω και HGSS...
Η Gen IV με απογοήτευσε να πω την αλήθεια. Υπερβολικά πολλά legendaries...

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...
Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?
Honi soit qui mal y pense
Posted 12 May 2010 - 22:01
Ετσι ακριβως οπως το φανταστηκα τελικα ηταν το Grass(yes!)!
Ανυπομονω να παρω την white και να τσεκαρω το gameplay και τα στατιστικα των starters.
Τα design μου φανηκαν αρκετα ικανοποιητικα εως τωρα (μαρεσουν 3/5 revealed pokemon).
Μακαρι να ειναι εμπνευσμενη αυτη η γενια και οχι βιαστικη οπως η προηγουμενη.
Posted 12 May 2010 - 23:02
Με βλεπω παλι με χορτου να ξεκιναω.
Τωρα ομως εχω μια απορια. Σχετικο ασχετο αλλα αν οι χαρακτηρες ειναι μεγαλυτεροι αυτο σημαινει οτι μπορει να μεγαλωσει ο Ash στο ανιμε...? Χμμμ...,
Το θεμα ομως ειναι οτι οι εικονες δειχνουν παλι μια προοπτικη τυπου τριων τεταρτων ασχετα με το βιντεο που ειδαμε. Ειμαι πολυ περιεργος τωρα.
Posted 13 May 2010 - 00:26
Το θεμα ομως ειναι οτι οι εικονες δειχνουν παλι μια προοπτικη τυπου τριων τεταρτων ασχετα με το βιντεο που ειδαμε. Ειμαι πολυ περιεργος τωρα.
Yup! Και το θεμα ειναι οτι αυτη τη φορα φαινεται καθαρα πως δεν προκειται για την αρχη της μαχης τυπου D/P/Pt/HG/SS που μενει χωρις το status bar για μερικα δευτερολεπτα, αλλα για μια τελειως νεα γωνια που(thank goodness) δειχνει ολη την πλατη του καθε pokemon και δεν την καλυπτει με γραμματα ή την κοβει στη μεση!
Posted 16 May 2010 - 22:22
Πιστευα οτι υπηρχε μια πιθανοτητα η καμερα να περιστρεφεται γυρω απο το εκαστοτε Ποκεμον που θα εκανε κινηση αλλα εκανα λαθος. παντως εχει ενδιαφερον οτι 500 τοσα Ποκεμον θα κουνιουνται κατα την μαχη. Και ανοιγοκλειμα ματιων/στοματος χωρις να φαινονται τα sprite ασχημα. Επισης αυτη η σκηνη με την πολη με εχει αφησει με το στομα ανοιχτο.
Εχω πολλες ελπιδες για αυτο το παιχνιδι πλεον. Με βλεπω να το παιρνω πρωτη μερα κυκλοφοριας.
Posted 22 May 2010 - 20:30
Posted 11 June 2010 - 01:07

Για περισσότερο γέλιο στην παρακάτω site:
http://www.awkwardzombie.com/index.php
Posted 11 June 2010 - 05:46
Για το άνιμε αποφάσισα να το πάρω εντελώς από την αρχή και uncut. Ζωή δεν έχουμε, έτσι κι αλλιώς

Posted 25 June 2010 - 23:21
Εγώ έχω χάσει τον λογαριασμό. Από που μπαίνω ξανά στον κόσμο των videogame Pokémon;
Για το άνιμε αποφάσισα να το πάρω εντελώς από την αρχή και uncut. Ζωή δεν έχουμε, έτσι κι αλλιώς
Εγω θα σου ελεγα να το ξαναπιασεις απο τις HG/SS αν και η Platinum ειναι αρκετα καλη για να γνωρισεις την 4η γενια.
Απο την αρχη...?! Ο.ο Μιλαμε για πολλα επεισοδια. 12 κυκλοι. Καλο κουραγιο

Εγω παλι καλα ειμαι στον 10ο.
http://www.pokemongoldsilver.com/uk/#/news/jirachi <--- Jirachi event Ομως θα ειναι και εδω διαθεσιμο? Λεει μεν Ευρωπη αλλα ποτε δεν ξερεις.
Posted 26 June 2010 - 11:19
μια χαρα ειναι διαθεσιμο XD just got mine for Soul Silver and Diamond :3Jirachi event Ομως θα ειναι και εδω διαθεσιμο? Λεει μεν Ευρωπη αλλα ποτε δεν ξερεις.
Posted 26 June 2010 - 17:27
Posted 26 June 2010 - 18:06

Posted 26 June 2010 - 20:55

ΤΕΛΕΙΟ.
[/URL]