Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Pokemon Place
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 23:04
Ελπιζω να καταφερω να παρω την White μεχρι τις 22 που τελειωνει το Victini event. Αυτο το πραγμα με τα event στα Ποκεμον με σκοτωνει...
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 23:26
OMFG! Τις είχα ξεχάσει τελείως!
Με τη πρώτη ευκαιρία θα πάω να πάρω την black.
Γράψε λάθος... που λεφτά; Την κατέβασα για το desmume (το no$gba είχε ένα πρόβλημα που δεν κατάφερα να λύσω).
Δεν έχω παίξει σχεδόν καθόλου, οπότε δεν μπορώ να πω ακόμα τη γνώμη μου. Πάντως δεν μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2011 - 00:17
Γράψε λάθος... που λεφτά; Την κατέβασα για το desmume (το no$gba είχε ένα πρόβλημα που δεν κατάφερα να λύσω).
Δεν έχω παίξει σχεδόν καθόλου, οπότε δεν μπορώ να πω ακόμα τη γνώμη μου. Πάντως δεν μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.
Ε ντάξει μια από τα ίδια είναι με βελτιωμένα γραφικά και νέα Pokemon:hihi2:
Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2011 - 00:35
+1 orzΕλπιζω να καταφερω να παρω την White μεχρι τις 22 που τελειωνει το Victini event
and now to rant. why exactly did they put the black legendary in the White version and vise versa? D: I want me some Zekrom but also Black City!

anyway..I'm going for White in a couple of weeks hopefully. cannot wait~
Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2011 - 00:42
Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2011 - 05:47
Εγω παλι την τερματησα πριν καιρο και μου φανηκε πολυ ανωτερη απο τις pearl & diamond. Μου αφησε καλες εντυπωσεις παρολο που το σεναριο και οι χαρακτηρες θυμιζαν κλισε shounen action και οχι pokemon. Well, who cares... ειχε μερικα αρκετα καλα designs (ειδικα oι grass τυποι τα εσπαγαν) ενω υπηρχε μπολικο πραγμα να εξερευνησεις και μετα το πρωταθλημα.Γράψε λάθος... που λεφτά; Την κατέβασα για το desmume (το no$gba είχε ένα πρόβλημα που δεν κατάφερα να λύσω).
Α! Μην ξεχασω να αναφερω οτι ο rival ειναι bishie.

Ξεκινησα με τον excalibur (tsutarja/snivy για οσους δεν εχουν δει soul eater) και δυσκολευτηκα πολυ να επιλεξω μονο 6 ποκεμον για την ομαδα μου. Κυριο πλιγμα ειναι οτι δεν μπορεσα να βρω ενα καλο
Γιατι θελουν πολυ υπομονη αμα σκοπευεις να πιασεις ενα ματσο και να διαλεξεις τα καλυτερα ivs.
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2011 - 00:53
btw δεν ειχα διαβασει καθολου spoilers or anything really, και απο τη Gen V ηξερα μονο μετρημενα(8-10) pkm πριν ξεκινησω,οποτε everything is just so new and exciting~

Currently ειμαι στη Driftveil City,just heading off to the gym~ ;3
Samurott @ lvl 36
Zebstrika @ lvl 31
Victini @ lvl 25
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2011 - 01:50

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Regina: 17 Μάρτιος 2011 - 01:56
We don't exactly fit in. Anywhere. And we've made that our greatest strength
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2011 - 00:05
Κυριο πλιγμα ειναι οτι δεν μπορεσα να βρω ενα καλο
Spoiler:
Υπάρχει ένας σε ένα σπίτι πάνω από την Mistralton city που στο ανταλλάζει για ένα Boldore (αν δεν κάνω λάθος).
Anyway μόλις νίκησα την Σκύλα (

Τώρα που βρήκα και τρόπο να το τρέχω πιο γρήγορα στον emulator, το βρίσκω πολύ ωραίο. Είχε και τις ανατροπές του. Η μουσική μόνο με απογοήτευσε κάπως (ειδικά σε gym leaders και rivals περίμενα κάτι καλύτερο, Ν, team plasma και η αρχή των gym leaders είναι ωραίες).
Team so far:
Samurott 40lvl
Zebstrika 40 lvl (τι σου κάνει, άμα νικάς ολόκληρο gym μόνου σου

Unfezant 35 lvl
Leavanny 35 lvl
Ε και lillipup 10lv και deerling 24lv (νομίζω) επειδή έτυχε να τα πιάσω (το τελευταίο ήταν να το βάλλω στην ομάδα μου αλλά άλλαξα γνώμη...).
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2011 - 16:05
Lilipup ειχα 3-4 στην αρχη για να μου βρισκουν αντικειμενα (pickup) και να γλιτωνω λεφτα, οσο για το deerling, ηθελα κι εγω να παρω ενα αλλα η ομαδα μου ηταν τιγκα οποτε προτιμησα να κρατησω μια θεση για το zekrom.
Skyla? Ο χριστος κι η μανα του!!!

EDIT: Και ναι, δεν θα με χαλουσαε ουτε εμενα αν εμπαινε μεσα λιγη ορχηστρα. Καλα μεν τα bitακια, αλλα τοσα χρονια τα εχουν.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Vagelio: 20 Μάρτιος 2011 - 16:20
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 21:11
Oh, the GARness.
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 22:22
Κάνω δεύτερες σκέψεις btw. Ίσως να πάρω την White μέσα στον Απρίλη (πριν τις 20 βέβαια, αλλιώς δεν έχει νόημα).
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 22:36

@Night Wizard Seal
Μπα, δεν παιζει να βγει το Μάιο, πιο νωρις....
Ωωωω, τι εγινε meidei? Couldn't resist??? Kαι white κιολας, ετσι να αυξανονται οι zekrom fans:hero:! Btw, αναρωτιωμουν... εχει αναφερθει πως θα βγει η gray? Η απο την εμπειρια της "τελικης ντελουξ εκδοσης" που βγαινει παντοτε ενα χρονο μετα το υποθετεις?
Κι εγω το πασχα στο χωριο με το ds και τα pokemon θα τη βγαλω (βαζω και τον ξαδερφο μου να τα εκπαιδευει, κομπλε).
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 22:47

Στην White βλέπω μεγαλύτερο potential για κάποιο λόγο