Τι θέμα είναι να μην κάνεις triple post. Αν μπορείς, κάνε edit και βάλτα όλα σε ένα post
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Pokemon Place
Posted 06 June 2007 - 13:59
Τι θέμα είναι να μην κάνεις triple post. Αν μπορείς, κάνε edit και βάλτα όλα σε ένα post
Posted 07 June 2007 - 17:43
Posted 14 June 2007 - 01:58
Αν κι έχω χάσει εδώ και χρόνια το ενδιαφέρον μου για τις anime σειρά Pokemon (μόνο η πρώτη season με ξετρέλανε κι η τρίτη μου άρεσε αρκετά ενώ τις υπόλοιπες τις βρίσκω βαρετές) κάτι μου λέει ότι με το Pokemon Pearl/Diamond θα ξαναβρώ το ενδιαφέρον μου. Αρκεί να το δω στην japanese version (μμμμμμμμ, πως κακομάθαμε ξαφνικά με τα fansubs
Posted 14 June 2007 - 02:59
EDIT: ααααα και συγγώμη για τα greeklish τώρα το είδα
Posted 16 June 2007 - 16:22
περιμένω και εγώ την 27η Ιουλίου (ημέρα κυκλοφορίας Pokemon Diamond & Pear)
αν και έχω τερματίσει την Pearl (σε μορφή ROM , δηλαδή, τα παιχνίδια του DS στο PC και θα ήθελα να σας πω οτι το παιχνίδι αξίζει!
EDIT: Επίσης θα ήθελα να προσθέσω οτι τον Ιούλιο θα κυκλοφορίσει & η νέα ταινία Pokemon με όνομα Dialga VS Palkia VS Darkrai το Dialga είναι το θρυλικό Pokemon της Diamond και το Palkia της Pearl
To Darkrai είναι ένα ενδιάμεσο Pokemon το οποίο προσπαθεί να τα χωρίσει.
Το darkrai είναι αυτό:

ελπίζω να σας έδωσα καποιες πληροφορίες...
έχω δημιουργήσει το 2ο ελληνικό Pokemon fan site : http://www.freewebs.com/pokemongr
ελπίζω οι ελληνες pokefan να το εκτιμήσουν!
Posted 17 June 2007 - 00:53
Posted 17 June 2007 - 08:01
χρησημοποιείς rom ή εκανες παραγγελία απο το εξωτερικό ?Anooooo...καμιά βοήθεια για το super rod, plz;
snowpoint :
Μου ήρθε μία ιδέα
Tί είναι wifi?
EDIT: No Double Posting!!
Posted 17 June 2007 - 21:17
Επειδή από ότι βλέπω έχουμε αρκετούς ήδη που έχουν τα παιχνίδια, λογικά μέσα στον Ιούλιο θα γίνει κάτι. Φυσικά, θα επαναληφθεί άλλο ένα πρωτάθλημα μέσα στον Αύγουστο, που όλοι θα έχουν Diamond ή Pearl.
Posted 18 June 2007 - 00:50
Χρησιμοποίησα το rom. Ξέρω, πρέπει να ντρέπομαι που δεν πήρα το original...χρησημοποιείς rom ή εκανες παραγγελία απο το εξωτερικό ?
Posted 18 June 2007 - 08:44
Χρησιμοποίησα το rom. Ξέρω, πρέπει να ντρέπομαι που δεν πήρα το original...
Τότε και εγώ κάπως έτσι πρέπει να νιώθω για το ROM
enjoy
Posted 18 June 2007 - 16:52
το δικό σου emulator τρέχει το pokemon diamond ή pearl σε αργές ταχύτητες? slow motion ?
Δεν έχει emulator, αλλά χρησιμοποιεί M3 Simply στο DS του
Posted 18 June 2007 - 17:55
Δεν έχει emulator, αλλά χρησιμοποιεί M3 Simply στο DS του
Τι ακριβώς είναι το Μ3 και πώς λειτουργεί;(Διάβασα πληροφορίες στο wiki αλλά αν μου εξηγούσατε και εδώ θα το εκτιμούσα)

Posted 18 June 2007 - 19:53
Τι ακριβώς είναι το Μ3 και πώς λειτουργεί;(Διάβασα πληροφορίες στο wiki αλλά αν μου εξηγούσατε και εδώ θα το εκτιμούσα)
M3 είναι ένα μηχάνημα με το οποίο μπορείς να παίζεις παιχνίδια του ds σε μορφή rom όχι όμως στο PC αλλα στο DS.
βάζεις μία καρτα μνήμης micro sd ή γενικότερα κάρτες μνήμης σαν αυτές των κινητών στο pc και κατεβάζεις καποιο game .δεν μπορώ να εξηγήσω περισσότερο(με λίγα λόγια δωρεάν παιχνίδια)
Ελπίζω να βοήθησα
ΑMV :
Posted 18 June 2007 - 20:24