Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Pokemon Place

• Please log in to reply
933 replies to this topic

Poll: Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει; (67 member(s) have cast votes)

Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει;

1. GSC Remakes (50 votes [74.63%])

Percentage of vote: 74.63%

2. Συμπληρωματική των Diamond/Pearl (17 votes [25.37%])

Percentage of vote: 25.37%

Vote Guests cannot vote

#166 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 06 June 2007 - 13:59

Όχι, το site είναι για torrents, οπότε δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα...

Τι θέμα είναι να μην κάνεις triple post. Αν μπορείς, κάνε edit και βάλτα όλα σε ένα post ;)

#167 Rihardil

Rihardil

~ Anchor...Hoenn Region ~

• Members
  • 493 posts

Posted 07 June 2007 - 17:43

Ok!Ευχαριστω παιδια!Sorry αλλα ειμαι καινουργιος και δεν ξερω τα κατατοπια!lol

#168 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 14 June 2007 - 01:58

Mια ερώτηση για το Pokemon Pearl: το Super Rod που στο κόρακα το βρίσκεις; Έχω ψάξει όλα τα faqs από το GameFaqs.com και δεν βρήκα τίποτα. Btw, χαζεύοντας διάφορα βιντεάκια στο YouTube για Pokemon κι έπεσα πάνω σ' αυτό το συμπαθητικό AMV: http://www.youtube.com/watch?v=sjkwox6qe6c
Αν κι έχω χάσει εδώ και χρόνια το ενδιαφέρον μου για τις anime σειρά Pokemon (μόνο η πρώτη season με ξετρέλανε κι η τρίτη μου άρεσε αρκετά ενώ τις υπόλοιπες τις βρίσκω βαρετές) κάτι μου λέει ότι με το Pokemon Pearl/Diamond θα ξαναβρώ το ενδιαφέρον μου. Αρκεί να το δω στην japanese version (μμμμμμμμ, πως κακομάθαμε ξαφνικά με τα fansubs :P ).

#169 *Br@nd0n h3aT*

*Br@nd0n h3aT*

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 14 June 2007 - 02:59

ego tin jap-diamond exo kai tn exo liosi ^_^ ine vevaia ligo **** ta menou alla poios noiazetai??? stn ellada kikloforoun ton ioulio gia opoion endiaferetai :wooi2:

EDIT: ααααα και συγγώμη για τα greeklish τώρα το είδα :nanana::nanana::nanana:

#170 grrflyff

grrflyff

ディアルガ

• Members
  • 7 posts

Posted 16 June 2007 - 16:22

Γεία σας αυτό είναι το πρώτο μου ποστ , όπως καταλάβατε είμαι και εγώ ένας Pokemon φαν.
περιμένω και εγώ την 27η Ιουλίου (ημέρα κυκλοφορίας Pokemon Diamond & Pear)
αν και έχω τερματίσει την Pearl (σε μορφή ROM , δηλαδή, τα παιχνίδια του DS στο PC και θα ήθελα να σας πω οτι το παιχνίδι αξίζει!

EDIT: Επίσης θα ήθελα να προσθέσω οτι τον Ιούλιο θα κυκλοφορίσει & η νέα ταινία Pokemon με όνομα Dialga VS Palkia VS Darkrai το Dialga είναι το θρυλικό Pokemon της Diamond και το Palkia της Pearl
To Darkrai είναι ένα ενδιάμεσο Pokemon το οποίο προσπαθεί να τα χωρίσει.
Το darkrai είναι αυτό:
Posted Image

ελπίζω να σας έδωσα καποιες πληροφορίες...
έχω δημιουργήσει το 2ο ελληνικό Pokemon fan site : http://www.freewebs.com/pokemongr

ελπίζω οι ελληνες pokefan να το εκτιμήσουν!

#171 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 16 June 2007 - 20:24

Πολύ καλή προσπάθεια φίλε grrflyff :riiight:
Ευελπιστώ ότι θα δούμε και εμείς το Darkrai στην Ελλάδα, κάποια στιγμή. :P

In other news, μέσα στην επόμενη βδομάδα θα έχω αμερικάνικη Diamond... :bleh:

oR4yYRl.gif

#172 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 17 June 2007 - 00:53

Anooooo...καμιά βοήθεια για το super rod, plz;

#173 grrflyff

grrflyff

ディアルガ

• Members
  • 7 posts

Posted 17 June 2007 - 08:01

Spoiler:

Anooooo...καμιά βοήθεια για το super rod, plz;

χρησημοποιείς rom ή εκανες παραγγελία απο το εξωτερικό ?:uhh:

Spoiler:

snowpoint :
Μου ήρθε μία ιδέα:emptyonexg1:να διοργανώνουμε πρωταθλήματα pokemon (μέσω της υπηρεσίας wifi της Nintendo)!
Tί είναι wifi?
Spoiler:
:wis:

EDIT: No Double Posting!!

#174 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 17 June 2007 - 21:17

Ναι, το Wi-Fi tournament, όπως έχω προαναφέρει, θα διοργανωθεί κάποια στιγμή.
Επειδή από ότι βλέπω έχουμε αρκετούς ήδη που έχουν τα παιχνίδια, λογικά μέσα στον Ιούλιο θα γίνει κάτι. Φυσικά, θα επαναληφθεί άλλο ένα πρωτάθλημα μέσα στον Αύγουστο, που όλοι θα έχουν Diamond ή Pearl. ;)

oR4yYRl.gif

#175 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 18 June 2007 - 00:50

Thanks για το tip για το super rod! :wis: Βtw, το Νational Pokedex το απέκτησα την Παρασκευή αυτή (μου έλειπε το Drifloon που ως γνωστόν πιάνεται μόνο την Παρασκευή). Άμα κανονίσετε κανα πρωτάθλημα κάντε μου και κανα pm. :Blissfull:

χρησημοποιείς rom ή εκανες παραγγελία απο το εξωτερικό ?:uhh:

Χρησιμοποίησα το rom. Ξέρω, πρέπει να ντρέπομαι που δεν πήρα το original... :emptyonexg1:

#176 grrflyff

grrflyff

ディアルガ

• Members
  • 7 posts

Posted 18 June 2007 - 08:44

Χρησιμοποίησα το rom. Ξέρω, πρέπει να ντρέπομαι που δεν πήρα το original... :emptyonexg1:

Τότε και εγώ κάπως έτσι πρέπει να νιώθω για το ROM :madtodeath:
Spoiler:
ακόμη 37 ημέρες υπομονή , δυστιχώς δεν έχω NDS ακόμη....:uhh:
Spoiler:

enjoy :blingeye2:και καλό κουράγιο....
Posted Image

#177 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 18 June 2007 - 16:52

το δικό σου emulator τρέχει το pokemon diamond ή pearl σε αργές ταχύτητες? slow motion ?

Δεν έχει emulator, αλλά χρησιμοποιεί M3 Simply στο DS του ;)

#178 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 18 June 2007 - 17:55

Δεν έχει emulator, αλλά χρησιμοποιεί M3 Simply στο DS του ;)

Τι ακριβώς είναι το Μ3 και πώς λειτουργεί;(Διάβασα πληροφορίες στο wiki αλλά αν μου εξηγούσατε και εδώ θα το εκτιμούσα)

Posted Image

#179 grrflyff

grrflyff

ディアルガ

• Members
  • 7 posts

Posted 18 June 2007 - 19:53

Τι ακριβώς είναι το Μ3 και πώς λειτουργεί;(Διάβασα πληροφορίες στο wiki αλλά αν μου εξηγούσατε και εδώ θα το εκτιμούσα)

M3 είναι ένα μηχάνημα με το οποίο μπορείς να παίζεις παιχνίδια του ds σε μορφή rom όχι όμως στο PC αλλα στο DS.
βάζεις μία καρτα μνήμης micro sd ή γενικότερα κάρτες μνήμης σαν αυτές των κινητών στο pc και κατεβάζεις καποιο game .δεν μπορώ να εξηγήσω περισσότερο(με λίγα λόγια δωρεάν παιχνίδια) :hahaha: , η παρακάτω εικόνες τα λένε όλα :wooi2:
Spoiler:

Ελπίζω να βοήθησα :byejg9:

ΑMV :
Spoiler:

Posted Image

#180 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 18 June 2007 - 20:24

Η οθόνη αφής λειτουργεί κανονικά στα παιχνίδια;Και κάτι άλλο από που μπορείς να το προμηθευτείς;

Posted Image